آدم موفقی هستی عایا ؟؟؟

zeindinho

New member
بله هستم و با امید پیش میرم گرچه انتظارم از خودم بیشتر از اینا بود اما خب شرایطم هم زیاد خوب نیس اما امیدم و باورم ب خدا را از دست نمیدم

BBT

New member
يكي از دلايل موفق نشدن افراد اين است كه آنها تعريف مشخصي براي موفقيت ندارند

BBT

New member
تعريف موفقيت براي هر فرد با توجه به خصوصيات شخصي ونيازهايش متفاوت است

شما ممكن است موفقيت را پولدار شدن يا پيدا كردن شغل مناسب

يا قبول شدن در امتحانات تعريف كنيد.اگرتعريف مشخصي از موفقيت نداشته باشيد،

در واقع هدف روشني نداريد كه به سوي آن حركت كنيد.

bioshimi93

New member
من نه به اون چیزی که میخواستم نرسیدم احساس شکست می کنم.اما به خدا توکل می کنم و تلاشمو می کنم تا جبران کنم.:65d6a5d6s:

bahar9368

New member

نه عزیزم
منظورم اینه اگر فکر میکنید که در آینده به خوشبختی میرسید و امروز باید فقط تلاش کنید و بگید زمانی که خونه گرفتم ماشین گرفتم و. . . .خوشبخت میشم و از زندگی لذت میبرم اشتباه می کنید
باید همین الان از هر امکاناتی دارید در جهت لذت بردن از زندگی استفاده کنید
شاید فردایی نباشد
در حال زندگی کنید و به فردا دل خوش مدارید که فردا دروغی بیش نیست. . . .

شاید فردایی نباشد؟یعنی نا امیدی؟
همه تلاشایی که داریم انجام میدیم برا داشتن فردای قشنگتریه و توجه کن زمان حالی که در اون هستی همون فرداییه که دیروز براش تلاش کردی.
پس نمیتونی به فردا فکر نکنی .

BBT

New member
تعاریف زیادی برای موفقیت هست
یک تعریف بالفعل کردن استعداد های نهایی است
تعریف دیگه
دستیابی به هدفی است که در نظر انسان می باشد و با رسیدن به آن هدف برای خود موقعیت و اعتباری کسب میکند

bioshimi93

New member
به نظرت علت شکستت چی بوده ؟؟؟

انتخاب رشته ی دانشگاهیم میتونستم یه رشته ی عالی که بازار کار خوبی داشته باشه بزنم اما نادونی کردم و به خاطر یه سری چیزا علوم پایه زدم.میتونستم پرستاری یا حسابداری قبول بشم و الان به جای ارشد برم سر کار

Nr1

Well-known member
موفقیت به نظر من رسیدن به ایده آل هاست... که متاسفانه این ایده آل ها مدام در حال تغییر هستن...

منم خودمو آدم موفقی نمیدونم چون زیادی شکست خوردم

TUMS

Well-known member
شاید فردایی نباشد؟یعنی نا امیدی؟
همه تلاشایی که داریم انجام میدیم برا داشتن فردای قشنگتریه و توجه کن زمان حالی که در اون هستی همون فرداییه که دیروز براش تلاش کردی.
پس نمیتونی به فردا فکر نکنی .

فک میکردم جملاتم گویا باشند. . .
نه بهار جان
منظورم به آینده دل خوش نکنید از حال لذت ببرید و خوشی را به آینده موکول نکنید اینکه گفتم شاید فردایی نباشد درست گفتم چون اصلآ معلوم نیست فردایی باشد یا نباشد که بخواهیم لذت ها را به فردا موکول کنیم
از زمان حال لذت ببرید در حال زندگی کنید و به خوشی های نامده دل خوش مکنید
درکل میگم به آینده ای که آمدنش مشخص نیست دل خوش نکنید و در زمان حال از هر امکاناتی که دارید جهت لذت بردن از زندگی استفاده کنید .. . .. that,s it

ZOT

New member
فک میکردم جملاتم گویا باشند. . .
نه بهار جان
منظورم به آینده دل خوش نکنید از حال لذت ببرید و خوشی را به آینده موکول نکنید اینکه گفتم شاید فردایی نباشد درست گفتم چون اصلآ معلوم نیست فردایی باشد یا نباشد که بخواهیم لذت ها را به فردا موکول کنیم
از زمان حال لذت ببرید در حال زندگی کنید و به خوشی های نامده دل خوش مکنید
درکل میگم به آینده ای که آمدنش مشخص نیست دل خوش نکنید و در زمان حال از هر امکاناتی که دارید جهت لذت بردن از زندگی استفاده کنید .. . .. that,s it

امضای منو ببینید!

به نظر من موفقیت یعنی به کاریکه علاقه داری بپردازی !
گاهی حس می کنم موفقم ولی گاهی مثل الان احساس می کنم آدم موفقی نیستم!:sad::sad:

konjkave

New member
من که اصلا خودم از هیچ نظر آدم موفقی نمیدونم. احساس میکنم استعدادها و تواناییهام بیشتر از جایگاه فعلیم.80 درصدشم بخاطر شرایط فوق العاده بد زندگیم.20 درصدم بخاطر اراده ضعیف خودم باید مقاومتم در برابر مشکلات بیشتر کنم.ولی با وجود تمام مشکلات از هیچ تلاشی برای موفقیت وبهبود شرایط زندگیم دریغ نکردم و نمیکنم.

BBT

New member
فرد موفق کسی است که به آرزو هایش میرسد و احساس رضایت خاطر میکند که این امر خود حاصل تلاش و کوشش مداوم در زندگی است

leylii

New member
کسی که از زندگیش راضی باشه مشخصه که آدم موفقی هستش

سیدعلی

New member
منو خیلیا موفق میدونن ولی خودم هنوز خودمو موفق نمیدونم نمیدونم چرا...
البته هنوز ب اون خواسته ی اصلیم نرسیدم ...
ایشالا همهمون فرد موفقی باشیم برای کشور عزیزمون

اعتماد به نفستو برم م م م م م م !!!!!!!!!!!:wacsmiley::p زدم به تخته براتون:rose:

avenger.1992

New member
موفقیت یعنی اینکه هرکس خوشو بشناسه....
چون ما آدما هیچ وقت راضی نمیشیم....
پس بدونیم چی بودیم.... چی هستیم ..... چی می خواییم بشیم؟
اما در چار چوب واقعیت

zErOOn3

Well-known member
بچه ها همه لایک کردید رفتین
سوال سختی بود جواب ندادین عایا

سلام ...

بعلــه ... (همه بچه های .... باهم گفتیم)

zErO+On3 دی:

دلیل : zErO و On3ــش هر دو تو گضــر ...

آخرین ویرایش:

STRUCTURE 66

New member
موفق بودم ولی انصافا راضی نیستم .!
از لحاظ درس که همون کارشناسی رو خوندیم رفت !! ولی از لحاظ کاری از همه دوستام که ازشون خبر دارم موفق تر بودم !!
اما راضی نیستم . چون میشد خیلی از این هم بهتر بود .
دلیلش رو نمیدونم .
:motat:

bahar.zr93

New member
تا اینجا کاملا آدم موفقی بودم... چون تو همه زمینه ها از زندگیم و عملکردم راضیم...
البته بهتر از اینم میشد باشه ها... اما خب با توجه به شرایط واقعا راضیم و خیلی امیدوارم به آینده...
این با اعتماد به نفس کاذب فرق داره هاااا!!
:smiliess (3):
همشو هم مدیون خانواده عزیزم و مخصوصا بابای گلم هستم که همیشه پشتم بوده.
:riz304:
کلا آدم موفق کسی هست که از امکانات موجود و در دسترس خودش حداکثر بهره رو ببره!

MAHSABANOO

New member
بله تا اینجا ادم موفقی بودم ولی هنوز از خودم راضی نیستم حالا کار دارم برا بهتر شدن
green-smiley-019.gif

بالا