هرچی نگات میکنم خود یاسی!!!یگ تصور هم از من بگین ببینم ....
هرچی نگات میکنم خود یاسی!!!
بیشتر مایلی تو حاشیه باشی تا وسط میدون....................:dadad4::dadad4:
تصورم نسبت به بعضی از دوستان به کل عوض شد
و فکر میکردم این جا یه محیط انتخابی هست در صورتی که اشتباه میکردم . . . .
و میدونم تصور خیلی از بچه ها راجب به من عوض شد
در تاپیک مربوط به نوری. .. ..
من شاید از این انجمن بروم. . . . :smiliess (10):.نه داداش گلم نظر كسي نسبت به شما عوض نشده :28:توي اون تاپيك فقط يكم بچه ها (جسارتا شما هم جزشون بودي) احساساتي شدن و عصباني صحبت كردن من ناراحتم كه چرا انسانهاي باسواد و باشخصيتي مثل شما و بقيه دوستان سر يه همچين آدمي بحث ميكرديد در صورتي كه همه توي يه جبهه بوديد و داشتيد يه حرف رو ميزديد اما اونقدر عصباني بوديد از دست هم كه فقط نكته هاي منفي صحبت همديگرو ميشنيديد...:sad:
براي من كه همه دوستان همون دوستاي دوست داشتني هميشگي هستن و اجازه نميدم يك شخص سوم كه هدف مشخصي براي تزريق افكارش بين ما داره، ماهارو از هم دور كنه اگر موافق باشيد تاپيكي راه اندازي بشه براي ميثاق دوباره بچه ها....
من شاید از این انجمن بروم. . . . :smiliess (10):.
چیزی نگویم بهتر است غزل خانوم
چون دیگر نمی خواهم متهم به صفاتی شوم که ازشون بیزار هستم. . . .:sad:
من اینجارو راه انداختم که بیشتر با هم صمیمی و دوست بشیم ولی نمیدونم چرا هی بدتر میشه .ناراحت نباشید روزای اولی که منم اومده بودم اینجا یه سری از دوستان مایل بودن یه چیزاییرو به همدیگه نسبت بدن واز نظر من بهترین تدبیر در این خصوص کمرنگ کردن رابطه میتونه باشه
ميدونستم آدم حساسي هستي ايمونو جان اما نميدونستم تا اين حد پسر شكننده و زودرنجي باشي! البته تا يه حدي بهتون حق ميدم كه همه از دست هم رنجيده خاطر باشيد ولي غم من از اينه كه يه افرادي چقدر راحت (شايد به ديد خودشون زيركانه) بين ما شيعيان تفرقه ميندازن و ما بي خبر با دلي ساده، مظلوم نمايي هاي اونها رو باور ميكنيم... شما به خاطر قلب پاكت نتونستي باور كني كه اشخاصي تمام هم وغم خودشون رو روي اين مسائل ميذارن و حتي خودشون رو در ابتدا پشت دين پنهان ميكنن. اين اتفاق اولين بار نيست كه ميوفته و فقط توي اين انجمن هم نيست.. اين ويروسها سالهاست گريبان شيعه و سني رو گرفته..
به هر حال سخنمو كوتاه كنم به اين جمله كه ما دوست نداريم شما و هيچكدوم از بچه ها بره پس لطفا پيش ما بمون داداش خوبم...:rose:
كاوه جان ببخشيد اين صحبتها به تاپيكت كشيده شد قصدمون اين نبوداااااا:a2d3:
بلند پرواز و احساساتی!!!!!!!!!!تصورتون راجع به من چیه؟:33:
صورتتو بیار جلوتر تا بگم:smiliess (6):فكر ميكنيد من چه جور ادمي هستم؟
صورتتو بیار جلوتر تا بگم
ااااااااااایمنوووووووووووووووووووووووووو؟/هرکی تورو نشناسه من تو این2سال خیلی خوب شناختم...تو جز بهتریناییییییییییییییییییییییی اینو جدی جدی گفتم یکی از بهترینای انجمنمن شاید از این انجمن بروم. . . . :smiliess (10):.
چیزی نگویم بهتر است غزل خانوم
چون دیگر نمی خواهم متهم به صفاتی شوم که ازشون بیزار هستم. . . .:sad:
صورتتو بیار جلوتر تا بگم
:smiliess (6):فكر ميكنيد من چه جور ادمي هستم؟
نه منظورم گوشتو بیار جلو نیستخوووووووووووووو آقا کاوه بلند بوگو ماهم بشنویم....