زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
157fs837411.gif

ghasedak69

New member
پیشنهاد من... فعلا هفته ای یه مهارت متن ... یکم که راه افتادیم بیشترش کنیم.... همه می گن لغات تافل هم خیلی مهمه...می تونیم یه تعداد هم از اون لغات بخونیم
و پیشنهاد دیگه اینکه برای لغاتی که پیدا می کنیم هرکس جمله ای بنویسه حالا هرکی تونست از خودش بسازه هرکی نتونست از روی دیکشنری.... وقتی چندتا جمله برای یه کلمه بخونیم قشنگ اون کلمه تو ذهن مون می مونه... اگر جملات ملموس یا خنده دار باشه موثرتره.

این از پیشنهادات ما بقیه هم بگن

parand

Well-known member
آمد رمضان و عید با ماست

قفل آمد و آن کلید با ماست

آمد رمضان به خدمت دل

و آن کس که دل آفرید با ماست
دوستای گلم التماس دعا....

sanam_b

New member
بچه ها تو تاپیک کنکور 92 دیدم بعضی ها درصد کل میگرفتن. درصد رو باید چطوری بگیریم؟ یعنی هر درسی با ضریب خودش حساب میشه یا اینکه هر درسی ضریبش یکه؟ میدونین اصلا برای قبولی چه درصدی لازمه؟

parand

Well-known member
می بینم که همه ی بچه های تایپیک خوابیدن........
من از این به بعد به مدت یک ماه شبا بیدارم. بعد سحر میخوابم................
بچه ها شبا کلی اب بخورید که تشنه نشید.........
التماس دعا.............
....

parand

Well-known member
بچه ها تنظیماتم بهم ریخته........
نه میتونم عکس اپلود کنم نه اینکه از سایتای دیگه شکلک بزارم...........:sadsmiley:(راوی الان واقعا ناراحتیم در این حد)
شما این مشکلو ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
جناب مصفا شما از این توصیه های حکیمانتون درباره رفع تشنگی ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه جوشونده ای چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی روزه میگیرم به شدت تشنم میشه . عذاب میکشم...........

eliii

New member
بچه ها دقت کردید تا صحبت درس خوندن می شه همه در می رن؟؟؟!!!
آقا من خسته شدم از همش سلام و علیکم
از تاپیکهای روانشناسی خیلی هنر کنه فقط زنگ تفریحش بالاست, آخه این چه وضعیه؟
نمی دونم شاید بچه هایی که تو رشته های دیگه هستن تازه نفسن و تازه امسال شروع کردن و مثه من خسته نیستن
به هر حال کم کم دارم از قضیه ی درس خوندن باهم ناامید می شم, هیشکی پایه نیست, فقط اول که هرچی مطرح می شه همه هستن
اصن بیخیال پیشنهاد من, هیچکی هم هیچ برنامه ای نداره کلا :sad:

نبینم راوی ناراحت باشه ، دوستان از ناراحتی و خشم دی ماهی ها بترسید. من یه پیشنهاد میدم هر کی موافقه دستا بالا . راستش من الان هم همه کار میکنم هم هیچکاری نمیکنم. فقط وقت تلف کردن همین اماااااا یه کاری کنیم احساس مفید بودن بکنم ، پیشنهاد میدم برای پایان نامه به هم کمک کنیم مثلا من برای فصل دوم خودم ۱۲ مقاله خوب دانلود کردم طبیعی که سخته همشو خودم ترجمه کنم اینجوری به هم کمک کردیم اصلا اول پایان نامه هم میتونیم از هم تشکر هم بکنیم این پیشنهاد من مثل ترجمه مقاله بود با این تفاوت که هم من بهشون نیاز دارم هم دوستان احساس میکنن که باید انجام بدن اینجوری سطح علمی ما هم زیاد میشه البته این مثال بود چون من و جناب مصفا و اگر اشتباه نکنم فانوسی هم پایان نامه داره

eliii

New member
می بینم که همه ی بچه های تایپیک خوابیدن........
من از این به بعد به مدت یک ماه شبا بیدارم. بعد سحر میخوابم................
بچه ها شبا کلی اب بخورید که تشنه نشید.........
التماس دعا.............
....

پرند عزیزم منم دقیقا همین کارو میکنم برنامه ماه خدا میبینم و بعد اذان صبح میخوابم

eliii

New member
راوی و جناب مصفا این صحبتی که درباره شام و ساندویچ و ایناست فقط مختص خودتونه یا ما هم هستیم ؟؟؟؟ من خیلی درگیر این موضوع شدم حالا به نتیجه رسیدین لطفا به من زودتر اطلاع بدبد و منو از نگرانی در بیارید و در ضمن من باید برنامه ریزی کنم چند روز چیزی نخورم و از اون قابلمه هایی که بردم خونه قاصدکی بیارم

eliii

New member
ماه رمضان رو به همه تبریک میگم برای منم دعا کنید و نماز و روزتون هم قبول باشه

parand

Well-known member
راوی و جناب مصفا این صحبتی که درباره شام و ساندویچ و ایناست فقط مختص خودتونه یا ما هم هستیم ؟؟؟؟ من خیلی درگیر این موضوع شدم حالا به نتیجه رسیدین لطفا به من زودتر اطلاع بدبد و منو از نگرانی در بیارید و در ضمن من باید برنامه ریزی کنم چند روز چیزی نخورم و از اون قابلمه هایی که بردم خونه قاصدکی بیارم

می بینی الی جون نمیخان مارو با خودشون ببرن شام........:dadad4:
الی جوونم قربون دستت یه قابلمه بزرگتر ببر واسه منم غذا بگیر میام ازت میگیرم.....
راستی مخلفات همراه غذارو هم یادت نره چند تا بگیر...........:thumbsupsmileyanim:

eliii

New member
چشم پرند جان شما جون بخواه ، راوی جون بخاطر سفارش پرند من واجب شد بیام . شرمنده منم بازی

eliii

New member
دوستان دیگه خواهش میکنم تعارف نکنید هر کی هرچی میخواد به خودم بگه . جناب مصفا اگر قرار سرمایشو تهیه کنید یا قرض بگیرید سریع تر اقدام کنید . ولی جدا جناب مصفا قبولی ارزششو داره . منم اگر رتبم تک میشد تازه خیالمم از علوم راحت بود ۳ وعده غذا رو مهمون میکردم دیگه شما ببین ما چه کم توقع هستیم ( از خصلت های دی ماهی ها ) شما خوشحال باش راوی جون و من دی ماهی هستیم. بلههههههه

parand

Well-known member
چشم پرند جان شما جون بخواه ، راوی جون بخاطر سفارش پرند من واجب شد بیام . شرمنده منم بازی

اخ جووووون. قول دادیا الی جون.........:4d564ad6::4d564ad6:
اون دفعه هر چی بهشون گفتم من ببرین قبول نکردن...............:sad:

parand

Well-known member
دوستان دیگه خواهش میکنم تعارف نکنید هر کی هرچی میخواد به خودم بگه . جناب مصفا اگر قرار سرمایشو تهیه کنید یا قرض بگیرید سریع تر اقدام کنید . ولی جدا جناب مصفا قبولی ارزششو داره . منم اگر رتبم تک میشد تازه خیالمم از علوم راحت بود ۳ وعده غذا رو مهمون میکردم دیگه شما ببین ما چه کم توقع هستیم ( از خصلت های دی ماهی ها ) شما خوشحال باش راوی جون و من دی ماهی هستیم. بلههههههه

الی جووون رفتی حسابی با خودت غذا بیار. من میخواااام امسال کنکور بدم. هر چقدر بخونم گرسنم باشه برم سرجلسه کنکورمو بد میدم.....
راستی به جناب مصفا بگو داره میاد از اصفهان برامون گز هم بیاره.........(به حرف من که گوش ندادن شما یه امتحانی کن شاید اوردن:whistle:)
دست گلت درد نکنه..........

aylinn

New member
ای خدا اخه روم نمیشه. من چی بگم بهش. بگم بده کتابمو نهههههههه نه
bg6.gif

نه آینازی کتاب رو ازش نخوا فقط قضیه رو براش تعریف کن اونموقع شاید خودش کتاب رو بهت پس داد
اگه هم نداد خوب برو یکی دیگه بخر:25r30wi:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا