ای جان نگران نباش بیوشیمی نسبت به فیزیو راحت تره به نظر من اونم می خونی و فول میشی ایشالا . مباحثش به تغذیه هم که رشتته نزدیکه .
منم از تغذیه اساسی و مغذی ها میترسم خیلی فراره مطالبش
نگار جان من همه جارو نمیزنم مثلا اهوازو نمی تونم دوره واسم . تصمیم دارم اول شهید بهشتی رو بزنم بعد تهران بعد تبریز ( خودم تبریزی ام ) بعد هم ارومیه شاید هم مشهد .
شهرهای دیگه چه پیشنهادی داری؟ جاهایی که قبولیش هم راحت باشه
راستی شهید بهشتی خوابگاه میده؟
آفريننننننننن انقدر پشت كارتون عاليه كه من حرف كم ميارم . حرفايي كه نگار جان زد كاملا در وصف منم هست. اميدوارم همتون بدون استرسو با اعتماد به نفس عالي امتحانتونو بديدو قبول بشيد براي منم دعا كنيد خيلي نگرانم مرسييييييييييييييييييي:dadad4:
وایییییییییییییییییییییییییی دانشگاه تبریز من عاشقشم ولی نمیتونم بزنم به من خیلی دوره آخه من خرم آبادم منم فقط بهشتی و تهران و اصفهان و اهوازو میزنم بقیه جاها به من دوره میگن قبول شدن ارومیه و مشهد از بقیه شهرها راحتره
خوابگاه رو نمیدونم میدن یا نه فوقشم ندادن مهم نیست از اونجای که ما بهشتی قبولیم با هم خونه میگیریم :bunnyearsmiley:
یاسمن برای تغذیه من سوالای سالای قبل روکامل بررسی کردم از تغذیه اساسی خیلی سوال میاد حدود 60% سوالا مال تغذیه اساسیه که واقعا راحتن بقیه اش رژیم دوران و تغذیه جامعه اس ( من تغذیه اساسی توی دانشگاه 20 شدم و 1 هفته تمام یادمه روش وقت گذاشتم و از روش نگار درمانی که توی چند تا پست قبل تر توضیح دادم استفاده کردم واقعا راحته حیفه که از دستش بدی ازش غول نساز سعی کن دوسش داشته باشی )
توی دوران تغذیه بارداری و سالندی خیلی مهمه و هر سال ازش سوال میاد
توی تغذیه جامعه ارزیابی وضع تغذیه مهمه و یه بخش هم هست که رژیم های مختلف رو گفته مثل رژیم مدیترانه ای بارها دیدم همین رژیم مدیترانه ای سوال بوده
توی مبحث رژیم هم بیماری گوارشی مخصوصا سندروم دامپینگ + عصبی به خصوص پارکینسون + کبدی + کلیوی مخصوصا سندروم نفروتیک بینهایت مهمن
سلام آذر جون
کسی نمیدونه تبریز و شیراز خوابگاه میده یا نه؟؟؟ شنیدم نمیده :smiliess (15):