زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sanam_b

New member
راوی جون ببخشید یادم رفت این سوالت رو جواب بدم. به نظر من ترجمه اصلا هم بد نیست، ولی اگه دنبال یه راهی هستین که زبانتون زودتر راه بیفته و بتونین به انگلیسی فکر کنین، بنویسین و صحبت کنین به نظر من بهتره تا حد ممکن از زبان فارسی کمتر استفاده بشه و بیشتر به انگلیسی کار بشه. مثلا اگه مدیر سایت اجازه میدن میتونیم یک مقاله رو همگی بخونیم و بعد براش خلاصه به انگلیسی بنویسیم. این به نظر من زبان رو بیشتر تقویت میکنه تا ساعتها سعی برای ترجمه. البته این بحث هم هست که ما باید مثلا معنی یک سری لغات تخصصی خودمون رو به فارسی بلد باشیم و من منکر اون نیستم. کلا تجربه خوبی در مورد ترجمه چه به صورت عملی و چه ذهنی نداشتم.

rawy

New member
راوی جون ببخشید یادم رفت این سوالت رو جواب بدم. به نظر من ترجمه اصلا هم بد نیست، ولی اگه دنبال یه راهی هستین که زبانتون زودتر راه بیفته و بتونین به انگلیسی فکر کنین، بنویسین و صحبت کنین به نظر من بهتره تا حد ممکن از زبان فارسی کمتر استفاده بشه و بیشتر به انگلیسی کار بشه. مثلا اگه مدیر سایت اجازه میدن میتونیم یک مقاله رو همگی بخونیم و بعد براش خلاصه به انگلیسی بنویسیم. این به نظر من زبان رو بیشتر تقویت میکنه تا ساعتها سعی برای ترجمه. البته این بحث هم هست که ما باید مثلا معنی یک سری لغات تخصصی خودمون رو به فارسی بلد باشیم و من منکر اون نیستم. کلا تجربه خوبی در مورد ترجمه چه به صورت عملی و چه ذهنی نداشتم.

وووووووووی خیلی سختهههههه :14:

eliii

New member
سلاااااام وای خدایا نمردم و یکبار دیگه این تاپیکو فعال دیدم ، خوبین دوستان؟؟؟؟؟. من اعلام امادگی میکنم چون لزگی رو دارم

من هستمممممم

eliii

New member
راااستی راوی منم از بین کتابام بیشتر از همه عاشق شخصیت بودم الان دوست دارم بخونمش فقط گفتم تا مهر اطلاعاتم رو زیاد کنم یکم کتاب بخونم انشاا... اگه قبول بشم که نه ولی خدای نکرده قبول شدم بخونمش در واقع ما الان باید خودمون میتونیم کنفرانس بدیم من که شخصیتو ریز به ریز یادمه

ghasedak69

New member
به این می گن تاپیک... هر موقع بیای 2-3 صفحه جدید باشه برا خوندن:thanks:
فقط چرا من ساعتم بهم ریخته هرموقع میام همه رفتن یا مثلا ساعت 1:30-2 شب که دیگه گیج خوابم به یکی دونفر میرسم؟؟؟

راستی لزگی دارم منم هستم...:smilies-azardl (113

ghasedak69

New member
الی جووووووووووووووووون سلام
بابت دیشب بازهم معذرت می خوام عزیزم:riz513:

rawy

New member
راااستی راوی منم از بین کتابام بیشتر از همه عاشق شخصیت بودم الان دوست دارم بخونمش فقط گفتم تا مهر اطلاعاتم رو زیاد کنم یکم کتاب بخونم انشاا... اگه قبول بشم که نه ولی خدای نکرده قبول شدم بخونمش در واقع ما الان باید خودمون میتونیم کنفرانس بدیم من که شخصیتو ریز به ریز یادمه

آره خیلیییییی ماههههه اون کتاب, ایوووووووووووول دمت گرم که انقد خوب خوندیش آفرین
ولی طبق توصیه دوستان انستیتویی کاپلان, شخصیت, زبان, آمار تا سرپل صراط احتمالا با ما هستن
احتمالا سوالات شب اول ... هم از تو همینا در میاد :rolleyessmileyanim:

rawy

New member
سلام الی جون, سلام قاصدک جون
آفرین که اعلام آمادگی کردین, چند دیقه صبر کردم دیگه داشتم ناامید می شدم :25r30wi:
پرند لایک زده, الی و قاصدک هم که تعهد کتبی دادن, منم که عضو ثابتم
منتظر بقیه هم هستم, تا به زور دستتون رو نگرفتم نیاوردم وسط خودتون با زبون خوش بیاین
و اما پیشنهادم برای شیوه خوندن

ainazhz

New member
سلاااااااام آیناز جان, چطوری یا نه؟
همین دورو برا
طبق آخرین اخبار ایشون شدیدا مشغول کار و تلاش و کوشش هستن و حتی فقط روزی 5 ساعت می تونن خواب داشته باشن (خدا قوت)
اییییییییییوووووووووول آیناز باورت نمی شه چقد این کتابو دوس دارم, متاسفانه خیلی وقته امانت دادمش الان به شدت بهش نیاز دارم
خیلیییییی خوشحالم که یه نفر به جمع کسایی که خوندنش و دوسش دارن اضافه شده
فیلم هم لطفا هرچی که دیدی تو تاپیک فیلم به ما معرفی کن و اگه داشتی لینک دانلودش رو هم بذار و حتما حتما نظر خودت رو هم در مورد فیلمهایی که دیدی به ما بگو
سایت باز شد یا نه؟ آخه گاهی وقتا باز نمی شه

اره عزیزم واقعا عالیه. اینقدر این کتاب ارومم کرده که نگو. به دوستام هم پیشنهاد دادم که بخونن.. اول کتاب گقه این کتاب کتابی نیست که یک بار خوند و دیگه سراغش نرفت. راس گفته. احساس میکنم جز کتاب هایی که باید تو کنتابخونت باشه و هر چند وقت یه سری بهش بزنی و حال و احوالتو بررسی کنی.

باشه فیلمی که دیدمو تو تاپیک فیلم میگم.
سایت باز میشه. ثبت نام هم کردم اما تو کدوم قسمت واسه دانلود رایگان باید برم؟

rawy

New member
ما با دوستان فیس بوقی مون, یه برنامه ی خوب داشتیم که وقتی مناسبتی پیش می اومد, شخصی فوت می کرد یا بعد از زلزله هایی که اتفاق افتاد, باهم ختم قرآن داشتیم
هرکسی به انتخاب خودش یه جزء می خوند و بعضی از بچه ها چند جزء, گاهی وقتا بیشتر از یکبار ختم می شد.
همین کار رو برای لزگی انجام بدیم
با پیشنهاد قاصدک موافقم که فعلا مهارت ها رو پیش بریم و بعد بریم سراغ لغات و بعد تست های کنکور

هرکسی هر مهارتی که دوس داره و باهاش راحت تره اعلام کنه, کلا 12 مهارت هست, اگه همه همکاری کردند که هرکی یه مهارت اگه نه هم نفری دوتا مهارت برمیداریم و شروع می کنیم به در آوردن لغاتش به شیوه ی اسااااااااسی که صنم جان لطف کردن و توضیح دادن:

-کلمه هایی رو که بلد نیستین از توی دیکشنری انگلیسی- انگلیسی پیدا کنید و توی یه دفتر بنویسین
- مثالی که توی دیکشنری اومده رو همراه با جمله کتاب بنویسین
- فرمهای مختلف اون کلمه رو بنویسین. مثلا اگه VERB هست، NOUN, ADJ, ADV....
این کار باعث میشه که با اینها بیشتر آشنا بشین و اگه یه کلمه ای رو ببینین که نمیدونین چیه با توجه به پسوندهاش بتونین حدس بزنین که توی جای خالی میشه گذاشتش یا نه
- پیشنهاد دیگه اینکه میتونین کلمه هایی که هم معنی هستن رو توی یه صفحه دفترتون بنویسین و به هم با شکل وصلشون کنین، و حتی کنار هر کدوم باز مثالش رو بنویسین. مثال نوشتن خیلی کمک میکنه.
- میتونین جعبه جی 5 هم درست کنین تجربه بهم ثابت کرد که کلمه هایی که با مثال مینوشتم خیلی بهتر از اونایی که فقط معنی اش رو می نوشتم تو ذهنم میموند

می خواستم از ادامه این تاپیک پیش بریم, ولی حقیقتا حیفه که زحماتمون بین نوشته ها گم بشه, یه تاپیک ایجاد کنیم مثلا به اسم لغات لزگی و هرکسی که مهارت اول رو انتخاب کرده, پست اول رو بذاره و مهارت دوم پست دوم و به همین ترتیب شروع می کنیم, تا هرجا که آماده هستیم رو لغاتش رو درمیاریم و می ذاریم تو اون پست و هر روز که لغات بیشتری رو پیدا کردیم پست خودمون رو ویرایش می کنیم تا تکمیل بشه.
بعد می ریم سراغ لغات و کنکورهای سالهای قبل
اگه دیده باشید پارسال یه بحثی همونجا ایجاد شد که آقا بیایم لغات رو به بقیه بدیم یا ندیم, کشتن ما رو آخرم خبری نشد, دستمون و بذاریم رو زانوی خودمون بلند شیم بهتره, هم اینکه اینطوری که خودمون کار کنیم بهتر هم یاد میگیریم.
خب بچه ها انتقاد؟؟؟
پیشنهاد؟؟؟

ainazhz

New member
:dadad4: ای خدا من لزگی خریدم همین دو پیش . دوستم شروع کرد بخونه واسه بهداشت امسال منم فردین شدم دادم بهش کتابمو:sad:

ghasedak69

New member
ما با دوستان فیس بوقی مون, یه برنامه ی خوب داشتیم که وقتی مناسبتی پیش می اومد, شخصی فوت می کرد یا بعد از زلزله هایی که اتفاق افتاد, باهم ختم قرآن داشتیم
هرکسی به انتخاب خودش یه جزء می خوند و بعضی از بچه ها چند جزء, گاهی وقتا بیشتر از یکبار ختم می شد.
همین کار رو برای لزگی انجام بدیم
با پیشنهاد قاصدک موافقم که فعلا مهارت ها رو پیش بریم و بعد بریم سراغ لغات و بعد تست های کنکور

هرکسی هر مهارتی که دوس داره و باهاش راحت تره اعلام کنه, کلا 12 مهارت هست, اگه همه همکاری کردند که هرکی یه مهارت اگه نه هم نفری دوتا مهارت برمیداریم و شروع می کنیم به در آوردن لغاتش به شیوه ی اسااااااااسی که صنم جان لطف کردن و توضیح دادن:

می خواستم از ادامه این تاپیک پیش بریم, ولی حقیقتا حیفه که زحماتمون بین نوشته ها گم بشه, یه تاپیک ایجاد کنیم مثلا به اسم لغات لزگی و هرکسی که مهارت اول رو انتخاب کرده, پست اول رو بذاره و مهارت دوم پست دوم و به همین ترتیب شروع می کنیم, تا هرجا که آماده هستیم رو لغاتش رو درمیاریم و می ذاریم تو اون پست و هر روز که لغات بیشتری رو پیدا کردیم پست خودمون رو ویرایش می کنیم تا تکمیل بشه.
بعد می ریم سراغ لغات و کنکورهای سالهای قبل
اگه دیده باشید پارسال یه بحثی همونجا ایجاد شد که آقا بیایم لغات رو به بقیه بدیم یا ندیم, کشتن ما رو آخرم خبری نشد, دستمون و بذاریم رو زانوی خودمون بلند شیم بهتره, هم اینکه اینطوری که خودمون کار کنیم بهتر هم یاد میگیریم.
خب بچه ها انتقاد؟؟؟
پیشنهاد؟؟؟

اون ترجمه هایی که دوستان توی تاپیک دیگری آماده کردن بودنش فکر کنم الان من و فانوسی و آقای یزدان داشته باشیم چون اسم مون تو لیست شون هست.... می تونیم بهم بدیم و از همون استفاده کنیم

ghasedak69

New member
راستی راوی جووونی بابت معرفی سایت دانش گستر ممنون
فقط چه جوری میشه مقاله های جدیدتر مثلا بعد از 2010 رو پیدا و دانلود کرد؟؟؟؟ من چندتا دانلود کردم همش برای قبل از 2010 بود....:whistle:

rawy

New member
اون ترجمه هایی که دوستان توی تاپیک دیگری آماده کردن بودنش فکر کنم الان من و فانوسی و آقای یزدان داشته باشیم چون اسم مون تو لیست شون هست.... می تونیم بهم بدیم و از همون استفاده کنیم

ترجمه رو فانوسی زحمت کشید برای منم فرستاد
قرار بود لغت بدن, به شکل نرم افزار جعبه لایتنر ولی خبری نشد
منظورم در آوردن و حفظ و یادگیری لغته قاصدک جان

rawy

New member
در مورد سایت مقالات, دانلود از این سایت هزینه داشت قبلا
من برناممون رو که قبلا داشتیم و اجرا نشد رو براشون گفتم
یه امکانی گذاشتن که فقط قسمت جستجوی مقالات isi لاتینش رو رایگان باز گذاشتن
باید دونه دونه چک کنی قاصدک, چون هنوز آرشیو بندی رشته ای نکردن, ولی گویا در دست تهیه است
آیناز از سمت راست سایت, مقالات آی اس آی و فارسی , قسمت جستجوی مقالات آی اس آی لاتین رو کلیک کن و عبارت مورد نظرت رو سرچ کن

parand

Well-known member
بچه ها الان دارم انشرلی رو میبینم. تو این قسمت انشرلی به مناسبت اولین سالگرد حضورش پیش متیو و ماریلا مدرسه نرفت.و به دیانا گفت به معلمشون بگه امروز میخواااد به ماریلا کمک کنه........و دیانا گفت معلمشون درک میکنه این موضوع رو.......والا یه بار مریض شدم چند روز مدرسه نرفتم بعد که رفتم گواهی پزشکی بردم ولی بازم با این حال انضباطمو دادن 19!!!!!!!!به جووون خوم خیلی اروم بودم تو مدرسه...............دوباره با کلی دوندگی انضباطمو چند ماه بعد 20 کردن.............چقد تفاوت........تازه مثلا این برنامه کودک مال سال 120 سال پیشه..........

rawy

New member
بچه ها الان دارم انشرلی رو میبینم. تو این قسمت انشرلی به مناسبت اولین سالگرد حضورش پیش متیو و ماریلا مدرسه نرفت.و به دیانا گفت به معلمشون بگه امروز میخواااد به ماریلا کمک کنه........و دیانا گفت معلمشون درک میکنه این موضوع رو.......والا یه بار مریض شدم چند روز مدرسه نرفتم بعد که رفتم گواهی پزشکی بردم ولی بازم با این حال انضباطمو دادن 19!!!!!!!!به جووون خوم خیلی اروم بودم تو مدرسه...............دوباره با کلی دوندگی انضباطمو چند ماه بعد 20 کردن.............چقد تفاوت........تازه مثلا این برنامه کودک مال سال 120 سال پیشه..........

:25r30wi: آخیییییییییییی نااااااااااازیییییییی :tsimuzpzwoap1t9y3o7

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا