ببینید کی اومده!!!
خانم راوی اومده!!!
احوال شریف؟
رسیدن بخیر
خوش گذشت؟
سوغاتی هاتون کوووو پس؟
بادکنک هاشو ببیییییییین!!!
من عاشق بادکنکم......
دیدن شما که چشم بصیرت میخواد سرکار خانم راوی...
این بار دیدار "راوی"
گردون نيارد تحمل
چون میتواند کشيدن
چشمانکِ لاغر من
دستتون درد نکنه...شهریور حتما میرسم خدمتتون جهت دریافت سوغاتی و ضیافت شام در برج المیلاد...!
مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بنفش...!
:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
بچه ها الان دارم انشرلی رو میبینم. تو این قسمت انشرلی به مناسبت اولین سالگرد حضورش پیش متیو و ماریلا مدرسه نرفت.و به دیانا گفت به معلمشون بگه امروز میخواااد به ماریلا کمک کنه........و دیانا گفت معلمشون درک میکنه این موضوع رو.......والا یه بار مریض شدم چند روز مدرسه نرفتم بعد که رفتم گواهی پزشکی بردم ولی بازم با این حال انضباطمو دادن 19!!!!!!!!به جووون خوم خیلی اروم بودم تو مدرسه...............دوباره با کلی دوندگی انضباطمو چند ماه بعد 20 کردن.............چقد تفاوت........تازه مثلا این برنامه کودک مال سال 120 سال پیشه..........
اوووو بلی
ممنون :rose:
واقعااااااااااااااااااا؟؟؟ گفتم گز بگید نمی خوام, شما نمی خوام تو کارت نیست نه؟
من خودم گز خیلی دوس دارم, نگرفتم ولی اگه می گرفتم هم هیچیش نمی موند تا شهریور
ای بابا صد دفه گفتم شام برج میلاد به عهده شماست, انشالا انشالا که تشریف میارید و تو خرج می افتید
پرند راوی دعوام کرد . گفت یه کاری کنم وگرنه رفاقت بی رفاقت:sad:![]()
نازززززی اینازی..........خووووو راوی جون بچه گناه داره خواست یه کمکی کنه.........پرند راوی دعوام کرد . گفت یه کاری کنم وگرنه رفاقت بی رفاقت:sad:![]()
:25r30wi: قاموستون منو کشته, شاید سم ریختم تو گزها آخههههههههواژه ی نمیخوام در قاموس واژگان اصفهانی تعریف نشده...
ااااا...پس شام با منه؟!! یه چی بگم از همین الان برید توی فکر جور کردن پول شام؟؟؟ بیاید توی خصوصی!!!
بگم ؟ بگم؟
نازززززی اینازی..........خووووو راوی جون بچه گناه داره خواست یه کمکی کنه.........
سلام
منم لزگی رو دارم
از کی قرار شروع کنیم؟
دختتتتتتریییییم چراغی که منزل رواست به مسجد حرام است
آیناز زبان چند زدی؟؟؟ :New (6):
اصن به من چه :smiliess (6):
بچه ها منم میخواااااام لزگی بخوونم. به خدا خسته شدم از این همه بیکاری...حوصلم داره تو خونه سر میره.
اینجوری پیش بره بیکار بایشم یه روزی میاین می بینین پرند برااااای همیشه رفته..........h34r-smiley: