یک بازی جذاب برای تمرکز حواس

parnia

New member
من دفعه ی قبلی که توی تاپیک لینکهای جالب، دوستمون بیواستا، معرفی شده بود رفتم،
رکوردم هم بعد 3-4 دقیقه 12.8 بود، :smiliess (12):

الان که رکوردهای دوستان رو می بینم، متوجه شدم، اعصاب معصاب ندارم، تمرکز ندارم، کلا تعطیل!!!!!!!!!!!!!!

بعد 3 4 دقیقه شده 12 خو پس عالیه....:tsimuzpzwoap1t9y3o7

دکتر ماها رو که میبینین بعد از 48 ساعت تلاش شبانه روزی و حفظ تمامی حرکات اون مربع و مستطیلهای آبی رنگ رسیدیم به این رکوردا....:auizz3ffy9vla57584x

reza.n

New member

الان که رکوردهای دوستان رو می بینم، متوجه شدم، اعصاب معصاب ندارم، تمرکز ندارم، کلا تعطیل!!!!!!!!!!!!!!

اولا که از روحانی بعید بود!!
دوما هم رکورد فقط تا همین 22 و خورده ای خودم.بقیه رکوردها اطمینانی بهشون نیست.(به این میگن نارسیسم):whistle:

PCR

New member
بعد 3 4 دقیقه شده 12 خو پس عالیه....:tsimuzpzwoap1t9y3o7

دکتر ماها رو که میبینین بعد از 48 ساعت تلاش شبانه روزی و حفظ تمامی حرکات اون مربع و مستطیلهای آبی رنگ رسیدیم به این رکوردا....:auizz3ffy9vla57584x

پرنیا دارم میگم کار 48 ساعت و سه روز و 4 روز و یه ماه نیس که....این رکورد برا چنماه کل کل بود..... ینیا از رو نمیری.

parnia

New member
پرنیا دارم میگم کار 48 ساعت و سه روز و 4 روز و یه ماه نیس که....این رکورد برا چنماه کل کل بود..... ینیا از رو نمیری.

اوووووووووووو......خو زودتر میومدی خودم روششو بت بگم....والا....:motat:

موفق باشید دوستان.:ad54ad:...دیگه برم تا رضا اخراجم نکرده...ی کارت زرد دارم اخه...:sadsmiley:

a_67

New member
ای بابا......نمیذارین که آدم بره پی کار خودش...... یا لااقل از رو بره.....:whistle:
یه ماوس گیر آوردم.........خخخخخخ...........الان یه ماوس دارم:thumbsupsmileyanim:.................آهای نفس کش:motat:

آخرین ویرایش:

حسان

Well-known member
ای بابا......نمیذارین که آدم بره پی کار خودش...... یا لااقل از رو بره.....:whistle:
یه ماوس گیر آوردم.........خخخخخخ...........الان یه ماوس دارم:thumbsupsmileyanim:.................آهای نفس کش:motat:

موفق باشی... من که ته تهش تونستم 15.6 ثانیه برم... البته زیاد وقت نذاشتم براش:sadsmiley:

reza.n

New member
39004193872116587116.jpg

اونایی که موس گرفتن.رکورد بزنن.آدم خسته میشه همش خودش رکورد بزنه:whistle:

AWWA

New member

دکتر خوبه که شما هستین......دیگه یواش یواش داشتم از خودم ناامید میشدم:65d6a5d6s:

ببین چطوری دارن با آینده یه جوون بازی میکنن:sad:

Maryam.A

Well-known member
وای ازین دنیای مجازی بگم دوستای فیس بوکم بیان
حاله بچه های متقلب و بگیرن
البته ما به تقلب عادت داریم:smiliess (6):
بعضیا اینجوری با اومدن دیگه،
دسته خودشون نیست به ذاتشون بر میگرده:thumbsdownsmileyani

a_67

New member
C.PNG
اینو تو جیبم داشتم......تا بعداً رو کنم.
ولی دیگه دیگه گفتم الان بذارمش.
بعداً بهترش رو میذارم.:thumbsupsmileyanim:

parnia

New member
وای ازین دنیای مجازی بگم دوستای فیس بوکم بیان
حاله بچه های متقلب و بگیرن
البته ما به تقلب عادت داریم:
بعضیا اینجوری با اومدن دیگه،
دسته خودشون نیست به ذاتشون بر میگرده:thumbsdownsmileyani

خییییییلی جدی نگرفتی دوست گلم؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s:

اینجا همه با هم دوستیم و میدونیم کی داریم شوخی میکنیم و کی هم جدی ایم....این تاپیک هم فقط جنبه سرگرمی داره....بهتره به صاحبش احترام بذاریم....:rose:

رضا ادامه بده...تو و مهنا و 67 و پی سی میتونید....:a2d3:

بالا