سال دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ عمرا یا امسال یا هیچ وقت :smilies-azardl (12)نگار جان اگه میخای بدونی من زبانمو بیشتر از ۳۰ نمیزنم چون واقعن هرچی لغات میخونم و ریدینگ به نظرم هیچ تغیری نکردم اما دایره لغاتام بالا رفته اما تو کنکور ازش نمیتونم استفاده کنم ..ولی بازم دارم میخونم...به نظرم اگه واقعن زحمات نکشیدی از خودت انتظاره زیادی نداشته باش اینطوری بدتر میشی ...این امتحان دادی بیا برنامه بریزیم واسه ساله دیگه چون با این درصد زبان خودم ،منم فکر نکنم قبول شم..:rose:
دوست جونی تو که از من بیشتر ناامیدی از آبان خوندی اونوقت ناامید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو بقیه درساتو خوب بزنی زبان رو جبران میکنهعزیزم همین میشه امید نداشتن من از آبان دارم میخونم تنها تفریحم ۱۳ روزه عید بوده ..اما با شناختی که از زبانم دارم امکانه قبولی به خودم کم میدم..به هر حال هرچی منفی فکر کنی جلوی هدفت گرفته میشه :New (6):
سال دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ عمرا یا امسال یا هیچ وقت :smilies-azardl (12)
از این شوخیا با من نکن قلبم ضعیفهt0837h0nn8zfqu8ult
راستی دوستای خوبم ما هم مثل شما یه تاپیک برای سال آینده راه انداختیم هنوز این انرژی و پشتکاری که شما دارین تو تاپیک ما کم رنگه
میدونم که همگی مشغولین و وقتتون کمه اما اگه تونستین بیاین و ما رو هم راهنمایی کنید نوشته ها و راهنماییهای تک تک شما ما رو رو به جلو هدایت میکنه
اگه الانم نتونستید بعد 2 تیر منتظرتونیم
منتظر راهنماییهاتون و تجربهاتون هستیم :auizz3ffy9vla57584x
موفق و پیروز و به دور از ناامیدی باشید