خب دیگه من ماموریتم اینجا تموم شد همه رو به جون هم انداختم:sdasdasd:ای باباااااااا آقا جان منظور این شعر بود
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی
نه اون شعررررررررر
خب دیگه من ماموریتم اینجا تموم شد همه رو به جون هم انداختم:sdasdasd:ای باباااااااا آقا جان منظور این شعر بود
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی
نه اون شعررررررررر
تصمیمش با خودتونه اگه مایلید من مزاحمتون نمیشم:dadad4:الان آیا من نباید سرمو بکوبم به دیوار؟؟؟ :13:
عزیزم چی بگم؟
شما جون بخواه از من....
تصمیمش با خودتونه اگه مایلید من مزاحمتون نمیشم:dadad4:
خب مینینم اینجارو یه بنده خدایی شلغم شوربا کرده:smiliess (12):
برای شادی روح رواندوستای حاضر یه کف مرتب صلوات:smiliess (3):
:25r30wi::25r30wi: عزیزم سر به سرتون گذاشتم یه کم حال و هواتون عوض شه ، باشه حالا که دعوام کردی می رم می خوابم:sadsmiley:خسته نباشی واقعاااااا, بارلی جان شما خواب نداری؟
برو بخواب عزیزم, بفرما که هم واسه خودت خیر داره هم واسه ما
خب مینینم اینجارو یه بنده خدایی شلغم شوربا کرده:smiliess (12):
:25r30wi::25r30wi: عزیزم سر به سرتون گذاشتم یه کم حال و هواتون عوض شه ، باشه حالا که دعوام کردی می رم می خوابم:sadsmiley:
اقا منتظر یه دفعه اسم می اوردی همه بفهمند منم دیگه :riz481: دوستم دوستای قدیم :13:خب مینینم اینجارو یه بنده خدایی شلغم شوربا کرده:smiliess (12):
باشه حالا که اصرار می کنید می مونمنه نروووووووو, بیا مثه بچه های خوب اینجا بشن دعوا راه ننداز بیا دخترم :smiliess (6):
شوخی کردم:sadsmiley:اقا منتظر یه دفعه اسم می اوردی همه بفهمند منم دیگه :riz481: دوستم دوستای قدیم :13:
باشه حالا که اصرار می کنید می مونم
اما قول نمی دم ارووم بشینم گفته باشم :riz481:
راستی به قول اگزیستانسیالیست ها, مسئولیت کار خودتون رو بپذیرید :smilies: :New (6):
فاونوسسسسسسسسسسسسی جون بخند دیگه پلییییییییییییییییییییییییییییز . :riz304:عزیزم چی بگم؟
شما جون بخواه از من....
:riz481:me tooشوخی کردم:sadsmiley:
نگران باش راوی جون باطری خورش کردم به این راحتیا دی شارژ نمی شم :riz481:بچه ها هرکی آنلاینه قربون دستتون یه کمک کنید این بارلی نتونه خودشو بزنه به برق, ثواب داره
سلام قاصدکم...خوبی؟:28:
چه خبرا؟ طراحی میکنی؟
راستی عکسی که کشیدی نذاشتی ها....منتظرم هنوز...40):
در ضمن...از این حرفهای ناامید کننده نزن....انشالله قبولیم هممون..:smilies-azardl (113