گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negar91

New member
بچه ها من از خیلیا پرسیدم و گفتن پذیرش در مقطع ارشد بومی نیست

negar91

New member
دوست جونا من یک سوال فیزیولوژی دارم نمیدونم توی چه تاپیکی مطرحش کنم ببخشید اگه جاش درست نیست
میخواستم ببینم این قانونها مثل قانون پوازو ازش چجوری سوال میاد
و سوال وم اینکه من از قسمت تفسیر کاردیوگرافیک و تحلیل برداری بدم میاد توی کنکور ازش سوال میاد؟خیلی مهمه؟میشه از خوندنش گذشت؟
من سوالای سال قبل رو بررسی کردم واسه تغذیه بیشترین تعداد سوال از فصل قلب میاد بعدش گوارش بعد هورمون
منم با این تفسیرا مشکل داشتم گایتون رو نمیفهمیدم یکی از دوستام که پزشکی میخونه واسم توضیح داد تا آخرش متوجه شدم

amirreza

New member
پذیرش بومی نیست
یعنی تا نفر 5 قبول نشه نمیرن سراغ نفر10
این سیستم بومی بیشتر تو آزاده که اول شهر خودتو بزنی حتی رتبتم پایین باشه میگیردت

amirreza

New member
چه ها جون منم از30 7صب 15 صفه اعلام ژنتیک خوندم ازونایی که تو ادبیات اینا داشتیم ازونااااااا:smilies-azardl (181
یه 40 صفه هم ژنتیک ورق زدم...همین:13:

sahar-a

New member
پذیرش ارشد بومی نیست. از چند تا از دوستام که ارشد می*خونن پرسیدم، اونایی که سال 90 قبول شدن.! اصلا منطقی هم نیست.

niki.1988

New member
سلام*من*نبودم*ی*روز*چقد*جای* خالیم*معلوم*بوده*:/*بخونییییییییید*که*وقت*ذیق*(زیق)*:dadad4:

niki.1988

New member
پس*بر*اساس*علاقه*و*یا*ظرفیت* ها* بززززززززنییییییییییییم؟؟؟؟* :smilies:

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

10روز طلایی
:applause:

روز مونده همش.تست بزنین
زیاد زیاد-
نکته بخونین
مرور فصول کلیدی یادتون نره

نگران هم نباشین.
اگه تستارو مثل خودِ من اشتباه می زنین نگرانی نداره
(عین خیالتون نباشه)
چون کنکورِ ما خیلی آسون تر خواهد بود(آره سلامتیِ عمه م:j58r36j3gcr4suxymup)

این روزای آخر واقعا مهمه
مثل کسی هستیم که شب امتحان فقط وقت داره بخونه و پاس شه
بخونه،حتی احتمال 20 گرفتن هم داره

نخونه، شاید حتی صفر بگیره

خواستم بدونین چقد خوندنتون سرنوشت سازه:sarma:

عاچقتونم بچه های درسخون:thumbsupsmileyanim:

bacillus.bs

New member
دوست جونا شما همهی منابع را کامل خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟من ایمنی زیاد نخوندم نمی دونم چی کارش کنم

katii

New member
سلام منم ايمني زياد نخوندم
كتاب 3m انتشارات ميرو گرفتم تستاي سال قبله هم طبقه بندي هم آزمون جامع داره .....فك كنم خوب باشه يكي از بچه هاي ايمونو بهم معرفيش كرده
بچه ها من عاشق روزاي طلايي ام .... عاشق درس خوندن تو بهار..... :4d564ad6:
ايشالا اين يه هفته رو ميتركونيم بعدش يه تابستون راحت...... :thumbsupsmileyanim:
نبينم كسي بياد اينجا بگه من نخوندم و... از اين حرفا ممنوع... فقط انرژي مثبت:a2d3:
ياعلي
در پناه حق
موفق باشين جيگرا

یاسمن

New member
شب همگی بخیر
گزارش امروزم : تغذیه 2 فصل بیوشمی 2 فصل . کنکور سال 82 طبق معمول با درصدهای بالای بیوشیمی و فیزیو و تغذیه و زبان داغون . :65d6a5d6s:

دارم میرم بازم بیوشیمی بخونم . :smilies-azardl (181 کاشکی روزا به جای 24 ساعت 30 ساعت بودن . حداقل این یه هفته رو !

یاسمن

New member
چه خوبه که این انجمنو این تاپیک هستو چه خوب تر که من ازش باخبرم . الان اگه من بی خبر از همه جا تنهایی داشتم درس می خوندم فکر می کردم همه همه چیزو تموم کردن پاشونو انداختن رو اونیکی پاشونو دارن آب پرتغال می خورنو این فقط منم که چارچنگولی افتادم رو کتابام ! ولی وقتی میام اینجا می بینم همه مثل خودم در حال تکاپو هستنو هممون یه جورایی مثل همیم دلگرم میشمو انرژی می گیرم خصوصا اینکه شب بیام اینجا گزارش بدم موتورمو خیلی گرم می کنه .
خلاصه قربون همتون دیگه خصوصا اونی که این تاپیکو راه انداخته و من خیلی دوسش دارمممممم ;-)
موفق باشییییید :bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
چه خوبه که این انجمنو این تاپیک هستو چه خوب تر که من ازش باخبرم . الان اگه من بی خبر از همه جا تنهایی داشتم درس می خوندم فکر می کردم همه همه چیزو تموم کردن پاشونو انداختن رو اونیکی پاشونو دارن آب پرتغال می خوننو این فقط منم که چارچنگولی افتادم رو کتابام ! ولی وقتی میام اینجا می بینم همه مثل خودم در حال تکاپو هستنو هممون یه جورایی مثل همیم دلگرم میشمو انرژی می گیرم خصوصا اینکه شب بیام اینجا گزارش بدم موتورمو خیلی گرم می کنه .
خلاصه قربون همتون دیگه خصوصا اونی که این تاپیکو راه انداخته و من خیلی دوسش دارم ;-)
موفق باشییییید :bunnyearsmiley:

یاسی..منظورت منم بودم دیـگه..راستشو بگو چقد دوسم داری:p

vb2

New member
سلام به همتون که الان اینطوری شدین همتونن :black_eyed: خوبین خسته نباشید من نفس ندارم دیگههههههههههههههه :smiliess (9): ایشالله به خوبی و خوشی تموم بشههههههههههههههههه

یاسمن

New member
قربونت برم عزیزم تو که دیگه آخر عشقی بابا خییییییلی دوست دااارم :heart:

negar91

New member
سلام بچه ها جون خوبین
من امروز کل فیریو رو ( البته به جز اعصاب کامل ) خوندم و اولین آزمون رو زدم درصدم 63 شد میدونم خوب نیست اما خودم راضیم چون اولین باره تست فیزیو زدم از فردا هم نگار درمانی واسه بیوشیمی شروع میشه تغدیه هم امروز خوندم اما هنوز 20 ص مونده
یاسی تغذیه چند درصد زدی؟ زبان چند میزنی که میگی داغونه ؟

B.sabtilis

New member
سلام یه عالمه خسته نباشین دوستای گلم انشاالله با قبولیمون خستگیمون در میره
منم امروز باکتری-بیوشیمی-تست سال 89-90 - الانم مشغول زیانم

خدا قوت دوستای گلم:28:

negar91

New member
بخدا این تاپیک رو من راه انداختم :smiliess (7): برید اولین پست رو بخونید :New (6):
آذر جونی لطفا حق تحریف رو رعایت کن
تاپیک دزدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :25r30wi::New (6):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا