شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

Maryam7313

New member
اگه منظورت اینه که باید بگم کدوم دختر دیدی دیگه اینطور باشه. این مال زمان مامانت ایناست که میگفتن دخت تا قبل عروسی ابرو بر نداره الان که دیگه همه از راهنمایی دست به کار میشن. اخه دختر میگه وقتی پسرا اینطور چرا من انجام ندم. یه دختر دایی دارم ۴ سالشه شب عروسی فامیلمون گفت تا منو نبرید ارایشگاه نمیام عروسی

economic

New member
از دخترا نگو که دلم پرهست طرف همچین که اسم دانشجو روش میزان بفکر ازدواج و دوس پسرو پیشنهاد میافته یا بیرون رفتن با ماشین دوس پسر به جاهای خلوت. اخرشم شکست تلخ عشقی و تنهایی که خود طرف روزی چند بار از درگاه خداوندی انو طلب میکنه....... بیچاره پسرا تا بخوان دانشجو بشن تنها ارزوشون فشن کردنه که اونم تو 25 درصد از پسر محقق میشه میدونی چرا چون 50 در صد پسر کچل میشن 25 درصد خانواده ها راضی نیستن و باقی میماند ان 25 درصدی که گفتم/

مجید جان حالا تو تونسی موهاتو فشن کنی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستشو بگو...............

helena

New member
از دخترا نگو که دلم پرهست طرف همچین که اسم دانشجو روش میزان بفکر ازدواج و دوس پسرو پیشنهاد میافته یا بیرون رفتن با ماشین دوس پسر به جاهای خلوت. اخرشم شکست تلخ عشقی و تنهایی که خود طرف روزی چند بار از درگاه خداوندی انو طلب میکنه....... بیچاره پسرا تا بخوان دانشجو بشن تنها ارزوشون فشن کردنه که اونم تو 25 درصد از پسر محقق میشه میدونی چرا چون 50 در صد پسر کچل میشن 25 درصد خانواده ها راضی نیستن و باقی میماند ان 25 درصدی که گفتم/

خیلی خوبه که تو اینقد پسر خوبی هستی و دلت خونه که خانواده ها راضی نمیشن...
عجیبه که پسرا رو نمیشناسی؟؟؟
99.99درصد پسرا هدفشون سواستفاده از دختراس و اصلا هم به ازدواج فک نمیکنن چه برسه به اینکه دغدغه ی راضی کردن خانوادشونو برای ازدواج داشته باشن.....
ما دخترا گول میخوریم که قصد پسره ازدواجه باهاش راه میاییم بعد از یه مدت پسره میگه:عزیزم دوست خوبی برای هم بودیم،موفق باشی،ایشالا شوهر خوبی گیرت بیاد،و هزارتا حرف دیگه که شما پسرا بهتر از من بلدین...

helena

New member
ممكنه مثﻻ از كنارشون بي تفاوت رد شن . . .

مثلا این اذیت کردنه؟؟؟؟خداکنه شما بی تفاوت از کنار ما رد شین....
ماشالله شما پسرا با چشماتون ماها رو کامل هضم میکنین واقعا اون لحظه ای که شما بی تفاوت رد شین و ما رو اذیت نکنین فک میکنم بهترین لحظه برای ما باشه...

amin88

New member
مثلا این اذیت کردنه؟؟؟؟خداکنه شما بی تفاوت از کنار ما رد شین....
ماشالله شما پسرا با چشماتون ماها رو کامل هضم میکنین واقعا اون لحظه ای که شما بی تفاوت رد شین و ما رو اذیت نکنین فک میکنم بهترین لحظه برای ما باشه...

اره میدونم برا همین یک ساعت تو ایینه وای میسین..............یا این همه ارایش...

helena

New member
اره میدونم برا همین یک ساعت تو ایینه وای میسین..............یا این همه ارایش...

ما تو خونه هم ارایش میکنیم...خانمها ارایش کردنو دوست دارن،به نظرت چرا توی مهمونیهای خانمانه بیشتر ارایش میکنن؟ارایششون جنبه ی خودنمایی داره بیشتر تا جلب توجه اقایون....

amin88

New member
ما تو خونه هم ارایش میکنیم...خانمها ارایش کردنو دوست دارن،به نظرت چرا توی مهمونیهای خانمانه بیشتر ارایش میکنن؟ارایششون جنبه ی خودنمایی داره بیشتر تا جلب توجه اقایون....

پس نتیجه میگیریم که خانم ها کمبود توجه هم دارن.............:a2d3:

amin88

New member
خیلی خوبه که تو اینقد پسر خوبی هستی و دلت خونه که خانواده ها راضی نمیشن...
عجیبه که پسرا رو نمیشناسی؟؟؟
99.99درصد پسرا هدفشون سواستفاده از دختراس و اصلا هم به ازدواج فک نمیکنن چه برسه به اینکه دغدغه ی راضی کردن خانوادشونو برای ازدواج داشته باشن.....
ما دخترا گول میخوریم که قصد پسره ازدواجه باهاش راه میاییم بعد از یه مدت پسره میگه:عزیزم دوست خوبی برای هم بودیم،موفق باشی،ایشالا شوهر خوبی گیرت بیاد،و هزارتا حرف دیگه که شما پسرا بهتر از من بلدین...

هلنا تو این یه مورد حرفتو قبول دارم ...............امان از این پسرا.........ولی ببین اگه یه دختری خودش نخواد هیچ کس حتی جرات نزدیک شدن بهش نداره

helena

New member
خودنمایی فرق داره تا کمبود توجه....
اگه زیبایی در وجود شما اقایونم وجود داشت شما هم به فکر خودنمایی میبودین

helena

New member
هلنا تو این یه مورد حرفتو قبول دارم ...............امان از این پسرا.........ولی ببین اگه یه دختری خودش نخواد هیچ کس حتی جرات نزدیک شدن بهش نداره

آخه من منظور شما پسرا رو نمیفهمم؟؟؟چجوری تا یه دختر نخاد؟؟؟؟
بابا ما معمولی زندگی میکنیم،راحت گول میخوریمو و......

amin88

New member
آخه من منظور شما پسرا رو نمیفهمم؟؟؟چجوری تا یه دختر نخاد؟؟؟؟
بابا ما معمولی زندگی میکنیم،راحت گول میخوریمو و......

نه ...............نشد دیگه راحت گول میخوریم حرف یه بچه ده سالس نه تو زشت..........خدا به ادم عقل داده.........ینی اینکه وقتی میاد طرفت انگار اصن ندیدیش.........روت بکین اونور بری

helena

New member
نه ...............نشد دیگه راحت گول میخوریم حرف یه بچه ده سالس نه تو زشت..........خدا به ادم عقل داده.........ینی اینکه وقتی میاد طرفت انگار اصن ندیدیش.........روت بکین اونور بری

واقعا کههههههه؟؟؟؟؟؟؟

ZIYA1366

New member
وقتي يه دختر خانم لبشو رنك بنفشه هاي خونه مامان بزركش ميكنه ، بشت جشمشو دريايي ميكنه موهاشو بلنكي رنك ميكنه ، شلوار ميبوشه كه اكه نميبوشيد كمتر جلب توجه ميكرد ، مانتو بيا منو بخور ميبوشه ، اكه از كنارش بي تفاوت رد شي ميره ميميره ...
خانم خوشتيب باش خوش بوش باش ولي نه به هر قيمتي ...
دلبر باش ولي نه برا هر كسي ...
لجن زار نكن آيندتو ...

amin88

New member
وقتي يه دختر خانم لبشو رنك بنفشه هاي خونه مامان بزركش ميكنه ، بشت جشمشو دريايي ميكنه موهاشو بلنكي رنك ميكنه ، شلوار ميبوشه كه اكه نميبوشيد كمتر جلب توجه ميكرد ، مانتو بيا منو بخور ميبوشه ، اكه از كنارش بي تفاوت رد شي ميره ميميره ...
خانم خوشتيب باش خوش بوش باش ولي نه به هر قيمتي ...
دلبر باش ولي نه برا هر كسي ...
لجن زار نكن آيندتو ...

قربونه زبونت دمت گرم

بالا