تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

!SeCreT!

New member
برقی جون ازون آجی خوباس که هر کسی باید یه دونه ازس داشته باشه ...
مهربون...رک...طنز هدف دار...به اعتقادتش خیلی پایبنده...خلاصه هزارو شصت و شونزده تا لایک کمه براش
:thanks::rose:

ghazal26

New member
تصوراتم از غزاله جون ,يه جيزهايي شبيه فرشته هاست ,فرشته ي ملك الموت و اينا .....
هر وقت مي بينمش ياد فيلماي بكش بكش مي افتم ,از اون فيلم ترسناكه ها ........از اونا ...:p

:25r30wi: خيلي با نمكي بابايي... تصورمو راجبتون قبلا گفتم اما بازم ميگم يه دختر شيطون از اونا كه كم حرفن اما تو جمع با يك كلمه همه رو منفجر ميكنن..يه چيز ميگم نخنديا احساس ميكنم هميشه پشت اين خنده هات يه غم كوچولو قايم شده اميدوارم اشتباه فكر كرده باشم..

حالا بگو ببينم چرا منو ميبيني ياد فيلم ترسناك ميوفتي؟ از كجا فهميدي ملك الموتم ؟!!!هيچ كس نفهميده بودا...لوم دادي :tonguesmiley:

ba ba barghi

Well-known member
:25r30wi: خيلي با نمكي بابايي... تصورمو راجبتون قبلا گفتم اما بازم ميگم يه دختر شيطون از اونا كه كم حرفن اما تو جمع با يك كلمه همه رو منفجر ميكنن..يه چيز ميگم نخنديا احساس ميكنم هميشه پشت اين خنده هات يه غم كوچولو قايم شده اميدوارم اشتباه فكر كرده باشم..

حالا بگو ببينم چرا منو ميبيني ياد فيلم ترسناك ميوفتي؟ از كجا فهميدي ملك الموتم ؟!!!هيچ كس نفهميده بودا...لوم دادي :tonguesmiley:

همه چيز با يه نگاه شروع شد .........
تصوراتم ناشي از صندلي. داغ هست ....
سه تا سوال دارم
اكه مي تونستي سه نفرو به قتل برسوني ,اون سه نفر كي هست؟؟
تا حالا تصميم به خودكشي گرفتي؟؟
ميخواي بميري تا بيام كمكت!!:p

آخرین ویرایش:

mbamari

Member
سعی نکن متفاوت باشی!

فقط "خوب باش"

خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است...

ba ba barghi

Well-known member

Delaram92

New member
تو فضای مجازی نمیشه گفت کی چه طوریه شاید یکی خیلی خوب باشه فکر کنی بده اما یکی دیگه خیلی بد باشه و اما خودشو مثل خوبا نشون بده.

ghazal26

New member
همه چيز با يه نگاه شروع شد .........
تصوراتم ناشي از صندلي. داغ هست ....
سه تا سوال دارم
اكه مي تونستي سه نفرو به قتل برسوني ,اون سه نفر كي هست؟؟
تا حالا تصميم به خودكشي گرفتي؟؟
ميخواي بميري تا بيام كمكت!!

قتل؟؟؟ :33: باور كن سخته!!!!! من حتي مورچه هاي اتاقم كه اعصابمو خورد ميكنن نميتونم له كنم!!!! اما اگه تو خيال و رويا باشه شايد بتونم تو غذاي شاهين نجفي سم بريزم :ph34r-smiley: البته مطمئن نيستم بتونم و تابلو بازي درنيارم...
سوال دوم..نه هرگز! چون زندگيمو با همه سختياش دوست دارم ولي آرزوي مرگ زياد كردم برا خودم:rolleyessmileyanim:
سوال سوم: اگه بدون درد باشه قبوله تازه بايد تضمين كني ميرم بهشت
883919_sweeetdreams.gif

sara77

New member
خیلی با این حرف موافق نیستم که ادما تو دنیای مجازی و واقعی متفاوتن البته بعضیا شاید اینجوری باشن ولی همه که مثل هم نیستن و خود واقعی رو نشون میدن

pashmak

New member
بابانو یل شایدم پدر خوانده بچه پولذاره به همه جوراب میده شایدم کارخونه جوراب دارن

mikhak s

New member
بابا برقی: اولش که همه فکر میکردیم بابا ست ولی بعدش فهمیدیم مامانه:smiliess (3): شیطونه ، با جنبه است. مهربونه اعتماد به نفسشم بالاست (تو بین علوم پزشکیا چکار میکنی؟:p7977cujr38iyymsu8:)

TUMS

Well-known member
تصورم نسبت به بعضی از دوستان به کل عوض شد
و فکر میکردم این جا یه محیط انتخابی هست در صورتی که اشتباه میکردم . . . .
و میدونم تصور خیلی از بچه ها راجب به من عوض شد
در تاپیک مربوط به نوری. .. ..

TUMS

Well-known member
تو فضای مجازی نمیشه گفت کی چه طوریه شاید یکی خیلی خوب باشه فکر کنی بده اما یکی دیگه خیلی بد باشه و اما خودشو مثل خوبا نشون بده.

واقعآ الان متوجه شدم
حرفتون کاملآ درسته. . . . . .:riz304::riz304::riz304:
زود قضاوت نکنید

helena

New member
تصورم نسبت به بعضی از دوستان به کل عوض شد
و فکر میکردم این جا یه محیط انتخابی هست در صورتی که اشتباه میکردم . . . .
و میدونم تصور خیلی از بچه ها راجب به من عوض شد
در تاپیک مربوط به نوری. .. ..

حالا متوجه شدم که ادم حساسی هستین...
چرا فک میکنین نظر بچه ها راجع به شما عوض شد و ارتباطشون با شما مثل قبل نیس؟
اینجا هر کسی ازاده که هرچی خاست بگه پس شما نگران احساس بقیه راجع به خودتان نباشین

بالا