زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
بابا من کف کردم انقد این قضیه ی شرط و شیرینی رو توضیح دادم, یه بار دیگه میگم همه دقت کنید, دیگه تکرار نمی کنماااااااااااااا, فردا هم ازش امتحان می گیرم, هرکی بلد نباشه خودش می دونه
شررررررررررط بین دو نفره بچه های گلم, بین چی؟ دو نفر (دیگه باز توضیح نمی دم که چطوری بود و چطوری شد, فقط خیلی دوس دارین این شما و این آقای مصفا خودتون شرط ببندین, به من چه؟)

و اما شیرینییییییییییییییییی وظیفه ی شرعی تک تکککککک بچه هایی هست که قبول می شن, و آقای مصفا این وظیفه ی رو پذیرفتن و یه ایده ی خوب براش دارن.
افتااااااااااااااااااااااااااد الان ؟؟؟؟ دوباره بگید میرم خودمو از بالای برج میلاد پرت می کنماااااااااااااااااا :smiliess (2):

:25r30wi::25r30wi:

ainazhz

New member
ی سلام مخصوص به پرند
و ی سلام مخصوص به آیلین
و ی سلام مخصوص به 123
و ی سلام مخصوص به راوی
وچندتا سلام مخصوص به بقیه بچه ها
چیکارکنم نمیشد یکیشون مخصوص باشه همشون مخصوص بود.اون آخریه که ویژه بود چون چندنفری بود.الی مصفا آیناز سحر و........

سلام از ماست اقای یزدان

yazdan

New member
وااااا؟این چه ربطی به قوه تخیل داره؟این برمیگرده به آسیب مغزی توی قسمتهای کلامی(اومدم ابروشو درست کنم زدم چشمشو درآوردم)
درضمن علتش اینه تندتند مینویسم چون همزمان دارم چندتا کار انجام میدم که یکیش غذا خوردنه

sanam_b

New member
بچه ها من الان اولین درس زبان رو گذاشتم، فقط یه مشکلی دارم و اینکه بلد نیستم چطوری راست چین و چپ چین بکنم نوشته رو. کسی میدونه کدوم دکمه ها رو باید بزنم که درست بشه؟
در ضمن اگه یه سر بزنین خوشحال میشم، یه جمله هم اگه بسازین که دیگه بهتر:idea_majidonline:

parand

Well-known member
ی سلام مخصوص به پرند
و ی سلام مخصوص به آیلین
و ی سلام مخصوص به 123
و ی سلام مخصوص به راوی
وچندتا سلام مخصوص به بقیه بچه ها
چیکارکنم نمیشد یکیشون مخصوص باشه همشون مخصوص بود.اون آخریه که ویژه بود چون چندنفری بود.الی مصفا آیناز سحر و........

جنااااااااااب یزدان سلاااااااام .........
خوبید؟؟؟؟؟
میگم ماه رمضون هم مثل قبل ساعت کاریتون بالاست.........
؟؟؟؟؟؟؟؟

rawy

New member
بچه ها تاپیک رو درست کردم، اینم لینکش :
http://olumpezeshki.ir/forum/thread8043.html
تشریف بیارین، منزل خودتونه. من الان یه کوچولو میرم و میام و بعدش اگه خوابم نمیومد یکم لغت میذارم از درس اول که تاپیک راه بیفته. هر نظری داشتین بگین.

دستت طلاااااااااااا
فقط اون لطف کلمات مشابه رو از ما دریغ مفرما
قرباااااااااااانت :thumbsupsmileyanim:

parand

Well-known member
بچه ها من الان اولین درس زبان رو گذاشتم، فقط یه مشکلی دارم و اینکه بلد نیستم چطوری راست چین و چپ چین بکنم نوشته رو. کسی میدونه کدوم دکمه ها رو باید بزنم که درست بشه؟
در ضمن اگه یه سر بزنین خوشحال میشم، یه جمله هم اگه بسازین که دیگه بهتر:idea_majidonline:
مرسی صنم جون..........
برو تو تنظیمات اضافی.....
همه ی منوهای ورد رو داره............

rawy

New member
منم لوراکس و دارم اما هنوز نیدمش . ببینم ایا؟

نه آیناز آخه آدم اینجوری بی گدار به آب می زنه؟؟؟
قبلش یه چندبار استخاره کن اگه خوب اومد اکیه
دیده شده متوسط هم اومد اقدام کنی بد نیست :black_eyed:

rawy

New member
فقط یه سوال شرط بندی بین کدوم دونفر بود؟

ای خداااااااااااااااااااا تازه میگه لیلی زن بود یا مرد :13:
بین منو آقای مصفا
نکنه می خوای بگی دوباره از اول بگم؟؟؟
میرم بالای برج میلاد هااااااااااا
این تهدید جدیه :14:

yazdan

New member
جنااااااااااب یزدان سلاااااااام .........
خوبید؟؟؟؟؟
میگم ماه رمضون هم مثل قبل ساعت کاریتون بالاست.........
؟؟؟؟؟؟؟؟

حکمت ماه رمضان اینه که حال فقرا رو درک کنیم.ما برای اینکه حال فقرای افغان مقیم ایران رو درک کنیم بیشتر کار میکنیم:25r30wi:

parand

Well-known member
حکمت ماه رمضان اینه که حال فقرا رو درک کنیم.ما برای اینکه حال فقرای افغان مقیم ایران رو درک کنیم بیشتر کار میکنیم:25r30wi:

:25r30wi::25r30wi:
راستی جناب یزدان گفتین عکس اپلود کنم در حال کردن چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟

نگران نباشید درست میشه همه چی ...............

yazdan

New member
بابا من کف کردم انقد این قضیه ی شرط و شیرینی رو توضیح دادم, یه بار دیگه میگم همه دقت کنید, دیگه تکرار نمی کنماااااااااااااا, فردا هم ازش امتحان می گیرم, هرکی بلد نباشه خودش می دونه
شررررررررررط بین دو نفره بچه های گلم, بین چی؟ دو نفر (دیگه باز توضیح نمی دم که چطوری بود و چطوری شد, فقط خیلی دوس دارین این شما و این آقای مصفا خودتون شرط ببندین, به من چه؟)

و اما شیرینییییییییییییییییی وظیفه ی شرعی تک تکککککک بچه هایی هست که قبول می شن, و آقای مصفا این وظیفه ی رو پذیرفتن و یه ایده ی خوب براش دارن.
افتااااااااااااااااااااااااااد الان ؟؟؟؟ دوباره بگید میرم خودمو از بالای برج میلاد پرت می کنماااااااااااااااااا :smiliess (2):

قربونت جریان این شیرینی....چیه؟
تافردا فرصت بده دوربین بدست خدمت برسم بعدشم ی تحلیل فلسفی ضمیمه تصاویر مربوط به سقوطت کنم.
البته من اصراری ندارما.میتونی به کوری چشم من سالهای سال به زندگیت ادامه بدی

rawy

New member
راوی جون خوب چرا میزنی پرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه انقد هم نگو میرم بالای برج میلاد بدآموزی داره
فقط آخرش من متوجه نشدم جایزه شرط بندی چی بود ساندویچ هایدا شیرینی...؟؟؟؟؟؟؟؟؟:14:

:14::13: میگه نگو میرم بالای برج میلااااااااد
دوستان من می رم خودمو غرق کنم
842821_28320_JC_shipwrecked.gif

حلال کنید دیگه
اونایی که فیلمو دیدن واسه اونایی که ندیدن تعریف کنن, بلیط هم بگیرید یادتون نره

rawy

New member
قربونت جریان این شیرینی....چیه؟
تافردا فرصت بده دوربین بدست خدمت برسم بعدشم ی تحلیل فلسفی ضمیمه تصاویر مربوط به سقوطت کنم.
البته من اصراری ندارما.میتونی به کوری چشم من سالهای سال به زندگیت ادامه بدی

نه دیگه خودکشی از حالت مستحب خارج شده دیگه به واجب نزدیک شده
پرررررررررندددددددددددددد همش زیر سره توئه هاااااااااااااااااا
621221_LaieA_011.gif

خودت بیا جواب بده
:p7977cujr38iyymsu8:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا