کی حاضره اینو بخره و برا عشقش نامه بنویسه؟

mahsa.

New member
فقط حضوری اورین شیطونک خوشم اومد از راهنماییت.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

fatalist

New member
من باهات صد در صد موافقم:ad54ad:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

خزر

New member
نه اس ام اس نه ایمیل نه حضوری اعتباری نداره :ahi5slcgm04mi8jqqkl

چه برسه به نامه ای که از خونت مایه بذاری !!!!

واسه کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sdasdasd:

تازه اگه بفهمه این نامه رو با خونت نوشتی که اصلااااااااااااااااااااااا پر رو میشه ................... میره

تازه معلوم نیست این نامه کی به دستش برسه :thumbsupsmileyanim:

ممکنه دیگه خون بدنت تموم بشه از بس نامه نوشتی ، اما هنوز نامه اول هم بدستش نرسیده باشه :21:

mikhak s

New member
متین من تا حالا پسر به این با احساسی ندیده بودم داداش بیا جلو یکم نگات کنم ندیده از دنیا نرم

ای بابا پس هنوز متین رو نشناختی سرشار از احساسه اصلا لبریزه .یه وضیییییییییییییییییییییییییه :smiliess (12):

گلاب

New member
چه کاریه اصن تو عصر ارتباطات؟

بعدشم حضوری که بهتر جواب میده :25r30wi:

گلاب

New member
حالا یکی برداره این مدلی هم برا من بنویسه من دیگه کلا بیخیالش میشم......

میگم بابا این دییییوانس به جون خودم :(50):

eco.bio

New member
woooowwwww
خیلی مزخرفه. عمرااااااااااا از یه همچین خودکاری استفاده کنم!!!!!!!!!:smiliess (13):

Zendegi

New member
وااااااای وحشتناکه،مگه دیوووووانه هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

setayesh71

New member
یا علی ! قبل از اینکه وارد تاپیک بشم و عکس رو ببینم گفتم رو شوخی هر چی باشه میگم باشه قبوله :25r30wi:!!!
ولی این ....
نمیدونم بستگی داره .
آدم ممکنه به یه جایی از زندگی برسه که دست به این کار بزنه . وقتی کاملا خودتو فراموش کنی . وقتی فقط عشق برات مهم باشه ..
وقتی یه جورایی از زندگی بریده باشی و هیچی جز اون برات مهم نباشه !!!
چیه ؟ چپ چپ نگاه نکنین ! من هیچ کدوم این حالت هایی که گفتم برام پیش نیومده :thumbsupsmileyanim:!

آخرین ویرایش:

bioelectric

Active member
ولی من اگه یه روز بخام نامه بنویسم و از این خودکارا داشته باشم ، حتما ازش استفاده میکنم ، اصلا هم برام مهم نیست که پر رو بشه ،یا اینکه یه روزی برسه و پشیمان بشم.
بعدم اگه چقدر خون از من مصرف میشه؟
حالا چی باش مینویسم، الان نمیدونم. ولی به وقتش اون قدر حرف تو ذهنم هست که بدونم ارزش نوشتن داره

leyla-h

New member
آره مینویسم ... میکشمت..........:smiliess (3):
آخه این چه خودکاریه طرف جرات نمیکنه نامه رو باز کنه رنگ خون رو ببینه از ترس سکته میزنه ... اجل مهلت نمیده که بخوندش!!!:25r30wi:

bioelectric

Active member
آره مینویسم ... میکشمت..........:smiliess (3):
آخه این چه خودکاریه طرف جرات نمیکنه نامه رو باز کنه رنگ خون رو ببینه از ترس سکته میزنه ... اجل مهلت نمیده که بخوندش!!!:25r30wi:
حالا بقیه هیچی... ولی اگه قرار باشه بچه های علوم پزشکی با دیدن خون سکته بزنند که باید فاتحه اون علوم پزشکی را خوند
واقعا که ... بیشتر از اینا ازتون توقع داشتم...

ketabsabz

Well-known member
چه کارا ، کلی از خونمو بدم واسه یه نامه !!! من خودم نیازمند خونم آخه :65d6a5d6s:

دوره ی این رمانتیک بازیا سر اومده ، اگه میخوای بگی طرفو واقعا دوس داری از این کارا لازم نیست که

leyla-h

New member
حالا بقیه هیچی... ولی اگه قرار باشه بچه های علوم پزشکی با دیدن خون سکته بزنند که باید فاتحه اون علوم پزشکی را خوند
واقعا که ... بیشتر از اینا ازتون توقع داشتم...

گفتم طرف سکته میکنه من که با اون خودکار نوشتم!!!!! توقع تونو ببرین بالا تو رو خدا :whistle: :smiliess (3):

leylii

New member
من حاظرم باهاش بنوسم حرفهایی که رو دلم سنگینی میکنه .......:sad:
باز در یک سکوت تلخ و یک عالمه دلتنگی اسیرم .باز دلم از این دنیا گرفته است .سهم من در این لحظات تلخ یک قلب شکسته و مریض و 2چشم خیس است ..که هیچ امیدی به زندگی ندارد ای نازنینیم ای غزیزم ای کسی که با بودنش قلبم جرات زدن پیدا میکند ای کسی که با بودنش جان می دهد به نفس خسته من .....سلام .....
دلم گرفته است احساس تنهایی میکنم دوباره جای خالی عشق را تنهایی با خضور سردش پر کرده است ...خوشحالم که تو رو از خودم دور کردم ولی قلبم کماکان خلاف آن است ...تمام نگاهم به قاب عکست است تو را می بیند و حسرت گذشتههای دورو شیرین با هم بودن رو می کشد......کجای ؟؟؟کجایی که دیگر توان نفس کشیدن ندارم ....کجایی که ببینی دلم چقد گرفته است ...دیگر نیستی تا با دستان مهربانت اشک های گونه ام را پاک کنی ....زندگی من در دلتنگی و غم و غصه و گریه خلاصه است ...همان قلبی که با بودنت پر از صفا و صمیمییت و گل بو الان یک ویرانه است ویرانه ..ویرانه ....:sadsmiley:تنها خودم هستم و یک دل پر از درد و یک بغض کنه در گلویم .......دوستت دارم ....دوستت دارم....:sad:

بالا