گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
بچه من امروز یک مقداری ویدای همیشه نبودم خموندم برناممو ولی استرس گرفتم یکم ولی قرآن خوندم آروم شدم

negar91

New member
بچه ها من امروز زیاد راضی نبودم 2 فصل بیو + 1 فصل فیزیو + 1 آزمون زبان + چند صفحه تغذیه
خیلی وقت هدر رفته داشتم الانم معده ام درد گرفته :14:

mamai86

New member
بچه ها من امروز زیاد راضی نبودم 2 فصل بیو + 1 فصل فیزیو + 1 آزمون زبان + چند صفحه تغذیه
خیلی وقت هدر رفته داشتم الانم معده ام درد گرفته :14:

منم تست زدم.دیدم از چندتا فصول مهم هیچ چی یادم نمونده.همه شو اشتباه میزدم.

leila00

New member
ﺳﻼﻡ
ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻣﻬﻤﻪ
ﻣﺜﻼ ﺍﮔﻪ ﺷﻬﺮ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺍﻭﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﻩ؟
ﺳﮑﻮﺕ ﺟﺎﻥ ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺍﻭﻥ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﺷﻰ ﺳﻬﻤﻴﻪ ﺑﻮﻣﻰ ﺍﻭﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺑﻬﺖ ﺗﻌﻠﻖ ﻣﻰﮔﻴﺮﻩ ..

leila00

New member
ﻧﮕﺎﺭ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﺩﺭ ﺍﻭﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻳﻦ ﺷﺎﻧﺲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﻰﺩﻯ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ...ﻣﺜﻼ ~ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺍﻫﻮﺍﺯ ﻋﻼ ﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﻓﺰﺍﻳﺸﻰ،ﮐﻪ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺑﻬﺶ ﺩﺍﺩ 15 ﺩﺭﺻﺪ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮔﺮﻓﺖ ﺑﺮﺍﻯ ﺟﻤﻌﻴﺖ ﺑﻮﻣﻰ ﻭ ﻫﻤﻴﻦ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺵ ﺑﺎ ﺩﺭﺻﺪﻫﺎﻯ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻥ ..

leila00

New member
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﻯ ~ﺭ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﺗﻼ ﺵ ﻣﻰ ﮐﻨﻴﺪ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﻣﻨﻮﺧﻴﻠﻰ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺻﺒﺢ ﺣﺎﻟﻢ ﺑﺪ ﺑﻮﺩ ﻳﻌﻨﻰ ﺍﺯ ﺩﻳﺸﺐ ﮐﻪ ﺗﺴﺖ ﻫﺎﻯ ﺳﺎﻝ 90 ﺭﺍ ﺯﺩﻡ ﺧﻴﻠﻰ ﺣﺎﻟﻢ ﺑﺪ ﺷﺪ ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺳﺎﻋﺖ 10 ﺍﺯ ﺗﻮ ﺭﺧﺘﺨﻮﺍﺏ ~ﺍﻧﺸﺪﻡ ﺑﺎ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺍﺯ 8 ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻰ ﺍﻧﮕﻴﺰﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﻭﻟﻰ ﺧﻮﺏ ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﺪﺍ ﻋﺼﺮ ﺧﻮﺩﻡ ﻭ ﺟﻤﻊ ﻭ ﺟﻮﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﺪﺍ ﻭﻧﺪﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺑﺴﻢ ﺍ.. ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺗﺴﺖ ﺯﺩﻡ ﻭ ﻣﺮﻭﺭ ﺳﻠﻮﻟﻰ ﻭ ﺩﻭ ﺩﺭﺱ ﺯﺑﺎﻥ ..ﺧﻼ ﺻﻪ 11 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺭﺍ ﺧﻮﻧﺪﻳﻢ ...ﺍﺯﺧﺪﺍ ﻣﻰﺧﻮﺍﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻤﻮﻥ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﻪ ﻭ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﻻ ﺯﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺎ ﺑﺪﻩ ﺑﺮﺍ ﻫﻤﺘﻮﻥ ﺩﻋﺎ ﻣﻰﮐﻨﻢ ..ﺁﻣﻴﻦ....

آخرین ویرایش:

negar91

New member
ﻧﮕﺎﺭ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﺩﺭ ﺍﻭﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻳﻦ ﺷﺎﻧﺲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﻰﺩﻯ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ...ﻣﺜﻼ ~ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺍﻫﻮﺍﺯ ﻋﻼ ﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﻓﺰﺍﻳﺸﻰ،ﮐﻪ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺑﻬﺶ ﺩﺍﺩ 15 ﺩﺭﺻﺪ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮔﺮﻓﺖ ﺑﺮﺍﻯ ﺟﻤﻌﻴﺖ ﺑﻮﻣﻰ ﻭ ﻫﻤﻴﻦ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺵ ﺑﺎ ﺩﺭﺻﺪﻫﺎﻯ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻥ ..
ولی بچه ها رشته تغذیه حتی توی مقطع کارشناسی هم پذیرش به صورت بومی نبود بلکه جز معدود رشته هایی هست که به صورت کشوری دانشجو پذیرش میکنه اونوقت توی مقطع ارشد که تعداد دانشگاهاش کمتر هم هستن بومی میشه ؟
خیلی بی انصافیه به خدا :mad_majidonline:

mahdieh

New member
من جدا برام سوال ملاک قبولی رتبه است یا بومی گزینی؟؟؟.. من نمیدونم ملاک چیه...دانشگا هها رو براساس رتبه علمیشون انتخاب کنیم که به تناسب رتبه و درصدامون تو یکیشون پذیرش میشم؟
یا نه.. بومی گزینی رو ملاک قرار بدیم؟؟... کسایی که قبول شدن خوب بیان بگن دیگه...آدمین عزیز ما واقعا نیاز به راهنمایی داریم

leila00

New member
ﻭﻟﯽ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺭﺷﺘﻪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺣﺘﯽ ﺗﻮﯼ ﻣﻘﻄﻊ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﻫﻢ ~ﺫﯾﺮﺵ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﻮﻣﯽ ﻧﺒﻮﺩ ﺑﻠﮑﻪ ﺟﺰ ﻣﻌﺪﻭﺩ ﺭﺷﺘﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﺸﻮﺭﯼ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ~ﺫﯾﺮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﻮﯼ ﻣﻘﻄﻊ ﺍﺭﺷﺪ ﮐﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﺎﺵ ﮐﻤﺘﺮ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﺑﻮﻣﯽ ﻣﯿﺸﻪ ؟
ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯽ ﺍﻧﺼﺎﻓﯿﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ :mad_majidonline:
ﺁﺭﻩ ﻧﮕﺎﺭ ﺟﻮﻥ ﺧﻴﻠﻰ ﺑﺪﻩ .....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﻰ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﻬﺎ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﺒﺎﺷﻦ ...ﻭﻟﻰ ﺍﻫﻮﺍﺯ ﻣﻰﺩﻭﻧﻢ ﮐﻪ ~ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭ ﺑﻮﺩ ..

آخرین ویرایش:

شکلات

New member
چجوری مشخص میشه که مثلا من بومی اهواز هستم یا نه خوب میشه یک ادرس از اهواز نوشت؟اگه ادرس خونمونو مثلا اهواز بزنیم میشیم بومی اهواز؟

آخرین ویرایش:

شکلات

New member
دوست جونا من یک سوال فیزیولوژی دارم نمیدونم توی چه تاپیکی مطرحش کنم ببخشید اگه جاش درست نیست
میخواستم ببینم این قانونها مثل قانون پوازو ازش چجوری سوال میاد
و سوال وم اینکه من از قسمت تفسیر کاردیوگرافیک و تحلیل برداری بدم میاد توی کنکور ازش سوال میاد؟خیلی مهمه؟میشه از خوندنش گذشت؟

یاسمن

New member
آقا بالاخره چی شد؟ پذیرش با بومی گزینیه؟ یعنی من اگه تبریزو اول بزنم احتمال قبولیم بیشتره؟
مگه پذیرش از انتخاب اول شروع نمیشه به پائین اونوقت گیریم من اول تبریزو زدم رتبه م به تهرانم رسید اونوقت همون تبریزو قبول میشمو دانشگاه تهرانو از دست میدم دیگه !
چه جوریاست؟ یکی روشن کنه منو .
البته فکر کنم تو راهنمای انتخاب رشته ای که قراره بذارن این چیزارو مینویسن نه؟

یاسمن

New member
چجوری مشخص میشه که مثلا من بومی اهواز هستم یا نه خوب میشه یک ادرس از اهواز نوشت؟اگه ادرس خونمونو مثلا اهواز بزنیم میشیم بومی اهواز؟

شکلات جان فکر کنم با محل امتحان باشه . شما موقع ثبت نام هم آدرس دقیق می نویسی هم محل امتحانتو مشخص می کنی . اگه آدرس اشتباه نوشته بشه بعدا گندش در میاد دیگه :d

یاسمن

New member
دوست جونا من یک سوال فیزیولوژی دارم نمیدونم توی چه تاپیکی مطرحش کنم ببخشید اگه جاش درست نیست
میخواستم ببینم این قانونها مثل قانون پوازو ازش چجوری سوال میاد
و سوال وم اینکه من از قسمت تفسیر کاردیوگرافیک و تحلیل برداری بدم میاد توی کنکور ازش سوال میاد؟خیلی مهمه؟میشه از خوندنش گذشت؟

از قانون پوآزوی سوال ندیدم تا حالا اگه داده باشن یا بخوان بدن شاید در این حد باشه که مثلا عوامل موثر بر جریان یا مقاومت عروق خونی چیه مثلا یا نسبتشون چیه ؟ اون توان 4 رگ و این چیزا
تحلیل الکتروکاردیوگرافم در مورد اینکه کدوم موجش مطابق با سایر اعمال قلبیه خیلی مهمه و اکثرا سوال میدن . یعنی از اون قسمت واسه قلب خیلی سوال میدن .

sima cat

New member
سلام به همگی
بچه ها من عضو جدید هستم.احتیاج به راهنمائی دارم.منبع خوب برای میکروب می خوام.کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا