زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
جناب یزدان شبتون خوش....

فردا دیگه بچه ها تو تایپیک نمیزارن بیام این همه پست ارسال کردم.....

نه پرند جان منکه خوشحال می شم تاپیک شلوغ باشه, تاپیک خالی به درد لای جرز می خوره

fanoosi

New member
دنبال کارهای روزمره .... کمی نتم قطع بود .... دیشب هم شام مهمون داشتم نشد بیام
شما خووووبی؟؟؟

ممنون قاصدک جان
خوبم ولی وقتی یه شب نیستم میام میبینم تاپیک 10 صفحه جلو رفته این شکلی میشم!:shocked:

rawy

New member

سلام راوی جونم
ممنون...انشالله شما هم همیشه شاد و سلامت باشی
خوبی؟
چه خبر؟

سلام گلم
صبحت شاد و پرانرژی
نه خیلی خوب نیستم, ولی مهم نی رفع می شه
شما خوبی؟
سلامتی امروز می خوام قوی سیاه و ببینم و Fight club
این فیلما نمی ذارن درس و کتاب بخونم :dadad4:

fanoosi

New member

آره ولی در مورد من خیلی بیشتر از هفت هشت سالگیم بود (می دیدم جا داره خودمو لوس می کردم فک کنم, ولی نه واقعا بدم میومد زیر دندون خرچ خرچ صدا می داد :smiliess (5):)
مامانم طفلک می گفت من کلا انقد پیاز تو غذا نریختم که تو از توی بشقابت در آوردی :25r30wi:

وای چه جالب!!
مامان منم دقیقا همینو بهم میگفت!!!(من کلا انقد پیاز تو غذا نریختم که تو از توی بشقابت در آوردی):25r30wi::25r30wi:

fanoosi

New member
سلام گلم
صبحت شاد و پرانرژی
نه خیلی خوب نیستم, ولی مهم نی رفع می شه
شما خوبی؟
سلامتی امروز می خوام قوی سیاه و ببینم و Fight club
این فیلما نمی ذارن درس و کتاب بخونم :dadad4:

چرا؟ خدا نکنه؟ چیزی شده؟
من خوبم خداروشکر
منم قوی سیاه رو انشالله میبینم....راستی نتونستم از تورنت دانلودش کنم....آخرش یه لینک سالم براش پیدا کردم...
تو قسمت فیلم مشکل تورنتمو مطرح میکنم
اشکال نداره....یه مدت هم درس نیمگذاشت فیلم ببینیم...جبران اون روزهاست!!

rawy

New member

اشکال نداره....یه مدت هم درس نیمگذاشت فیلم ببینیم...جبران اون روزهاست!!

چیز مهمی نیست خوب می شم نگران نباش
:25r30wi: یعنی توجیهت عااااااااااااالی بوووووووود الان با خیااااااااااااال راحت می شینم تا شب فیلم می بینم

fanoosi

New member

ایووووووووول خواب پرواز دیدی؟
خیلی مهمه ها, جز خوابای خاصه خواب پرواز
بچه ها من به خواب خیلی علاقه دارم
کلی کتاب دارم در موردش, چون یه مدت کابوس داشتم و خیلی عذاب کشیدم و با همین کتابها یاد گرفتم که از پس کابوسم بربیام
چطوره یه تاپیک تحلیل خواب بزنیم هر روز صبح که بیدار شدیم به عنوان یه معتاد حضورمون رو اونجا اعلام کنیم و خوابامونو تعریف کنیم و تحلیل کنیم :25r30wi:

راوی جونم اون کتابی که باهاش تونستی از پس کابوسهات بربیای اسمش چیه؟

rawy

New member
بچه ها اینجا کسی کتاب اصول و روش های آمار زیستی دنیل رو خونده؟
می شه فهمیدش؟ یا درجه ی دوشواریش بالاست؟

fanoosi

New member
اههههم
یا الله یا الله
دخترا پسرا لفطاً حجابتون سرتون باشه یه آغا هم همرامه اومده.
هستین یا هسین ولی نیسین؟!!
یکی یه چیزی بگه!
راوی من اینجا غریبما!!!!! نگیرن منو بزنن:sdasdasd:
اما اونجای دلم چی شده راوی:heart:

دخی راوی مرا وقتی دلی بود
که با وی گفتمی گر مشکلی بود
به گردابی که می افتادم از غم
به تدبیرش امید ساحلی بود

حالا فهمیدی؟
آره من احساس میکنم دلمو گمش کردم:sadsmiley:

سلام منتظر
منظورتون از جمله ی آخر اینه که عاشق شدین آیا؟:33:

fanoosi

New member
چیز مهمی نیست خوب می شم نگران نباش
:25r30wi: یعنی توجیهت عااااااااااااالی بوووووووود الان با خیااااااااااااال راحت می شینم تا شب فیلم می بینم

من استاد توجیههههههههههم!!:25r30wi:
تازه من اون موقع هم که کنکور داشتم فیلم میدیدم!!وگرنه افسرده میشدم و نمیتونستم درس بخونم
یه جورایی تفریحم شده بود فیلم...به خودم میگفتم اگه تا فلان فصل خوندی اون فیلم رو حق داری ببینی!!!

rawy

New member
راوی جونم اون کتابی که باهاش تونستی از پس کابوسهات بربیای اسمش چیه؟

آخ جون من عاااااشق بحث در مورد خوابم :4d564ad6:
یه چندتا کتاب در مورد خواب دارم, اما اولیش که خیلییییییی بهم کمک کرد و تونستم جلوی کابوسم وایسم اسمش "خواب آفرین ها" ست چاپ انتشارات نسل نو اندیش
من اینو سال 80 خریدم, همین چند وقت پیش که تو نسل نو اندیش دنبال کتابی می گشتم که خودش بگه منو بخر دوباره دیدمش جالب بود که چاپ همون سال 80 بود و قیمتش 1800 تومن, یعنی اصلا فروش نداشته :sadsmiley:
و کتابی که این اواخر در مورد خواب خوندم و خیلی عالی بود اسمش هست "خواب آگاهی و کنترل رویا" گردآوری و تألیف سعیدقارقلی, چاپ انتشارات سفیراردهال

fanoosi

New member
بچه ها من وارد فاز سکوت شدم انگار ... کلا حوصله حرف زدن ندارم...

و اما تصورم در مورد آقای یزدان:
قد و اندام متوسط . موهای کم پشت . پوست سبزه
عاشق . بامعرفت . شوخ . خیلی رک .تو کارها پایه اطرافیانشون هستن و همینا دیگه فعلا

چرا قاصدک جونم؟ چرا حوصله ی حرف زدن نداری؟

fanoosi

New member
به نظرم جناب یزدان...
منطقی....رک....شوخ طبع....عاشق پیشه....واقعا با معرفت....پر تلاش....با انگیزه.....مهربون...
از نظر ظاهر هم لاغر و قدبلند...شیک پوش....موهاشون مشکیه فکر کنم....چشماهاشون قهوه ای...
درسته؟
(جناب یزدان لطفا حدسیات من و بقیه ی دوستان رو تایید یا تکذیب بفرمایید)

rawy

New member
من استاد توجیههههههههههم!!:25r30wi:
تازه من اون موقع هم که کنکور داشتم فیلم میدیدم!!وگرنه افسرده میشدم و نمیتونستم درس بخونم
یه جورایی تفریحم شده بود فیلم...به خودم میگفتم اگه تا فلان فصل خوندی اون فیلم رو حق داری ببینی!!!

قربون دستت پ یه توجیه برام تجویز کن که من شروع کنم به خوندن, چون دلم می خواد شروع کنم اما هنوز اقدام نکردم

fanoosi

New member
سلام به همگی
میدونم اینجا قراره زنگ تفریح باشه و شاید باورش براتون سخت باشه اما اونقدرا که پیامام نشون میده بی توجه نیستم.خلاصه اینکه ی سوال درسی دارم پیشاپیش ازینکه آماج ناسزاتون رو به سمت من روانه نمیکنید کمال تشکر رو دارم
میگم این سیستم تخمین رتبه مشکوکه،آخه از رتبه 216،218،207،183،181،و 177دوتا داره.
قبول دارم رقابت تنگاتنگه اما دیگه نه انقدر
البته 183 خود منم.
آیا کسی قبل از اون راهنمایی آیناز به من درباره نحوه ورود...183 رو دیده بود؟

سلام جناب یزدان
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم...
تو این سیستم ممکنه دو نفر نمره ی کل اشون مثل هم بشه....حالا چی باعث میشه رتبه ی یکشون از اون یکی بهتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معدل!!!!
وقتی نمره ی علمی مشابه باشه....اون کسی که معدلش بالاتر هست رتبه اش بهتر خواهد شد...
در مورد رقابت هم....بعله امسال هم شدیده هم تنگاتنگ!!!!

fanoosi

New member
راوی جونم من از تو میترسم.:smiliess (15):
آخه تو نگفتی رئیسشونی!:33:
:smiliess (3)
راوی دوستداشتنی و پرند و آیناز و سایر دوستان حاضر، امیدوارم از شوخی من ناراحت نشده باشید. راستش رو بخواید مدتیه که در عین همه ی خوشی هایی که دارم کهنه دردی رو هم با خودم همراه دارم. نفهمیدم چی شد این موضوع در قالب شوخی با راوی جون مطرح شد. ایشون منو به اینجا دعوت کرد. نگاه کردم دیدم که شکر خدا جز شادی و خنده چیزی بین بچه ها رد و بدل نمیشه. این بود که نخواستم از نگرانی و چیزای مشابهش حرفی به میون بذارم. وقتی غمگینم آرزوم اینه که کسی اون حال رو نداشته باشه. این بود که زدم به فاز شوخی تا از بازخورد اون شوخی غم خودم هم مستتر بشه. پس امیدوارم از من به دل نگرفته باشید. همه تون گلید، همه تون ماهید و ندیده خیلی خیلی دوستون دارم و برای خوشبختی و موفقیتتون دعا می کنم.
یه مااااااااااااااااچ محکم مجازی هم عیدی امروز من به همممممممممه تون:13: (ببخشید اینجا ماچ نذاشته بودن، اینو به نیت ماچ گذاشتم):smiliess (3):

منتظر عزیز...
این دردی که فرمودید....شاید مشابه اش نه ولی ...
مطمئن باشید هر کسی یک دردی داره و داره زخمهای کهنه اش رو یدک میکشه...
مهم اینه که شاد زندگی کنیم و به درد ها اجازه ی جولان ندیم...هر چند که گاهی خیلی سخت میشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا