آدم موفقی هستی عایا ؟؟؟

BBT

New member
سلام به نظر خودت آدم موفقی هستی و یا بودی تا الان ؟؟؟

فکر میکنی دلیل موفقیت یا عدم موفقیتت تا الان چی بوده ؟؟؟

images

از نظرت کیا ادمای موفقی هستن ؟؟؟

leylii

New member
خوب ادم موفقی بودم ...و تلاشم دلیل موفقییتم بوده

BBT

New member
بچه ها همه لایک کردید رفتین
سوال سختی بود جواب ندادین عایا

BBT

New member
مرسی فکر کنم سوال سوم زیر عکس رو ندیدیدن البته

اگه بخوایم موفقیت این طور تعریف کنیم که بر اساس رسیدن به اهداف باشه شما به کدوم اهداف مهمتون رسیدین و به کدوم نرسیدین ؟

TUMS

Well-known member
فعلآ از دیدگاه بقییه که موفق بودم ولی احساس میکنم میتونستم موفق تر باشم که اون تقصیر خودم نبوده .. .. .
دلیل موفقیتی که بقییه موفقیت میدونن تلاشم بوده
البته خودم خودمو آدم موفقی نمیدونم چون فعلآ از خودم هیچی ندارم و آینده ام مشخص نیست ...there is no future

pariya

New member
منو خیلیا موفق میدونن ولی خودم هنوز خودمو موفق نمیدونم نمیدونم چرا...
البته هنوز ب اون خواسته ی اصلیم نرسیدم ...
ایشالا همهمون فرد موفقی باشیم برای کشور عزیزمون

bahar9368

New member
موفقیت از دیدگاه آدما متفاوته .
هر کس موفقیت رو تو رسیدن به هدف خاصی میبینه
به نظرم کسی موفقه که جدا از همه اهدافش احساس رضایت و آرامش کنه .چون همه تلاشهای بشربرای رسیدن به آرامشه .

taksetareh

New member
آره فک میکنم موفق بودم البته شکست های زیادی داشته حداقل خوشحالم که راه رسیدن به موفقیت را یاد گرفتم

k-b

New member
فکر کنم آدم موفقی نیستم چون به خیلی از چیزایی که میخوام هنوز نرسیدم(البته به چندتاش هم رسیدم) ولی خوشبختم و این واسم بیشتر از موفق بودن ارزش داره!!!

leyla-h

New member
با توجه به تعریفی که از موفقیت برای خودم تعیین کردم نه هنوز خودمو آدم کاملا موفقی نمیدونم........ شاید به خاطر این که به یه جنبه هایی از زندگی بیشتر بها دادم یه جنبه هایی رو کمتر از این ناراحتم ولی تا حدی دارم جبران میکنم........
کسایی که در حد توانشون از استعداداشون برای رسیدن به هدفاشون استفاده کردن آدمای موفقی هستن

ketabsabz

Well-known member
تا موفقیتو چی تعریفش کنیم ، اگه بگیم موفق اونیه ک ب همه ی اهدافش تو زندگی برسه باید بگم نه
اگه بگیم اونیه ک احساس خوشبختی میکنه: بله موفق هستم
اگه بگیم اونیه ک از خودش و عملکردش راضیه : تا حدودی موفق
.

.

kasraa

New member
آقا احساس موفقیت ارتباط تنگاتنگی با اعتماد به نفس داره

ما که در تمامی کارها موفق هستیم :rose:

padide

New member
موفقیت از نظر هرکسی تعریف متفاوتی داره . دلیل ایکه یه نفرممکنه موفق نباشه دلیل بر عملکرد بدش نیست شاید به این دلیله که تو جایگاه و موقعیت مناسب نبوده تا توانایی هاشو نشون بده.
ار نظر بقیه من آدم موفقیم اما به نظر خودم از ایده آل هام فاصله دارم. هر کس باید از نظر خودش موفق باشه دیگران بیرون رو میبینن نه واقعیت رو.

TUMS

Well-known member
به نظر من موفقیت ینی اینکه احساس خوشبخت بودن بکنی احساس خوبی نسبت به خودت داشته باشی
از خودت راضی باشی :smilies-azardl (113
از زندگیت راضی باشی :4d564ad6:
از لحظات زندگیت لذت ببری :thanks:
و مهم نیست توی چه پست و مقامی هستی
اگه در حال لذت بردن هستین موفق هستین و اگر به دنبال آرامش در آینده می گردید:65d6a5d6s: باید باعرض معذرت بگم ک صددرصد در حال اشتباه هستید .. . .

asal 92

New member
به نظر من موفقیت ینی اینکه احساس خوشبخت بودن بکنی احساس خوبی نسبت به خودت داشته باشی
اگه در حال لذت بردن هستین موفق هستین و اگر به دنبال آرامش در آینده می گردید:65d6a5d6s: باید باعرض معذرت بگم ک صددرصد در حال اشتباه هستید .. . .

واقعا همینه که گفتی
ازنظر اطرافیانم خوشبخترین وموفق ترینم
شاید کمتر کسی امکاناتی که من دارم وداشته باشه شاید هدف خیلیا باشه که بخان مثل من بشن ازنظرمالی میگم
همه چی هست خونه ماشین شغل زندگی فرزند ...
ولی شادنیستم
همه میگن کارمیخای چیکار بشین لذت ببر ولی نمیشه ...
همه میگن ارشد قبول شی که چی عوض بشه ولی خودم میدونم یه خلا وجود داره یه نیاز که بهم میگه عسل تلاش کن هنوز اون حس موفقیتو ندارم هنوز یه چیزی کم دارم هنوزتاموفقیت مونده...

ba ba barghi

Well-known member

این تیکه رو شفاف سازی می کنی متوجه نشدم ؟!!!یه جوری مضمون بشین تا بیاد خودمونو می ده عایا ؟؟

TUMS

Well-known member

این تیکه رو شفاف سازی می کنی متوجه نشدم ؟!!!یه جوری مضمون بشین تا بیاد خودمونو می ده عایا ؟؟

نه عزیزم
منظورم اینه اگر فکر میکنید که در آینده به خوشبختی میرسید و امروز باید فقط تلاش کنید و بگید زمانی که خونه گرفتم ماشین گرفتم و. . . .خوشبخت میشم و از زندگی لذت میبرم اشتباه می کنید
باید همین الان از هر امکاناتی دارید در جهت لذت بردن از زندگی استفاده کنید
شاید فردایی نباشد
در حال زندگی کنید و به فردا دل خوش مدارید که فردا دروغی بیش نیست. . . .

بالا