می خوام ازدواج کنم!!!!

STRUCTURE 66

New member
از یه نظر شاید درست بگید....کسی که تا قبل از ازدواج به هویت و شخصیت واقعی خودش نرسیده بعیده بعد از ازدواج بتونه برسه...همچین کسی نمی تونه زندگی خوبی تشکیل بده.

کاملا اوکی گفتید ! تا ندونی خودت کدوم مسیر رو میخوای بری که نمی تونی کسی رو با خودت همراه کنی !

donyabekam

New member
می دونم که همه ازدواج را دوست دارید امیدوارم همه خوش بخت بشوید
ولی فرهنگ ما بدون تجملات بوده

چند مورد ذکر می کنم
1. ازدواج درقدیم ارتباطی با شغل و درآمد و خانه نداشت. قبلا اسم روی هم می گذاشتند آن هم درسن های پایین مادر بزرگم در9 سالگی و پدربزرگم در 14 سالگی شیرینی همدیگر را خوردند یا اصطلاحا شیرینی خورون (رزرو)کردند
بعدا پسر توان کار پیدا می کرد و کار را ادامه می داد
2.رسم به سکه طلا نبود زمین یا خانه با مقداری پول مهریه بوده است
3. مراسم عروسی داخل خانه ها بود کسی تالار کرایه نمی کرد
و...
همین تجملات باعث شده که ازدواج از مسیر صحیح انجام نشود و ازدواج از طریق روابط دوستانه یا دیر موقع انجام بشود

بانو

New member
آخرش این آقای نرس زن گرفتن؟

منم نظرمو بدم .به نظر من اگه دوست داشتن واقعی بین دو نفر باشه هیچی مانعشون نمیشه چه برسه به شغل و ...این دوره زمونه همه زدن تو کار عشق که بعد مدت کمی آتیشش میخوابه

محسن ن ک

New member
قرار شد کنکورو که دادم شروع کنم به پیدا کردن همسر آیندم
خبر نداشتم مادرم یه لیست بلند بالا تهیه کرده
الحق بعضی هاشون واقعا خانومن
به نظرتون ارشد گرفتن چقدر واسه دختر مهمه؟؟؟
اینکه دو تا همکار پرستار با هم ازدواج کنن خوبه یا بد؟آخه شنیدم مشکلات زیادی دارن!
چقدر اختلاف سنی مهمه؟اینکه دختر بزرگتر باشه چقدر واسه خانوما مهمه؟
ممکنه کسی که حجاب خوبی نداره بعد ازدواج خوب بشه؟؟

والا منکه از طرف خوشم بیاد ول کنش نیستم هرجا باشه هرکی باشه هر طور باشه...فک نمی کنم دختری که به این سن رسیده باشه بشه به اسونی تغییرش داد..اما با شناختی که ا خودم دارم می تونم ...با توجه به ذهن خراب ملت میگما بی غیرت نیستم که ....ماله من باشه هر جور میخواد باشه:)

mikhak s

New member
قرار شد کنکورو که دادم شروع کنم به پیدا کردن همسر آیندم
خبر نداشتم مادرم یه لیست بلند بالا تهیه کرده
الحق بعضی هاشون واقعا خانومن
به نظرتون ارشد گرفتن چقدر واسه دختر مهمه؟؟؟
اینکه دو تا همکار پرستار با هم ازدواج کنن خوبه یا بد؟آخه شنیدم مشکلات زیادی دارن!
چقدر اختلاف سنی مهمه؟اینکه دختر بزرگتر باشه چقدر واسه خانوما مهمه؟
ممکنه کسی که حجاب خوبی نداره بعد ازدواج خوب بشه؟؟

بستگی داره :برای دختری که خودش لیسانسه باشه معمولا مهم نیست البته نمیشه مطلق گفت یه دخترهایی هم هستن که دکترا دارن ولی همسرشون لیسانسه است باید دید دختری که انتخاب میکنی براش مدرک مهمه یا شخصیت و شعور طرف

توی فامیل ما یه زنو شوهر هستن که هر دو پرستارن هیچ مشکلی هم باهم ندارن شیفتاشونو باهم میگیرن برای همین روزای آف هر دو خونه هستن.

اینم بستگی به دختر داره بعضی ها اصلا براشون مهم نیست همسرشون(مرد) از خودشون کوچیکتر باشه . یه وقتایی پسری که 30 سالشه ممکنه از یه پسر 20 ساله درکو شعورش پایین تر باشه

سوالایی که داری همش بر میگرده به شناختی که خودت از دختر داری. همشون امکان پذیر هستن بستگی به افکار دختره داره

sara77

New member
بنظر من ارشد گرفتن مهمه پس اول برو بخون بعد زن بگیر همکار بودن سخت هس ولی عشق باشه حله.سنوسالم اگه دوس داشتن باشه مهم نیس

varia

Well-known member
ازدواج در چه دوره ای؟
اگر در جوانی باشد فکرت باز می شود می تونی زندگی با نشاط داشته باشید
اگر میان سالی باشد دردسر برای خودت درست کردی چون تا حالا راحت بودی
اگر پیری باشد وارث پیدا می کنی

در جوانی پاک بودن شیوه پیغمبری است ورنه هر گبری به پیری می شود پارسا

در جوانی پاک بودن شیوه پیغمبری است ورنه هر گبری به پیری می شود پارسا: ولي افسوس كه اين حرفا ديگه تو اين زمونه تبديل به شعار و توجيهي واسه ندانم كاريها شده.

86216664

New member
علاقه و شناخت....دقیقا اون چیزی که من این روزا دورشو خط کشیدم

سلام دوست عزیز. :smiliess (1):درسته که ممکنه برای خیلیا اتفاق بیفته که طرف فقط به ظواهر و مادیات توجه میکنه و کلا راحت طلبی ورفاه براش از مسایل معنوی مهم تر باشه ( پسر یا دختر فرقی نمیکنه) هر کدوم امکانش هست به این دلیل منصرف بشه و تا یه مدت باعث ناراحتی دیګری بشه. اما با یک یا حتی چندبار جواب رد نباید عقیدت و فکرت عوض بشه و درسته که مسایل مادی و شرایط کاری اهمیت داره ولی علاقه و شناخت و درک متقابل از یکدیګر خیلی مهمه و لازمه تشکیل زندګی وحتی تداوم اون هست. اما در مورد اینکه اون خانم به هر دلیلی جواب رد دادن باید بګم که حتی پیامبر خدا هم ګفته که هرکسی حق انتخاب داره و لازم نیست که حتما جواب مثبت بده ...

86216664

New member
در جوانی پاک بودن شیوه پیغمبری است ورنه هر گبری به پیری می شود پارسا: ولي افسوس كه اين حرفا ديگه تو اين زمونه تبديل به شعار و توجيهي واسه ندانم كاريها شده.

البته این هم میشنویم که میګن
پیران در هوس /جوانان در قفس به نظر من که خوب و پاک و سالم زندګی کردن سن و سال نمیشناسه

eli m

New member
nurse hope عزیز بالاخره ازدواج کردی ؟؟؟ همکارته ؟/
:rose:مبارکه پیشاپیش....:heart::rose:

aohm

New member
ادم باید خودش انتخاب کنه.خودش خودش خودش دوسش داشه باشی همین.....ادما خودشونو واسه کسی ک دوس دارن عوض میکنن..

اين اشتباهو نكنين،اشتباه محضه كه با اين تفكر انتخاب كنين.ذات و اساس يك انسان در نهايت تغيير نميكنه،حتي اگه تغييرات ظاهري هم بده موقتيه،بالاخره يه جايي برميگرده به اصل خودش.
اون آدمايي كه به خاطر عشقشون يه آدم ديگه ميشن اگرم باشن انگشت شمارن
منكه ميگم اين آدما رو فقط ميشه تو گذشته ها پيدا كرد.
"مرد" مرد.

aohm

New member
چرا ميگين دو تا پرستار همكار زندگي سختي دارن با هم؟؟:33: من متوجه نميشم:21:

21Tir

New member
می دونم که همه ازدواج را دوست دارید امیدوارم همه خوش بخت بشوید
ولی فرهنگ ما بدون تجملات بوده

چند مورد ذکر می کنم
1. ازدواج درقدیم ارتباطی با شغل و درآمد و خانه نداشت. قبلا اسم روی هم می گذاشتند آن هم درسن های پایین مادر بزرگم در9 سالگی و پدربزرگم در 14 سالگی شیرینی همدیگر را خوردند یا اصطلاحا شیرینی خورون (رزرو)کردند
بعدا پسر توان کار پیدا می کرد و کار را ادامه می داد
2.رسم به سکه طلا نبود زمین یا خانه با مقداری پول مهریه بوده است
3. مراسم عروسی داخل خانه ها بود کسی تالار کرایه نمی کرد
و...
همین تجملات باعث شده که ازدواج از مسیر صحیح انجام نشود و ازدواج از طریق روابط دوستانه یا دیر موقع انجام بشود
فک کنم این موارد برا دو نسل قبل ما بود!پدرو مادرای ما که اینجور نبودن!!!!!!!!!!!!!!:5:

21Tir

New member
استخاره...کردم امشب...تا بگیرم...زن دوباره...آیه های توبه آمد...در جواب استخاره"لطفا با صدای بلند در خانه تکرار کنید...روزی 3 بار...."زن بلای جون مرده....خونه بی زن چه سرده...".(مجردها زیاد بلند نخونن لطفا!) :4d564ad6:

استخاره....
کردم امشب...
تا بگیرم... زن دوباره
آیه های توبه آمد... در جواب استخاره ....

زن ذلیل عالمم من ، از تباره آدمم من.

استخاره... کردم امشب... تا بگیرم زن سه باره
اخه بوده خوب و شیرین ،

اون دوبارش ، آی باحاله

استخاره... کردم امشب... تا بگیرم... زن دوباره...
آیه آیه... توبه آمد... در جواب استخاره

آی جوونا زن نگیرید ، زن بلای جونتونه

وقتی اومد توی خونه ،دمپاییها دونه دونه
تو سر آقای خونه

دیگه من زن... نمی گیرم... نمیگیرم
مگه از زندگی سیرم... مگه سیرم

مگه از زندگی سیرم

آخرین ویرایش:

eli m

New member
سلام.معلومه کجایی؟خبری ازت نیستاااا
نه هنوز ولی یه صحبت هایی شده.تا خدا چی بخواد

مگه نفهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیداکه اومد افسردگی گرفتم :smiliess (7):آخه قبول نمیشم/..
انشاء...اگه صلاحته همه چیز اوکی بشه و به خوبی و خوشی ازدواج کنی....:thanks:

nurse-hopes

New member
استخاره...کردم امشب...تا بگیرم...زن دوباره...آیه های توبه آمد...در جواب استخاره"لطفا با صدای بلند در خانه تکرار کنید...روزی 3 بار...."زن بلای جون مرده....خونه بی زن چه سرده...".(مجردها زیاد بلند نخونن لطفا!) :4d564ad6:

استخاره....
کردم امشب...
تا بگیرم... زن دوباره
آیه های توبه آمد... در جواب استخاره ....

زن ذلیل عالمم من ، از تباره آدمم من.

استخاره... کردم امشب... تا بگیرم زن سه باره
اخه بوده خوب و شیرین ،

اون دوبارش ، آی باحاله

استخاره... کردم امشب... تا بگیرم... زن دوباره...
آیه آیه... توبه آمد... در جواب استخاره

آی جوونا زن نگیرید ، زن بلای جونتونه

وقتی اومد توی خونه ،دمپاییها دونه دونه
تو سر آقای خونه

دیگه من زن... نمی گیرم... نمیگیرم
مگه از زندگی سیرم... مگه سیرم

مگه از زندگی سیرم

پس زن نگیرم؟؟؟؟؟:(50):

بالا