زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
اخیش سایت درست شد و مرسی پرند جون که اطلاع دادی.......... روای جون تبریک میگم خانوم مشاور. وظیفه سنگینی بر دوشت نهاده شده

ainazhz

New member
سلاااااااام به همگی...............
اومدم بگم که دیگه کم کم باید از این تایپیک برم و کوچ کنم به تایپیک 93..........
عاقا زیاد اینجا شلوغ بازی درنیارین که من وسوسه شم بیام اینجا...........
من قول دادم اینجا افتابی نشم.................
موفق باشید دوستای گلم..........

پرند کجا میری تو . زوده حالا. از الان بخونی خسته نمیشی؟ دختر به خودت استراحت بده . الانم که رمضان و سخت تر. صبر داشته باش تا شهریور ... تو یک سال جلویی . از مهر هم بخونی عقب نیستی عزیزم

ainazhz

New member
منم میاااااااااام
منم با خودت ببرررررررررر :28:

راوی من و تو زاهدان قبولیم
pirates5B15D_th.gif

ainazhz

New member
راوووووووی جون به نظرم وقتی بهداشت منابع رو مشخص کرده دیگه لزومی نداره اینجحوری از منابع مختلف بخوونی. الان فقط و فقط رو منابع تمرکز کن.
میتونی ازیک کتاب سطح پایینتر شروع کنی تا پایه های مغزو اعصابو بهتر بفهمی.......
ولی به نظرم کالات متن خیلی اسونی داره...
فیزلوژی خداپناهی بنظرم سختتر ار کالاته.............
یاد ترم اول دانشگام افتادم که استادمون تازه از امریکا اومده بود واسه درس فزیولوژی مغزو اعصاب برامون گایتون معرفی کرد برای منبع امتحانی..........
بنده خدا هنوز تو حالو هوای امریکا بود...........
بعد که چند جلسه گذشت فهمید باید برامون ج ز و ه ی تکمیلی بگه تا گایتون رو بفهمیم.
براموون نوشت با متن روون.........
تو ک ل ا س م برامون سنگ تموم میذاشت. هر جلسه نکات قبلی رو برامون میگفت بعد میرفت سراغ مبحث جدید.
ولی گایتون با اینکه خیلی کامله. حسابی سنگینه.............. تا امتحانشو دادم رفتم اون دنیا اومدم..............
ولی الان باورت میشه هیچکدومو یادم نیست. چون مرور نکردم....................

چون فیزولوژی فرار هست. تنها راهش مرور هست بنظرم نه اینکه منابع مختلفو بخوونی....................
ماهم فیزیولوژی گایتون خوندیم . استادمون پزشک بود حسابی بلا اورد سرمون
:New (6):

ainazhz

New member
123 جان تو خوندن کالات مشکلی ندارم, اتفاقا خیلی کتاب دوست داشتنی ایه و یه جورایی تو درس ها زنگ تفریح حساب می شد (هرچند من فقط سه چهار فصل ازش رو بیشتر نرسیدم بخونم)
ولی کلا دوس دارم که مغز رو بفهمم و این شکلی که مورد نظرم هست رو تو یه کتاب خاص به تنهایی ندیدم, حس می کنم باید خودم حین مطالعه ی دروس جمع آوری کنم و یه جا بیارمشون.
درمورد تمرکز که هم شما هم پرند جون روش تاکید دارید حق دارید ولی فکر می کنم درک خوب مطالب و آمادگی برای کنکور خیلی از هم جدا نیستن, مخصوصا الان که زمان خوبی داریم و اون فشار نزدیک به کنکور رومون نیست, زوم اصلیم روی منابع هست ولی در کنارش چون فرصت هست شاید یه نگاهی به بقیه ی چیزها هم بندازم. :tonguesmiley:

با نظر پرند موافقم . کتاب فیزیولوژی پارسه خیلی خوب و عالی کتاب خداپناهی و توضیح داده و کاملا متوجه میشی.
راوی پروچیسکارو حتما بخون. عالیه. من واقعا این کتاب و دوست دارم. کلی مطالب راجع به هر مبحث شخصیت که داره توضیح میده با بیان شیرین . از دستش نده . من واسه علوم خوندمش

parand

Well-known member
پرررررررررررند جون من رو هم ببرررررررر
من همیشه جام به جای مبل روی دسته مبل یا رو لبه اپن یا کابینت....البته بعد از یکسال کنکور تعدیل شدم و این کارا رو نمی کنمممم:rolleyessmileyanim:
اواتارت واقعا دل ادم رو اب می کنه.عااااااااااااااشقشم :thanks:

123 عزیزم. باشه می برمت با خودم فقط قول بده بیش فعالیتو کمتر کنی از رو ماه نیفتی خودت در جریانی که سیاهچاله زیاده..........
ایلین جون و قاصدکی تا الان بچه های خوبی بودن.........
مرسی خانووومی قابل نداره.........
:tonguesmiley:

psychology123

New member
پرند جونم قول قول...من روهم با ایلین و قاصدکی ببررررررررررر
اگه اونا رو ببری و من رو نبرررررری دلم می شکنه هاااااااااا.منم می خوام با دوست جونااااااااا باشم
قول می دم غیر از حرکات چشمم هیچ حرکت اضافی ای ندا شته باااااااااااااااشم.
منم می یااااااااااااااااااااااااااااام(این رو با جیغ بخون)
اگه نبری از روی زمین اینقدر جیغ و داد می کنمااااااااااااااااا تا .....

parand

Well-known member
پرند جونم قول قول...من روهم با ایلین و قاصدکی ببررررررررررر
اگه اونا رو ببری و من رو نبرررررری دلم می شکنه هاااااااااا.منم می خوام با دوست جونااااااااا باشم
قول می دم غیر از حرکات چشمم هیچ حرکت اضافی ای ندا شته باااااااااااااااشم.
منم می یااااااااااااااااااااااااااااام(این رو با جیغ بخون)
اگه نبری از روی زمین اینقدر جیغ و داد می کنمااااااااااااااااا تا .....
ناززی..........
باشه عزیزم. فوقش دور ماه رو حصار میکشم که نیفتی دوستم..............
:25r30wi:

rawy

New member
اخیش سایت درست شد و مرسی پرند جون که اطلاع دادی.......... روای جون تبریک میگم خانوم مشاور. وظیفه سنگینی بر دوشت نهاده شده

مشاور نگفته که آیناز جون, گفته پاسخگو و راهنما, خیلی محترمانه گفتن زیاد حرف می زنی :rolleyessmileyanim:

parand

Well-known member
بچه ها شما که الان منتظر نتیجه اید می تونید این کتابو تا مهر ماه که می رید دانشگاه بخوونید خیلی کتاب خوبیه. من که از خوندش سیر نمی شدم موقع خوندن.....
مخصوصا اگه به درمان کودکان علاقه دارید.............
عنوان کتاب : سنجش و درمان مشکلات دوران کودکی
نویسنده : کارولین اس. شرودر، بتی ان. گوردون
انتشارات : دانژه (تهران)ترجم : مهرداد فیروزبخت

این کتاب در سه بخش و چهارده فصل سامان یافته است :
بخش اول : «اساس» که شامل 2 فصل است : پیدایش آسیب روانی، سنجش تا مداخله
بخش دوم : «اداره کردن مشکلات شایع» که شامل 9 فصل است : مشکلات خوردن، آموزش توالت رفتن و بی اختیاری ادرار و دفع، عادات و تیک ها، خواب، میل جنسی و مشکلات جنسی، ترس ها و اضطراب ها، افسردگی، رفتار مخل، اختلال کمبود توجه/ بیش فعالی.
بخش سوم : «اداره کردن رویدادهای پر استرس زندگی» که شامل 3 فصل است : خواهر و برادرها، طلاق، داغدیدگی.

poorya37

New member
ثبت نام آزمونهای آزمایشی کارشناسی ارشد پارسه و تسلط سنجش با ۲۰% تخفیف
فرصتی بی نظیر برای داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد برای کاربران سایت علوم پزشکی

سایت ارشد عمران برای اولین بار و طی توافق با موسسات پارسه و شرکت تعاونی کارکنان سازمان سنجش و آموزش کشور (آزمونهای تسلط سنجش) از داوطلبان متقاضی ثبت نام در آزمونهای آزمایشی کارشناسی ارشد با شرایط ویژه ثبت نام می کند:

---------------------------------------------------------------------------
۸ مرحله آزمون آزمایشی تسلط سنجش (با ۱۰% تخفیف ویژه)
هزینه اصلی ثبت نام ۸ مرحله آزمون تسلط سنجش از طریق سایت شرکت تعاونی: ۲۴۰۰۰۰ تومان
هزینه خرید کارت ثبت نامی از طریق سامانه ثبت نام ارشد عمران (با ۱۰% تخفیف ویژه): ۲۱۶۰۰۰ تومان

لینک خرید
تسلط سنجش - فروشگاه ارشد عمران
--------------------------------------------------------------------------
آزمونهای پارسه (۲۰% تخفیف ویژه)

هزینه اصلی ثبت نام ۸ مرحله آزمون پارسه: ۳۳۰۰۰۰ تومان
هزینه ثبت نام از طریق سامانه ثبت نام ارشد عمران (با ۲۰% تخفیف ویژه): ۲۶۴۰۰۰ تومان

لینک خرید
پیش ثبت نام پارسه 8مرحله - فروشگاه ارشد عمران

ainazhz

New member
سلام دوست جونیا . از دیشب کسی نیومده هنووززززززز؟
SEVeyesB04_th.gif

فکر کنم من اولین نفرم. کجایین؟ سحری خوردین گفتین تا غروب بخوابیم که تایم بره نه ؟ پاشییییییییییییییییییییین
Dancing_unhappy.gif

psychology123

New member
بچه ها گفتم حالا تخمین رتبه هم شرکت کنم که یه تکون حساااااابی بهم بده
حالا نتیجه تخمین رتبه رو هم می ذارم که وقتی دیدین خیلی دارم تنبلی می کنم حسااااااابی دعوام کنین و از اینجا شوتم کنین بیرون

تعداد شرکت کننده 90 نفر

رتبه ام = 51 :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
نمره ام = 142...........نمره نفر اول: 285 :65d6a5d6s:

نمره فردی که رتبه 30 شده => 182 یعنی رسما عمرا قبول بشم :25r30wi:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا