rawy
New member
جناب یزدان شبتون خوش....
فردا دیگه بچه ها تو تایپیک نمیزارن بیام این همه پست ارسال کردم.....
نه پرند جان منکه خوشحال می شم تاپیک شلوغ باشه, تاپیک خالی به درد لای جرز می خوره
جناب یزدان شبتون خوش....
فردا دیگه بچه ها تو تایپیک نمیزارن بیام این همه پست ارسال کردم.....
دنبال کارهای روزمره .... کمی نتم قطع بود .... دیشب هم شام مهمون داشتم نشد بیام
شما خووووبی؟؟؟
ایشالا همیشه خندون باشی دوست گلم
سلام راوی جونم
ممنون...انشالله شما هم همیشه شاد و سلامت باشی
خوبی؟
چه خبر؟
آره ولی در مورد من خیلی بیشتر از هفت هشت سالگیم بود (می دیدم جا داره خودمو لوس می کردم فک کنم, ولی نه واقعا بدم میومد زیر دندون خرچ خرچ صدا می داد :smiliess (5)
مامانم طفلک می گفت من کلا انقد پیاز تو غذا نریختم که تو از توی بشقابت در آوردی :25r30wi:
سلام گلم
صبحت شاد و پرانرژی
نه خیلی خوب نیستم, ولی مهم نی رفع می شه
شما خوبی؟
سلامتی امروز می خوام قوی سیاه و ببینم و Fight club
این فیلما نمی ذارن درس و کتاب بخونم :dadad4:
اشکال نداره....یه مدت هم درس نیمگذاشت فیلم ببینیم...جبران اون روزهاست!!
ایووووووووول خواب پرواز دیدی؟
خیلی مهمه ها, جز خوابای خاصه خواب پرواز
بچه ها من به خواب خیلی علاقه دارم
کلی کتاب دارم در موردش, چون یه مدت کابوس داشتم و خیلی عذاب کشیدم و با همین کتابها یاد گرفتم که از پس کابوسم بربیام
چطوره یه تاپیک تحلیل خواب بزنیم هر روز صبح که بیدار شدیم به عنوان یه معتاد حضورمون رو اونجا اعلام کنیم و خوابامونو تعریف کنیم و تحلیل کنیم :25r30wi:
اههههم
یا الله یا الله
دخترا پسرا لفطاً حجابتون سرتون باشه یه آغا هم همرامه اومده.
هستین یا هسین ولی نیسین؟!!
یکی یه چیزی بگه!
راوی من اینجا غریبما!!!!! نگیرن منو بزنن:sdasdasd:
اما اونجای دلم چی شده راوی:heart:
دخی راوی مرا وقتی دلی بود
که با وی گفتمی گر مشکلی بود
به گردابی که می افتادم از غم
به تدبیرش امید ساحلی بود
حالا فهمیدی؟
آره من احساس میکنم دلمو گمش کردم:sadsmiley:
چیز مهمی نیست خوب می شم نگران نباش
:25r30wi: یعنی توجیهت عااااااااااااالی بوووووووود الان با خیااااااااااااال راحت می شینم تا شب فیلم می بینم
بچه ها اینجا کسی کتاب اصول و روش های آمار زیستی دنیل رو خونده؟
می شه فهمیدش؟ یا درجه ی دوشواریش بالاست؟
راوی جونم اون کتابی که باهاش تونستی از پس کابوسهات بربیای اسمش چیه؟
بچه ها من وارد فاز سکوت شدم انگار ... کلا حوصله حرف زدن ندارم...
و اما تصورم در مورد آقای یزدان:
قد و اندام متوسط . موهای کم پشت . پوست سبزه
عاشق . بامعرفت . شوخ . خیلی رک .تو کارها پایه اطرافیانشون هستن و همینا دیگه فعلا
شرمنده....نخوندمش عزیزم
من استاد توجیههههههههههم!!:25r30wi:
تازه من اون موقع هم که کنکور داشتم فیلم میدیدم!!وگرنه افسرده میشدم و نمیتونستم درس بخونم
یه جورایی تفریحم شده بود فیلم...به خودم میگفتم اگه تا فلان فصل خوندی اون فیلم رو حق داری ببینی!!!
سلام منتظر
منظورتون از جمله ی آخر اینه که عاشق شدین آیا؟:33:
سلام به همگی
میدونم اینجا قراره زنگ تفریح باشه و شاید باورش براتون سخت باشه اما اونقدرا که پیامام نشون میده بی توجه نیستم.خلاصه اینکه ی سوال درسی دارم پیشاپیش ازینکه آماج ناسزاتون رو به سمت من روانه نمیکنید کمال تشکر رو دارم
میگم این سیستم تخمین رتبه مشکوکه،آخه از رتبه 216،218،207،183،181،و 177دوتا داره.
قبول دارم رقابت تنگاتنگه اما دیگه نه انقدر
البته 183 خود منم.
آیا کسی قبل از اون راهنمایی آیناز به من درباره نحوه ورود...183 رو دیده بود؟
راوی جونم من از تو میترسم.:smiliess (15):
آخه تو نگفتی رئیسشونی!:33:
:smiliess (3)
راوی دوستداشتنی و پرند و آیناز و سایر دوستان حاضر، امیدوارم از شوخی من ناراحت نشده باشید. راستش رو بخواید مدتیه که در عین همه ی خوشی هایی که دارم کهنه دردی رو هم با خودم همراه دارم. نفهمیدم چی شد این موضوع در قالب شوخی با راوی جون مطرح شد. ایشون منو به اینجا دعوت کرد. نگاه کردم دیدم که شکر خدا جز شادی و خنده چیزی بین بچه ها رد و بدل نمیشه. این بود که نخواستم از نگرانی و چیزای مشابهش حرفی به میون بذارم. وقتی غمگینم آرزوم اینه که کسی اون حال رو نداشته باشه. این بود که زدم به فاز شوخی تا از بازخورد اون شوخی غم خودم هم مستتر بشه. پس امیدوارم از من به دل نگرفته باشید. همه تون گلید، همه تون ماهید و ندیده خیلی خیلی دوستون دارم و برای خوشبختی و موفقیتتون دعا می کنم.
یه مااااااااااااااااچ محکم مجازی هم عیدی امروز من به همممممممممه تون:13: (ببخشید اینجا ماچ نذاشته بودن، اینو به نیت ماچ گذاشتم):smiliess (3):