گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahdieh

New member
من خودم کلی سوال دارم راجع به انتخاب دانشگاه..نیکی جان هفته بعد مطمئنم کلی اطلاعات خوب دستت میاد

B.sabtilis

New member
متاسفانه شهید بهشتی خوابگاه نداره
ای جان نگران نباش بیوشیمی نسبت به فیزیو راحت تره به نظر من اونم می خونی و فول میشی ایشالا . مباحثش به تغذیه هم که رشتته نزدیکه .
منم از تغذیه اساسی و مغذی ها میترسم خیلی فراره مطالبش

نگار جان من همه جارو نمیزنم مثلا اهوازو نمی تونم دوره واسم . تصمیم دارم اول شهید بهشتی رو بزنم بعد تهران بعد تبریز ( خودم تبریزی ام ) بعد هم ارومیه شاید هم مشهد .
شهرهای دیگه چه پیشنهادی داری؟ جاهایی که قبولیش هم راحت باشه
راستی شهید بهشتی خوابگاه میده؟

niki.1988

New member
مهدیه جان چقد خوبه که تو هم رشته منو داری ...خوشال میشم در ارتباط باشیم اطلاعتی داشتی بی خبرم نزار:28:

amirreza

New member
.نقطه سر خط
فقط بخوووووووونید......................بدون وقفه بخونید............بخونیییییییییییییید

mikhak s

New member
آفريننننننننن انقدر پشت كارتون عاليه كه من حرف كم ميارم . حرفايي كه نگار جان زد كاملا در وصف منم هست. اميدوارم همتون بدون استرسو با اعتماد به نفس عالي امتحانتونو بديدو قبول بشيد براي منم دعا كنيد خيلي نگرانم مرسييييييييييييييييييي:dadad4:

niki.1988

New member
براي آنکه به طریق خود ایمان داشته باشیم ، لازم نیست ثابت کنيم که طریق دیگران نادرست است . کسی که چنین می پندارد ، به گامهای خود نیز ایمان ندارد . (پائولو کوئلیو:rose:

katii

New member
وآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآي چرا زمان انقد تند ميگذره؟؟؟
همش وقت كم ميارم
خدايااااااااااااااااااااااااا
بخووونننننننننننييييييييينننننننننننننننننن فقط بخوووووووونيييييييين

sokout

New member
سلام
اولویت انتخاب دانشگاه مهمه
مثلا اگه شهر خودتو اول بزنی فرق داره؟

mamai86

New member
سلام بروبچ خر خون.:sarma:
من خرم امروز حسابی ارادتشو بهم نشون داد.البته سرماخوردم و حال نداشتم.دروغ چرا به زور خودمو راضی کردم بشینم سر درس.
اما یه نگا به تقویم انداختم دو دستی زدم تو سرم :14:و رفتم سر کتابام
دو فصل بهداشت
50 صفحه جنین
2 فصل نوزادان
50 تا تست نوزادان+بررسی جوابا
شب هم ادامه نوزادان و بهداشت رو میخونم(البته تموم کردم..فصول کلیدی رو مرور دوباره می کنم)

mamai86

New member
آفريننننننننن انقدر پشت كارتون عاليه كه من حرف كم ميارم . حرفايي كه نگار جان زد كاملا در وصف منم هست. اميدوارم همتون بدون استرسو با اعتماد به نفس عالي امتحانتونو بديدو قبول بشيد براي منم دعا كنيد خيلي نگرانم مرسييييييييييييييييييي:dadad4:

میخک جون.نگران نباش.همه مون اوضامون مثل هم ــه

فقط ما به رومون نمیاریم(از بس پر رو تشریف داریم..عمرا این شرایط ما رو از پا در بیاره):25r30wi:

tata

New member
سلام نگار جون
این رژیم مدیترانه ای مال کدوم بخشه؟ ی کم تو قلبو عروق گفته فقط
ارزیابی وضع تغذیه رو نخوندم خیلی مهمه؟؟؟؟؟
تغذیه در جامعه چی؟
واقعا وقت نمیشه :14:

ی سوال اساسی دیگه:
چیزایی که خوندمو اصلا مرور نکردم و فقط بعضی مباحثو تست زدم
زبان هم شوووتم

بنظرت مرور کنم یا تست مباحثی رو که نزدم بزنم یا بشینم دوره ای تستا رو بزنم؟ مثلا 85 بعد 86 و ....

سردرگمم

وای تغذیه اساسی هم جز تست نزده هاس
وایییییییییییییییییییییییییی دانشگاه تبریز من عاشقشم ولی نمیتونم بزنم به من خیلی دوره آخه من خرم آبادم منم فقط بهشتی و تهران و اصفهان و اهوازو میزنم بقیه جاها به من دوره میگن قبول شدن ارومیه و مشهد از بقیه شهرها راحتره
خوابگاه رو نمیدونم میدن یا نه فوقشم ندادن مهم نیست از اونجای که ما بهشتی قبولیم با هم خونه میگیریم :bunnyearsmiley:
یاسمن برای تغذیه من سوالای سالای قبل روکامل بررسی کردم از تغذیه اساسی خیلی سوال میاد حدود 60% سوالا مال تغذیه اساسیه که واقعا راحتن بقیه اش رژیم دوران و تغذیه جامعه اس ( من تغذیه اساسی توی دانشگاه 20 شدم و 1 هفته تمام یادمه روش وقت گذاشتم و از روش نگار درمانی که توی چند تا پست قبل تر توضیح دادم استفاده کردم واقعا راحته حیفه که از دستش بدی ازش غول نساز سعی کن دوسش داشته باشی )
توی دوران تغذیه بارداری و سالندی خیلی مهمه و هر سال ازش سوال میاد
توی تغذیه جامعه ارزیابی وضع تغذیه مهمه و یه بخش هم هست که رژیم های مختلف رو گفته مثل رژیم مدیترانه ای بارها دیدم همین رژیم مدیترانه ای سوال بوده
توی مبحث رژیم هم بیماری گوارشی مخصوصا سندروم دامپینگ + عصبی به خصوص پارکینسون + کبدی + کلیوی مخصوصا سندروم نفروتیک بینهایت مهمن

tata

New member
سلام آذر جون

کسی نمیدونه تبریز و شیراز خوابگاه میده یا نه؟؟؟ شنیدم نمیده :smiliess (15):

negar91

New member
تاتاجان ارزیابی وضع تغذیه رو بخون واسه خودمون که قبلا واحد عملیشم رو پاس کردیم الان خوندنش 1 ساعتم طول نمیکشه حتما بخونش تغذیه جامعه هم 1 ساعت طول نمیکشه
رژیم مدیترانه ای جز فصل راهنمای برنامه تغذیه ای هستش و صفحات آخر فصلشه بعد از برچسب گذاری غذاییه که خوندن اینم 2 ساعت بیشتر طول نمیکشه شروع کن سریعتر مرور کن مخصوصا تغذیه اساسی 2 و بعد از ظهر ساعت 3 هر روز یه آزمون رو بزن چون کنکور ما ساعت 3 بعدازظهره
واسه زبانم سوالای سال قبل رو بخون چون بیشترتش لغات تکراریه بچه ها واسه انتخاب شهر هم من از ادمین پرسیدم گفت اول دانشگاههای تهران رو بزنید بعد شهرهای نزدیک محل سکونت

آخرین ویرایش:

katii

New member
نگار رشته منو فقط دانشگاه تهران داره يني بهشتي و... نداره
من خيلي با جو علمي تهران و امكاناتش حال ميكنم ولي واقعا ديگه طاقت خوابگاهو ندارم:dadad4:
واقعا واسه خودم نگرانم....
بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یاسمن

New member
شب خیر بچه ها خوبین ؟
من شبها فسسسسس بادم میخوابه . ولی همچنان در حال خوندنم .
ظهری رفتم کنکور 80 رو بزنم دیدم بابا اصلا کنکور سال 80 رو ندارم من عجب سرخوشی ام . سال 81 رو زدم
تغذیه 48% بیوشیمی 78% فیزیو 87% زبااااان 40% :14:
با این درصدهام دوقوز آبادم قبول نمیشم چه برسه به بهشتی ! البته نمره منفی کارمو خرراب می کنه سر کنکور باید مشکوک هارو نزنم بدون نمره منفی تغذیه 60 میزنم . بچه ها من سر زبان حوصله م سر میره . گردن درد میگیرم نمی تونم یه جا بند بشم . با اینکه زبانم خوبه چون متنهارو بی حوصله می خونم درصدم میاد پائین نمی دونم چیکار کنم .

نگار من به عشق هم کلاسی شدن با تو هم که باشه باید شهید بهشتی قبول شم . راستی من فکر می کردم بچه ی تهرانی . ایول بچه ی جنوب ارادتمندیم

نگاری من همش مباحث تغذیه اساسی رو قاطی می کنم .علائم کمبود هارو یکی هم منابع غذایی هارو همش قاطی می کنمو نمره منفی هامم اکثرا واسه اوناست بازم باید مرور کنم .
امروز بخش تغذیه در بزرگسالی و استرس متابولیک و ریوی رو خوندم . بیوشیمی هم مونده
ای خدا کمک کننننننن

negar91

New member
یاسمن عزیزم درصدات که عالین فقط تغذیه رو یه کم مرور کن با تغذیه اساسی میشه حدود 70 درصد زدا بگو من چکار کنم این بیوشمی را بالا 50 بزنم :14:
راستی بچه ها توی دفترچه زده ( که تاریخ 17 خرداد رو سایت سنجش پزشکی زدن ) که مهلت آزمون 160 دقیقه یعنی دقیقا مثل پارسال پس تعداد سوالا کم نمیشه از ادمین هم پرسیدم گفت ضرایب و تعداد سوالا مثل پارساله

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا