واقعا چرا؟؟؟؟؟

mexin

Well-known member
عاقا مکسین راس میگه
بگو داستانو
میخای بچه های انجمن بیایم لنگش کنیم ضربه شه بر؟

دعوا واسه چی؟! اصلا بگو بیاد انجمن علوم پزشکی! اینجا مثل سریال کلید اسراره! داستانهای جورواجور و بی معنی! اصلا خودش کلی درس میگیره از اینجا ! :tonguesmiley:

arshad246

New member
عاقجان!برا من عایا ها پیش امد!اونم با معده خالی!
نذارید هنگ کنم ریستم کنید!!!!!

arshad246

New member
الان باهام همدردی کنید یکم:dadad4:
خانوم دلت میاد خودتو اذیت کنی؟اخه این چ کاریه!
عایا میدانید انسان ها توانایی رقم زدن سرنوشت خود را دارند؟ونیاز نیست بگوییم کاش میشد سرنوشت را از سرنوشت عایا

rahil

New member
عایا میدانید انسان ها توانایی رقم زدن سرنوشت خود را دارند؟ونیاز نیست بگوییم کاش میشد سرنوشت را از سرنوشت عایا

میبخشیدا ولی کلا این موضوع چه ربطی به سرنوشت داشت آیا

rahil

New member

میبخشیدا ولی کلا این موضوع چه ربطی به سرنوشت داشت آیا
:33:

k-b

New member
الان باهام همدردی کنید یکم:dadad4:

آخیییییییی:tsimuzpzwoap1t9y3o7 حیف که محیط علمیه نمیشه اینجا فحش داد! غصه نخور خدا خودش جوابشو میده، اگه حساسیت نشون ندی بهش میفهمونی که اصلا در حدی نیستی که بخوای رابطه ی ما رو به هم بزنی!

rahil

New member
آخیییییییی:tsimuzpzwoap1t9y3o7 حیف که محیط علمیه نمیشه اینجا فحش داد! غصه نخور خدا خودش جوابشو میده، اگه حساسیت نشون ندی بهش میفهمونی که اصلا در حدی نیستی که بخوای رابطه ی ما رو به هم بزنی!

همین کارو کردم تا حالا ولی ک.دک درونم دلش میخواد دهنشونو سرویس کنه با اعمال خشونت:smiliess (12):

k-b

New member
معلومه خب وقتی کودک درونت انقد خشنه، دیگه لات درونه ...:black_eyed:

yashar.1985

New member
دعا کن

نگـو خدایا ایـن کار رو بکـن، اون کار رو نکـن.

بهتره که تصمیمات عالم رو پاک تـریـن وجود عالم بـگـیـره نـه تــو ــ تـو فقط باید نیازت رو بـگی، مـثـلا اگـر کسی رو برای ازدواج میـخوای نـگـو خدایا مـا رو بــه هـم بـرسـون؛ بهتره بگـی خدایا من بـه لطف تـو محتاجم اما در نهایت هـر چی تو صلاح مـیـدونـی اون بهتره، چون تو از بـالا می بـیـنی و از باطن همه چیـز بـا خبــری.

« در دعا هـات از جملات دستوری و امـری استفاده نـکـن »

بالا