خوششششششششششششششششششششششششششششششششششش به حالت چه جوری با این هیولا رفیق شدی؟به منم بگو شاید باش کنار اومدم(البته هنوز لاش رو باز نکردم طبق گفته های دیگران ازش هیولا ساختم)ممنون دوست عزیز من خودم فقط رفرنس می خونم و کلا با ج ز و ه مخالفم.منظورم آزمونا بود.شبا با امریم می خوابم :smilies-azardl (181 وابستش شدم :heart: :black_eyed:
ممنون دوست عزیز من خودم فقط رفرنس می خونم و کلا با ج ز و ه مخالفم.منظورم آزمونا بود.شبا با امریم می خوابم :smilies-azardl (181 وابستش شدم :heart: :black_eyed:
دقت کردید دیگه خبری از مهنام نیست فکر کنم رفته مسافرت
هرجا هستی خوش باشی
بچه ها نظرتون درمورد کتاب ژنتیک استانفیلد چیه؟؟؟؟؟؟؟این کتاب بهتره یا از یک تا ژنومیک دکتراکرمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدومش کاملتر وبهتره؟؟؟؟
خوششششششششششششششششششششششششششششششششششش به حالت چه جوری با این هیولا رفیق شدی؟به منم بگو شاید باش کنار اومدم(البته هنوز لاش رو باز نکردم طبق گفته های دیگران ازش هیولا ساختم)
سلام بچه ها خدا قوت
من مشاوره رفتم
عزیزان اول بگم که کلأ کتاب معرفی نکرد
چون گفت کار 2ساله اگه بخواید کتاب بخونید
و لزومی نداره کتاب بخونید
بالاخره مؤسسه باید تبلیغ خودشو داشته باشه
راجبه آینده کلأ ارشد و زیر سؤال برد
گفت فقط به فکر دکترا باش
در کل یجورایی مخمو زد که باید رفت :smiliess (11):
امروز:
وسطای همانندسازی هستم+اتمام بخش اول aa +یه درس504
واسه آزمونای دکتر خ ل ی ل ی دو مدل آزمون گذاشتن اون 12 مرحله ای خیلی بهم نزدیکه و اون هشت مرحله ای یکم دیر برگزار میشه حالا یکی بگه من چی کار کنم؟
پس خبری توش نیست بیخیل بابا فقط ماشالله روزی چند ساعت میخونی؟؟؟قبلا خوندیش؟؟؟بابا خیلی گندش کردی برا خودت!!!!برعکس خیلی خوبو روونه.من با ترجمه خود دکتر دلویی می خونم.همه میگن بده ترجمش ولی من که بدی توش ندیدم.آره سخته ولی غیر قابل فهم که نیس.تا آخرای تیر یه دور می شه اگه خدا بخواد :thumbsupsmileyanim:
فکر کنم منم همین رو برمفک کنم 8 مرحله ایش بهتر باشه چون تا اون موقع حداقل سرفصلا یه دور شده آمادگی داریم.من خودم اینو می رم
پس خبری توش نیست بیخیل بابا فقط ماشالله روزی چند ساعت میخونی؟؟؟قبلا خوندیش؟؟؟
فکر کنم منم همین رو برم
مهنام شما چی میگید؟؟
باید رفت
برا زبان یه چیز خوب گفت
گفت شده همه لغات اصلی essبخون لزومی نداره کلشو بخونی
گفت بسیار کاربردیه اما 504 اونقدرا کاربردی نیست
گفت میتونی زبان و بیورو تو تابستون ببند
اینارو گفت دیگه کلی ام سردرد گرفتم از بس حرف زد
سلام به شما.بچه ها بیاین دیگه اگه یک صفحه هم خوندیم گزارش بدیم تا کم کم با هم پیش بریم و حالت مسابقه ای بشه بیشتر با خودمون.و سعی کنیم هر روز گزارشمون نسبت به روز قبل پربارتر باشه.چون هممون تجربه کردیم که وقتی به امید حد کمال باشیم و دوری کنیم از میدان رقابت سرد میشیم.:28:باید حس شورو نشاط وفعالیت تو تاپیکمون حاکم باشه تا انرژی بگیریم چون تابستون آدمو ناخودآگاه کمی بیحال میکنه.پس اگه پایه این بزنین قدش!!!:smilies-azardl (113سلام به همه دوستای عزیزم
امیدوارم این مسیر رو تا انتها پر انرژی طی کنیم
من اگه گزارش نمیدم تنها دلیلش اینه که فعلا راه نیوفتادم و خیلی کم میخونم و در حد گزارش دادن نیست.
موفق باشید
بابا خیلی گندش کردی برا خودت!!!!برعکس خیلی خوبو روونه.من با ترجمه خود دکتر دلویی می خونم.همه میگن بده ترجمش ولی من که بدی توش ندیدم.آره سخته ولی غیر قابل فهم که نیس.تا آخرای تیر یه دور می شه اگه خدا بخواد :thumbsupsmileyanim:
تازه همون آزمایشگاهم طبق اطلاعاتی که جمع کردم احتمال اینکه بذارن بزنیم کمه(منظورم پزشکان عزیز)اگه فقط به هیئت علمی باشه که کلی رشته ساده تر وجود داره واسه ادامه دادن!!!اما دلسرد نشین.نمیگم علاقه خیلی خاصی به ژنتیک دارم اما به غیر از دندون و پزشکی تنها رشته ایه که زیر دست کسی نیستی لا اقل هرچی بشیم برای خودمونیم.پزشکی هم که روحیات خودشو میخواد و دردسرای خودشو داره حتی دانشجوهای پزشکیم خیلیاشون راضی نیستن.اصلا معلوم نیست تا وقتی ما دکترا بگیریم چی میشه شاید تا اونوقت ژنتیک خیلی پیشرفتش تو ایران بیشتر بشه.من که میگم روزی میرسه که از دندونو پزشکی بالاتر میره و رشته اول تجربی میشه.اگه اونروز به ما وصال نداد هوووووووووووچ نگران نباشین یه قرار میذاریم باهم میریم اونور.به قول دوستمون دلو میزنیم به دریا!آهان راجبه آینده شغلی گفت
کی گفته مطب می زنید و مشاوره ژنتیک می دید
بعد دکترا می تونید آزمایشگاه بزنید تو آزمایشگاه حالا یه مشاوره هم می دید
کاره خاصی نیست که
دقیقأ با همین لحن کلی دلگرم شدم:5:
گفتم کار؟ گفت هیت علمی میشی
دیگه چیزایی که یادم میاد همیناس