واقعا چرا؟؟؟؟؟

farzad.lab

مدیر بخش
بعضی دخترا وقتی از یه نفر خوششون بیاد و عزمشون رو جزم میکنن که بدستش بیارن دیگه کوتاه نمیان حتی اگه بفهمن پسره با یکی دیگست تمام تلاشون رو میکنن که رابطه اونو بهم بزنن واقعا چرا؟ بیشتر دخترا همین طورن؟؟؟؟؟؟
ولی پسرا وقنی بفهمن که دختره دلش با یکی دیگست کنار میکشن
واقعا حال بهم زنه این اخلاق دخترا
آخه چقد میتونه یه دختر انقد پست باشه؟
آقا جان دیر رسیدی کیس مورد نظر قبلا برداشته شده دیگه برو پی کارت چرا آرامش مردم رو بهم میزنی
اه
از همه این دخترا متنفررررررررررررررررررررررررررررررررررم

همه دخترا اینطور نیستن ... اما بله بعضیاشون هستن هیچ رقمه کوتاه نمیان ...

یکی توی ک ل ا س ما بود و هست چون خودش به اونی که میخواست نرسید .... دونه دونه رابطه همرو خراب کرد ...

nanaz

New member
همه دخترا اینطور نیستن ... اما بله بعضیاشون هستن هیچ رقمه کوتاه نمیان ...

یکی توی ک ل ا س ما بود و هست چون خودش به اونی که میخواست نرسید .... دونه دونه رابطه همرو خراب کرد ...

من یه پسر را میشناسم که کار همین دخترو میکرد ...:wacsmiley: .. آخه چرا ؟

BBT

New member
بچه تاتون بیش فعالی داشتن فرزاد
ولی این قضیه برآی من هم پیش اومده واقعا دخترا بخوان خیلی کارا میکنن برآی رسیدن به هدفشون

taksetareh

New member
من میگم این قضیه به دختر یا پسر بودن نیست من پسرای اینطوریم دیدم
مهم اخلاق آدماست بیشترم حسادت عامل این موضوعه

rahil

New member
بعضی آدما عقده دارند راحیل جان . فقط از سر اینکه میخوان هرچی را هوس کردن بدست بیارن اینکارا میکنن . شایدم از ته دل نخوانش ها ولی تمام تلاششون را میکنن که بدستش بیارن . غافل از اینکه اون پسر اگر واقعا عاشق باشه هیچکدوم اینا روش تاثیر نداره تازه بدشم میاد و اگر عاشق واقعی نباشه خب میره سمت دختر دوم . مردی که اینجوری باشه باید هزار بار خداروشکر کرد که ازت دور میشه .

خدارو شکر که تاثیری روش نداره بدش هم میاد ولی من واقعا اذیتم

حسان

Well-known member
بچه تاتون بیش فعالی داشتن فرزاد
ولی این قضیه برآی من هم پیش اومده واقعا دخترا بخوان خیلی کارا میکنن برآی رسیدن به هدفشون

یعنی چی ؟؟ دختره نذاشت به اونی که میخوای برسی؟؟؟

rahil

New member
نگران نباش راحیل جان اگه شما واقعا هم دیگه رو دوست داشته باشید این چیزا هیچ تاثیری تو زندگیتون نخواهد داشت !

نداره ولی واقعا عصبی میشم بعضی اوقات دلم میخواد دهنشونو سرویس کنم ولی در حد شخصیتم نیست
ولی فقط یه بار به یکیشون یه تنه زدم انقد حال داد:4d564ad6:

arshad246

New member
الله اکبر!!!!!!!!!!!!!!!
خدا پسر و دختر بد رو از رو زمین برداره که ما هم یه نفس راحت بکشیم؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:sad::thumbsdownsmileyani

arshad246

New member
عاقا مکسین راس میگه
بگو داستانو
میخای بچه های انجمن بیایم لنگش کنیم ضربه شه بر؟

rahil

New member
رحیل جان کل داستان رو بگو خودتو خلاص کن دیگه!این شیطونک اینقد سوال پرسید و کنجکاوی کرد!!
از سیر تا پیار رو بگو دیگه!!

کلا مشکلی پیش نیومده و نمیاد ولی خوب واقعا آدم عصبی میشه
آخه مگه چقدر میشه سکوت کرد توی این موارد
کلا دیگه دارم میزنم به سیم آخر یه 5 6 نفر از این خواستگارای عشقمو ترور کنم:j58r36j3gcr4suxymup:smiliess (2):

mexin

Well-known member
نداره ولی واقعا عصبی میشم بعضی اوقات دلم میخواد دهنشونو سرویس کنم ولی در حد شخصیتم نیست
ولی فقط یه بار به یکیشون یه تنه زدم انقد حال داد:4d564ad6:

دقیقا بگو چقد حال دادا!!؟ خب برو چندتا تنه ی دیگه هم بهشون بزن !اصلا لذت ببر دیگه!!

mexin

Well-known member
کلا مشکلی پیش نیومده و نمیاد ولی خوب واقعا آدم عصبی میشه
آخه مگه چقدر میشه سکوت کرد توی این موارد
کلا دیگه دارم میزنم به سیم آخر یه 5 6 نفر از این خواستگارای عشقمو ترور کنم:j58r36j3gcr4suxymup:smiliess (2):

خب توهم مگه مجبوری که رفتیدنبال کسی که 65 نفری دیگه ازین خواستگارا دارن!!!دردسر واسه خودت درست کردی دیگه!!!

بالا