راوووووووی جون به نظرم وقتی بهداشت منابع رو مشخص کرده دیگه لزومی نداره اینجحوری از منابع مختلف بخوونی. الان فقط و فقط رو منابع تمرکز کن.
میتونی ازیک کتاب سطح پایینتر شروع کنی تا پایه های مغزو اعصابو بهتر بفهمی.......
ولی به نظرم کالات متن خیلی اسونی داره...
فیزلوژی خداپناهی بنظرم سختتر ار کالاته.............
یاد ترم اول دانشگام افتادم که استادمون تازه از امریکا اومده بود واسه درس فزیولوژی مغزو اعصاب برامون گایتون معرفی کرد برای منبع امتحانی..........
بنده خدا هنوز تو حالو هوای امریکا بود...........
بعد که چند جلسه گذشت فهمید باید برامون ج ز و ه ی تکمیلی بگه تا گایتون رو بفهمیم.
براموون نوشت با متن روون.........
تو ک ل ا س م برامون سنگ تموم میذاشت. هر جلسه نکات قبلی رو برامون میگفت بعد میرفت سراغ مبحث جدید.
ولی گایتون با اینکه خیلی کامله. حسابی سنگینه.............. تا امتحانشو دادم رفتم اون دنیا اومدم..............
ولی الان باورت میشه هیچکدومو یادم نیست. چون مرور نکردم....................
چون فیزولوژی فرار هست. تنها راهش مرور هست بنظرم نه اینکه منابع مختلفو بخوونی....................
درسته اگه بخوایم کنکوری بخونیم منابع مشخص هست و اینکه منابعی که بهداشت معرفی کرده بهترینها هستن, اما مثلا در مورد شخصیت و رواندرمانی اگه بخوام بگم دلم می خواد کتاب فیست و کوری و پروچاسکا رو بردارم نگاه کنم ببینم در مورد یه مبحث مشابه تو هر کدوم چی گفته شده, دلم می خواد کاربردی یادبگیرم که اگه همین الان بخوام با لیسانس کار کنم به فلان مسئله که دارم در موردش صحبت می کنم اشراف داشته باشم.
آره کالات آسونه ولی اصلا مطالبش و سبک بیانش متفاوته با خداپناهی یه جورایی می شه گفت اون یه چیزیه اون یه چیز دیگه
الان اصلا نمی خوام فیزیولوژی رو برای کنکور بخونم, می خوام مغز رو کاربردهاش رو و نوروترانسمیتر ها رو لمس کنم مخصوصا اگه بشه با تصویر ولی نمی دونم از کجا و چطوری باید شروع کرد :21:
تو فکرم هست که تو یه دفتر شروع کنم به نوشتن عنوان هر کدوم از قسمت ها و نوروترانسمیترها کم کم که منابع مختلف رو می خونم ببرم تو همون قسمت اضافه کنم, در نهایت یه منبع خوب می شه (اگه میشد اینجا اینکار رو انجام داد خیلی بود ولی بعیده)
(اینجا تاپیک علوم پزشکیه یعنی دوستان پزشک توصیه ای برای ما ندارن آیا؟؟؟ , یادم باشه برم بپرسم)
استادتون احتمالا رشتش از رشته های پزشکی بوده نه؟ گایتون برای پزشک هاست