زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بارلی

New member
خدااااااااااااا کنه پول باشه. من پول رو بیشتر از دشمن دوست دارم.........:thumbsupsmileyanim:
بابا چیزی که زیاده دشمن ، بزارین یه بارم فرض کنیم پوله شاید واقعا تعبیر شه :65d6a5d6s: من هم دشمن و شنیدم اما همیشه خواب ها مو خوب تعبیر می کنم :(40):

parand

Well-known member
بارلی جون ما از پس هر دوش برمیایم :black_eyed: (بلوف بود)

عجججججب ماری, می گرفتیش میاوردی می ذاشتیم تو مووووزه
توکتابای تعبیر خواب نوشته مار سفید دشمن خانگی مار سیاه دشمن غریبه
اینی که تو دیدی فک کنم آمریکا بوده اومده بوده مرکز غنی سازی رو پیدا کنه, احتمالا به گلوی تو ربط داشته
تو مفاهیم کابالیستی مار علامت شیطانه
تو روان شناسی هم که می دونید دیگه
ولی هر خوابی باید بسته به شرایط خودش تعیبر بشه

کلا من خوابام مثل ادم نیستن...وااای راوی ترسیدم یه چیم نشه.......
انقد میرم همدردی دیشب تو یه بخش دیگه ی خوابم داشتم تایپکای همدردی رو می خوندم و جواب میدادم....
البته راوی جون این خواب مارو صبح دیدم. ولی همدردی شب بود............

بارلی

New member
بارلی جوووووووونم آقایونه بیچاره گناه دارن...
بابا ما یه پیشنهاد دادیم نگفتیم که انجام می دیم ،چیزی که زیاده راه حل :p7977cujr38iyymsu8: یکیش همین که مشاهده می کنید اگه کتک خورشون ملس هم باشه که عالیه:p7977cujr38iyymsu8:

rawy

New member
کلا من خوابام مثل ادم نیستن...وااای راوی ترسیدم یه چیم نشه.......
انقد میرم همدردی دیشب تو یه بخش دیگه ی خوابم داشتم تایپکای همدردی رو می خوندم و جواب میدادم....
البته راوی جون این خواب مارو صبح دیدم. ولی همدردی شب بود............

نه عزیزم اینا شوخی بود
البته چیزایی که گفتم تو کتابا اومده ولی هر خوابی واسه خودش منحصر به فرده و باید بسته به شرایط و بیننده خواب تحلیل بشه
اگه از روی کتابای خواب آگاهی خودم بخوام بگم همون موقع باید می فهمیدی که خوابی و ماره رو گره اش می زدی و می فرستادی بره خونشون
بعدم خودت به پرواز و کارهایی که دوس داری می پرداختی تو خواب :thumbsupsmileyanim:

eliii

New member
سلااااام دوستان خوشحالم تاپیک زندست و زندگی در این تاپیک جریان داره . خوبید دوستان محترم ؟؟؟؟

eliii

New member
من به ۱۲۳عزیز sms زدم و گفتم اینجا همه دلتنگیم و منتظر حضورشون . حالا هر وقت جواب دادن باز به صورت کاملا انلاین اطلاع میدم

بارلی

New member
خب خانومای زیبا من برم به کارهام برسم :p7977cujr38iyymsu8: تا یه بحث تخصصی دیگه شما را به خودتون می سپارم :black_eyed:

rawy

New member
سلام الی جون
خوبی؟
سلام ما رو به ایشون برسون, بگو چرا بی خبر رفتن؟
زودتر بیان دیگه

parand

Well-known member
سلاااااااااااااااااام الی جووووووووووونم....
مرسی از اینکه از 123 عزیز برامون خبر میاری. دلم واقعا براش تنگ شده..........

eliii

New member
چشم راوی جان ، واقعا چه قدمی دارم من تا میام همه میرن . ولی انشاا... شب زود میام که همه باشن . تا شب دوستان

eliii

New member
الهی قربونت برم فقط یه دی ماهی میتونه اینجوری هوای یه دی ماهی رو داشته باشه . راوی جونم دوست ندارم مزاحمت باشم عزیزم

rawy

New member
الهی قربونت برم فقط یه دی ماهی میتونه اینجوری هوای یه دی ماهی رو داشته باشه . راوی جونم دوست ندارم مزاحمت باشم عزیزم
یه جمله ای هست که میگه هیچ دی ماهی ای مزاحم دی ماهی دیگه نیست :tonguesmiley:
نه گلم دارم فیلم می بینم, مزاحمتی نیست, خوشحالم که اومدی

eliii

New member
یعنی من عاشق این جملات دی ماهی ها هستم ، شما عضو فیس بوکی؟؟ من بخاطر کنکور دی اکتیو کردم ولی این شبیه جملات فیس بوک بود

rawy

New member
یعنی من عاشق این جملات دی ماهی ها هستم ، شما عضو فیس بوکی؟؟ من بخاطر کنکور دی اکتیو کردم ولی این شبیه جملات فیس بوک بود

:25r30wi:
آره عضوم متاسفانه در کمال شرمندگی
ولی متوجهه ربط این جمله به فیس بوک نشدم, خودم به تنهاااااااااایی ساختمش :a2d3:

eliii

New member
حالا چرا شرمندگی ؟؟؟ اخه تو صفحه دی ماهی ها از این جملات زیاد بود ، حالا اینکه شما خودت خلاقی بماند

rawy

New member
حالا چرا شرمندگی ؟؟؟ اخه تو صفحه دی ماهی ها از این جملات زیاد بود ، حالا اینکه شما خودت خلاقی بماند
واقعا ازش بدم میاد, به جز یک مورد که بهترین دوستم رو اونجا پیدا کردم (هرچند اونم از پیشم رفت)
به جز شر هیچی نداره
صفحه ممل سکته رو می گی؟ آره بودم اونجا ولی آنلایک کردم

eliii

New member
نه صفحه خود دی ماهی ها رو میگم ، برای منم همین طور بعد از یه مدت تمام عکسامو برداشتم ولی بازم اصلا محیط شو دوست نداشتم برای همین دیگه بعد کنکورم اکتیو نکردم . ظاهرا تنها استفاده ای که برای ما داره پیدا کردن دوستای قدیمی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا