گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

B.sabtilis

New member
سلام یه عالمه خسته نباشین دوستای گلم انشاالله با قبولیمون خستگیمون در میره
منم امروز باکتری-بیوشیمی-تست سال 89-90 - الانم مشغول زیانم

خدا قوت دوستای گلم:28:

niki.1988

New member
کتاب*تست*زیست*خانه* فرهنگ*تموم*کردم*بالاخره...نکته*هارو*نوشتم*واسه* هفته*دیگه*آخرین *مرورم*بکنم.....فردا*ایشالا* شیمی *میخونم...همگییییییییی*خس:motat: خسته*نباشیییییییید*خوب* بخوابییییییییید*با* آرامششششششششششششش*کامل.. دوستون *دارم*بچه*های*خر*خونننننن..............

آخرین ویرایش:

mahdieh

New member
دوست جونا شما همهی منابع را کامل خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟من ایمنی زیاد نخوندم نمی دونم چی کارش کنم

باسیلوس جان تست بزن
نخوندی اشکال نداره .. خیلی ازسوالها تکراره .. بهترین راهکار هم برای کسایی که بعضی فصل ها رو نرسیدن اینکه یه دور سریع اون فصل رو بخونن .. خیلی سریع و بعد برن تست های طبقه بندی بزنن.. خیلی جواب میده

یاسمن

New member
سلام بچه ها جون خوبین
من امروز کل فیریو رو ( البته به جز اعصاب کامل ) خوندم و اولین آزمون رو زدم درصدم 63 شد میدونم خوب نیست اما خودم راضیم چون اولین باره تست فیزیو زدم از فردا هم نگار درمانی واسه بیوشیمی شروع میشه تغدیه هم امروز خوندم اما هنوز 20 ص مونده
یاسی تغذیه چند درصد زدی؟ زبان چند میزنی که میگی داغونه ؟

این نگار درمانیت کشته منوووو :25r30wi:
نگار جان واسه آزمون اول خوب زدی دیگه . رفته رفته درصدت میره بالا چون سوال ها تکراری میشن خیلی هاشون

تغذیه رو 56 زدم . بیو 60 فیزیو 80
زیانو این سری 31 زدم ولی معمولا 40 ، 50 میزنم آزمون اولم 77 زده بودما ولی نمی دونم چرا رفته رفته کم میشه :sad:
نفر دوم تغذیه تو مصاحبه ش گفته بود یکی از درصدهاتون زیر 60 باشه قبولی سخته . نگرانم

بیو رو مسخره بازی در آوردم اونایی که شک داشتمم زدم نمره منفی داد
زبانم که عجله ای می خونم بعد میبینم منظور متن یه چیز دیگه بوده من یه چی دیگه برداشت کردم :25r30wi:
دامنه ی لغاتم سقوط کرده . میترسم زبان زمین بزنتم

یاسمن

New member
بخدا این تاپیک رو من راه انداختم :smiliess (7): برید اولین پست رو بخونید :New (6):
آذر جونی لطفا حق تحریف رو رعایت کن
تاپیک دزدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :25r30wi::New (6):

فدای جفتتون تو راهش انداختی آذرم بهش صفا میده . لیلی هم که رسما گذاشت رفت

mamai86

New member
بخدا این تاپیک رو من راه انداختم :smiliess (7): برید اولین پست رو بخونید :New (6):
آذر جونی لطفا حق تحریف رو رعایت کن
تاپیک دزدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :25r30wi:

نامرد..من که چیزی نگفتم..راجب اونایی که تو تاپیک بودن یاسمن جون نوشته بود..منم فقط سوال کردم منم دوچ داره یا نه

اعصاب نداریاااااااا:p7977cujr38iyymsu8:

leila00

New member
ﺁﻓﺮﻳﻦ ﻧﮕﺎﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﻭ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺁﺫﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﺗﺎ~ﻳﮏ ﻋﺎﻟﻰ ﺭﺍ ﺭﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻴﺪ .......ﺁﺫﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﮔﻞ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻋﺎﺷﻘﺘﻢ ﻡ ﻡ ﻡ ﻡ ﻡ ...ﺧﻴﻠﻰ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ .....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻫﻤﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻯ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﻋﺎﻟﻰ ﻫﺴﺘﻦ .ﻧﮕﺎﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﻳﺎﺳﻤﻦ ﺍﻣﻴﺮ ﺭﺿﺎ ....ﻭ ﺍﻣﺎ ...ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻓﻘﻂ ﺗﺴﺖ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺍﻻ ﻥ ﺳﺎﻋﺖ 4:30 ﺻﺒﺢ ﺩﺭﺣﺎﻝ ﻫﻼ ﮐﺖ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺻﺒﺢ ﺧﻴﻠﻰ ﺳﺮﻋﺘﻢ ﮐﻢ ﺑﻮﺩ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺷﺪﻡ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﻨﻢ ...ﻣﻮﺍﻇﺐ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻴﺪ ...ﺧﻮﺏ ﺩﺭﺳﺎﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﻴﺪ ....

negar91

New member
نامرد..من که چیزی نگفتم..راجب اونایی که تو تاپیک بودن یاسمن جون نوشته بود..منم فقط سوال کردم منم دوچ داره یا نه

اعصاب نداریاااااااا:p7977cujr38iyymsu8:
آخه کنکوری مگه اعصاب واسش میمونه :25r30wi:
بچه ها من دیشب 1 آزمون زبان کار کردم و تغذیه اون 20 ص که موند بود رو تموم کردم :smiliess (8):
آدر جونم عاشقتم به قول لیلی اوچیکتیم :smilies-azardl (113

mamai86

New member
آخه کنکوری مگه اعصاب واسش میمونه :25r30wi:
بچه ها من دیشب 1 آزمون زبان کار کردم و تغذیه اون 20 ص که موند بود رو تموم کردم :smiliess (8):
آذر جونم عاشقتم به قول لیلی اوچیکتیم :smilies-azardl (113

ﺁﻓﺮﻳﻦ ﻧﮕﺎﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﻭ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺁﺫﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﺗﺎ~ﻳﮏ ﻋﺎﻟﻰ ﺭﺍ ﺭﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻴﺪ .......ﺁﺫﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﮔﻞ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻋﺎﺷﻘﺘﻢ ﻡ ﻡ ﻡ ﻡ ﻡ ...ﺧﻴﻠﻰ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ .....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻫﻤﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻯ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﻋﺎﻟﻰ ﻫﺴﺘﻦ .ﻧﮕﺎﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﻳﺎﺳﻤﻦ ﺍﻣﻴﺮ ﺭﺿﺎ ....ﻭ ﺍﻣﺎ ...ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻓﻘﻂ ﺗﺴﺖ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺍﻻ ﻥ ﺳﺎﻋﺖ 4:30 ﺻﺒﺢ ﺩﺭﺣﺎﻝ ﻫﻼ ﮐﺖ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺻﺒﺢ ﺧﻴﻠﻰ ﺳﺮﻋﺘﻢ ﮐﻢ ﺑﻮﺩ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺷﺪﻡ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﻨﻢ ...ﻣﻮﺍﻇﺐ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻴﺪ ...ﺧﻮﺏ ﺩﺭﺳﺎﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﻴﺪ ....

ممنون از جفتتون(نگار-لیلا) جیگل بلا ها..ایشالله شیرینی قبولیتونو بخوریم شیرین کام شیم
اعصابمون بیاد سر جاش

من البته منظوری نداشتم. :-*

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

9:black_eyed:

روز بیشتر نمونده

خیلیا این شکلی هستن الان::65d6a5d6s:
امثال ویدا..که میخواد این 9 روز هم تموم شه
خلاص شن از خر سواری

خیلیا هم این شکلی هستن::smilies-azardl (181
مثل خودِ بنده
که چون حس می کنم تسلط کافی رو مطالب ندارم
دوست ندارم این 9 روز زود بگذره..میخوام روزا کِش بیـــــــــــــــــاد

اما مهم اینه هم امثال من،هم امثال ویدا
دارن تلاششونو می کنن که آماده برن سر جلسه کنکور

و این یه دنیا ارزش داره

با دوستای خوبتون در ارتباط باشین این روزا
همونا که بهتون امید میدن(نه اینکه بزنن تو بُرجکِ امیدتون و کلا از دنیا سیرتون کنن)

و به قول معروف این روزا با
دوستای واقعی تون بیشتر ارتباط داشته باشین

یک دوست واقعی کسی است که وقتی تو از خودت مایوس شدی و به خودت ایمان نداری، به تو ایمان دارد.:(40):

روز خوب سرشار از رضایت از مطالعه براتون آرزو دارم
آذر

bacillus.bs

New member
برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند ...!
48782553336656996322.jpg

katii

New member
در حال نگاردرماني ام :smilies-azardl (181:smilies-azardl (181:smilies-azardl (181
همگي نخسته

negar91

New member
من الان خیلی عصبانیم سوالای فیزیولوژی 88 رو زدم خیلی بد بود :14: آخه یعنی چی چرا اینقده بچه هاب تغذیه رو اذیت میکنن :13:

sokout

New member
سلام به همه
این نگار درمانی جریانش چیه؟
من دارم همه تلاشمو میکنم
ولی شدیدا احساس گیجی میکنم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

amirreza

New member
[/size]سلام گلایییییییییه باغچه کنکور
خدا قوت بخونین خسته شدنم از یاد ببرین :New (6):که این روزای سخت موقتیه و کم کم داره تموم میشه
بجنبین که حسرت نجنبیدن ته دلتون نباشههههههه....:whistle:منم عاشق همتونم دوست جونای مهربووووون:smilies-azardl (113
ان مع العسر یسرا

آخرین ویرایش:

یاسمن

New member
Hi theeeerreee
خوبین فوق لیسانس هااااا؟

من از صبح دارم درس می خونم ولی خسته نمی باشم اصلا . اصلا خستگی یعنی چی؟
همچنان بر این اعتقادم که ای کاش روزها 30 ساعت بودن
بچه ها عصری اینجا(تبریز) داشت تگرگ می بیارید شدید و من داشتم با خودم فکر می کردم اگه از آسمون سنگ هم بباره ، اصلا اگه خود آسمون هم بیفته پائین من از پای کتاب پا نمیشم

یاسمن

New member
امروز 2 فصل تغذیه خوندم و 2 فصل فیزیولوژی . بیوشیمی حیوونکی هم مونده واسه شب . حالا موندم برم بیوشیمی بخونم یا همون فیزیو رو بخونم . کاش میشد جفتشم با هم بخونم .
کنکور سال 83 رو هم خوندم
درصدهام : تغذیه 71.11 بیوشیمی 55.55 فیزیو 81.66 زبان 51.66
خدایا میشه تو کنکور واقعیم هم تغذیه رو همین قدر بزنم ؟ ای خداااا
بیوشمیش اکثرا از فصلهایی بود که من زیاد تسلط ندارم .اه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا