مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

حسان

Well-known member
اره بچه ها وقت خیلی کمه... نباید زمان رو از دست بدین....
یه تاپیک میزنم برای سوال از هر فصل امری... به بچه های دیگه هم بگین بیان...

mandy

New member
میکروب خیلی مطلب داره و سخته من ترمای اول دانشگام میکروب می خواستم برای ارشد یکم خوندم ولی واقعا مشکللللللللللللله.حاضرم سخت ترین مباحث ژنتیکو بخونم ولی میکروب نه.مخصوصا همون رده و زیر رده اون اسمای خوشگلش.

میکروب فقط شبه امتحانی جواب میده !!!!!!!!!!!!احتمالا میزارم یک ماه مونده به کنکور علوم خر میزنم

حسان

Well-known member
ممنون شیطونک
اتفاقأ من از امری سوال دارم
:riz304:

مریم جان... هر سوالی داشتی اگه میدونی مال کدوم فصله همون جا در تاپیک همون فصل بپرس اگه نمیدونی بهم پ خ کن یا یه تاپیک جداگانه براش باز کن... با عنوان سوالات امری که جوابشو نمیدونیم؟

Maryam.A

Well-known member
بچه ها فصل 1 امری شما بیماری به نام
کمبود آنزیم آدنوزین دآمیناز دیدید؟؟؟
کجا؟؟؟؟

Maryam.A

Well-known member
مریم جان... هر سوالی داشتی اگه میدونی مال کدوم فصله همون جا در تاپیک همون فصل بپرس اگه نمیدونی بهم پ خ کن یا یه تاپیک جداگانه براش باز کن... با عنوان سوالات امری که جوابشو نمیدونیم؟

اوکی الان دیدم چشم

_30min_

New member
میکروب خیلی مطلب داره و سخته من ترمای اول دانشگام میکروب می خواستم برای ارشد یکم خوندم ولی واقعا مشکللللللللللللله.حاضرم سخت ترین مباحث ژنتیکو بخونم ولی میکروب نه.مخصوصا همون رده و زیر رده اون اسمای خوشگلش.
چ چ چ خدا سر کسی نیارشون

_30min_

New member
دیروز فصل جهش وترمیم تمام شد+زبان 504+کارآموزی که خییییییییییلللللللللییییییییییی حال داد ولی خسته کننده بود
امروز نکته برداری فصل جهش و ترمیم+504+بازی ایران-آلمان+ماه عسل+فیلما(جمعه بود دیگه):(40):

Maryam.A

Well-known member
دیروز فصل جهش وترمیم تمام شد+زبان 504+کارآموزی که خییییییییییلللللللللییییییییییی حال داد ولی خسته کننده بود
امروز نکته برداری فصل جهش و ترمیم+504+بازی ایران-آلمان+ماه عسل+فیلما(جمعه بود دیگه):(40):

آفرین آفرین:rose:

faeghe.hosseyni

New member
پیش از هرگونه ارائه ی گزارش و گله گی و دلخوری به خاطر این چند روز که سایت مشکل داشت...:smiliess (2):

آقا من از همین تریبون پیروزی شیرین تیم ملی والیبال ایران رو به همه تبریک میگم......کیف کردم آقا!!! محشر بود!
:thanks::riz304::smilies-azardl (113

faeghe.hosseyni

New member
به نام خدا

گزارش 3 : پنجشنبه 20 تیرماه
10 صفحه از درس شیرین(!) زبان از کتاب و نزدیک 15 صفحه از ج ز و ه ی شخصی مطالعه شد.به همراه لیست کلمات مشابه و مشتقات آنها.
از درس بیوشیمی مبحث پایه ای "سلول و مقدمات" شامل مباحث مربوط به اندامک ها ، بیماری های مربوط به اندامک های خاص و انواع ایزومری ها خوانده شد.

faeghe.hosseyni

New member
به نام خدا

گزارش 4 : امروز 21 تیرماه
از درس سلولی مبحث غشا ، انواع مدل های غشایی ارائه شده ، انواع پروتئین های غشایی همراه با مثال های مهم و معروف ، انواع پروتئین های غشای RBCs (مبحث بسیار سوال خیز!) ، ویژگی های اختصاصی غشای پلاسمایی و سنتز اجزای غشا مطالعه شد.

پی نوشت 1: استفاده از شکل های کتاب لودیش جهت فهم بهتر موضوع:riz481:

پی نوشت 2: من هنوز ژنتیک شروع نکردم...آیا مستحق فلک شدن هستم؟ آیا چگونه من بشینم سر مباحث تکراری ژنتیک؟ آیا شما نباید منو تنبیه کنید؟ آیا چرا من زنتیک خوندنم نمیاد؟ آیا دستم به دامنتون...من چکار کننم؟ آیا یه فکری به حال من کنید!
آیا نظرتون چیه 4 تا پیشنهاد درست حسابی بهم بدین که بشینم سر ژنتیک؟:shocked:
آیا فکر میکنید من مشکل نگارشی دارم....خودتون دارین!
پیشنهاد بدین دیگه...چه رقیبایی هستین شما! من اینجا زنتیک ضریب 4 رو نمیخونم ...اون وقت شما نگاه میکنین!!!!:New (6):
پیـــــــــــــــــــشنهاد لطفاً...با آغوش باز استقبال میکنم!

آخرین ویرایش:

هما.نوري

New member
سلام

من از ديروزه نتونستم درس بخونم آخه خيلي ناراحت بودم:sad:

امروز تشیع جنازه زن پسر عمم بود.واسه رفتن خيلي جوون بود.اصلا باورم نميشه رفته

faeghe.hosseyni

New member
اتفاق عجیب و دلگیر کننده ای که معلوم نیست کی و کجا آدم رو درگیر میکنه...:tsimuzpzwoap1t9y3o7

تسلیت رفیق...:sad:

سلام

من از ديروزه نتونستم درس بخونم آخه خيلي ناراحت بودم:sad:

امروز تشیع جنازه زن پسر عمم بود.واسه رفتن خيلي جوون بود.اصلا باورم نميشه رفته

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا