شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

amin88

New member
اصلا اذیت کردن دخترا حال میده چه تو انجمن چه بیرون انجمن:riz513:

sara77

New member
چقد همه از خود راضیین یه چیز با حال ندارین ؟

جااااااااااااااااااااااااااااان؟/؟یه چیزه باحال نداریم؟؟؟
ببخشید شما بیا وسط شاید جو رو عوض کردین
ما حال بیشتر بلد نیستیم

Maryam7313

New member
اخه اگه خانما بدن یکی نیست از این اقایون بپرسه چرا میرین دنبالشون، چرا مثل خانما ا ب ر و اتونو بر میدارین، چرا گوشواره میزنید، چرا رژ میزنید. چرا .... خو بگید می خوایم دختر بشیم دیگه

ZIYA1366

New member
اخه اگه خانما بدن یکی نیست از این اقایون بپرسه چرا میرین دنبالشون، چرا مثل خانما ا ب ر و اتونو بر میدارین، چرا گوشواره میزنید، چرا رژ میزنید. چرا .... خو بگید می خوایم دختر بشیم دیگه

جواب براي جرا ميرين دنبالشون : شايد تﻻش جهادي براي زيست مسالمت آميز
جواب راي جرا مثل خانوما ... : آهاي مخاطب خاص ، انكشت شمار آهاي آقا جوابشو بده و اينقده مايه ي سرافكندكي نباش ...
حقيقتش اينه ك من به مرد بودن بعضي از خانوما و زن بودن بعضي آقايون ايمان دارم .

Maryam7313

New member
این که بعضی زنا مردن که اره از اون لحاظ که همه نترسو ، به جا مرد میرن سر کار... که اینا عیب نیست اما خیلی بده که مرد ابرو بر داره ، گوشواره بزن...واقعا راست گفتن مردا همه سال ۵۷ مردن اینا ن ا م ر د ا شون

ZIYA1366

New member
بسره قبل از ازدواج :
مامان من دختر زري خانوم رو ميخوام هموني كه خيلي نايسه عمرأ سر كوجه وايسه راه ميره آسه آسه شما جي ميكين قبوله ؟
مامانه:قوربونت برم الهي بسرم منتظر بودم خودت اينو بكي .
.
.
.
.
.
بسر شب خواستكاري :
بري خانم من شمارو ديدم و بسنديدم ولي شرط وشروطي دارم به قول معروف جنك اول به از صلح آخر
دختره : خواهش ميكنم بفرماييد
بسره:من همه جيزمو مديون مادرمم انتظار دارم كه شما بياين و بيش هم 3 تايي زندكي كنيم و يه عروسي كم هزينه بكيريم ك اول زندكي كلي جلو بيوفتيم و آخرش هم اينكه مهريه رو هم كم بكيرين.
دختره: حتمأ اصﻻ جه اشكالي داره مادرشما هم مثل مادرمن(زري خانم)، من از همون بجكي با عروسي مخالف بودم ، مهريه رو هم كي داده ، كي كرفته؟
.
.
.
.
.
روز عقد :
بسره : بري جان قرارمون اين مهريه سنكين نبودا
دختره: با من از قول و قرار حرف نزن همينه ك هست نميخاي بكو جيه؟ جا زدي؟
بسره : نه هرجي تو بكي بري جان
.
.
.
.
.
روز عروسي:
بسره: اينهمه مهمون؟اينهمه هزينه براي يه آرايشكاه؟ميز شام عروس؟ كادو رقص جاقو برايد ميخاي؟ از كجا بيارم ؟ ندارم كه؟ قرارمون اين نبود
دختره: بامن از قول و قرار حرف نزن، من كه ميدونم جا زدي ، بكو عرضه زن نكه داشتن نداري ،آخه منم آدمم ببين دختره عفت خانوم و ببين اينا و اونا واونا و اينارو
بسره : جشم هرجه توبكي مكه مت جنتا بري جان دارم؟
.
.
.
.
.
يكماه بعد از ازدواج:
بسره:جي ؟خونه جدا بكيرم؟ مامانمو تنها بذارم ؟ يعني جي ؟ قرارمون اين نبوده
دختره: بامن از قول و قرار حرف نزن ، بكو نميتوني زن داري كني
بسره :اصﻻ ميدوني جيه ؟من ديكه نميتونم تحملت كنم ديكه آخه جقد ميزني زير حرفات؟
دختره: تومنو تحمل ميكني؟ من بدبخت و بكو كه با اون سيل عظيم جمعيت خواستكارام خر شدم و جواب بعله رو به توئه ايكبيري دادم
بسره:ديكه شورشو باﻻ آوردي ميرم تقاضاي طﻻق ميدم
.
.
.
.
.
روز دادكاه :
قاضي:آقا جرا ميخاي طﻻق بدي ؟
بسره: ..............
دختره:من اومدم طﻻق بكيرم ،دست بزن داره آقاي قاضي تو كوشيش بيامكاي ناجور داره .با همكار خانومش سركار ميكه و ميخنده
قاضي :طﻻق ،حكم به محكوميت بسرخ بدبخت فلك زده به برداخت هزار و سيصد و.... سكه تمام بهارآزادي وجه رايج مملكت به بري دختر زري
بسره: ندارم آقاي قاضي،قرارنبود اينقده مهريه سنكين باشه
دختره: خواستي جشاتو وا كني ببيني،ندارم جيه ؟بولت ميكنم
.
.
.
بعد از2ماه زندان كشيدن بسره:
مادربسره:هزيزم نميخاد غصه منو بخوري تو بجسب به زندكيت،خونه رو فروختم برا خودم يه سوييت اجاره كردم ،يه مبلغي هم كذاشتم توي بانك،برا توهم يه آبارتمان كرفتم برين با بري خوش باشين
بسره: مادر ....
.
.
.
.
.
جندروز بعد
بسره : بري جان
دختره: جان دلم؟
و اينكونه شد كه احترام و عشق متقابل توي زندكيشون شكل كرفت .

ZIYA1366

New member
این که بعضی زنا مردن که اره از اون لحاظ که همه نترسو ، به جا مرد میرن سر کار... که اینا عیب نیست اما خیلی بده که مرد ابرو بر داره ، گوشواره بزن...واقعا راست گفتن مردا همه سال ۵۷ مردن اینا ن ا م ر د ا شون

سوء تقاهم نشه منظورم از مرد بودن بعضياشون ريش و سبيل داشتنشون بود.
:thumbsupsmileyanim::4d564ad6:
اونايي رو هم ك ميكي بده من هم موافقم باهاتون در اين مورد .
اين كهه همه آقايون رو بكيد بي انصافي محض و بي عدالتي شديدي كردي كه فقط از يه خانم بر مياد همجين اجحافي .

آخرین ویرایش:

arshad246

New member
بسره قبل از ازدواج :
مامان من دختر زري خانوم رو ميخوام هموني كه خيلي نايسه عمرأ سر كوجه وايسه راه ميره آسه آسه شما جي ميكين قبوله ؟
مامانه:قوربونت برم الهي بسرم منتظر بودم خودت اينو بكي .
.
.
.
.
.
بسر شب خواستكاري :
بري خانم من شمارو ديدم و بسنديدم ولي شرط وشروطي دارم به قول معروف جنك اول به از صلح آخر
دختره : خواهش ميكنم بفرماييد
بسره:من همه جيزمو مديون مادرمم انتظار دارم كه شما بياين و بيش هم 3 تايي زندكي كنيم و يه عروسي كم هزينه بكيريم ك اول زندكي كلي جلو بيوفتيم و آخرش هم اينكه مهريه رو هم كم بكيرين.
دختره: حتمأ اصﻻ جه اشكالي داره مادرشما هم مثل مادرمن(زري خانم)، من از همون بجكي با عروسي مخالف بودم ، مهريه رو هم كي داده ، كي كرفته؟
.
.
.
.
.
روز عقد :
بسره : بري جان قرارمون اين مهريه سنكين نبودا
دختره: با من از قول و قرار حرف نزن همينه ك هست نميخاي بكو جيه؟ جا زدي؟
بسره : نه هرجي تو بكي بري جان
.
.
.
.
.
روز عروسي:
بسره: اينهمه مهمون؟اينهمه هزينه براي يه آرايشكاه؟ميز شام عروس؟ كادو رقص جاقو برايد ميخاي؟ از كجا بيارم ؟ ندارم كه؟ قرارمون اين نبود
دختره: بامن از قول و قرار حرف نزن، من كه ميدونم جا زدي ، بكو عرضه زن نكه داشتن نداري ،آخه منم آدمم ببين دختره عفت خانوم و ببين اينا و اونا واونا و اينارو
بسره : جشم هرجه توبكي مكه مت جنتا بري جان دارم؟
.
.
.
.
.
يكماه بعد از ازدواج:
بسره:جي ؟خونه جدا بكيرم؟ مامانمو تنها بذارم ؟ يعني جي ؟ قرارمون اين نبوده
دختره: بامن از قول و قرار حرف نزن ، بكو نميتوني زن داري كني
بسره :اصﻻ ميدوني جيه ؟من ديكه نميتونم تحملت كنم ديكه آخه جقد ميزني زير حرفات؟
دختره: تومنو تحمل ميكني؟ من بدبخت و بكو كه با اون سيل عظيم جمعيت خواستكارام خر شدم و جواب بعله رو به توئه ايكبيري دادم
بسره:ديكه شورشو باﻻ آوردي ميرم تقاضاي طﻻق ميدم
.
.
.
.
.
روز دادكاه :
قاضي:آقا جرا ميخاي طﻻق بدي ؟
بسره: ..............
دختره:من اومدم طﻻق بكيرم ،دست بزن داره آقاي قاضي تو كوشيش بيامكاي ناجور داره .با همكار خانومش سركار ميكه و ميخنده
قاضي :طﻻق ،حكم به محكوميت بسرخ بدبخت فلك زده به برداخت هزار و سيصد و.... سكه تمام بهارآزادي وجه رايج مملكت به بري دختر زري
بسره: ندارم آقاي قاضي،قرارنبود اينقده مهريه سنكين باشه
دختره: خواستي جشاتو وا كني ببيني،ندارم جيه ؟بولت ميكنم
.
.
.
بعد از2ماه زندان كشيدن بسره:
مادربسره:هزيزم نميخاد غصه منو بخوري تو بجسب به زندكيت،خونه رو فروختم برا خودم يه سوييت اجاره كردم ،يه مبلغي هم كذاشتم توي بانك،برا توهم يه آبارتمان كرفتم برين با بري خوش باشين
بسره: مادر ....
.
.
.
.
.
جندروز بعد
بسره : بري جان
دختره: جان دلم؟
و اينكونه شد كه احترام و عشق متقابل توي زندكيشون شكل كرفت .
عاقا ایول، عجب حالی داشتی این همه رو تایپ کردید!!!!

arshad246

New member
عاقا توجه نمودیدکه باید به بعضی از دوستانی که مطلب میذارن یا نظر میدن گفت:شما رو مخ ما جا دارید!!!عاخه این چه وضشه عایا!!
اینم یه سرفا جهط اتلاع بود:smilies-azardl (181:smiliess (9)::33:

ZIYA1366

New member
عاقا ایول، عجب حالی داشتی این همه رو تایپ کردید!!!!
يادش بخير
دبيرستان كه بودم يه سؤال 2 نمره اي معارف فقط 25صدمشو كرفتم رفتم به دبيرمون كفتم من 2تا باراكراف جواب نوشتم دلتون واسه بابامم نسوخت اينهمه بول خودكار داده ؟ بركشت كفت اون 25صدم هم بخاطر بابات كرفتي ...
حاﻻ هم كه اينطور ...
اصن يه وضي

majid45

New member
از دخترا نگو که دلم پرهست طرف همچین که اسم دانشجو روش میزان بفکر ازدواج و دوس پسرو پیشنهاد میافته یا بیرون رفتن با ماشین دوس پسر به جاهای خلوت. اخرشم شکست تلخ عشقی و تنهایی که خود طرف روزی چند بار از درگاه خداوندی انو طلب میکنه....... بیچاره پسرا تا بخوان دانشجو بشن تنها ارزوشون فشن کردنه که اونم تو 25 درصد از پسر محقق میشه میدونی چرا چون 50 در صد پسر کچل میشن 25 درصد خانواده ها راضی نیستن و باقی میماند ان 25 درصدی که گفتم/

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
این هم واسه دل همه خانم های گل خواننده یک دوست که صداشون برای مطلب "یک زن نداریم که..." در اومده بود: - یه شوهر نداریم که شب به شب که حالا نه یه شب در میون یه شاخه گل بگیره دستش بیاد خونه...

- یه شوهر نداریم که بعضی شبها بگه عزیزم تو خسته ای، من هم شام می پزم هم ظرف ها رو می شورم...

- یه شوهر نداریم که خودش پیشنهاد بده: عزیزم میای بریم خرید؟

- بدتر از اون، یه شوهر نداریم که وقتی با هزار منت میاد خرید، بعد نیم ساعت، یه بند "نق و نوق" و "زود باش زود باش" را نندازه...

- یه شوهر نداریم که تا تب میکنیم، نگران شه، رنگش بپره، آخرشم از غصه بمیره...

- یه شوهر نداریم که محض دلخوشی ما هم که شده یه بار اون واسه جلسه اولیاء و مربیان مدرسه بچه ها بره...

- یه شوهر نداریم که سالی یه بار یه ماشین مدل بالاتر برامون بخره، اونم به اسم خودمون...

- یه شوهر نداریم که درک کنه "طلا" واسه زن فقط دلخوشی نیست، سرمایه هم هست...

- یه شوهر نداریم که متوجه باشه میز شام خود به خود جمع و جور و ظرفها تر و تمیز نمیشن و هی اصرار نکنه، میز رو ولش کن، بیا بریم بخوابیم...

- یه شوهر نداریم که بدون هزار بار قربون صدقه رفتن ما یه زنگ سی ثانیه ای به مامان و بابامون بزنه حالشون بپرسه...

- یه شوهر نداریم که متوجه باشه آخه بابا کی گفته تلفن فقط برای کارهای ضروریه! تو این شهر درندشت، اگه ما بخوایم حضوری حال همه دوستامونو بپرسیم که عملا به هیچ کار دیگه ای نمی رسیم...

خدا جون قربون بزرگیت برم اینم شد زندگی آخه ؟؟؟!!!

ZIYA1366

New member
این هم واسه دل همه خانم های گل خواننده یک دوست که صداشون برای مطلب "یک زن نداریم که..." در اومده بود: - یه شوهر نداریم که شب به شب که حالا نه یه شب در میون یه شاخه گل بگیره دستش بیاد خونه...

- یه شوهر نداریم که بعضی شبها بگه عزیزم تو خسته ای، من هم شام می پزم هم ظرف ها رو می شورم...

- یه شوهر نداریم که خودش پیشنهاد بده: عزیزم میای بریم خرید؟

- بدتر از اون، یه شوهر نداریم که وقتی با هزار منت میاد خرید، بعد نیم ساعت، یه بند "نق و نوق" و "زود باش زود باش" را نندازه...

- یه شوهر نداریم که تا تب میکنیم، نگران شه، رنگش بپره، آخرشم از غصه بمیره...

- یه شوهر نداریم که محض دلخوشی ما هم که شده یه بار اون واسه جلسه اولیاء و مربیان مدرسه بچه ها بره...

- یه شوهر نداریم که سالی یه بار یه ماشین مدل بالاتر برامون بخره، اونم به اسم خودمون...

- یه شوهر نداریم که درک کنه "طلا" واسه زن فقط دلخوشی نیست، سرمایه هم هست...

- یه شوهر نداریم که متوجه باشه میز شام خود به خود جمع و جور و ظرفها تر و تمیز نمیشن و هی اصرار نکنه، میز رو ولش کن، بیا بریم بخوابیم...

- یه شوهر نداریم که بدون هزار بار قربون صدقه رفتن ما یه زنگ سی ثانیه ای به مامان و بابامون بزنه حالشون بپرسه...

- یه شوهر نداریم که متوجه باشه آخه بابا کی گفته تلفن فقط برای کارهای ضروریه! تو این شهر درندشت، اگه ما بخوایم حضوری حال همه دوستامونو بپرسیم که عملا به هیچ کار دیگه ای نمی رسیم...

خدا جون قربون بزرگیت برم اینم شد زندگی آخه ؟؟؟!!!

همه اينارو ميخان مثﻻ ؟ ؟ ؟

بالا