زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
سلاااااااام, صبح همگی بخیر و پرانرژی :ad54ad:
آیناز امروز واقعا کله سحره که اومدم :smiliess (9):

rawy

New member
اییییییییییییول لایک خورد گفتم یعنی کی می تونه باشه این موقع شب؟؟؟؟؟؟
آینااااااااااااااز؟؟؟ آیناز سحر خیز شده :4d564ad6::ad54ad:

rawy

New member
سلام بارلی جان خوبی؟ :ad54ad:
صب بخیر
برو بخواب خوب خوابت میاد

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member
روزنامه اعتماد‎

شبكه

ايران روزهاي خوبي را سپري مي‌كند. بعد از حضور ميليوني ايرانيان در انتخابات رياست‌جمهوري و پيروزي حسن روحاني در انتخابات، تيم‌هاي ورزشي كشورمان هم موفقيت‌هاي زيادي در عرصه بين‌المللي داشتند تا مردم شادتر از هر زماني باشند و اين را در كوچه و خيابان و حتي در دنياي مجازي نيز مي‌توان به خوبي ديد و متوجه شد. در ادامه نگاهي گذرا به پيام‌هاي مردم در صفحات مجازي خواهيم داشت:

ايران ديشب عالي بازي كرد و برد؛ اما از اون جالب‌تر اين بود كه بهترين بازيكن ايران موسوي بود.
...
به همين منوال پيش برود، اُوِر دُز نكنيم خيليه!

ايران من مقتدرانه قهرمان جهان را امشب در خانه خودش در هم كوبيد، در حالي‌ كه بانوان عزيزمان هم كنار ما بودن! ما كم‌كم شادي و جشن دسته‌جمعي را داريم فرا مي‌گيرم! زنده باد ايران و ايراني!

ايران، ايتاليا رو تركوند.

پ.ن: ديگه روحاني مچكريم و خودكشي در اوج جواب نميده واقعا.

پ.ن2: واسه جشن امشب لباس چي بپوشم حالا؟!!!!

يكي كليد رو از روحاني بگيره تو رو خدا.

اين پتانسيل را مي‌بينم كه بازي بعدي ايتاليا را نبريم... بعضي‌ها ولاسكو را فحش بدهند كه قدر فرصتي كه ايران بهش داد را ندونست.

ايران 3 - ايتاليا يك/ پيتزا يادت باشه آبگوشت سرورته.

پيروزي آبگوشت و قرمه سبزي بر لازانيا و پيتزا مبارك.

اينقدر روي اين حسن روحاني زوم كنيد تا آخرش ببرنش تست دوپينگ.

آقا من روم نميشه با خانواده واليبال رو نيگا كنم، سرعت تصاوير خيلي بالاست!

بعد روحاني مچكريم! حالا ضرغامي مچكريم!!!

جام جهاني فوتبال رو هم ببريم ديگه روحاني واقعا مچكرم.

ريختن محل ما دارن تلويزيون‌ها رو جمع مي‌كنن...

بابام گفته ديگه اجازه نداري از ساعت 10 شب به بعد برنامه‌هاي تلويزيون ايران رو ببيني!!!

تيم ملي واليبال ايران، ايتاليا را در هم كوبيد.

پاي گربه ايران در چكمه ايتاليايي...

خدا بخير كنه! هواي بهاري در تيرماه... برد واليبال در ايتاليا... برد تيم فوتبال در كره جنوبي... قهرماني وزنه‌برداري... پايين اومدن دلار... اتفاقات خوب تو تلويزيون... / بابا يكي اين كليد رو از دست حسن بگيره.

اعتماد، يكشنبه، 9 تير 1392 - شماره 2714

rawy

New member
نه عزیزم فقط یه کم کسلم .... این چند روزه کلی کار داشتم ... سفرت به سلامتی کی هست ؟

گفتم شاید مثه منی هفت صبح اومدم هرچی کار کردم دوباره خوابم نبرد, آخییییییی خسته نباشی
سلامت باشی, فردا احتمال زیاد
دیگه اگر بارگران بودیم رفتیم
اگر نامهربان بودیم رفتیم
من وصیت می کنم ستاره هامو بدید به آسمون, البته قبلش رنگش رو نقره ای کنید طلایی به آسمون نمیاد
اون چراغ سبزا رو هم بذارید تو چراغ راهنمایی های سرچهارراه مردم بیخودی معطل نشن
دیگه تموم داراییم همین بود
به آیلین و 123 خیلی سلام برسونید بگید دلم براشون تنگ بود نیومدن
حالا فعلا خودم تا شب هستم :25r30wi:

rawy

New member
روزنامه اعتماد‎

شبكه

ايران روزهاي خوبي را سپري مي‌كند. بعد از حضور ميليوني ايرانيان در انتخابات رياست‌جمهوري و پيروزي حسن روحاني در انتخابات، تيم‌هاي ورزشي كشورمان هم موفقيت‌هاي زيادي در عرصه بين‌المللي داشتند تا مردم شادتر از هر زماني باشند و اين را در كوچه و خيابان و حتي در دنياي مجازي نيز مي‌توان به خوبي ديد و متوجه شد. در ادامه نگاهي گذرا به پيام‌هاي مردم در صفحات مجازي خواهيم داشت:
اعتماد، يكشنبه، 9 تير 1392 - شماره 2714
دلم واسه خودمون می سوزه که از حقوق طبیعیمون محروم بودیم
مردم به همین چیزهای ساده خوشحالن, البته امیدوارم این خوشحالی ها سراب نباشه و به واقعیت تبدیل بشه
خدایی ایران پر از نعمته پر از برکته کاش شرایط فراهم بشه و انقدر همه چی مهیا باشه اونایی که رفتن و دوست نداشتن برن برگردن مملکت خودشون رو بسازن
ای خدا چی می شه دوباره ایران سربلند بشه :sad:

بارلی

New member
گفتم شاید مثه منی هفت صبح اومدم هرچی کار کردم دوباره خوابم نبرد, آخییییییی خسته نباشی
سلامت باشی, فردا احتمال زیاد
دیگه اگر بارگران بودیم رفتیم
اگر نامهربان بودیم رفتیم
من وصیت می کنم ستاره هامو بدید به آسمون, البته قبلش رنگش رو نقره ای کنید طلایی به آسمون نمیاد
اون چراغ سبزا رو هم بذارید تو چراغ راهنمایی های سرچهارراه مردم بیخودی معطل نشن
دیگه تموم داراییم همین بود
به آیلین و 123 خیلی سلام برسونید بگید دلم براشون تنگ بود نیومدن
حالا فعلا خودم تا شب هستم

سحرخیزی که خوبه راوی جون مث مامان من اونم همیشه صبح زود بلند میشه ، به سلامتی بهت خوش بگذره عزیزم ....
جرا اسمون ؟ من خودم بر می دارم بالای کارنامه درخشانم لازم میشه:13: اتفاقا همون طلاییش خوبه درخشش درصدام بیشتر نمایان میشه :riz481:
من هم احتمالا تا هفته دیگه میرم مسافرت واقعا بهش نیاز دارم :13:
اگه بودم چشم حتما سلامت و میرسونم :ad54ad:

mosaffa7

New member
انقدر توی 8 سال گذشته عبارات و سخنان بدور از ادب و نزاکت و چاله میدونی شنیدیم که دیروز که دکتر روحانی صحبت میکردن با خودم میگفتم واااااااای چقدر قشنگ صحبت میکنه...
راستی راوی جان؛ سفرت به خوبی، خوشی و سلامتی...
سوغاتی ما هم یادت نره

rawy

New member
249782 گفت:
[QUOTE249774]

سحرخیزی که خوبه راوی جون مث مامان من اونم همیشه صبح زود بلند میشه ، به سلامتی بهت خوش بگذره عزیزم ....
جرا اسمون ؟ من خودم بر می دارم بالای کارنامه درخشانم لازم میشه:13: اتفاقا همون طلاییش خوبه درخشش درصدام بیشتر نمایان میشه :riz481:
من هم احتمالا تا هفته دیگه میرم مسافرت واقعا بهش نیاز دارم
اگه بودم چشم حتما سلامت و میرسونم :ad54ad:

به کی نگیا ولی آخه من سحرخیز نیستم که , یکی کنکور یه کم عادتم رو تغییر داد یکی هم اینکه کله سحر میام که با دوستم حرف بزنم :whistle:
باشه واسه تو, من کارنامم خودش مثه خورشید می درخشه
خوش بگذره بهت, به سلامتی برگردی

rawy

New member
انقدر توی 8 سال گذشته عبارات و سخنان بدور از ادب و نزاکت و چاله میدونی شنیدیم که دیروز که دکتر روحانی صحبت میکردن با خودم میگفتم واااااااای چقدر قشنگ صحبت میکنه...
راستی راوی جان؛ سفرت به خوبی، خوشی و سلامتی...
سوغاتی ما هم یادت نره

دقیقاااااااااااااااااا
من خودم رای ندادم, طرفدار هیچکدومشون هم نبودم, اما همینقدر که آدم رو چهره رئیس جمهورش لبخند می بینه دلت آروم می شه
من اصلا اهل سیاست نیستم, به هر حال توش دروغ هست, ولی واقعا از خاتمی به عنوان رئیس جمهور حظ می کردم انقدر که مرتب لباس می پوشید, مثه بلبل انگلیسی صحبت می کرد, عربی و ... وجهه داخلی و خارجی رو حفظ می کرد, ولی حتی از اون هم مردم رضایت کامل نداشتند و اون اواخر تو یه صحبت با دانشجوها یادمه چقد عصبانی شده بود و چقد جو متشنجی بود.
به هر حال هر کسی که باشه یه عده موافق داره و یه عده مخالف, فقط امیدوارم که بتونه ایران و سربلند کنه و این وضع فجیع داخل رو یه کم سروسامون بده
ممنون, حالا من سوغاتی آوردم چجوری باید به دست شما برسونم؟
من حواسم هست که به شما بدهکارما, یه فیلم قرار بود بهتون بدم بخاطر چین زیگورات که جوابشو گفتین
شرط رو که ایشالا شما می بازی
و حالام که سوغاتی اضافه شد
خدا رحم کنه

آخرین ویرایش:

بارلی

New member
به کی نگیا ولی آخه من سحرخیز نیستم که , یکی کنکور یه کم عادتم رو تغییر داد یکی هم اینکه کله سحر میام که با دوستم حرف بزنم :whistle:
باشه واسه تو, من کارنامم خودش مثه خورشید می درخشه
خوش بگذره بهت, به سلامتی برگردی
پس دوستت خیلی خوش شانسه که به خاطرش صبح زود بیداری .... ممنون عزیزم شما هم همینطور :bunnyearsmiley:

mosaffa7

New member
دقیقاااااااااااااااااا
من خودم رای ندادم, طرفدار هیچکدومشون هم نبودم, اما همینقدر که آدم رو چهره رئیس جمهورش لبخند می بینه دلت آروم می شه
من اصلا اهل سیاست نیستم, به هر حال توش دروغ هست, ولی واقعا از خاتمی به عنوان رئیس جمهور حظ می کردم انقدر که مرتب لباس می پوشید, مثه بلبل انگلیسی صحبت می کرد, عربی و ... وجهه داخلی و خارجی رو حفظ می کرد, ولی حتی از اون هم مردم رضایت کامل نداشتند و اون اواخر تو یه صحبت با دانشجوها یادمه چقد عصبانی شده بود و چقد جو متشنجی بود.
به هر حال هر کسی که باشه یه عده موافق داره و یه عده مخالف, فقط امیدوارم که بتونه ایران و سربلند کنه و این وضع فجیع داخل رو یه کم سروسامون بده
ممنون, حالا من سوغاتی آوردم چجوری باید به دست شما برسونم؟
من حواسم هست که به شما بدهکارما, یه فیلم قرار بود بهتون بدم بخاطر چین زیگورات که جوابشو گفتین
شرط رو که ایشالا شما می بازی
و حالام که سوغاتی اضافه شد
خدا رحم کنه

حالا شما سوغاتی رو بیارید، خودم با سر میام تهران میگیرمش ازتون...نگران اونش نباشید
اوه اوه...چه شود...فیلم+سوغاتی+شام برج میلاد
من چقدر خوشبختم
میخوام ترک تحصیل کنم اصلا...

rawy

New member
حالا شما سوغاتی رو بیارید، خودم با سر میام تهران میگیرمش ازتون...نگران اونش نباشید
اوه اوه...چه شود...فیلم+سوغاتی+شام برج میلاد
من چقدر خوشبختم
میخوام ترک تحصیل کنم اصلا...
:25r30wi: نه خیر شما ترک تحصیل کنی اونوقت جای نفر اول کی وایسه؟؟؟
اصن اگه امسال اول نشین حق نداری بری دانشگاه, می خونی تا سال دیگه اول بشی :25r30wi:

rawy

New member
آخه سوغاتی چی بیارم؟
پرند, بیتا, آیناز سوغاتی ما چیه؟
کولوچه است فک کنم فقط, که من کلوچه دوس ندارم, لواشک میارم به جاش

mosaffa7

New member
:25r30wi: نه خیر شما ترک تحصیل کنی اونوقت جای نفر اول کی وایسه؟؟؟
اصن اگه امسال اول نشین حق نداری بری دانشگاه, می خونی تا سال دیگه اول بشی :25r30wi:

باووووشه...ما که در هر صورت باید بشینیم دوباره برای سال آینده بخونیم که...:14:

rawy

New member
باووووشه...ما که در هر صورت باید بشینیم دوباره برای سال آینده بخونیم که...:14:

SEVeyesB04_th.gif

من فقط یه دی وی دی فیلم و هستم
فیلماتون رو انتخاب کنید, که رایتش کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا