مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

serin

New member
بچه ها دیروز از 11 تا 16 کتابخونه بودم
کمی از فصل 2 امری و فصل 6 لودیش رو خوندم
همین

serin

New member
تازه همون آزمایشگاهم طبق اطلاعاتی که جمع کردم احتمال اینکه بذارن بزنیم کمه(منظورم پزشکان عزیز)اگه فقط به هیئت علمی باشه که کلی رشته ساده تر وجود داره واسه ادامه دادن!!!اما دلسرد نشین.نمیگم علاقه خیلی خاصی به ژنتیک دارم اما به غیر از دندون و پزشکی تنها رشته ایه که زیر دست کسی نیستی لا اقل هرچی بشیم برای خودمونیم.پزشکی هم که روحیات خودشو میخواد و دردسرای خودشو داره حتی دانشجوهای پزشکیم خیلیاشون راضی نیستن.اصلا معلوم نیست تا وقتی ما دکترا بگیریم چی میشه شاید تا اونوقت ژنتیک خیلی پیشرفتش تو ایران بیشتر بشه.من که میگم روزی میرسه که از دندونو پزشکی بالاتر میره و رشته اول تجربی میشه.اگه اونروز به ما وصال نداد هوووووووووووچ نگران نباشین یه قرار میذاریم باهم میریم اونور.به قول دوستمون دلو میزنیم به دریا!:painting::25r30wi::auizz3ffy9vla57584x

کاملا موافقم.اینکه زیر دست کسی کار نمیکنیم کلیه
کارشناسی ژنتیکو فک کنم 4 ساله گذاشتن و تو این مدت انقد طرفدار پیدا کرده.پیشرفتشم تو ایران بدک نبوده
پس تا 3سال اینده که ما فارغ التحصیل شدیم(به امید خدا که قبول میشیم) بازارش توپ میشه(یعنی ما می ترکونیم:a2d3:)

Maryam.A

Well-known member
بچه ها دیروز یه دختره اومده بود گفت من امسال با ایشون
70% سلولی
82%بیو
75% ژنتیک زدم
زبان شرکت نکردم بخاطر همین خراب کردم
خدایی درصداش خیلی خوبه!!نیست؟؟؟

Maryam.A

Well-known member
مریم جان essچیه؟؟:idea_majidonline:مرسی از اینکه اطلاعاتتو در اختیار ماهم قرار میدی انشالا به اهدافت میرسی عزیزم.

کتاب تافل دیگه
تازه گفت اگه 50% وقت واسه لغت می ذارید 50% هم واسه مفاهیم بذارید

faeghe.hosseyni

New member
بچه ها دیروز یه دختره اومده بود گفت من امسال با ایشون
70% سلولی
82%بیو
75% ژنتیک زدم
زبان شرکت نکردم بخاطر همین خراب کردم
خدایی درصداش خیلی خوبه!!نیست؟؟؟

درصداش عااااالیه که...اون وقت زبان هیچی نزده؟؟؟؟

Mrs.Pink

New member
بچه هااا میشه بگین این تاریخای آزمون 8 مرحله ای رو از کجا با این قطعیت اعلام میکنین؟؟ :( من که همچنان میبینم نوشته از اسفند شروع میشه(البته طبق برنامه قدیمه) شما از کجا این خبر موثقو میدونین؟

melodi6908

New member
فک کنم 8 مرحله ایش بهتر باشه چون تا اون موقع حداقل سرفصلا یه دور شده آمادگی داریم.من خودم اینو می رم

دوستان 8 مرحله ای ها زمانش تغییر کرده
از مهر شده اما بین هر آزمون 1 ماه فرصت دارین
تاریخ آزمونای 8 مرحله ای:
7/12
8/10
9/8
9/22 آزمون مروری غیر حضوری
10/13
11/11
12/16
1/29 آزمون مروری غیر حضوری
2/19 جامع
3/2 جامع

melodi6908

New member
بچه هااا میشه بگین این تاریخای آزمون 8 مرحله ای رو از کجا با این قطعیت اعلام میکنین؟؟ :( من که همچنان میبینم نوشته از اسفند شروع میشه(البته طبق برنامه قدیمه) شما از کجا این خبر موثقو میدونین؟

عزیزم من از آموزشگاه پرسیدم
تو سایت هنوز برنامه جدید رو نذاشتن

شقایق71

New member
سلام.
از بین دانشمندان محترم، کی این سوال رو به عنوان تمرین حل می کنه؟(تو سایتی اینو خوندم ممنون میشم جوابشو اینجا بگین)

1-1 ) در انسان موی تیره (M) نسبت به موی بلوند (m) بارز است.همچنین داشتن کک و مک (F) نسبت به عدم وجود آن (f) بارز است.اگر مرد بلوندی که مادرش کک و مک نداشته است با زنی بدون کک و مک که مادر بلوند و پدری با موی تیره داشته است ازدواج کند،چه نسبت هایی از فرزندان آنها فنوتیپهای زیر را خواهند داشت؟
الف) موی تیره و کک و مک
ب) بلوند و بدون کک و مک

2-1 ) اگر هر دو والد در مورد کوچک بودن انگشت (براکید اکتیلی با ژن بارز B ) نیز هترزیگوت میبودند چه نسبتی از زاده هایشان ممکن بود بصورت زیر باشند؟
الف) موی تیره کک و مک و انگشت کوتاه
ب) موی بلوند،کک و مک و انگشت طبیعی

faeghe.hosseyni

New member
سلام.
از بین دانشمندان محترم، کی این سوال رو به عنوان تمرین حل می کنه؟(تو سایتی اینو خوندم ممنون میشم جوابشو اینجا بگین)

1-1 ) در انسان موی تیره (M) نسبت به موی بلوند (m) بارز است.همچنین داشتن کک و مک (F) نسبت به عدم وجود آن (f) بارز است.اگر مرد بلوندی که مادرش کک و مک نداشته است با زنی بدون کک و مک که مادر بلوند و پدری با موی تیره داشته است ازدواج کند،چه نسبت هایی از فرزندان آنها فنوتیپهای زیر را خواهند داشت؟
الف) موی تیره و کک و مک
ب) بلوند و بدون کک و مک

2-1 ) اگر هر دو والد در مورد کوچک بودن انگشت (براکید اکتیلی با ژن بارز B ) نیز هترزیگوت میبودند چه نسبتی از زاده هایشان ممکن بود بصورت زیر باشند؟

جواب سوال 1 رو هم در حالت الف و هم حالت ب 1/4 در آوردم.

سوال دوم هم بخش الف رو 1/16 و بخش ب رو 3/16

:21::smilies-azardl (181:33::21:

faeghe.hosseyni

New member
سلام.

الف) موی تیره و کک و مک
ب) بلوند و بدون کک و مک

جواب سوال 1 رو هم در حالت الف و هم حالت ب 1/4 در آوردم.

سوال دوم هم بخش الف رو 1/16 و بخش ب رو 3/16

:21::smilies-azardl (181:33::21:

دوستان به نظر شما درسته آیا؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

faeghe.hosseyni

New member
دوستان 8 مرحله ای ها زمانش تغییر کرده
از مهر شده اما بین هر آزمون 1 ماه فرصت دارین
تاریخ آزمونای 8 مرحله ای:
7/12
8/10
9/8
9/22 آزمون مروری غیر حضوری
10/13
11/11
12/16
1/29 آزمون مروری غیر حضوری
2/19 جامع
3/2 جامع

این آزمون برای چه ای هست؟ راهنمایی میکنید

Maryam.A

Well-known member
بچه ها یه پیشنهاد دارم من امروز درس 1 تافل و خوندم خیلی عالی بود
آگه 504 دوست ندارید اول تافل بخونید
اونایی که مثل من 504 بیشتر از نصف خوندن هم تافل و شروع کنن
کم کم 504 تموم کنن

mahnam

New member

من از دفترچه های تبلیغاتیشون که بعد امتحان دادن بهمون تاریخشو گفتم
واسه 8 مرحله ای همون تاریخایی هست که ملودی جان گفتن

واسسه 12 مرحله ای :
8 آذر 92
22 آذر 92
6 دی 92
27 دی 92
11 بهمن 92
2 اسفند 92
23 اسفند 92
8 فروردین 93
29 فروردین 93
19 اردیبهشت 93
2 خرداد 93
16 خرداد 93

آخرین ویرایش:

baharnarenj16

New member
سلام منم میخام بیام تو این رقابت ...اما با روزی 3ساعت چیکار میشه کرد؟؟؟کی باید بیام واسه گزارش ؟؟روالتون چطوریه؟؟؟

شقایق71

New member
سلام منم میخام بیام تو این رقابت ...اما با روزی 3ساعت چیکار میشه کرد؟؟؟کی باید بیام واسه گزارش ؟؟روالتون چطوریه؟؟؟

خوش اومدین.سلام.وقتو روال خاصیهنوز نذاشتیم.میشه شبها سر ساعت خاصی بیایم گزارش بدیم مثلا 11که اینطوری موظف بشیم بیایم.واسه شروع روزی 3ساعت خیلیم خوبه اصلا شما بگو 30 دقیقه!مهم شروع کردنه:smilies-azardl (113

Mrs.Pink

New member
ملودی جان و مهنام جان عزیییزم خیلی خیلی ممنونم واسه راهنماییتون.خودم رفتم یه نگاهی به دفترچشون که تو نمایشگاه میدادن انداختم,دیدم بله!همونیه که شماها میگن و من بی دقتی کردم.ممنووونم دوستاان:rose::rose:

Leyli002

New member
من از دفترچه های تبلیغاتیشون که بعد امتحان دادن بهمون تاریخشو گفتم
واسه 8 مرحله ای همون تاریخایی هست که ملودی جان گفتن

واسسه 12 مرحله ای :
8 آذر 92
22 آذر 92
6 دی 92
27 دی 92
11 بهمن 92
2 اسفند 92
23 اسفند 92
8 فروردین 93
29 فروردین 93
19 اردیبهشت 93
2 خرداد 93
16 خرداد 93
سلام مهنام جان.ثبت نام آزمون اینترنتی هستش؟یا باید بریم به مرکزش تو شهرخودمون؟امتحاناش حضوریه دیگه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا