زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

psychology123

New member
تو چشام اشک شوق جمع شده.یاده اونروزای اول افتادم.باحضور 123 باز همون حال و هوا برگشته و تاپیک پر از خشونت و ضرب و شتم شده دوباره تهدید به قیجیو استفاده از انواع برچسبا و...
ای خدا این 123 از ما نگیر که ما بتونیم سالهای سال ازش بترسیم:whistle:

:25r30wi:
الللللللللللللللللللللهی ااااااااااااااامین
اخجون یزدان ازم می ترررررررررررسه:4d564ad6: :motat:

فقط یه سوال!!!؟؟؟؟
خوب شد می ترسین!!!!!!! حالا اگه نمی ترسیدی.........???!!!!خدا رحم کرد

psychology123

New member

راووی جونم ایشالا امسال قبول میشی به سال دیگه نمی کشه.
ولی باشه.......
اگر دختر خوبی باشی می برمت.........
لباساتو بپوش میام دنبالت................

پرند جونممممممممم من رو هم ببر
دختر خوبی هستم اما قول می دم بهتر تر بشممممممممم :smilies-azardl (113

psychology123

New member

فردا اومدم پایین با خودم می برمت ماه.........
پیش خودم باشی عزیزم........:28:

پرررررررررررند جون من رو هم ببرررررررر
من همیشه جام به جای مبل روی دسته مبل یا رو لبه اپن یا کابینت....البته بعد از یکسال کنکور تعدیل شدم و این کارا رو نمی کنمممم:rolleyessmileyanim:
اواتارت واقعا دل ادم رو اب می کنه.عااااااااااااااشقشم :thanks:

psychology123

New member

منگر اندر نقش زشت و خوب خویش
بنگر اندر عشق و در مطلوب خویش

نقش های خوب و بد در کجا شکل گرفته اند و چه ماهیتی دارند؟ این نقش ها، جز در اعماق ذهن نیستند و جز به شکل افکار و کلمات برچسبی چیزی نیستند. "برچسبها ی هویتی اهدایی اطرافیان" ممکن است به شکل ملامتگرهای هیولایی در ذهن، ظاهر شوند. این بیگانه ها زمانی قدرت می گیرند و هیولا می شوند که خود باخته ی آنها شویم. در غیر اینصورت هیچی نیستند. حضرت مولانا در شعر فوق از ما می خواهد که خود باخته ی این نقش ها نشویم. راهش را هم می گوید. می گوید خودت را این نقش ها مدان! تو این نقش ها نیستی. خودت را با آنها یکی نکن! خوب و بد بودن آنها هم فرقی ندارد. تو نه احمقی نه دانشمند، نه بی عرضه ای و نه با عرضه، و..... نه هیچ نقش زشت و خوب توهمی دیگر.

اگر خودت را این نقش ها بدانی، دیر یا زود، درد ورنج ملامت خود، بابت مثلاً احمق بودن یا دانشمند نبودن، سراغت می آید و از عشق اصیل محروم می شوی.

اما اصل تو که می تواند کاذب بودن نقش ها را متوجه شود، چیز دیگری است. تو ناظر ساکتی هستی با میلیاردها فرایند و ذره فرا اتمی و امواج و جرقه های انرژی که دائم در حال حرکت و تغییر هستند. اصل وجودت به فکر و هیجانهای ذهن ربطی ندارد. بلکه قسمت مشاهده کننده ذهن تو، اصل وجودت است و با مشاهده گری بی غرض، این اصل وجودت پا می گیرد. مشاهده گری با آرزو و تخیل و تجسم هم جان نمی گیرد. راه قدرت گرفتن آن، لحظه به لحظه حاضر بودن عملی در زمان حال و مشاهده از طریق حواس پنج گانه و مشاهده ی افکار و هیجانهای نا خود آگاه( که خود بخود در ذهن می جوشند) بدون غرق شدن در آنها یا سرکوب آنهاست. مشاهده ی این نقشهای نا خود آگاه بدون یکی شدن با آنها، موجب محو شدن آنها می شود و در نتیجه، دیگر در اسارت آنها نخواهی ماند.

نوشته ی منصور بنانی

بسیاااااااااار بسیاااااااااار زیبا
واقعا فقط یه لایک براش کمه

psychology123

New member
دوست جونا منم به صورت جدی از 30 تیر شروع به خوندن کنکوری می کنم.
یه پیشنهاد هم دارم برای دوستانی که احتمال قبولی نمی دن(انشالله که همگی قبولین) که دیگه از الان یا از اول مرداد شروع کنین به خوندن حالا هر چی که باشه زبان یا دروس دیگه نه فقط تفریحی بلکه کنکوری
چون وقتی اسم تفریحی می یاد ...دیگه خودتون بهتر می دونین
خوندن از مرداد تا رسیدن نتایج باعث می شه هم از زمان ها بهتر استفاده کنیم و هم اینکه از ماراتون 93 عقب نیفتیم و انشالله اگه قبول هم شدین چیزی رو از دست ندادین
با ارزوی موفقیت برای تک تک شما دوستان نازنین
به امید روزی که بتونیم با همکاری هم کمکی هر چند ناچیز به جامعه مون بکنیم
در پناه خدا سالم ,شاد و پیروز باشین

آخرین ویرایش:

rawy

New member
دوست جونا منم به صورت جدی از 30 تیر شروع به خوندن کنکوری می کنم.
یه پیشنهاد هم دارم برای دوستانی که احتمال قبولی نمی دن(انشالله که همگی قبولین) که دیگه از الان یا از اول مرداد شروع کنین به خوندن حالا هر چی که باشه زبان یا دروس دیگه نه فقط تفریحی بلکه کنکوری
چون وقتی اسم تفریحی می یاد ...دیگه خودتون بهتر می دونین
خوندن از مرداد تا رسیدن نتایج باعث می شه هم از زمان ها بهتر استفاده کنیم و هم اینکه از ماراتون 93 عقب نیفتیم و انشالله اگه قبول هم شدین چیزی رو از دست ندادین
با ارزوی موفقیت برای تک تک شما دوستان نازنین
به امید روزی که بتونیم با همکاری هم کمکی هر چند ناچیز به جامعه مون بکنیم
در پناه خدا سالم ,شاد و پیروز باشین

ممنون 123 عزیزم, تذکر به جایی بود
من تصمیم گرفتم با مقیاس فهمیدنی بخونم نه ساعتی یا صفحه ای
یه فصل و شروع می کنم هرچی ازش لازمه بدونم چه از همون کتاب چه کتابهای مشابه چه اینترنت یا هرجایی که می تونه در اون زمینه اطلاعات بده پیدا می کنم, ممکنه حتی یه فصل چند روز طول بکشه ولی اصولی یادگرفتن خیلی مهمتره تا اینکه فقط یه کتاب رو تموم کرد.
مخصوصا من در مورد فیزیولوژی خیلیییییییییی گنگ و گم هست, اصلا نمی دونم چی به چیه انقد که تو هر کتاب یه تیکه از مغز رو از دیدگاه خاص خودش دیده و تو کتاب دیگه از یه دید دیگه و همینطور نوروترانسمیترها رو.
خیلی دلم می خواست یه تاپیک داشتیم و باهم در مورد قسمتهای مختلف مغز و فیزیولوژی سرچ می کردیم و یاد می گرفتیم, ولی حقیقتا امیدی به خوندن گروهی ندارم.
منم برای شما آرزوی موفقیت دارم
شاد باشی

sanam_b

New member
یه فصل و شروع می کنم هرچی ازش لازمه بدونم چه از همون کتاب چه کتابهای مشابه چه اینترنت یا هرجایی که می تونه در اون زمینه اطلاعات بده پیدا می کنم, ممکنه حتی یه فصل چند روز طول بکشه ولی اصولی یادگرفتن خیلی مهمتره تا اینکه فقط یه کتاب رو تموم کرد.
مخصوصا من در مورد فیزیولوژی خیلیییییییییی گنگ و گم هست, اصلا نمی دونم چی به چیه انقد که تو هر کتاب یه تیکه از مغز رو از دیدگاه خاص خودش دیده و تو کتاب دیگه از یه دید دیگه و همینطور نوروترانسمیترها رو.
خیلی دلم می خواست یه تاپیک داشتیم و باهم در مورد قسمتهای مختلف مغز و فیزیولوژی سرچ می کردیم و یاد می گرفتیم, ولی حقیقتا امیدی به خوندن گروهی ندارم.
شاد باشی

وای راوییی منم دقیقا همین احساس رو در مورد فیزولوژی دارم. حتی نمیدونم وقتی فرضا از لوب آهیانه ای صحبت میکنیم اصلا کجا هست... من یه کتابی از نشر نیلوفر دیدم یه چیزی تو مایه های راهنمای مغز انسان بود اسمش، به نظرم کتاب جالبی بود... باید برم پیداش کنم شاید به درد خورد. کاش میشد گروهی بخونیم.

parand

Well-known member
شاد باشی

راوووووووی جون به نظرم وقتی بهداشت منابع رو مشخص کرده دیگه لزومی نداره اینجحوری از منابع مختلف بخوونی. الان فقط و فقط رو منابع تمرکز کن.
میتونی ازیک کتاب سطح پایینتر شروع کنی تا پایه های مغزو اعصابو بهتر بفهمی.......
ولی به نظرم کالات متن خیلی اسونی داره...
فیزلوژی خداپناهی بنظرم سختتر ار کالاته.............
یاد ترم اول دانشگام افتادم که استادمون تازه از امریکا اومده بود واسه درس فزیولوژی مغزو اعصاب برامون گایتون معرفی کرد برای منبع امتحانی..........
بنده خدا هنوز تو حالو هوای امریکا بود...........
بعد که چند جلسه گذشت فهمید باید برامون ج ز و ه ی تکمیلی بگه تا گایتون رو بفهمیم.
براموون نوشت با متن روون.........
تو ک ل ا س م برامون سنگ تموم میذاشت. هر جلسه نکات قبلی رو برامون میگفت بعد میرفت سراغ مبحث جدید.
ولی گایتون با اینکه خیلی کامله. حسابی سنگینه.............. تا امتحانشو دادم رفتم اون دنیا اومدم..............
ولی الان باورت میشه هیچکدومو یادم نیست. چون مرور نکردم....................

چون فیزولوژی فرار هست. تنها راهش مرور هست بنظرم نه اینکه منابع مختلفو بخوونی....................

آخرین ویرایش:

rawy

New member
راوووووووی جون به نظرم وقتی بهداشت منابع رو مشخص کرده دیگه لزومی نداره اینجحوری از منابع مختلف بخوونی. الان فقط و فقط رو منابع تمرکز کن.
میتونی ازیک کتاب سطح پایینتر شروع کنی تا پایه های مغزو اعصابو بهتر بفهمی.......
ولی به نظرم کالات متن خیلی اسونی داره...
فیزلوژی خداپناهی بنظرم سختتر ار کالاته.............
یاد ترم اول دانشگام افتادم که استادمون تازه از امریکا اومده بود واسه درس فزیولوژی مغزو اعصاب برامون گایتون معرفی کرد برای منبع امتحانی..........
بنده خدا هنوز تو حالو هوای امریکا بود...........
بعد که چند جلسه گذشت فهمید باید برامون ج ز و ه ی تکمیلی بگه تا گایتون رو بفهمیم.
براموون نوشت با متن روون.........
تو ک ل ا س م برامون سنگ تموم میذاشت. هر جلسه نکات قبلی رو برامون میگفت بعد میرفت سراغ مبحث جدید.
ولی گایتون با اینکه خیلی کامله. حسابی سنگینه.............. تا امتحانشو دادم رفتم اون دنیا اومدم..............
ولی الان باورت میشه هیچکدومو یادم نیست. چون مرور نکردم....................

چون فیزولوژی فرار هست. تنها راهش مرور هست بنظرم نه اینکه منابع مختلفو بخوونی....................

درسته اگه بخوایم کنکوری بخونیم منابع مشخص هست و اینکه منابعی که بهداشت معرفی کرده بهترینها هستن, اما مثلا در مورد شخصیت و رواندرمانی اگه بخوام بگم دلم می خواد کتاب فیست و کوری و پروچاسکا رو بردارم نگاه کنم ببینم در مورد یه مبحث مشابه تو هر کدوم چی گفته شده, دلم می خواد کاربردی یادبگیرم که اگه همین الان بخوام با لیسانس کار کنم به فلان مسئله که دارم در موردش صحبت می کنم اشراف داشته باشم.
آره کالات آسونه ولی اصلا مطالبش و سبک بیانش متفاوته با خداپناهی یه جورایی می شه گفت اون یه چیزیه اون یه چیز دیگه
الان اصلا نمی خوام فیزیولوژی رو برای کنکور بخونم, می خوام مغز رو کاربردهاش رو و نوروترانسمیتر ها رو لمس کنم مخصوصا اگه بشه با تصویر ولی نمی دونم از کجا و چطوری باید شروع کرد :21:
تو فکرم هست که تو یه دفتر شروع کنم به نوشتن عنوان هر کدوم از قسمت ها و نوروترانسمیترها کم کم که منابع مختلف رو می خونم ببرم تو همون قسمت اضافه کنم, در نهایت یه منبع خوب می شه (اگه میشد اینجا اینکار رو انجام داد خیلی بود ولی بعیده)
(اینجا تاپیک علوم پزشکیه یعنی دوستان پزشک توصیه ای برای ما ندارن آیا؟؟؟ , یادم باشه برم بپرسم)
استادتون احتمالا رشتش از رشته های پزشکی بوده نه؟ گایتون برای پزشک هاست

psychology123

New member
شاد باشی
راوی جون این مقیاس فهمیدنی رو باهاتون موافقم
من خودم به شخصه اگه نفهممم حتی مطالب حفظی رو عمرا یادم بمونه
من عاااااااشق فیزولوژی هستم و دوست دارم که دکترامو نوروسایکولوژی بخونم.یکی از ارزوهام یه نفر پیدا بشه و ریز به ریز مغز رو برام تدریس کنه.خودش یه دنیاییه
راوی جون شما که می خواین برای کنکور اماده بشین فقط روی کالات فوکوس کنین.کتابی واقعا سبک و شیرینیه.
عزیزم هر کتابی که برای اولین بار خونده می شه اونم بخاطر تازگیش اوایل نااشنا و نامفهوم به نظر می یاد اما بعدا برات می شه یه اشنااای قدیمی
عزیزم ابتدا که برای اولی بار می خونی ,فقط بخون و رد شو و خیلی روی مطالبی که برات نامفهوم هست کلیک نکن.
دور بعد که می یای سراغش خودت تعجب می کنی ...حتما این کار رو امتحان کن خودت متوجه می شی عزیزم(دلیلش هم اینکه با اونکه رد شدی ازش اما مغز همچنان داره روش کار می کنه و دفعه بعد چون براش اشنا هست دریافتش اسون می شه)

parand

Well-known member
درسته اگه بخوایم کنکوری بخونیم منابع مشخص هست و اینکه منابعی که بهداشت معرفی کرده بهترینها هستن, اما مثلا در مورد شخصیت و رواندرمانی اگه بخوام بگم دلم می خواد کتاب فیست و کوری و پروچاسکا رو بردارم نگاه کنم ببینم در مورد یه مبحث مشابه تو هر کدوم چی گفته شده, دلم می خواد کاربردی یادبگیرم که اگه همین الان بخوام با لیسانس کار کنم به فلان مسئله که دارم در موردش صحبت می کنم اشراف داشته باشم.
آره کالات آسونه ولی اصلا مطالبش و سبک بیانش متفاوته با خداپناهی یه جورایی می شه گفت اون یه چیزیه اون یه چیز دیگه
الان اصلا نمی خوام فیزیولوژی رو برای کنکور بخونم, می خوام مغز رو کاربردهاش رو و نوروترانسمیتر ها رو لمس کنم مخصوصا اگه بشه با تصویر ولی نمی دونم از کجا و چطوری باید شروع کرد :21:
تو فکرم هست که تو یه دفتر شروع کنم به نوشتن عنوان هر کدوم از قسمت ها و نوروترانسمیترها کم کم که منابع مختلف رو می خونم ببرم تو همون قسمت اضافه کنم, در نهایت یه منبع خوب می شه (اگه میشد اینجا اینکار رو انجام داد خیلی بود ولی بعیده)
(اینجا تاپیک علوم پزشکیه یعنی دوستان پزشک توصیه ای برای ما ندارن آیا؟؟؟ , یادم باشه برم بپرسم)

کتاب فیزیولوژی پارسه رو من خیلی دوست داشتم چون خوب توضیح داده بود.......................
اره درسته استادمون استاد مدعو بود تو دانشکده ی پزشکی و علوم پایه تدریس میکرد برای فیزیولوژی میومد دانشکده ی ما..............
دلم برش تنگ شد....خیلی مهربون بود.......
:heart:
اون ترم حسابی به زحمت افتاد تا ما ترم اولی ها رو راه انداخت (فکر کن یه دفعه از دانشگاهای امریکا بیای بری با بچه هایی که تازه از دبیرستان اومدن دانشگاه سرو کله بزنی)..........
امیدوارم استادم هر جایی که هست سلامت باشه...........
:(40): خیلی صبور بود

کتاب پروچسکارو ندیدم ولی نظریه های شخصیت دوان شولتز ترجمه سیدمحمدی یا ترجمه ی یوسف کریمی رو ک خوندم مثل همین شخصیت بهداشت هست.........

psychology123

New member

اگه که این جوری پیش برین خیلی عالیه و بعد از یکسال واقعا یه فرد باسواد حتی شاید بتونین در جایگاه یه مدرس خبره قرار بگیرین.
اما عزیزم اول باید هدفتون رو مشخص کنین که می خواین اطلاعاتتون رو افزایش بدین یا برای کنکور خودتون رو اماده کنین
اول هدفتون رو مشخص کنین تا سردرگم نشی عزیزم
انشالله که امسال قبولین و این فعالیت ها رو در دوره دانشجوییتون ادامه می دیدن و اگه این طور بشه شک نکنین یکی از نخبگان این رشته خواهید شد:thumbsupsmileyanim:

parand

Well-known member
امروز انقد اینور اونور رفتم و کارا ی مختلفو انجام دادم دارم از پا درمیام...............
موقع افطار دعا برای ظهور امام زمان (عج) رو فراموش نکنید دوستای گلم..............
این جمعه هم رد شد و ما بی نصیب موندیم
:sadsmiley:.........امام عصرمون نیومد.....:sadsmiley:
من رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نزارید..............

اللهم عجل لولیک الفرج..........

rawy

New member
راوی جون این مقیاس فهمیدنی رو باهاتون موافقم
من خودم به شخصه اگه نفهممم حتی مطالب حفظی رو عمرا یادم بمونه
من عاااااااشق فیزولوژی هستم و دوست دارم که دکترامو نوروسایکولوژی بخونم.یکی از ارزوهام یه نفر پیدا بشه و ریز به ریز مغز رو برام تدریس کنه.خودش یه دنیاییه
راوی جون شما که می خواین برای کنکور اماده بشین فقط روی کالات فوکوس کنین.کتابی واقعا سبک و شیرینیه.
عزیزم هر کتابی که برای اولین بار خونده می شه اونم بخاطر تازگیش اوایل نااشنا و نامفهوم به نظر می یاد اما بعدا برات می شه یه اشنااای قدیمی
عزیزم ابتدا که برای اولی بار می خونی ,فقط بخون و رد شو و خیلی روی مطالبی که برات نامفهوم هست کلیک نکن.
دور بعد که می یای سراغش خودت تعجب می کنی ...حتما این کار رو امتحان کن خودت متوجه می شی عزیزم(دلیلش هم اینکه با اونکه رد شدی ازش اما مغز همچنان داره روش کار می کنه و دفعه بعد چون براش اشنا هست دریافتش اسون می شه)

123 جان تو خوندن کالات مشکلی ندارم, اتفاقا خیلی کتاب دوست داشتنی ایه و یه جورایی تو درس ها زنگ تفریح حساب می شد (هرچند من فقط سه چهار فصل ازش رو بیشتر نرسیدم بخونم)
ولی کلا دوس دارم که مغز رو بفهمم و این شکلی که مورد نظرم هست رو تو یه کتاب خاص به تنهایی ندیدم, حس می کنم باید خودم حین مطالعه ی دروس جمع آوری کنم و یه جا بیارمشون.
درمورد تمرکز که هم شما هم پرند جون روش تاکید دارید حق دارید ولی فکر می کنم درک خوب مطالب و آمادگی برای کنکور خیلی از هم جدا نیستن, مخصوصا الان که زمان خوبی داریم و اون فشار نزدیک به کنکور رومون نیست, زوم اصلیم روی منابع هست ولی در کنارش چون فرصت هست شاید یه نگاهی به بقیه ی چیزها هم بندازم. :tonguesmiley:

rawy

New member
اگه که این جوری پیش برین خیلی عالیه و بعد از یکسال واقعا یه فرد باسواد حتی شاید بتونین در جایگاه یه مدرس خبره قرار بگیرین.
اما عزیزم اول باید هدفتون رو مشخص کنین که می خواین اطلاعاتتون رو افزایش بدین یا برای کنکور خودتون رو اماده کنین
اول هدفتون رو مشخص کنین تا سردرگم نشی عزیزم
انشالله که امسال قبولین و این فعالیت ها رو در دوره دانشجوییتون ادامه می دیدن و اگه این طور بشه شک نکنین یکی از نخبگان این رشته خواهید شد:thumbsupsmileyanim:

871420_girl_blush2.gif

البته از حرف تا عمل خیلی راهه, امیدارم بتونم بهش عمل کنم

rawy

New member
کتاب فیزیولوژی پارسه رو من خیلی دوست داشتم چون خوب توضیح داده بود.......................
اره درسته استادمون استاد مدعو بود تو دانشکده ی پزشکی و علوم پایه تدریس میکرد برای فیزیولوژی میومد دانشکده ی ما..............
دلم برش تنگ شد....خیلی مهربون بود.......
:heart:
اون ترم حسابی به زحمت افتاد تا ما ترم اولی ها رو راه انداخت (فکر کن یه دفعه از دانشگاهای امریکا بیای بری با بچه هایی که تازه از دبیرستان اومدن دانشگاه سرو کله بزنی)..........
امیدوارم استادم هر جایی که هست سلامت باشه...........
:(40): خیلی صبور بود

کتاب پروچسکارو ندیدم ولی نظریه های شخصیت دوان شولتز ترجمه سیدمحمدی یا ترجمه ی یوسف کریمی رو ک خوندم مثل همین شخصیت بهداشت هست.........

منم برای استادتون آرزوی سلامتی می کنم
اما خیلی هم خودمون دست کم نگیر پرندجان, خب مسلمه یه رشته ی پزشکی حتی تو ایران بخواد به بچه های روانشناسی فیزیولوژی یاد بده کار سختیه
یه چیزی رو بهت بگم همین دوستم که از پیشم رفت, قراره اونجا واسه دکترا درس خونه و در سطح لیسانس درس بده, خیلی نگران بود که می تونه از پسش بربیاد یا نه اما می گفت دوستاییش که دارن این کار رو انجام می دن گفتن نگران نباش دوره لیسانس اینجا چیزایی رو درس می دی که برای ما تو دوره ی دبیرستان بوده, البته ایشون رشتش شیمیه و ایران تو علوم پایه کلا بد نیست اما تو روانشناسی تقریبا ضعیفیم برای همین اینهمه نیاز به دونستن زبان داریم که بتونیم منابع جدید رو بخونیم, کتابامون هم که قربونش برم مال عهد بوق هستن, یکی از بچه ها که دانشگاه تهران ارشد می خوند می گفت خیلی از چیزایی که تو کنکور به زور حفظ کردیم الان تو منابع جدید رد شده :14:
آره برای همین میگم که یه نگاه به کتابای دیگه هم بندازیم بد نیست, چون اکثرا مثل همن, و نیازی به خوندن خط به خط نیست, یه جوری مکمل هستن

zahra2013

New member
سلام راوی جونم کتاب " مقدمات نوروسایکولوژی نوشته داود معظمی " خیلی کتاب خوبیه و در مورد مغز و کارکردهاش خوب توضیح داده، برا وزارت بهداشت هم خیلی به درد میخوره.

psychology123

New member
123 جان تو خوندن کالات مشکلی ندارم, اتفاقا خیلی کتاب دوست داشتنی ایه و یه جورایی تو درس ها زنگ تفریح حساب می شد (هرچند من فقط سه چهار فصل ازش رو بیشتر نرسیدم بخونم)
ولی کلا دوس دارم که مغز رو بفهمم و این شکلی که مورد نظرم هست رو تو یه کتاب خاص به تنهایی ندیدم, حس می کنم باید خودم حین مطالعه ی دروس جمع آوری کنم و یه جا بیارمشون.
درمورد تمرکز که هم شما هم پرند جون روش تاکید دارید حق دارید ولی فکر می کنم درک خوب مطالب و آمادگی برای کنکور خیلی از هم جدا نیستن, مخصوصا الان که زمان خوبی داریم و اون فشار نزدیک به کنکور رومون نیست, زوم اصلیم روی منابع هست ولی در کنارش چون فرصت هست شاید یه نگاهی به بقیه ی چیزها هم بندازم. :tonguesmiley:

خوب پس اینجوری خییییییییییییییییییلی عالیه.
برات بهترین ها رو ارزومندم دوست جون فعال و شوخ طبع و نازنینم

rawy

New member
سلام راوی جونم کتاب " مقدمات نوروسایکولوژی نوشته داود معظمی " خیلی کتاب خوبیه و در مورد مغز و کارکردهاش خوب توضیح داده، برا وزارت بهداشت هم خیلی به درد میخوره.

ممنونم زهراجون
حتما تو اولین فرصتی که پیش بیاد پیداش می کنم :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا