زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بارلی

New member
انقدر توی 8 سال گذشته عبارات و سخنان بدور از ادب و نزاکت و چاله میدونی شنیدیم که دیروز که دکتر روحانی صحبت میکردن با خودم میگفتم واااااااای چقدر قشنگ صحبت میکنه...
راستی راوی جان؛ سفرت به خوبی، خوشی و سلامتی...
سوغاتی ما هم یادت نره
امیدوارم همونقدر که خوب صحبت می کنه درست هم عمل کنه...وقتی وضع ایرانیای خارج از کشور و از نزدیک ببینی تازه می فهمی که ما به عنوان یک ایرانی در کجای این دنیا قرار داریم ،بدبین نیستم اما منتظرم ببینم با این اوضاع به کجا خواهیم رفت ... برای من و نسل من که سکوت همیشه انتخابی تلخه ، واقعا صاحب نظر بودن بیشتر شبیه طنز....

mosaffa7

New member
SEVeyesB04_th.gif

من فقط یه دی وی دی فیلم و هستم
فیلماتون رو انتخاب کنید, که رایتش کنم

چشم...ولی فعلا تا شهریور صبر میکنیم تا ایشالا شام رو هم بیام ازتون بگیرم...!

mosaffa7

New member
امیدوارم همونقدر که خوب صحبت می کنه درست هم عمل کنه...وقتی وضع ایرانیای خارج از کشور و از نزدیک ببینی تازه می فهمی که ما به عنوان یک ایرانی در کجای این دنیا قرار داریم ،بدبین نیستم اما منتظرم ببینم با این اوضاع به کجا خواهیم رفت ... برای من و نسل من که سکوت همیشه انتخابی تلخه ، واقعا صاحب نظر بودن بیشتر شبیه طنز....

من هم امیدوارم...منتها بنده نه فقط به شخص آقای روحانی که به تیم پشت سر ایشون رای دادم
شما ببینید حسینی وزیر اقتصاد فعلی بالاترین سمتش رئیس روابط عمومی وزارت بازرگانی بوده
در صورتی که اقتصاددانان برجسته ای همچون دکتر مسعود نیلی، دکتر مهدی تقوی، دکتر ابوالقاسم هاشمی، جناب آقای نوبخت، آقای نعمت زاده، عبده تبریزی، ولی اله سیف، مجید قاسمی و ..... در تیم اقتصادی دکتر روحانی قرار دارند
با مقایسه ی ایندو تفاوت را میتوان از زمین تا به آسمان مشاهده کرد
امیدوارم در عمل شاهد تغییرات مثبتی باشیم

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member
نه امسال انستیتو قبولین, حالا اول نشدین که نشدین
فقط از انستیتو واسه ما توت بیارین
میگن توتهاش شفاست

من رو با فانوسی اشتباه گرفتین ... مبدع نظریه ی توت درمانی ایشون هستن و بطور انحصاری حق کاشت، داشت، برداشت، ترانزیت و توزیع توت های انستیتو روانپزشکی تهران رو به عهده دارن

rawy

New member
من رو با فانوسی اشتباه گرفتین ... مبدع نظریه ی توت درمانی ایشون هستن و بطور انحصاری حق کاشت، داشت، برداشت، ترانزیت و توزیع توت های انستیتو روانپزشکی تهران رو به عهده دارن
خب کمکش کنید دیگه, اون کوچولوی تاپیکه از پس اینهمه زحمت برنمیاد
هم نظریه بده هم کار کنه؟؟؟ هم خورش بادمجون با مرغ بپزه؟؟؟؟ هم فیلم بذاره برای دانلود؟؟؟؟؟ تازه اون موقع باید درسای سخت انستیتو رو هم بخونه با رفرنس های لاتین
بچه مگه چندتا دست داره؟

mosaffa7

New member
خب کمکش کنید دیگه, اون کوچولوی تاپیکه از پس اینهمه زحمت برنمیاد
هم نظریه بده هم کار کنه؟؟؟ هم خورش بادمجون با مرغ بپزه؟؟؟؟ هم فیلم بذاره برای دانلود؟؟؟؟؟ تازه اون موقع باید درسای سخت انستیتو رو هم بخونه با رفرنس های لاتین
بچه مگه چندتا دست داره؟

اوه اوه...پس من شروع میکنم به درس خوندن واسه سال آینده...یه وانت هم میخرم...هر روز میرم با دستور دکتر فانوسی بار میزنم میبرم میدان میوه و تره بار... ایشالا که دکتر فانوسی هم خوب پول میدن

rawy

New member
اوه اوه...پس من شروع میکنم به درس خوندن واسه سال آینده...یه وانت هم میخرم...هر روز میرم با دستور دکتر فانوسی بار میزنم میبرم میدان میوه و تره بار... ایشالا که دکتر فانوسی هم خوب پول میدن

خیلی خب باشه شروع کنید به درس خوندن, من رفتم تاپیک 93, شمام هستین دیگه
bc3.gif

الان چی می خونین؟ منم شروع کنم
(خدایی اگه مسافرت نداشتم شروع می کردم)

mosaffa7

New member
خیلی خب باشه شروع کنید به درس خوندن, من رفتم تاپیک 93, شمام هستین دیگه
bc3.gif

الان چی می خونین؟ منم شروع کنم
(خدایی اگه مسافرت نداشتم شروع می کردم)

باوشه...برو تا بریم
آمار و زبان رو شروع میکنیم
راستی راوی پول توی دست و بالت نیست یکم بهمون قرض بدی یه وانت پیکان مدل 81 هست برداریم؟

rawy

New member
باوشه...برو تا بریم
آمار و زبان رو شروع میکنیم
راستی راوی پول توی دست و بالت نیست یکم بهمون قرض بدی یه وانت پیکان مدل 81 هست برداریم؟

نه من دوزار پس انداز کردم که قبول شدم واسه خودم جایزه از این لف تاف هایی که سرش از تنش جدا می شه بخرم
که نه قبول شدم نه لف تافه هنوز اومده
ولی شنیدم انستیتو وام می دن, رفتی از همونجا بگیر, با بچه های خودشون راه میان

mosaffa7

New member
نه من دوزار پس انداز کردم که قبول شدم واسه خودم جایزه از این لف تاف هایی که سرش از تنش جدا می شه بخرم
که نه قبول شدم نه لف تافه هنوز اومده
ولی شنیدم انستیتو وام می دن, رفتی از همونجا بگیر, با بچه های خودشون راه میان

نچ نچ نچ نچ
حالا پس لااقل یه صحبتی با دکتر فانوسی بکن...میگن وضعش خوبه...ببین نمیتونه یکم پول قرض بده این ماشین رو برداریم تابستونیه بیکار نباشیم
ایشالا که دکتر این وضعیت رو بهتر کنه...میگن بنزین میخواد بشه لیتری 500 ریال...اونم دکتر روحانی عمرا بزاره حساب کنیم...:thumbsupsmileyanim:

eliii

New member
سلاااااام اول به دوستای روانشناسم
بعد به دوستانی که هستن راوی و جناب مصفا
بعد هم به طرفداران دکتر روحانی عزیزززم

rawy

New member
نچ نچ نچ نچ
حالا پس لااقل یه صحبتی با دکتر فانوسی بکن...میگن وضعش خوبه...ببین نمیتونه یکم پول قرض بده این ماشین رو برداریم تابستونیه بیکار نباشیم
ایشالا که دکتر این وضعیت رو بهتر کنه...میگن بنزین میخواد بشه لیتری 500 ریال...اونم دکتر روحانی عمرا بزاره حساب کنیم...:thumbsupsmileyanim:

bc4.gif
فااااااااانوسی بهت گفت دکتررررر
به دکتر روحانی بفرمایید بی زحمت پاشونو از رو شلنگ اینترنت بردارن , داریم فیلم دانلود می کنیم بیچاره شدیم, سپاسگذار

mosaffa7

New member
سلاااااام اول به دوستای روانشناسم
بعد به دوستانی که هستن راوی و جناب مصفا
بعد هم به طرفداران دکتر روحانی عزیزززم

سلام الی جان
خوش اومدید
و سلام به دکتر روحانی
دکتر موچکریم:heart:

rawy

New member
سلام الی جون خوبی؟
الان می خواستم بگم چرا بچه های دیگه نمیان پس؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا