سلاااااااام به همگی...............
اومدم بگم که دیگه کم کم باید از این تایپیک برم و کوچ کنم به تایپیک 93..........
عاقا زیاد اینجا شلوغ بازی درنیارین که من وسوسه شم بیام اینجا...........
من قول دادم اینجا افتابی نشم.................
موفق باشید دوستای گلم..........
منم میاااااااااام
منم با خودت ببرررررررررر :28:
ماهم فیزیولوژی گایتون خوندیم . استادمون پزشک بود حسابی بلا اورد سرمونراوووووووی جون به نظرم وقتی بهداشت منابع رو مشخص کرده دیگه لزومی نداره اینجحوری از منابع مختلف بخوونی. الان فقط و فقط رو منابع تمرکز کن.
میتونی ازیک کتاب سطح پایینتر شروع کنی تا پایه های مغزو اعصابو بهتر بفهمی.......
ولی به نظرم کالات متن خیلی اسونی داره...
فیزلوژی خداپناهی بنظرم سختتر ار کالاته.............
یاد ترم اول دانشگام افتادم که استادمون تازه از امریکا اومده بود واسه درس فزیولوژی مغزو اعصاب برامون گایتون معرفی کرد برای منبع امتحانی..........
بنده خدا هنوز تو حالو هوای امریکا بود...........
بعد که چند جلسه گذشت فهمید باید برامون ج ز و ه ی تکمیلی بگه تا گایتون رو بفهمیم.
براموون نوشت با متن روون.........
تو ک ل ا س م برامون سنگ تموم میذاشت. هر جلسه نکات قبلی رو برامون میگفت بعد میرفت سراغ مبحث جدید.
ولی گایتون با اینکه خیلی کامله. حسابی سنگینه.............. تا امتحانشو دادم رفتم اون دنیا اومدم..............
ولی الان باورت میشه هیچکدومو یادم نیست. چون مرور نکردم....................
چون فیزولوژی فرار هست. تنها راهش مرور هست بنظرم نه اینکه منابع مختلفو بخوونی....................
123 جان تو خوندن کالات مشکلی ندارم, اتفاقا خیلی کتاب دوست داشتنی ایه و یه جورایی تو درس ها زنگ تفریح حساب می شد (هرچند من فقط سه چهار فصل ازش رو بیشتر نرسیدم بخونم)
ولی کلا دوس دارم که مغز رو بفهمم و این شکلی که مورد نظرم هست رو تو یه کتاب خاص به تنهایی ندیدم, حس می کنم باید خودم حین مطالعه ی دروس جمع آوری کنم و یه جا بیارمشون.
درمورد تمرکز که هم شما هم پرند جون روش تاکید دارید حق دارید ولی فکر می کنم درک خوب مطالب و آمادگی برای کنکور خیلی از هم جدا نیستن, مخصوصا الان که زمان خوبی داریم و اون فشار نزدیک به کنکور رومون نیست, زوم اصلیم روی منابع هست ولی در کنارش چون فرصت هست شاید یه نگاهی به بقیه ی چیزها هم بندازم. :tonguesmiley:
پرررررررررررند جون من رو هم ببرررررررر
من همیشه جام به جای مبل روی دسته مبل یا رو لبه اپن یا کابینت....البته بعد از یکسال کنکور تعدیل شدم و این کارا رو نمی کنمممم:rolleyessmileyanim:
اواتارت واقعا دل ادم رو اب می کنه.عااااااااااااااشقشم :thanks:
ناززی..........پرند جونم قول قول...من روهم با ایلین و قاصدکی ببررررررررررر
اگه اونا رو ببری و من رو نبرررررری دلم می شکنه هاااااااااا.منم می خوام با دوست جونااااااااا باشم
قول می دم غیر از حرکات چشمم هیچ حرکت اضافی ای ندا شته باااااااااااااااشم.
منم می یااااااااااااااااااااااااااااام(این رو با جیغ بخون)
اگه نبری از روی زمین اینقدر جیغ و داد می کنمااااااااااااااااا تا .....
راوی من و تو زاهدان قبولیم![]()
دیدین چه قشنگ بردن؟ خیلی خوب بود کلی افتخار کردم!بچه ها والیبال دارن می ترکونن :thanks::a2d3:
اخیش سایت درست شد و مرسی پرند جون که اطلاع دادی.......... روای جون تبریک میگم خانوم مشاور. وظیفه سنگینی بر دوشت نهاده شده
بچه ها والیبال دارن می ترکونن :thanks::a2d3:
مشاور نگفته که آیناز جون, گفته پاسخگو و راهنما, خیلی محترمانه گفتن زیاد حرف می زنی :rolleyessmileyanim: