الویت های زندگیت چیه؟؟

ZOT

New member
من که انگار زندگیم هرچه پیش آید خوش آیده!:65d6a5d6s::smilies-azardl (181:65d6a5d6s::smilies-azardl (181

bluerosy

New member
1- خواندن برای دکتری به همراه تالیف کتاب
2-کار پر درآمد
3- اصلاح اخلاق های زشتم. یادگرفتن مهارت های زندگی. می خوام سعی کنم با کمک خدا آدم خوبی بشم.

آخرین ویرایش:

elahe.h

New member
اول ارشد
بعدش برم طرح یا کار
بعدش ازدواج:riz304:
نه ببخشید 2 و 3 رو باهم عوض کنید.

حسان

Well-known member
سلام

ممنون از بچه هایی که نظراتشونو گفتن....
ایشالا فردا پس فردا میایم رو جواب های این سوال صحبت میکنیم...
تاپیک که بی نتیجه نمیشه میشه ؟؟ عایا؟؟

ketabsabz

Well-known member
1- قبولی توی ارشد
2- کار
3- ازدواج

که از همه مهم تر برام قبولی ارشده

Maryam.A

Well-known member
1.قبولی ارشد
2.کار
3.قبولی دکترا + اگه بیش اومد ازدواج

nutgirl92

New member
1- ادامه تحصیل +تقویت حافظه
2- کسب تجربه ی کاری + پژوهش
3- کسب مهارت های زندگی اعم از ادامه ی رشته ی ورزشی ، تذهیب اخلاقی و... در راستای رسیدگی به اهداف نیمه دوم چشم انداز 10 ساله :a2d3:

سیدعلی

New member
خدایا این دخترارو شوهر بده اوستا کرییییییییییییییییییییییی یم

واه واه فکر کردی چی من کلی خاستگار دارم:25r30wi:
بعدشم من انتخاب میکنم انتخاب نمیشم انتخابمم کردم رفته منتظرم پدر مادرم راضی بشن:

کلللللللللللللی خواستگار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه پیاز داغه بوش بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟ :25r30wi::25r30wi:

Fariba 90

New member
فعلا که تو اولویت اول که ارشده گیر کردم :65d6a5d6s: آخه با خونه نشینی بقیه ی اولویتها (مثل کار)که جور نمیشه.هر وقت ارشد قبول شدم بعدش با شرایطی که در آینده پیش بیاد اولویتهام معلوم میشه.:33:

bluerosy

New member
1- ادامه تحصیل +تقویت حافظه
2- کسب تجربه ی کاری + پژوهش
3- کسب مهارت های زندگی اعم از ادامه ی رشته ی ورزشی ، تذهیب اخلاقی و... در راستای رسیدگی به اهداف نیمه دوم چشم انداز 10 ساله :a2d3:

نوتری جان پازل هم به تقویت حافظه خیلی کمک می کنه. یکی از نزدیکانم مشکل حافظه و تمرکز داشت. خیلی با پازل بهتر شده. همچنین بازی سودوکو
برای جلوگیری از اسپم: اهداف بسیار والایی برای پنج سال آینده دارید. تبریک میگم.:smiliess (11)::a2d3:

nutgirl92

New member
نوتری جان پازل هم به تقویت حافظه خیلی کمک می کنه. یکی از نزدیکانم مشکل حافظه و تمرکز داشت. خیلی با پازل بهتر شده. همچنین بازی سودوکو
برای جلوگیری از اسپم: اهداف بسیار والایی برای پنج سال آینده دارید. تبریک میگم.:a2d3:

عزیزدلم ...
من رفتم پیش مشاور اونقدر مشکلم حاد تشریف داره :25r30wi:
اونم اتفاقا بهم گفت ... هم پازل ... هم سودوکو ... جدول ... شمارش همه چی ! پله ... نرده های کنار خیابون ...
بعدشم یک راه حل فوق العاده که خیلی برام جذابه : دنبال کردن وقایع ذهنی !
گفت مثلا ... از امیرآباد تهران میری به طرف تجریش ... گفت یهو میبینی از یه راه هایی رفت که تو یهویی رسیدی میدون تجریش ... اون راهی رو که خیلی هم پر پیچ و خم بوده رو هر طور شده یادت بیار ... یا مثلا از صبح تا شب هر کاری که کردی ... شب دقیق دقیق هر طور شده به یادت بیار ... همچنین دیروز ... پریروز ... آخر هفته .. از اول هفته قبل شروع کن ... به یادت بیار ...
خلاصه همش تمرینات این چنینی بهم داد ... جالبه به نظرم ...

پازل و سودوکو رو راستش هنوز شروع نکردم ... اما مرسی از یادآوری ... یادم بود ولی یه کمی هم یادم رفته بود :25r30wi:

بابت جمله ی آخر ... مرسیییییییییییییییییییییییییییییی :thanks:

rahil

New member
عزیزدلم ...
من رفتم پیش مشاور اونقدر مشکلم حاد تشریف داره :25r30wi:
اونم اتفاقا بهم گفت ... هم پازل ... هم سودوکو ... جدول ... شمارش همه چی ! پله ... نرده های کنار خیابون ...
بعدشم یک راه حل فوق العاده که خیلی برام جذابه : دنبال کردن وقایع ذهنی !
گفت مثلا ... از امیرآباد تهران میری به طرف تجریش ... گفت یهو میبینی از یه راه هایی رفت که تو یهویی رسیدی میدون تجریش ... اون راهی رو که خیلی هم پر پیچ و خم بوده رو هر طور شده یادت بیار ... یا مثلا از صبح تا شب هر کاری که کردی ... شب دقیق دقیق هر طور شده به یادت بیار ... همچنین دیروز ... پریروز ... آخر هفته .. از اول هفته قبل شروع کن ... به یادت بیار ...
خلاصه همش تمرینات این چنینی بهم داد ... جالبه به نظرم ...

پازل و سودوکو رو راستش هنوز شروع نکردم ... اما مرسی از یادآوری ... یادم بود ولی یه کمی هم یادم رفته بود :25r30wi:

بابت جمله ی آخر ... مرسیییییییییییییییییییییییییییییی :thanks:

خدایی واقعا پازل تاثیر داره من یه پازل 5000 تیکه رو 1 ماه درست کردم واقعا تاثیرش و رو خودم دیدم

بالا