گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شکلات

New member
بزن کف قشنگرو به افتخار خر خونهای امسال و سال اینده
زودتر خر سواریهاتون را بکنید خراتون را به ما کرایه بدید

:bunnyearsmiley:

mahdieh

New member
نگار فکر کردی بقیه ناامید نمیشن ..فکر کردی همه همیشه خوبن.. فکر کردی فکر منفی سراغ همه نمییاد .. الان حال و روزمون دیدنیه اینقدر فکرایه منفی سراغمون میاد که گاهی وقتا آرزو میکنم همون لحظه قلبم واسته.. دختر خوب تا اینجا اومدی.. تا اخرش هم بیا.. .. برو سریع یه دوش اب سرد بگیر و بشین تست بزن.. میدونی چقدر سوال تکراری میاد حتی اگه هم بخوان
یه درسی رو سخت تر بدن مطمئن باش بیش از نصفش سوالها تکراریه
بجنب دختر ..بجنب

آخرین ویرایش:

niki.1988

New member
من اگه امسال قبول نشم مطمئن باشد پای ثابتتون واسه سال بعد هستم ...زبانم ضعیفه احتمال قبولم کمه اما دارم از لحظاتم استفاده میکنم بقیش با خدا ....اما سال بعد مطمئنام قبولم ....پییییییییش به سووی موفقیت.....۱۰ روز دیگه تموم...دوستای عزیزم واستون آرزوی موفقیت میکنم :ad54ad::riz304:

negar91

New member
بچه ها مشکل من نا امیدی نیست
من از یه چیز دیگه میترسم اونم اینه که :sad:
به نظر خودم واقعا امسال زیاد زحمت نکشیدم با اینکه اکثر مطالبو خوندم ( البته به جز تغذیه ) همش فکر میکنم عدالت خداوند حکم میکنه که کسایی که زحمت کشیدن قبول بشن نه من مثلا خواهرم بم میگه اگه تو قبول بشی در این وزارت خونتونو باید تخته کنن که ارشد قبول شدنش اینقد الکی و آسون :smiliess (13):
من اگه بخام درست و حسابی جمع کنم که چقد خوندم 3 ماه خالص میشه نه بیشتر تازه اونم بعضی روزا 10 ساعت خوندم بعضی روزا هم اصلا نخوندم اینا اذیتم میکنه واسه همین نگرانم مثلا من امسال کنکوری بودم اما از مهر تا حالا 4 تا مسافرت توپ رفتم یا تمام تفریجاتم به قوت خودش باقی بود :smiliess (2): خداییش حق منه هست یا نه ؟
ویدا اینترنش قطع شده نمیتونه بیاد خیلی هم دلتنگ اینجاست اما از آذر جون خبر ندارم
الانم دارم از تکنیک نگار درمانی استفاده میکنم با اینکه زبان رو خیلی کم خوندم اما الات تستای سالای قبل رو میزنم همشون بالای 50% بوده به نظرتون خوبه یا نه؟ چون اصلا لغت نخوندم با ریدینگ درصدام این شده تازه شروع کردم به لغت خوندن :5:

katii

New member
بچه ها يه سوال
من شك دارم كه انتخاب اولمو تهران بزنم يا ساري...دكتري رشته منو فقط تهران داره و ساري...آخه ما خونمون شماله ...البته كارشناسي مو تهران گرفتم ولي واسه ارشد نميدونم...اينم ميدونم كه سطح علمي دانشگاههاي تهران با شهرستان قابل مقايسه نيس :5:
اصلا كسي ميدونه ترتيب انتخاب تاثيري تو قبولي داره يا نه؟؟؟ لطفا اطلاعات بدين ذهنم درگيره :smiliess (2):

katii

New member
نگار من كه از بعد عيد شروع كردم چي بگم
بنظر من كيفيت درس خوندن مهمه نه كميتش
منم زبان سالاي قبلو حدود 50 ميزنم البته ديشب كه رسيدم به تستاي 89 سخت بود برام
دخترخوب مهم اينه كه تو درساتو فهميده باشي و واقعا لياقت ارشد شدن داشته باشي نه كه همش بخوني و بخوني و بخوني و بخو....
فك كردي بقيه چقد ميخونن؟؟؟ همه فيلسوفن؟؟؟
اين فكراي مسخره رو از بريز دور
يه ياعلي بگو و باقوت ادامه بده

vb2

New member
سلامممممممممممممممممممم بچه به خدا کلی دلم میخواست همتونو .خوبید خدارو شکر میبینم که نا امیدی در تاپیک سایه بر افکنده است:New (6): (اثرات درس خوندنه کتابی حرف زدنا) منم خدارو شکر دارم در حد انفجار میخ.نم که بعدا نگم کم کاری کردم مرسی همتون به یادم بودید بچه بترکونیدا دیگه کم مونده من سرمو میارم بالا شده 5 غروب همش میگم کاش موضوعی به اسم غذا خوردن و حمام نبود تا بیشتر میخوندم ایییییییییییییییییییییییییییییییی چقد خرخونم:whistle: از خودم بدم اومد بو خرمو گرفتم انقد باش زندگی مسالمت آمیز داشتم :auizz3ffy9vla57584x

niki.1988

New member
نگار جان اگه میخای بدونی من زبانمو بیشتر از ۳۰ نمیزنم چون واقعن هرچی لغات میخونم و ریدینگ به نظرم هیچ تغیری نکردم اما دایره لغاتام بالا رفته اما تو کنکور ازش نمیتونم استفاده کنم ..ولی بازم دارم میخونم...به نظرم اگه واقعن زحمات نکشیدی از خودت انتظاره زیادی نداشته باش اینطوری بدتر میشی ...این امتحان دادی بیا برنامه بریزیم واسه ساله دیگه چون با این درصد زبان خودم ،منم فکر نکنم قبول شم..:rose:

negar91

New member
نگار جان اگه میخای بدونی من زبانمو بیشتر از ۳۰ نمیزنم چون واقعن هرچی لغات میخونم و ریدینگ به نظرم هیچ تغیری نکردم اما دایره لغاتام بالا رفته اما تو کنکور ازش نمیتونم استفاده کنم ..ولی بازم دارم میخونم...به نظرم اگه واقعن زحمات نکشیدی از خودت انتظاره زیادی نداشته باش اینطوری بدتر میشی ...این امتحان دادی بیا برنامه بریزیم واسه ساله دیگه چون با این درصد زبان خودم ،منم فکر نکنم قبول شم..:rose:
سال دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ عمرا یا امسال یا هیچ وقت :smilies-azardl (12)
از این شوخیا با من نکن قلبم ضعیفه :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

niki.1988

New member
عزیزم همین میشه امید نداشتن من از آبان دارم میخونم تنها تفریحم ۱۳ روزه عید بوده ..اما با شناختی که از زبانم دارم امکانه قبولی به خودم کم میدم..به هر حال هرچی منفی فکر کنی جلوی هدفت گرفته میشه :New (6):

negar91

New member
عزیزم همین میشه امید نداشتن من از آبان دارم میخونم تنها تفریحم ۱۳ روزه عید بوده ..اما با شناختی که از زبانم دارم امکانه قبولی به خودم کم میدم..به هر حال هرچی منفی فکر کنی جلوی هدفت گرفته میشه :New (6):
دوست جونی تو که از من بیشتر ناامیدی از آبان خوندی اونوقت ناامید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو بقیه درساتو خوب بزنی زبان رو جبران میکنه

meraeen

New member
سلام وقت همگی به خیر, من 2روز پیش با این سایت آشنا ش:rose:دم ,میخوام سال دیگه امتحان بدم و دوست دارم از این سایت و جو دوستانه ای که توش حاکمه استفاده کنم. امیدوارم بتونم دوست خوبی باشم.[/SIZE]

niki.1988

New member
نه عزیزم نه امید نیستم واقیعت رو دارم میگم اما دارم سعی تلاشمو میکنم روزی ۱۲ ساعت دارم میخونم اگه نه امید بودم که انقد تونه خوندن نداشتم عزیزم ...شما هم بشین بخون بقیش با خدا ولی از تلاشت دست بر ندار:rose:

katii

New member
يالا جواب منو بدين...:New (6):
خصوصا باتجربه ها مثه ويدا..
نگار با اينكه واقعا دلم نميخاد ولي :eek:t0837h0nn8zfqu8ult خوب شد؟؟؟؟ بريز دور اين حرفارو ..وگرنه خشن تر ميشم

B.sabtilis

New member
همین امسال قبولیم فقط نباید خودمونو ببازیم هنوز فرصت هست حتی شده 10 روز
نگار جونم به گذشته نگاه نکن که چقدر خوندی هر چی بوده گذشته از الانت بهترین استفاده رو ببر که دیگه اخراشه:smilies-azardl (113
سال دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ عمرا یا امسال یا هیچ وقت :smilies-azardl (12)
از این شوخیا با من نکن قلبم ضعیفه :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

meraeen

New member
راستی دوستای خوبم ما هم مثل شما یه تاپیک برای سال آینده راه انداختیم هنوز این انرژی و پشتکاری که شما دارین تو تاپیک ما کم رنگه
میدونم که همگی مشغولین و وقتتون کمه اما اگه تونستین بیاین و ما رو هم راهنمایی کنید نوشته ها و راهنماییهای تک تک شما ما رو رو به جلو هدایت میکنه
اگه الانم نتونستید بعد 2 تیر منتظرتونیم
منتظر راهنماییهاتون و تجربهاتون هستیم :auizz3ffy9vla57584x
موفق و پیروز و به دور از ناامیدی باشید

سلام دوست عزیز من هم میخوام سال آینده امتحان بدم و تازه با این سایت آشنا شدم امیدوارم بتونیم در کنار هم یکی از بهترین سالهای زندگیمون رو رقم بزنیم.

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

12

:smilies-azardl (113
کم تر از دو هفته مونده
یعنی اینکه این راه طولانی رو طی کردیم
تونستیم
گاهی کند گاهی تند..اما مهم اینه تونستیم
و بی خیالش نشدیم

به خاطر درس خیلی از تفریحات و تلویزیون نگا کردنا کوفتمون شد

خیلی وقتا مهمون اومد حرص خوردیم

اما مهم اینه تا اینجا رسوندیم خودمونو
برا تک تک شما دوستای گُلِ این تاپیک
آرزوی موفقیت دارم..خودمم همین طور
:p

یاسمن

New member
سلام همگی :ad54ad:
بابا چه خبره اینجااااا . میبینم که نگار من همچین فکرهای بد بد می کنه . ببین نگار از الان بهت بگم مهر 91 ما جفتمون همکلاسی هستیم تو شهید بهشتی فهمیدی؟ :smiliess (4):
البته اگه بهشتی رو بزنی ها D:
راستش نگاری منم همش از این فکر ها می کنم . همش احساس می کنم اینکه شبیه کنکوری ها درس نخوندم و به همه ی کارهاو تفریحاتمم رسیدم قبولیم رو هواست ولی خب اصلا به کنکوری خوندن نیست به نظر من قبولی از کنکور به اینکه از کی یا چقدر خوندی نداره . به سطح سواد ربط داره . هر چند من همیشه با اینکه سرنوشت آدمها تو 2 ساعت کنکور رقم می خوره مخالف بودم ولی خب اینم یه نوع سیستم آموزشیه دیگه . هر کی سوادش بالا باشه نتیجه ی خوبی میگیره . ممکنه تو یه مطلبی رو تو یه ساعت بخونی و کامل یاد بگیری ولی یکی 10 ساعت همونو بخونه و به زور یاد بگیره اونوقت نمیشه گفت چون اون وقت بیشتری گذاشته بیشتر از تو حق قبولی داره .
اوکی؟ نگران نباش گلم به خواهرتم بگو که وزارت بهداشت چقدر قبولیش سخته که بدونه امسال که تو قبول میشی چقدر خواهر زرنگ و باهوشی داره

یاسمن

New member
بچه ها من از صبح دارم می خونم ولی خیلی یواااااش . نمی دونم تمرکزم چه مرگشه یه جا جمع نمیشه . ا
امروز 2 فصل تغذیه خوندم . توزادان کم وزن و ارزیابی جسمانی . بیوشیمی هم بخش بیولوژی مولکولی شو خوندم با زبان و کنکور سال 79 رو هم خوندم .
کنکوری که دیروز خوندمو بیوشیمی شو 84 زدم فیزیوشو 77 ولی مال امروز درصدهام همه دوروبر 60 بودو حالم گرفته شد .

بعضی وقتها کم میارمو مغزم اصلا یاری نمی کنه . ولی بازم دست از خوندن بر نمیدارم چون می دونم اگه نخونم حالم بدتر میشه . واسه همتون آرزوی موفقیت دارم .

niki.1988

New member
واااااااااااااااااخ از کتف درد و گردن درد و کمر درد مردم دیگه :13:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا