گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negar91

New member
يالا جواب منو بدين...:New (6):
خصوصا باتجربه ها مثه ويدا..
نگار با اينكه واقعا دلم نميخاد ولي :eek:t0837h0nn8zfqu8ult خوب شد؟؟؟؟ بريز دور اين حرفارو ..وگرنه خشن تر ميشم
مرسی از برخوردهای مهربانانتون
کتی جان انتخاب شهر در قبولی تاثیر نداره و از همون دانشگاههای خوب شروع کن بزن
یاسی جونم آورین آورین عالییییییییییییییی درصدات میدونستی با میانگین تغذیه 55 بیوشیمی 65 فیزیو 55 . زبان 55 معمولا بچه ها قبول میشن :smilies-azardl (113

negar91

New member
ااااااااااااااااااااااااااااااااهههههههههههههههههههههه :smiliess (15):
چقد ساعتا تند میگذرن من امروز 2 فصل فیزیو + 1 فصل بیو+ زبان یک آزمون + تغذیه فقط 5 ص خوندم فعلا کلی از برنامم مونده
خدا جونم حالا اگه بیکار توی خونه بودیما اصلا این عقربه ها تکون نمیخوردن

vb2

New member
دقیقا نگار منم همین فکرو میکنم

کتی پارسال وقتی جوابا اومد نوشنه بود امکان داره رتبه آورده باشید ولی به علت انتخاب بد شهرا قبول نشده باشید پس یعنی مهمه باید ظرفیتارو ببینی مال رشتتو البته مال پارسال و طبق اون به ترتیب بیشترین پذیرش انتخاب کنی :sarma:

mahdieh

New member
چرا من همش فکر میکنم زیاد انتخاب دانشگاه ها بر اساس ظرفیت مهم نیست یعنی براساس رتبه علمی مهم تره....یعنی ترتیب دانشگا هها بر اساس ظرفیت باید باشه یا علاقه ؟...
بعد ویدا جان شما پارسال همه انتخاب ها رو زده بودی؟؟

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

11

همش 11 روز مونده..اراده تونو سست نکنین

اراده قوی یعنی اینکه تا آخرش دووم بیارین

به قول گوته:
تنها شرط رسیدن به پیروزی داشتن اراده قوی است شرایط دیگراهمیتی ندارد.

:ad54ad:و بازم میگم:رویاهاتونو فراموش نکنین
اهدافتونو بر اساس رویاهاتون تنظیم کنین و براشون تلاش کنین
چون که:
ما از جنس رویاهایمان هستیم.

آرزوی روزای خوب دارم براتون دوستان
آذر:riz304:

leila00

New member
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﺍﻣﺸﺐ ﺣﺎﻟﻢ ﺑﺪﻩ ﻧﻪ ﻣﻰﺗﻮﻧﻢ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﻧﻪ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺑﻤﻮﻧﻢ ...ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﻯ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﺧﻴﻠﻰ ﺧﻴﻠﻰ ﺑﺪ ﺯﺩﻡ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﻭ ﺳﺮﻡ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻩ .ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻫﻴﭽﻰ ﻧﺨﻮﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ..ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻫﻤﮕﻰ ﺧﻮﺏ ﺑﺨﻮﻧﻴﺪ ..

آخرین ویرایش:

B.sabtilis

New member
سلام دوستای خوبم خدا قوت:bunnyearsmiley:
من دیشب 7 تا ویروس خوندم دیگه هنگ کرده بودم

امروز میکروب ویروس(که اگه خدا بخواد تموم میشه)+ زبان

10 روز دیگه مونده منم به لطف خدا و انرزی شما دوستای گلم امروز تونسنم ساعت 6 بیدار شم
همگی تا اونجایی که می تونید تلاش کنین:a2d3::bunnyearsmiley:

یاسمن

New member
صبح بخیر . منم زود پاشدمو اصلا هم کسل نیستم میخوام با انرژی فراوان بخونم .

نگار جان چقدر امیدوارم کردی ممنون من فکر میکردم درصدهامون باید همه بالای 60 باشه آخه یکی میگفت نمره آخرین فرد قبولی پارسال 280 و خورده ای بوده .
امیدوارم کردی ماااادر خدا حفظت کنه .

آذر جونم ممنون بابت حرفهای خوبت .

لیلا جونی از این چیزا پیش میاد منم کنکور دیروزو خوب نزدم اصلا ولی کنکور اصلی فرق داره من مطمئنم اونو میترکونیم . ناراحت نباش

بقیه ی بچه ها ویدااا کتی امیررضا و .... آرزوی موفقیتتتتتتتت

negar91

New member
سلام به دوست جونای ماههم :(40):
دیشب تا 2 بیدار بودم که برناممو کامل انجام بدم من تقریبا واسه امتحان فیزیولوژی فردا اماده ام
راستی یاسی یه سوال من الان فیزیو رو کامل خوندم مرور هم کردم فقط اعصاب مونده تا فردا وقت دارم به نظرت کجاهاشو بخونم؟
تاتا چرا دیگه نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نازی مگه قرار نبود تو هم بیای؟ :smilies-azardl (12)
راستی بچه ها همتونو خیلی خیلی دوست دارم مرسی که نذاشتید روحیه مو از دست بدم :28:

niki.1988

New member
سلام بچه ها جون من امروز از ۹ شروع کردم دیشب از کتف درد خابم نمیبرد....ی چیزی شماها ساعته چند میخابین که ۶ بیدار میشین ؟ من ۱۲ میخابم ۷ بیدار میشم ...راستی ی راهنمایی توپ بکنید واسه انتخابه شهر ها ..الان با اعمال شاقه دارم درس میخونم سرمو نمیتونم تکون بدم ...به هرحال ادامه بدید حتا اگه سنگ هم از آسمون اومد بازم بخونید چیزی نمونده به خدا :smilies-azardl (181

یاسمن

New member
بچه ها بزنم به تخته من امروز خیلی شارژم . از صبح بخش غشا عصب عضله ی فیزیولوژی رو خوندم و زبان .
تو این مدت کم باقی مونده از اینکه حتی به گایتون دست بزنم واهمه داشتم ولی الان دارم هیپوتالاموسو از خود گایتون می خونم . خیلی هم باهاش رفیق شدم بهش میگم حیف که وقت کمی مونده وگرنه دوست داشتم سطر به سطرتو بخونم . هر چند دوره ی کارشناسی کلشو خونده بودم . ظهر هم می خوام کنکور سال 80 رو بخونم عصرم بیوشیمی و تغذیه ایشالاااا

نیکی جان یه کم استراحت کن یه وقت دردش می مونه روت اونوقت سر کنکور اذیت میشی .
من شبها اگه خیلی زود بخوابم 12 می خوابم . اگه خوابم خوب باشه 6 پا میشم مثل امروز ولی بعضی وقتها که بد می خوابم نمی تونمو 8 پا میشم . ظهرها هم شاید نیم یا 1 ساعت بخوابم .

آفرین نگار خوشحالم که روحیه ی خوبت برگشته . فیزیورم که استادش کردی باریییییک .
عزیزم سوالهای ارشد و دکترای 10 سال پیشو که من بررسی کردم . تو بخش اعصاب اینا مهمند :
اعصاب اتونوم ، اینکه چه فیبرهایی دارن کجا چی ترشح می کنن و تاثیرشون رو بافتهای مختلف بدن .
هیپوتالاموس . اینکه مرکز چه حس هاییه و هر حسی تو کدوم بخششه
مخچه
امواج مغزی و خواب rem و این صحبتا
گیرنده ها و مسیرهای مغزی (لمینوسکوس) و ... تا حدی
بخشهای چشایی و بینایی و شنوایی هم سوال خورش کمه چند سال یه بار یکی دوتا

بالایی ها تقریبا هر سال سوال داره .
موفق باشی گلم

یاسمن

New member
راستی نگار اینایی که گفتم با اولویت مهمند . اگه خواستی چندتاشو بخونی از همون اول مهماشو نوشتم . اولی هارو بخون

negar91

New member
فیزیو رو خوبم اما بیوشیمی و تغذیه منو اذیتم کردن :25r30wi:
یه کم از سوالای رژیم تغذیه و بیو میترسم اما از فردا امتحان بیوشیمی رو شروع میکنم فقط میمونه تغذیه که اونم باید زندگی مسالمت آمیزمو باهاش شروع کنم

راستی یاسیمن تو همه شهرهایی که تغذیه دارن رو میزنی؟ :ad54ad:

negar91

New member
سلام بچه ها جون من امروز از ۹ شروع کردم دیشب از کتف درد خابم نمیبرد....ی چیزی شماها ساعته چند میخابین که ۶ بیدار میشین ؟ من ۱۲ میخابم ۷ بیدار میشم ...راستی ی راهنمایی توپ بکنید واسه انتخابه شهر ها ..الان با اعمال شاقه دارم درس میخونم سرمو نمیتونم تکون بدم ...به هرحال ادامه بدید حتا اگه سنگ هم از آسمون اومد بازم بخونید چیزی نمونده به خدا :smilies-azardl (181
نیکی جان برنامه و ریتم خواب هر کسی با دیگری فرق داره مثلا من خودم 2 میخوابم و 8 یا 9 بیدار میشم منو بکشن زودتر از 8 بیدار نمیشم حتی کار آموزیام رو همیشه 8.30 میرفتم

یاسمن

New member
بچه ها من خودم از حس های خودم در عجبم . از این شرایط انقدر راضی ام که نگو . آخه می دونین من تحت فشار خیلی خوب درس می خونم . الان می دونم که اگه تا کنکور یکی دو ماه مونده بود بازم وقت تلف میکردم اما الان که 2 هفته مونده خیلی خوب دارم میخونم خداروشکر .

شبها موقع خواب می دونین چیکار می کنم ؟ تصور می کنم نتایج اعلام شده من اومدم پی سی رو روشن کردم رفتم سایت بهداشت و دیدم که واسم زده پذیرفته شدید و از خوشحالی یه جیغ بنـــــــــفـــــش میکشمو . مامانم از ترسش میاد تو اتاقم ببینه چرا من جیغ زدمو من میپرم بغلشو میگم که مامان جون قبول شدم .
باور کنید تک تک این لحظاتو تصور می کنمو خیییییلی انرژی میده بهم .

شما هم امتحان کنید تلقین مثبت خیلی اثر داره :ad54ad:

یاسمن

New member
ای جان نگران نباش بیوشیمی نسبت به فیزیو راحت تره به نظر من اونم می خونی و فول میشی ایشالا . مباحثش به تغذیه هم که رشتته نزدیکه .
منم از تغذیه اساسی و مغذی ها میترسم خیلی فراره مطالبش

نگار جان من همه جارو نمیزنم مثلا اهوازو نمی تونم دوره واسم . تصمیم دارم اول شهید بهشتی رو بزنم بعد تهران بعد تبریز ( خودم تبریزی ام ) بعد هم ارومیه شاید هم مشهد .
شهرهای دیگه چه پیشنهادی داری؟ جاهایی که قبولیش هم راحت باشه
راستی شهید بهشتی خوابگاه میده؟

negar91

New member
ای جان نگران نباش بیوشیمی نسبت به فیزیو راحت تره به نظر من اونم می خونی و فول میشی ایشالا . مباحثش به تغذیه هم که رشتته نزدیکه .
منم از تغذیه اساسی و مغذی ها میترسم خیلی فراره مطالبش

نگار جان من همه جارو نمیزنم مثلا اهوازو نمی تونم دوره واسم . تصمیم دارم اول شهید بهشتی رو بزنم بعد تهران بعد تبریز ( خودم تبریزی ام ) بعد هم ارومیه شاید هم مشهد .
شهرهای دیگه چه پیشنهادی داری؟ جاهایی که قبولیش هم راحت باشه
راستی شهید بهشتی خوابگاه میده؟
وایییییییییییییییییییییییییی دانشگاه تبریز من عاشقشم ولی نمیتونم بزنم به من خیلی دوره آخه من خرم آبادم منم فقط بهشتی و تهران و اصفهان و اهوازو میزنم بقیه جاها به من دوره میگن قبول شدن ارومیه و مشهد از بقیه شهرها راحتره
خوابگاه رو نمیدونم میدن یا نه فوقشم ندادن مهم نیست از اونجای که ما بهشتی قبولیم با هم خونه میگیریم :bunnyearsmiley:
یاسمن برای تغذیه من سوالای سالای قبل روکامل بررسی کردم از تغذیه اساسی خیلی سوال میاد حدود 60% سوالا مال تغذیه اساسیه که واقعا راحتن بقیه اش رژیم دوران و تغذیه جامعه اس ( من تغذیه اساسی توی دانشگاه 20 شدم و 1 هفته تمام یادمه روش وقت گذاشتم و از روش نگار درمانی که توی چند تا پست قبل تر توضیح دادم استفاده کردم واقعا راحته حیفه که از دستش بدی ازش غول نساز سعی کن دوسش داشته باشی )
توی دوران تغذیه بارداری و سالندی خیلی مهمه و هر سال ازش سوال میاد
توی تغذیه جامعه ارزیابی وضع تغذیه مهمه و یه بخش هم هست که رژیم های مختلف رو گفته مثل رژیم مدیترانه ای بارها دیدم همین رژیم مدیترانه ای سوال بوده
توی مبحث رژیم هم بیماری گوارشی مخصوصا سندروم دامپینگ + عصبی به خصوص پارکینسون + کبدی + کلیوی مخصوصا سندروم نفروتیک بینهایت مهمن

آخرین ویرایش:

niki.1988

New member
مرسی نگار جان و یاسمن جان از توجهتون ،الان دارم دراز کشیده میخونم ...چرا بچه های بیوتکنولوژی نیستن اینجا ؟ درسته نگار جان فرق میکنه :heart:

niki.1988

New member
یکی نیست واسه رشته من ی راهنمایی کنه اخه ...من تهران هستم چجوری بزنم خوب :(50):

mahdieh

New member
بچه ها من خودم از حس های خودم در عجبم . از این شرایط انقدر راضی ام که نگو . آخه می دونین من تحت فشار خیلی خوب درس می خونم . الان می دونم که اگه تا کنکور یکی دو ماه مونده بود بازم وقت تلف میکردم اما الان که 2 هفته مونده خیلی خوب دارم میخونم خداروشکر .

شبها موقع خواب می دونین چیکار می کنم ؟ تصور می کنم نتایج اعلام شده من اومدم پی سی رو روشن کردم رفتم سایت بهداشت و دیدم که واسم زده پذیرفته شدید و از خوشحالی یه جیغ بنـــــــــفـــــش میکشمو . مامانم از ترسش میاد تو اتاقم ببینه چرا من جیغ زدمو من میپرم بغلشو میگم که مامان جون قبول شدم .
باور کنید تک تک این لحظاتو تصور می کنمو خیییییلی انرژی میده بهم .

شما هم امتحان کنید تلقین مثبت خیلی اثر داره :ad54ad:
ها ها یاسمن مثل خودمی .. یعنی تحت فشار سلولهای مغزیم چد برابر میشه کاراییش
موفق باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا