واسه انتخاب شهر هم من از ادمین پرسیدم گفت اول دانشگاههای تهران رو بزنید بعد شهرهای نزدیک محل سکونت
قاعدتا نه ربطی نداره ادمین که اینطور گفت من تا حالا کنکور ندادم و نمیدونميعني به رتبمون ربطي نداره چه شهريو اول ميزنيم؟
بچه ها من امروز زیاد راضی نبودم 2 فصل بیو + 1 فصل فیزیو + 1 آزمون زبان + چند صفحه تغذیه
خیلی وقت هدر رفته داشتم الانم معده ام درد گرفته :14:
ﺳﮑﻮﺕ ﺟﺎﻥ ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺍﻭﻥ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﺷﻰ ﺳﻬﻤﻴﻪ ﺑﻮﻣﻰ ﺍﻭﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺑﻬﺖ ﺗﻌﻠﻖ ﻣﻰﮔﻴﺮﻩ ..ﺳﻼﻡ
ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻣﻬﻤﻪ
ﻣﺜﻼ ﺍﮔﻪ ﺷﻬﺮ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺍﻭﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﻩ؟
منم تست زدم.دیدم از چندتا فصول مهم هیچ چی یادم نمونده.همه شو اشتباه میزدم.
یکی مثل من که استانش اون رشته رو نداره چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ﺳﮑﻮﺕ ﺟﺎﻥ ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺍﻭﻥ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﺷﻰ ﺳﻬﻤﻴﻪ ﺑﻮﻣﻰ ﺍﻭﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺑﻬﺖ ﺗﻌﻠﻖ ﻣﻰﮔﻴﺮﻩ ..
ولی بچه ها رشته تغذیه حتی توی مقطع کارشناسی هم پذیرش به صورت بومی نبود بلکه جز معدود رشته هایی هست که به صورت کشوری دانشجو پذیرش میکنه اونوقت توی مقطع ارشد که تعداد دانشگاهاش کمتر هم هستن بومی میشه ؟ﻧﮕﺎﺭ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﺩﺭ ﺍﻭﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻳﻦ ﺷﺎﻧﺲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﻰﺩﻯ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ...ﻣﺜﻼ ~ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺍﻫﻮﺍﺯ ﻋﻼ ﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﻓﺰﺍﻳﺸﻰ،ﮐﻪ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺑﻬﺶ ﺩﺍﺩ 15 ﺩﺭﺻﺪ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮔﺮﻓﺖ ﺑﺮﺍﻯ ﺟﻤﻌﻴﺖ ﺑﻮﻣﻰ ﻭ ﻫﻤﻴﻦ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺵ ﺑﺎ ﺩﺭﺻﺪﻫﺎﻯ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻥ ..
ﺁﺭﻩ ﻧﮕﺎﺭ ﺟﻮﻥ ﺧﻴﻠﻰ ﺑﺪﻩ .....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﻰ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﻬﺎ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﺒﺎﺷﻦ ...ﻭﻟﻰ ﺍﻫﻮﺍﺯ ﻣﻰﺩﻭﻧﻢ ﮐﻪ ~ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭ ﺑﻮﺩ ..ﻭﻟﯽ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺭﺷﺘﻪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺣﺘﯽ ﺗﻮﯼ ﻣﻘﻄﻊ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﻫﻢ ~ﺫﯾﺮﺵ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﻮﻣﯽ ﻧﺒﻮﺩ ﺑﻠﮑﻪ ﺟﺰ ﻣﻌﺪﻭﺩ ﺭﺷﺘﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﺸﻮﺭﯼ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ~ﺫﯾﺮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﻮﯼ ﻣﻘﻄﻊ ﺍﺭﺷﺪ ﮐﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﺎﺵ ﮐﻤﺘﺮ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﺑﻮﻣﯽ ﻣﯿﺸﻪ ؟
ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯽ ﺍﻧﺼﺎﻓﯿﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ :mad_majidonline:
چجوری مشخص میشه که مثلا من بومی اهواز هستم یا نه خوب میشه یک ادرس از اهواز نوشت؟اگه ادرس خونمونو مثلا اهواز بزنیم میشیم بومی اهواز؟
دوست جونا من یک سوال فیزیولوژی دارم نمیدونم توی چه تاپیکی مطرحش کنم ببخشید اگه جاش درست نیست
میخواستم ببینم این قانونها مثل قانون پوازو ازش چجوری سوال میاد
و سوال وم اینکه من از قسمت تفسیر کاردیوگرافیک و تحلیل برداری بدم میاد توی کنکور ازش سوال میاد؟خیلی مهمه؟میشه از خوندنش گذشت؟