می خوام ازدواج کنم!!!!

negar62

New member
سلام دوست عزیز. چه تاپیک جالب و پر از هیجانی داری!:smiliess (8): من فکر میکنم درکنار علاقه اولیه ( نه ازین عشقهای آتشین و من بمیریم برات و... این چیزا!! ) باید خیلی مسائل دیگه رو در نظر گرفت :
فرهنگ خونواده : چقدر به هم تشابه دارین؟!این که بگین فقط خودش مهمه بخشی ازین کاره . بالاخره خونواده ها تا آخر عمر همراه دوطرف هستن و باید باهاشون مراوده داشته باشین....
درآمد : در حد معقول باشه و پا به پای هم پیش برین. اونم توی این شرایط و اوضاع اقتصادی... خب بعضی از جوونا پشتوانه محکمی دارن و اونا حرفی توش نیس. اما نهایتأ خودتون دوتا می مونین.
ایمان و اعتقاد : هرچند که این مسئله کاملأ شخصیه . مثلأ موضوع حجاب چیزی نیس که بخواین به امید تغییر دادنش ازدواج کنین . چون ممکنه طرف مقابل اولش باهاتون راه بیاد اما بعد برمی گرده همون حال اولش ( البته همه اینطور نیستن )
تحصیلات : به نظر من الان دیگه خیلی مهم نیس. چون متعاقب افزایش دخترها در دانشگاه و تمایل آقایون به کار شکاف تحصیلات توی ازدواج ها دیده میشه. ولی باور کنین تحصیلات به درک و شعور ربطی نداره. توی همکاران و هم دانشگاهی ها زیاد دیدیم که متاسفانه با مدارک بالا هم ... دریغ از انسانیت...
به فکر تغییر طرف مقابل نباید بود ، هردو شخصیت کاملأ مستقل هستین و باید به این فکر کنین که واقعأ آمادگی پذیرش یه تعهد پاک و بزرگ رو دارین؟! اگه اینطوره.... به سلامتی مبارکه! :smilies-azardl (113
براتون آرزوی خوشبختی و سعادت می کنم

nurse-hopes

New member
به دل نگیر شوخی کرد... زن بگیر شیرینی من هم محفوظ....:ad54ad:

فعلا" تصمیم گرفتم دور زن گرفتنو خط بکشم
البته از بس خط کشیدم خط خطی شده ولی باز تصمیمه دیگه....
خیلی بد بین شدم خیلی
یه چیزایی این چند روز دیدم که حالمو خراب کرد.
چه ادمایی پیدا میشنااا

nurse-hopes

New member
سلام دوست عزیز. چه تاپیک جالب و پر از هیجانی داری!:smiliess (8): من فکر میکنم درکنار علاقه اولیه ( نه ازین عشقهای آتشین و من بمیریم برات و... این چیزا!! ) باید خیلی مسائل دیگه رو در نظر گرفت :
فرهنگ خونواده : چقدر به هم تشابه دارین؟!این که بگین فقط خودش مهمه بخشی ازین کاره . بالاخره خونواده ها تا آخر عمر همراه دوطرف هستن و باید باهاشون مراوده داشته باشین....
درآمد : در حد معقول باشه و پا به پای هم پیش برین. اونم توی این شرایط و اوضاع اقتصادی... خب بعضی از جوونا پشتوانه محکمی دارن و اونا حرفی توش نیس. اما نهایتأ خودتون دوتا می مونین.
ایمان و اعتقاد : هرچند که این مسئله کاملأ شخصیه . مثلأ موضوع حجاب چیزی نیس که بخواین به امید تغییر دادنش ازدواج کنین . چون ممکنه طرف مقابل اولش باهاتون راه بیاد اما بعد برمی گرده همون حال اولش ( البته همه اینطور نیستن )
تحصیلات : به نظر من الان دیگه خیلی مهم نیس. چون متعاقب افزایش دخترها در دانشگاه و تمایل آقایون به کار شکاف تحصیلات توی ازدواج ها دیده میشه. ولی باور کنین تحصیلات به درک و شعور ربطی نداره. توی همکاران و هم دانشگاهی ها زیاد دیدیم که متاسفانه با مدارک بالا هم ... دریغ از انسانیت...
به فکر تغییر طرف مقابل نباید بود ، هردو شخصیت کاملأ مستقل هستین و باید به این فکر کنین که واقعأ آمادگی پذیرش یه تعهد پاک و بزرگ رو دارین؟! اگه اینطوره.... به سلامتی مبارکه! :smilies-azardl (113
براتون آرزوی خوشبختی و سعادت می کنم

ممنون از راهنماییتون

kasraa

New member
فعلا" تصمیم گرفتم دور زن گرفتنو خط بکشم
البته از بس خط کشیدم خط خطی شده ولی باز تصمیمه دیگه....
خیلی بد بین شدم خیلی
یه چیزایی این چند روز دیدم که حالمو خراب کرد.
چه ادمایی پیدا میشنااا

این خط رو باید اونقدر دورش بزرگ بکشی که نتونه از توش بیاد بیرون

negar62

New member
از دست این آقایون! :wacsmiley: به جای تشویق هم واسه زندگی مشترک رأی همو نزنین! :sdasdasd:

nurse-hopes

New member
من فک کنم تا آخر عمر مجرد بمونم با این شرایط دخترهایی که ....
جسارت نباشه ولی دختر خوب کم شده.نایابه!

ZIYA1366

New member
واقعيت اينه كه هم بسر خوب هم دختر خوب كمياب شدن ، ولي دختر خوب كمتر بجشم ميان ، دوست عزيز بيشنهاد ميدم ك با كسي ازدواج كني ك حرفش حرف باشه ، نكه من خونه بدريت زندكي ميكنم ولي بعد عقد بزنه زيرش ، نكه من جشن آنجناني نميكيرم بعدش بزنه زيرش، شايد كم اهميت جلوه كنن اينا ولي مهمن، درضمن باكسي ازدواج كن ك نكرش ايدئولوزيكش مشابه با شما باشه حاﻻ همون نباشه نميدونم ولي مشابه باشه ، ك نكنه اون به اصول اعتقاد نداشته باشه و شما داشته باشي ك اينا ميشن جنك و دعواي احتمالي ،
دوستي رو ميشناختم ك بخاطر اينكه دوست داشته دست خانومشو بكيره توي خيابون ولي خانوم از اين كار نفرت داشته زدن بهم و مشكﻻت بعدي .

sara77

New member
فقط اگه زن گرفتی رقص حناوچاقو با خودمه گفته باشم تازه فقط تراول قبول میکنما:(40):

بالا