شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

ZIYA1366

New member
رمضان آمد و شمشاد ها جوان شده اند ؟
رمضان ماه خوبيه اونقده كه تو روايت داريم در جهنم رو ميبندن (يعني منتظر بازكشت همه به خوبيها ميمونن) .
ماه لطافت همه مردم ، ماه بروز من خوب آدمها مبارك ...

Maryam7313

New member
na etefaghan bade chap kardane mashin dadasham omad mashino bordan tamir manam chon mikhastam beram kharid kheili rele raftam kharidamo kardam badam raftam mehmani, faghat bem goftan plz yekam aromtar ranandegi kon

ZIYA1366

New member
به سﻻمتيه اون بسري كه خواهرش ماشين و زد به تير جراغ برق جلو خونشون ولي واسه اينكه ضايع نشه كردن كرفت و يه مدت همه بش ميكفتن مكه كور بودي ؟

mexin

Well-known member
خاطرات یک دختر دانشجوی دم بخت (طنز) دوشنبه اول مهر: امروز روز اولی است که من دانشجو شده ام. شماره ی را از روی برد پیدا کردم. توی هیچ کس نبود، فقط یک پسر نشسته بود. وقتی پرسیدم « ادبیات اینجاست؟» خندید و گفت:بله، اما تشکیل نمی شه(!) و دوباره در مقابل تعجبم گفت که یکی دو هفته ی اول که ها تشکیل نمی شود و خندید.

با اینکه از خندیدنش لجم گرفت، اما فکر کنم او از من خوشش آمده باشد؛ چون پرسید که ترم یکی هستید یا نه. گمانم می خواست سر صحبت را باز کند و بیاید خواستگاری؛ اما شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم زیاد نخندد!

دو هفته بعد، سه شنبه: امروز دوباره به دانشگاه رفتم. همان پسر را دیدم از دور به من سلام کرد، من هم جوابش را ندادم. شاید دوباره می خواست از من خواستگاری کند. وارد که شدم استاد گفت:”دو هفته از ها گذشته، شما تا حالا کجا بودید؟” یکی از پسرهای گفت: «لابد ایشان خواب بودن.» من هم اخم کردم. اگر از من خواستگاری کند، هیچ وقت جوابش را نمی دهم چون شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم زیاد طعنه نزند!

چهارشنبه: امروز صبح قبل از اینکه به دانشگاه بروم از اصغر آقا بقال سر کوچه کیک و ساندیس گرفتم او هم از من پرسید که دانشگاه چه طور است؟ اما من زیاد جوابش را ندادم. به نظرم می خواست از من خواستگاری کند، اما رویش نشد. اگر چه خواستگاری هم می کرد، من قبول نمی کردم؛ آخر شرط اول من برای ازدواج این است که تحصیلات شوهرم اندازه ی خودم باشد!

جمعه: امروز من خانه تنها بودم. تلفن چند بار زنگ زد. گوشی را که برداشتم، پسری گفت: خانم میشه مزاحمتون بشم؟ من هم که فهمیدم منظورش چیست اول از سن و درس و کارش پرسیدم و بعد گفتم که قصد ازدواج دارم، اما نمی دانم چی شد یخ کرد و گفت نه و تلفن را قطع کرد. گمانم باورش نمی شد که قصد ازدواج داشته باشم. شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم خجالتی نباشد!

سه هفته بعد شنبه: امروز سرم درد می کرد دانشگاه نرفتم. اصغر آقا بقال هم تمام مدت جلوی مغازه اش نشسته بود، گمانم منتظر من بود. از پنجره دیدمش. این دفعه که به مغازه اش بروم می گویم که قصد ازدواج ندارم تا جوان بیچاره از بلاتکلیفی دربیاید، چون شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم گیر نباشد!

سه شنبه: امروز دوباره همان پسره زنگ زد؛ گفت که حالا نباید به فکر ازدواج باشم. گفت که می خواهد با من دوست شود. من هم گفتم تا وقتی که او نخواهد ازدواج کند دیگر جواب تلفنش را نمی دهم، بعد هم گوشی را گذاشتم. فکر کنم داشت امتحانم می کرد، ولی شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم به من اعتماد داشته باشد!

چهارشنبه: امروز یکی از پسرهای سال بالایی که دیرش شده بود به من تنه زد؛ بعد هم عذرخواهی کرد، من هم بخشیدمش. به نظرم می خواست از من خواستگاری کند، چون فهمید من چه همسر مهربان و با گذشتی برایش می شوم؛ اما من قبول نمی کنم. شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم حواسش جمع باشد و به کسی تنه نزند!

جمعه: امروز تمام مدت خوابیده بودم؛ حتی به تلفن هم جواب ندادم، آخر باید سرحرفم بایستم. گفته بودم که تا قصد ازدواج نداشته باشد جواب تلفنش را نمی دهم. شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم مسئولیت پذیر باشد!

دوشنبه: امروز از اصغرآقا بقال 2 تا کیک و ساندیس گرفتم. وقتی گفتم دو تا، بلند پرسید چند تا؟ من هم گفتم دو تا. اخم هایش که تو هم رفت فهمیدم که غیرتی است. حالا مطمئنم که او نمی تواند شوهر من باشد. چون شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم غیرتی نباشد، چون این کارها قدیمی شده!

پنچ شنبه: امروز دوباره همان پسره تلفن زد و گفت قصد ازدواج ندارد، من هم تلفن را قطع کردم. با او هم ازدواج نمی کنم؛ چون شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم هی مرا امتحان نکند!

دوشنبه: امروز روز بدی بود. همان پسر سال بالایی شیرینی ازدواجش را پخش کرد. خیلی ناراحت شدم گریه هم کردم ولی حتی اگر به پایم هم بیفتد دیگر با او ازدواج نمی کنم. شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم وفادار باشد!

شنبه: امروز یک پسر بچه توی مغازه ی اصغرآقا بقال بود. اول خیال کردم خواهرزاده اش است، اما بچه هه هی بابا بابا می گفت. دوزاریم افتاد که اصغرآقا زن و بچه دارد. خوب شد با او ازدواج نکردم. آخر شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم زن دیگری نداشته باشد!

یکشنبه: امروز همان پسری که روز اول دیدمش اومد طرفم. می دانستم که دیر یا زود از من خواستگاری می کند. کمی که من و من کرد، خواست که از طرف او از دوستم “ساناز” خواستگاری کنم و اجازه بگیرم که کمی با او حرف بزند. من هم قبول نکردم. شرط اول من برای ازدواج این است که شوهرم چشم پاک باشد!

ترم آخر : امروز هیچ کس از من خواستگاری نکرد. من می دانم می ترشم و آخر سر هم مجبور می شم زن اکبرآقا مکانیک بشوم…

helena

New member
مکسین من نمیخام در برابر این طنزت جبهه بگیرم ولی واقعا طرز تفکر دخترا با پسرا خیلی فرق میکنه.مثلا من ممکنه با همه ی همیهای پسرم بگووبخند کنم ولی بخدا هیچی تو دلم نیس و به فکر ازدواج نیستم.یعنی اکثر دخترا متوجه نیستن که ممکنه از رفتارشون بد برداشت بشه ولی پسرا اینارو به نشونه ی چراغ سبز دادن دختره میدونن.البته میگما موردهایی هم پیدا میشه که چراغ سبز بدن که اونا واقعا خیلی خیلی رفتارشون تابلویه.اینایی هم که تو نوشتی اره شاید به خاطر سادگی و بچه بودن دختره طنز ساختن و گرنه اکثر دخترا اینقد زودباور نیستن.

ZIYA1366

New member
مکسین من نمیخام در برابر این طنزت جبهه بگیرم ولی واقعا طرز تفکر دخترا با پسرا خیلی فرق میکنه.مثلا من ممکنه با همه ی همیهای پسرم بگووبخند کنم ولی بخدا هیچی تو دلم نیس و به فکر ازدواج نیستم.یعنی اکثر دخترا متوجه نیستن که ممکنه از رفتارشون بد برداشت بشه ولی پسرا اینارو به نشونه ی چراغ سبز دادن دختره میدونن.البته میگما موردهایی هم پیدا میشه که چراغ سبز بدن که اونا واقعا خیلی خیلی رفتارشون تابلویه.اینایی هم که تو نوشتی اره شاید به خاطر سادگی و بچه بودن دختره طنز ساختن و گرنه اکثر دخترا اینقد زودباور نیستن.

اون زمان ك دخترا زود باور بودن رفت ، يعني رفتا
اﻵن ديكه زود كول ميزنن شديد ...

sara77

New member
جالفه اخه پسرا از همین دخترای ساده هم گول میخورن اوخیه ینی ها محتاج همین دخترای ساده ایین نکینین اینکارارو همین دخترای زود باورم تیز بشن چیزی گیرتون نمیادا
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ قابل توجه مکسین وسایر برادران

pashmak

New member

1- یک پسر خوب امضاء گواهی نامه اش خشک نشده به رانندگی خانمها گیر نمیدهد
۲ـ یک پسر خوب تنها جوکهایی را بیان میکند که مورد تائید وزارت ۱) ارشاد اسلامی۲) وزارت بهداشت۳) وزارت مبارزه با تبعیضات استانی و … باشد.

۳ـ یه پسر خوب کمتر با این جمله مواجه میشود”مشتری گرامی دسترسی شما به این سایت مقدور نمی باشد”..
۴ـ یه پسر خوب بعد از تک زنگ سراغ تلفن نمیره.
۵ـ یه پسر خوب عکس الکساندرگراهام بل رو قاب نمیکنه بزنه تو اتاقش.
۶ـ یه پسر خوب پشت چراغ قرمز با دیدن یه خانم ردیف چشماش مثه چراغهای فولکس نمیزنه بیرون..
۷ـ یه پسر خوب روزی چند بار به سازندگان یاهو مسنجر لعنت میفرسته.
۸ـ یه پسر خوب سر تا شعاع ۳ متریِ هیچ خانمی نمیشینه.
۹ـ یه پسر خوب وقت برگشتن به خونه ماشینش بوی ادکلن زنونه نمیده.
۱۰ـ یه پسر خوب هیچ وقت پای تلفن از این کلمات استفاده نمیکنه:”ساعت” چند” “کی میای” “کجا” “دیر نکنی یا..
۱۱ـ یه پسر خوب وقتی میاد خونه قرمزی رژ در هیچ نقطه از صورتش مشاهده نمیشه.
۱۲ـ یک پسر خوب زمانی که کسی میخواهد از عرض خیابان عبور کند تعداد دنده را از ۱ به ۴ ارتقاء نداده و قصد جان عابر را نمیکند.
۱۳ـ یک پسر خوب زمانی که یک دختر خانم راننده میبیند ذوق زده نشده و در صدد عقده ای بازی بر نمی آید
۱۴ـ یک پسر خوب که ژیان سوار میشود روی بنز همسایه با سوئیچ ماشین نقاشی نمیکشد.
۱۵ـ یک پسر خوب زمانی که تصادف میکند همانند قبائل زامبی وحشی بازی در نمی آورد.
۱۶ـ یک پسر خوب هر روز بعد از درس به نمایندگی از راهداری و شهرداری خیابانهای شهر را متر نمیکند.
۱۷ـ یک پسر خوب به محض دیدن یک دختر خانم متین با شلوار برمودا و مانتو تنگ کوتاه و شال باز دهانش به سان آبشار و چشمانش همانند چشمان وزغ نمیشود.
۱۸ـ یک پسر خوب دکمه های پیراهنش را از یک متر زیر ناف تا زیر چانه کاملا بسته و با سنجاق قفلی محکم میکند.
۱۹ـ یک پسر خوب به محض دیدن دختر همسایه رنگش لبوی شده و چشمش را به آسفالت میدزود.
۲۰ـ یک پسر خوب روزی ۱۰بارهوس بردن نذری به دم در خانه همسایه که تصادفا دختر دم بخت دارند را نمیکند.
۲۱ـ یک پسر خوب بیشتر از ۵ دقیقه در دستشوئی نمیماند .
۲۲ـ یک پسر خوب ۵ساعت در حمام آهنگ جواد یساری نخوانده وبرای همسایگان آلودگی صوتی ایجاد نمیکند.
۲۳ـ یک پسر خوب اگر درد عشق گرفت در کوی و برزن عرعر عشق نکرده و آبروی خانوادگی خود را نمیبرد.
۲۴ـ یک پسر خوب با دوستانی که مشکوک به چت و لا ابالی گری هستند معاشرت نمیکند.
۲۵ـ یک پسر خوب به جای اینکه پول خود را در باشگاه بیلیارد و گیم نت و غیره دور بریزد بهتر است حساب آتیه جوانان باز کند و به فکر ۱۰۰۰ سالگی خود باشد.
۲۶ـ یک پسر خوب همواره به اسم خود افتخار میکند و به هر کس که میرسد نمیگوید که بجای اصغر به او رامتین و آرش و … بگویند.
۲۷ـ یک پسر خوب در اثر دیدن افراد غرب زده جو گیر نشده و لحاف کرسیه قرمز خال خال یشمی را به پیراهن تبدیل نکرده و سر زانو خود را جر نمیدهد.
۲۸ـ یک پسر خوب تقاضای وسایل نا مربوطی از قبیل موبایل را از خانواده ندارد.
۲۹ـ یک پسر خوب در صورتی که با نامزد خود بیرون رفت و کسی به خانم متلک گفت فورا با پلیس ۱۱۰ تماس حاصل می کند.
۳۰ـ یک پسر خوب برای احیای حقوق خود از زور بازو استفاده نکرده و کلمات رکیک مانند خر و الاغ به کار نمیبرد.
۳۱ـ یک پسر خوب از معاشرت با دوستان بسیار خودمانی که عادت به بیان شوخی های نا مربوط از قبیل حراج لفظی عمه و همچین خواهر مادر هستند امتناع میکند.
۳۲ـ یک پسر خوب همانند خاله زنکها تلفن را قورت نداده و سالی به ۱۲ ماه دهانش بوی تلفن نمیدهد.
۳۳ـ یک پسر خوب هر صدایی از قبیل قار و قور شکم اهل خانه را با صدای تلفن اشتباه نگرفته و۱ متر به بالا نمیپرد.
۳۴ـ یک پسر خوب برای بیرون رفتن از خانه ۱ ساعت جلوی آئینه نایستاده و بزک نمیکند.
۳۵ـ یک پسر خوب در جشنهای فامیلی جو گیر نشده و نمیرقصد تا ابروی کل خاندان رابر باد دهد.
۳۶ـ یک پسر خوب در مهمانی های خانوادگی نوشیدنی های غیر مجاز از قبیل ماءالشعیر را تنها با رضایت نامه رسمی و کتبی پدر محترم استعمال میکند.
۳۷ـ یک پسر خوب تنها برای رضای خدا و کاهش بار سنگین ترافیک و حمل و نقل درون شهری و برون شهری هر کجا که دختر خانم یا خانمی را در رده سنی ۱۵ تا ۲۵ سال دید سوار کرده و به مقصد می رساند.

بابا چه حالی داری این همه تایپیدی

pashmak

New member
خب معلومه كه حالمون بد ميشه :5: من يكي از كنارم رد شه و بوي سيگار بده دلم ميخواد بزنم پس گردنش! برادر اين بلاي خانمان سوزو كنار بزار همه از همين يه پك دو پك شرو كردنااااا از ما گفتن بود :a2d3:

بابا این نوتر ریتالینی سیگار که چیزی نیست درمقابلش از دست رفته

pashmak

New member
مگه همین مهسا بانو جوابتون بده عالی بود حالا ببینیم جنبه شوخی تون چقدره

ZIYA1366

New member
يه بزركي ميكه :
اكه زن تو دنيا نبود اتفاق خاصي نمي افتاد ولي حاﻻ كه هست اتفاقاي زيادي ميوفته . . .

pashmak

New member
:motat:,والا تا اونجایی که من یادمه تو دوره ی کارشناسی هیچ دختر خانمی تو شعاع 5 متری ما پسرا نمینشست. آخه ک ل ا س ای ما مدل آمفی تئاتری بود. اون پشتم 4 ردیف صندلی دوتایی بودند. که من و دوستم یه گوشه و اونیکی 2 دوستامم اون گوشه میشستند. وسط خالی میشد. فقط بعضی وقتا شیرزنهای هم ک ل ا س ی مون مینشست اون وسط که از بالا سرشون هواپیمای کاغذی رد میشد میرفت اونور بعضی وقتا

خوب اگه کمی با ادب وfirst ladyباشه حالا شاید اونم شاید بهتون افتخار بدن توشعاع 500 متری بشیندد هههههههههههههههههه

mexin

Well-known member
جالفه اخه پسرا از همین دخترای ساده هم گول میخورن اوخیه ینی ها محتاج همین دخترای ساده ایین نکینین اینکارارو همین دخترای زود باورم تیز بشن چیزی گیرتون نمیادا
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ قابل توجه مکسین وسایر برادران

الان تو جزو کدوم دسته قرار میگیری سارا جون؟ خیلی ساده - زیاد ساده - یه عالمه ساده - یکم ساده- ساده خالی - یا ساده بدون خالی....؟!!:thumbsdownsmileyani

sara77

New member
الان تو جزو کدوم دسته قرار میگیری سارا جون؟ خیلی ساده - زیاد ساده - یه عالمه ساده - یکم ساده- ساده خالی - یا ساده بدون خالی....؟!!:thumbsdownsmileyani

هههههههههه تو یکی منو خوب میشناسی که دست شیطونم از پشت میبندم ..چه برسه پسر
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

BBT

New member
هههههههههه تو یکی منو خوب میشناسی که دست شیطونم از پشت میبندم ..چه برسه پسر
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

الان یه سوال فنی
دست خودتو از پشت چه طور میبندی ؟
میشه مگه ؟؟؟:whistle:

چيستا

New member
ميگما دخترا همه جا بدرد مي خورن چون به تايپيك هايي كه واسه دخترا مي زارين واقعا خنده دارتره.خوبه ديگه دخترا واسطه شادي دلهاي غم زده مي شن.:ad54ad::tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

BBT

New member
ميگما دخترا همه جا بدرد مي خورن چون به تايپيك هايي كه واسه دخترا مي زارين واقعا خنده دارتره.خوبه ديگه دخترا واسطه شادي دلهاي غم زده مي شن.:ad54ad::tonguesmiley:

اینو با لحن اون منشی ساختمان پزشکان بخون
واقعا ؟؟؟

چيستا

New member
سيگار كشيدن نشانه مردي نيست عزيزان و همين طور با روحيه لطيف خانما هم كه اصلا سازگار نيست نا سلامتي اينجا همه علوم پزشكين.مي دونييد كه همش ضضضضضضضرره.too harmful. از ما گفتن بود.:smilies-azardl (181

بالا