گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hurrem sultan

New member
احساس میکنم به یه داد بلندی احتیاج دارم میخوام با صدای بلند داد بزنم بگم نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه یا مامااااااااااااااااااااااااااااااااااااان شاید استرسم تخلیه شه

یاسمن

New member
شب بخیر بچه ها . خوبین همگی ؟
من امروز خیلی خوب خوندم . تا این جا 11 ساعت شده . فکر کنم توان یکی دو ساعت دیگه خوندن رو هم داشته باشم
امروز واسه تغذیه بخش تداخل غذا و دارو و حمایت تغذیه ای رو خوندمو برای فیزیولوژی بخش تنفس رو . زبانم زیاد خوندم . کلی لغت مرور کردمو 20 ،30 تا لغت جدید با ادا اطوار حفظ کردم که عمرا یادم برن .
امروز کنکور سال 78 رو هم خوندم . سوالات زبان اون موقع خیلی راحت بودا 3 تا متن و 6، 7 تا سوال لغت اونم تخصصی . به نظرم زبان اگه تخصصی بود بهتر بود ، من متنهای تخصصی تغذیه رو بهتر از زبان عمومی می خونم !

یاسمن

New member
ویدا جان اتفاقا من امروز به یادت بودم با خودم می گفتم شب که رفتم واسه گزارش میگم که انگار لیدا خیلی درگیر خرسواریه اینجارو یادش رفته که دیدم خودت اومدی . موفق باشی عزیزم .
همگی موفق باشید . تک تک کسایی که خوب درس می خوننو به این تاپیک رونق میدن . ای کاش لیلی هم بود . جای خودشو حرفهای انرژی بخشش خیلی خالیه
:smilies-azardl (113

amirreza

New member
سلاااااااام بچه ها
تو این نفسای آخر امیدوارم نفس کم نیارین و بیشتر از پیش خرسواری کنینو به این راحتیا دست از سر کتاب و تست نکشییییییید
ویدا خانومممممممممممممم اتفاقا پیش خودم میگفتم اون ویدایه خرسوارو میبینیییییییی؟؟؟؟؟انقد میخونه دیگه حتی چند لحظه هم نمیخاد بیاد اینجارو یه صفایی بدهههههههههه
منم امروز حس کردم خوب خوندم وقتی حساب کتاب کردم دیدم نهههههه کمه
30 صفه سلولی 30 صفه ژنتیک 2 سال زبان مرور

katii

New member
سلام بچه ها
داشتم زبان 88-89 رو ميخوندم حس كردم خيلي سخته شايد من خسته ام آخه سالاي قبلو بهتر ميزدم
ميخك الكي با استرس انرژي تو تلف نكن حالا فك كردي اگه امتحانت جمعه عصر بود چقد بيشتر ميخوندي؟؟؟؟ منم 5شنبه صبحم
بچه هاد سعي كنين به اعصابتون مسلط باشين الان وضعيت همه مثل همه.... اوني برده كه اين چند روزو كم نياره ...باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :auizz3ffy9vla57584x
زهرا خانوم ديگه نيومدي بهمون سر بزني... منتظريم آآآآآآآ
خب ديگه شب بخير
راستي نگارجوني خوبي ديگه؟؟؟ مشغول درسي؟؟؟ خيالم راحت باشه؟؟؟ آذر تو چي؟؟؟ امير؟؟ ويدا؟؟؟ ليلي ليلا؟؟خوبين؟؟ نگرانتون شدم :28:
نگار منم دارم از شيوه ات استفاده ميكنم يني از دوشنبه نگاردرمانيم شروع ميشه:25r30wi:

leila00

New member
ﻳﺎﺳﻤﻦ ﺧﺎﻧﻢ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ .....ﺍﻣﻴﺮﺭﺿﺎ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﺧﻮﺑﻪ ﺁﺧﻪ ﻫﻢ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻭﻗﺘﮕﻴﺮﻩ ﻫﻢ ﺳﻠﻮﻟﻰ ..
..........ﻭﻟﻰ ﺗﺴﺖ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﻰ ....ﻭﻳﺪﺍ ﺧﺎﻧﻢ ﮔﻞ ﻣﮕﻪ ﻣﻰﺷﻪ ﻳﺎﺩ ﺷﻤﺎ ﻧﺒﺎﺷﻴﻢ ﻭﻟﻰ ﻣﻦ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﺑﺲ ﺧﺮﺕ ﺩﺍﺭﻩ ﺗﻨﺪ ﻣﻴﺮﻩ ﻓﺮﺻﺖ ﻧﺪﺍﺭﻯ ﺑﻴﺎﻯ .....ﺁﺫﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﮔﻞ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺗﺎ~ﻳﮏ ﻫﺎﻯ ~ﺭ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﻭ ﺯﻳﺒﺎﺕ ....ﻧﮕﺎﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﮔﻞ ﺧﻮﺑﻰ ؟ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻯ ﮔﻠﻰ ﺧﺎﻧﻢ ؟ ﻣﻨﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯﺑﺎﻗﻴﻤﺎﻧﺪﻩ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺭﻭ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ 200 ﺗﺴﺖ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻭﻗﺖ ﮔﻴﺮ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﺯﺩﻡ ﻭ ﻳﻪ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺯﺑﺎﻥ ﻭ ﺗﻤﻮﻡ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ 2 ﺩﺭﺱ ﺯﺑﺎﻥ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﻧﺼﻒ ﻓﺼﻞ ﺍﻳﻤﺮﻯ ﻧﺎﺯﻧﻴﻦ ﮐﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﺟﻮﻥ ﺳﺨﺖ ﺗﺸﺮﻳﻒ ﺩﺍﺭﻩ ﺭﺍ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﺧﻼ ﺻﻪ ﺷﺪ 13 ﺳﺎﻋﺖ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻳﻨﻢ ﺑﮕﻢ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﻫﻢ ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﮐﻪ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺷﺪﻡ 3 ﺳﺎﻋﺖ ~ﻳﺸﺸﻮﻥ ﺑﺸﻴﻨﻢ ...ﺁﺫﺭ ﺟﻮﻥ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺯ ﺷﮕﺮﺩ ﺗﻮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﭼﻮﻥ ﻧﻤﻰﺗﻮﻧﻢ ﺷﺐ ﺧﻮﺏ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﻧﺸﺴﺘﻢ ~ﺍﻯ ﮐﺘﺎﺑﻬﺎ ...ﺑﻪ ﺍﻣﻴﺪ ﻓﺮﺩﺍﻳﻰ ~ﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﺑﺮﺍﻯ ﻫﻤﮕﻰ ﻣﺎ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻳﺎﻥ ﺍﺭﺷﺪ 91 ....ﻭﺍﻯ ﺧﺪﺍ ﺟﻮﻥ ﺑﻪ ﻫﻤﮕﻰ ﻣﺎ ﮐﻤﮏ ﮐﻦ ﻭ ﻧﺰﺍﺭ ﻧﺎﺍﻣﻴﺪ ﻭ ﺩﻝ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺑﺸﻴﻢ .....ﺁﻣﻴﻦ .....

leila00

New member
ﮐﺘﻰ ﺧﺎﻧﻢ ﮔﻞ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻳﺎﺩﻣﻮﻥ ﻫﺴﺘﻰ ...ﺁﻓﺮﻳﻦ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻯ ﺧﻮﺏ ﻣﻰﺧﻮﻧﻰ....ﺯﺑﺎﻥ ﻫﻤﻴﻨﺠﻮﺭﻯ ﻩ ﺑﻌﻀﻰ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﺳﺨﺖ ﺗﺮ ﺑﻌﻀﻰ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﺁﺳﻮﻥ ﺗﺮ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﺎ ﺍﻻ ﻥ ﭼﻮﻥ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﻰﺷﻴﻢ ﻣﻤﮑﻦ ﻩ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻴﻢ ﺳﺨﺖ ﻩ ﻭﻟﻰ ﺍﻳﺸﺎ....ﺧﺪﺍ ﺑﻬﻤﻮﻥ ﮐﻤﮏ ﻣﻰﮐﻨﻪ ﻭ ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﮐﻢ ﻧﻤﻴﺎﺭﻳﻢ ..ﺍﻻ ﻥ ﻓﻘﻂ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﻓﺮﺻﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻰ ﻭ ﺑﺨﻮﻧﻰ
.........

niki.1988

New member
*بچه*ها*جون*سلامی*دوباره.....می*بینم*که*همه*با*انرژی*دارید*پیش*میرید..*تا*چند*روز*دیگه*همین*طوری*باشید*همه*چی*حله...:rose:

niki.1988

New member
مشكلات مانند دست اندازهاي جاده اند

كمي از سرعتتان كم مي كنند اما از جاده صاف بعد از آن لذت خواهيد برد ، زياد روي دست اندازها توقف نكنيد

به حركتتان ادامه دهيد....:ad54ad:

niki.1988

New member
بچه ها کجایین ساعت ۱۲.۳۰ نمی یاین گذارش بدید؟ من از ۷.۳۰ شروع کردم تا الان ۳ فصل سلولی و ۳فصل میکروب خوندم :auizz3ffy9vla57584xتست زدم

آخرین ویرایش:

katii

New member
سلام منم از 7 صبح مشغولم ايمونو و قارچ:smilies-azardl (181
عصر هم به اميد خدا ميكروب و تستاش و پروتو
امروز فردا جمع بندي ميكنم از دوشنبه ميرم سراغ كنكوراي چندسال اخير
ليلا ممنون از توصيه ات كه گفتي تست فراموش نشه
ويدا ...نگار...آذر...كجاييين؟؟؟؟:New (6):
آذر پس كو روز شمارت؟؟؟ خوبه حالتون؟؟؟

B.sabtilis

New member
سلام دانشجویان 91 خسته نباشین
من 3تا باکتری خوندم
الان ویروس و شبم زبان
موفق باشین دوستای گلم
این فرصت باقی مانده رو از دست ندین

negar91

New member
سلام بچه ها
راستش من حال و روز خوبی ندارم :sad: و از اونجایی که استرس و نا امیدی و اضطراب از جمله بیماریهای مسری و واگیرداره اینجا پست نمیذارم که بقیه به درد من مبتلا نشن :tsimuzpzwoap1t9y3o7

amirreza

New member
سلام بچه ها جووووووووووون
منم از صب بلند شدم بخونم یه مشکلی پیش اومد تا الان نتونستم ولی بعد این میخونم
ممنون لیلا جان .......خدا قوت
نیکی..................... کتی................سابتلوس عالیه همینجوری ادامه بدین چیزی تا پیروزی نموندههههههههههه:bunnyearsmiley:

amirreza

New member
نگار جااااااااان نمیدونم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط از خدا میخام به هممون آرامش و طمئنینه قلبی عطا کنه
قران بخون کمکت میکنه

niki.1988

New member
نگار جان چرا آخه؟همه مثل همیم هرچی نه امیدو دپرس باشی بهت هیچ کمکی نمیکنه بلکه باس میشه از هدفت دور شی کمی بیخیال باش عزیزم :heart:

niki.1988

New member
بله مرسی امیررضا الان میخوام زبان بخونم این زبان از همون بچگی مثه ی غوله واسم ..شما هم خسته نباشی :65d6a5d6s:

B.sabtilis

New member
نگار جونم منم 1 هفته مثل تو با ناامیدی گذروندم اما بعدش چی شد به خودم اومدم دیدم 1 هفته ی با ارزشمو مفت از دست دادم
اولین باری که عضو اینجا شدم خوب یادمه که چقدر انرزی داشتی کلی مدیونتم نگار جان هنوز 10 روز داریم الان موقع ناامیدی نیست الان فقط وقت ترکوندنه همین حالا کسی تو کنکور موفق میشه که امید داشته باشه
سلام بچه ها
راستش من حال و روز خوبی ندارم :sad: و از اونجایی که استرس و نا امیدی و اضطراب از جمله بیماریهای مسری و واگیرداره اینجا پست نمیذارم که بقیه به درد من مبتلا نشن :tsimuzpzwoap1t9y3o7

hamraz

New member
سلام به همه شما که انقدر فعال و پر انرژی برای رسیدن به هدفتون تلاش میکنید
هر کس این تاپیک رو میخونه انرژی و انگیزه میگیره این تاپیک فوق العاده است و این فوق العادگی به خاطر تلاش و همت و پشت کار شما هاست
خدا رو شکر میکنم وقتی دانشجوهایی مثل شما رو میبینم همتون برای بچه های سال بعد الگو هستید
این چند روز باقیمونده رو دریابید اگه خسته و افسرده شدید یه آب خنک به صورتتون بزنید یه آهنگ لایت شاد و ارامش بخش گوش کنید و بعد توکل کنید به خدا و شروع کنید به خوندن
برای موفقیت همتون با تمام وجود دعا میکنم به خودتون ایمان داشته باشید خودتون رو قبول داشته باشید شما همه میتونید چون از خیلیها جلوترید

hamraz

New member
راستی دوستای خوبم ما هم مثل شما یه تاپیک برای سال آینده راه انداختیم هنوز این انرژی و پشتکاری که شما دارین تو تاپیک ما کم رنگه
میدونم که همگی مشغولین و وقتتون کمه اما اگه تونستین بیاین و ما رو هم راهنمایی کنید نوشته ها و راهنماییهای تک تک شما ما رو رو به جلو هدایت میکنه
اگه الانم نتونستید بعد 2 تیر منتظرتونیم
منتظر راهنماییهاتون و تجربهاتون هستیم :auizz3ffy9vla57584x
موفق و پیروز و به دور از ناامیدی باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا