زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

م منتظر

New member
راوی جونم من از تو میترسم.:smiliess (15):
آخه تو نگفتی رئیسشونی!:33:
:smiliess (3)
راوی دوستداشتنی و پرند و آیناز و سایر دوستان حاضر، امیدوارم از شوخی من ناراحت نشده باشید. راستش رو بخواید مدتیه که در عین همه ی خوشی هایی که دارم کهنه دردی رو هم با خودم همراه دارم. نفهمیدم چی شد این موضوع در قالب شوخی با راوی جون مطرح شد. ایشون منو به اینجا دعوت کرد. نگاه کردم دیدم که شکر خدا جز شادی و خنده چیزی بین بچه ها رد و بدل نمیشه. این بود که نخواستم از نگرانی و چیزای مشابهش حرفی به میون بذارم. وقتی غمگینم آرزوم اینه که کسی اون حال رو نداشته باشه. این بود که زدم به فاز شوخی تا از بازخورد اون شوخی غم خودم هم مستتر بشه. پس امیدوارم از من به دل نگرفته باشید. همه تون گلید، همه تون ماهید و ندیده خیلی خیلی دوستون دارم و برای خوشبختی و موفقیتتون دعا می کنم.
یه مااااااااااااااااچ محکم مجازی هم عیدی امروز من به همممممممممه تون:13: (ببخشید اینجا ماچ نذاشته بودن، اینو به نیت ماچ گذاشتم):smiliess (3):

م منتظر

New member
ببین من رو گنگشکا غیرت دارماااااااااا
اصن سند گنگشکا یه ذرش به نام منه
الان خوابشونو دیدی منم مجبورم باهات بیام انستیت
کی رو گنجیشکا غیرت داشت، منم گنجیشکما!!!!!
خوب نگاه کن:(40):
فقط نوک ندارم، بالام هم هنوز در نیومده، اما مث گنجیشک دو تا پا دارم، دونه هم میخورم، جیک جیک هم بلدم بکنم و خلاصه تو حوض نقاشی هم می پرم:painting: آما! آما گنجیشک اشی مشی نیستم، گفته باشم!:smiliess (8):

zahra2013

New member
سلام جناب یزدان،منم متوجه این موضوع شدم ولی فک کنم فقط جناب ادمین که مسئول سایت هستند بتونن جواب بدن.

parand

Well-known member
جناب منتظر اگه فکر می کنید این تایپیک می تونه بهتون کمک کنه از چیزی که ناراحت هستید و اذییتتون میکنه صحبت کنید....

parand

Well-known member
جناب یزداااان چجوری درصدای شما به این خوبی رتبتون شده 183؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من بهترین راه حل اینه که تا شهریور صبر کنید و به نتیجه هم فکر نکنید...
دو حالت که بیشتر نداره یا انشااله قبول می شید یا خدایی نکرده ........

یادم رفت سلام بدم....
سللااااااااااااااااااااااااااااااااااام

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member

:25r30wi:
ببین من رو گنگشکا غیرت دارماااااااااا
اصن سند گنگشکا یه ذرش به نام منه
الان خوابشونو دیدی منم مجبورم باهات بیام انستیتو :28:

الهیییییییییییی بیا دوستم باهم دیگه خانوم دکتر میشیم :bunnyearsmiley:

ainazhz

New member
راوی جونم من از تو میترسم.:smiliess (15):
آخه تو نگفتی رئیسشونی!:33:
:smiliess (3)
راوی دوستداشتنی و پرند و آیناز و سایر دوستان حاضر، امیدوارم از شوخی من ناراحت نشده باشید. راستش رو بخواید مدتیه که در عین همه ی خوشی هایی که دارم کهنه دردی رو هم با خودم همراه دارم. نفهمیدم چی شد این موضوع در قالب شوخی با راوی جون مطرح شد. ایشون منو به اینجا دعوت کرد. نگاه کردم دیدم که شکر خدا جز شادی و خنده چیزی بین بچه ها رد و بدل نمیشه. این بود که نخواستم از نگرانی و چیزای مشابهش حرفی به میون بذارم. وقتی غمگینم آرزوم اینه که کسی اون حال رو نداشته باشه. این بود که زدم به فاز شوخی تا از بازخورد اون شوخی غم خودم هم مستتر بشه. پس امیدوارم از من به دل نگرفته باشید. همه تون گلید، همه تون ماهید و ندیده خیلی خیلی دوستون دارم و برای خوشبختی و موفقیتتون دعا می کنم.
یه مااااااااااااااااچ محکم مجازی هم عیدی امروز من به همممممممممه تون:13: (ببخشید اینجا ماچ نذاشته بودن، اینو به نیت ماچ گذاشتم):smiliess (3):

منتظر جون دوستای من همه اینجا با جنبه ان و شوخی شما هم کاملا به جا بود... راویییییی جون هم عضو فعال و مهربون و سرحال تاپیک ماست که همه ارادت خاصی بهشون داریم..
شما هم عضو این تاپیک هستین و جز دوستان حساب میشین .پس این حقتونه که مثله همه ی ما از نارحتی و شادی هاتون بگین و شوخی کنین و بخندین . اجازه ای هم لازم نیست . ما خوشحال میشیم شما و خیلی از بچه های دیگه هم به جمع ما بیان...
البته اینم بگم که شما امسال باید درس بخونین واسه کنکور و بیشتر وقتتون رو بزارین واسه درس . چون رشتتون هم غبر مرتبط هست

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member

یادم رفت سلام بدم....

پرند جون منظور جناب یزدان از 183 نمره هست نه رتبه . هر چی نمره بالاتر میره رتبه پایین تر میاد . مثلا من با افتخار میگم :25r30wi::25r30wi:که رتبم 50 از 70 شده و نمره ام 118

parand

Well-known member
پرند جون منظور جناب یزدان از 183 نمره هست نه رتبه . هر چی نمره بالاتر میره رتبه پایین تر میاد . مثلا من با افتخار میگم :25r30wi::25r30wi:که رتبم 50 از 70 شده و نمره ام 118[/SIZE][/COLOR]

اهااااااااا میگم ...:whistle:
مرسی ایناز جون منو روشن کردی....:thanks:

rawy

New member
سلام به همگی
میدونم اینجا قراره زنگ تفریح باشه و شاید باورش براتون سخت باشه اما اونقدرا که پیامام نشون میده بی توجه نیستم.خلاصه اینکه ی سوال درسی دارم پیشاپیش ازینکه آماج ناسزاتون رو به سمت من روانه نمیکنید کمال تشکر رو دارم
میگم این سیستم تخمین رتبه مشکوکه،آخه از رتبه 216،218،207،183،181،و 177دوتا داره.
قبول دارم رقابت تنگاتنگه اما دیگه نه انقدر
البته 183 خود منم.
آیا کسی قبل از اون راهنمایی آیناز به من درباره نحوه ورود...183 رو دیده بود؟

آقا بیخیال ذهنتون رو درگیر نکنید, دیگه هرچی می خواد بشه بذار بشه, اصلا نباید حساب می کردیم و سه ماه با خیال راحت به کارها یا استراحتمون می رسیدیم
من قول می دم تو کنکورهای بعدیم دیگه حساب نمی کنم, مرگ یه بار شیون یه بار, نه ده بار دیگه, دقمون داد :25r30wi::auizz3ffy9vla57584x

rawy

New member
راوی جونم من از تو میترسم.
آخه تو نگفتی رئیسشونی!
یه مااااااااااااااااچ محکم مجازی هم عیدی امروز من به همممممممممه تون:13: (ببخشید اینجا ماچ نذاشته بودن، اینو به نیت ماچ گذاشتم)

من بیخود کردم رئیس باشم, اصلا به من میاد رئیس باشم؟
اصلا الی می دونه دی ماهی ها هیچ وقت رئیس نمی شن خیلی بشن معاون می شن

ای بابا نگران نباشین اینجا ماشالا ظرفیت ها بالاست
:sadsmiley::sad: من طاقت کهنه درد ندارماااااا زودباشین رفعش کنین
آقا شما جنسیتتون رو مشخص کنید لطفا بعدا ماچ مجازی بفرستید دِهَهههههههه :New (6):

yazdan

New member

یادم رفت سلام بدم....

سلام پرند جان،خوبی؟
آبجی اصلآ آیناز هیچی نمیگفت شما نباید در نظر میگرفتی که بین 70نفر من چطوری 183 میشم؟درسته من سوتی زیاد میدم ولی این تخمین رتبه دست من نیست که.:smiliess (3):

parand

Well-known member
سلام پرند جان،خوبی؟
آبجی اصلآ آیناز هیچی نمیگفت شما نباید در نظر میگرفتی که بین 70نفر من چطوری 183 میشم؟درسته من سوتی زیاد میدم ولی این تخمین رتبه دست من نیست که.:smiliess (3):

سلامی دوباره. مرسی خوبم...شما چطورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب چیکار کنم من شرکت نکردم تخمین رتبه از کجا بدونم چند نفر شرکت کردن...

rawy

New member
کی رو گنجیشکا غیرت داشت، منم گنجیشکما!!!!!
خوب نگاه کن:(40):
فقط نوک ندارم، بالام هم هنوز در نیومده، اما مث گنجیشک دو تا پا دارم، دونه هم میخورم، جیک جیک هم بلدم بکنم و خلاصه تو حوض نقاشی هم می پرم آما! آما گنجیشک اشی مشی نیستم، گفته باشم!:

وووووووووووووی , اسم گنگش نیارید من کنترلمو از دست می دم :4d564ad6:
خب خیلی مهمه شما چه جور گنگشکی هستی که نوک نداری و بال؟؟؟ :smiliess (11):
آخیییی, آخییییییییییی دیگه حتما باید مشخص کنید که آقایید یا خانومید :4d564ad6:

rawy

New member
آقا انقد پرند جون منو اذیت نکیند بدجنساااااااااا, حالا نمی دونسته, اصلا می دونسته دوس داشته همه رو بذاره سرکار :25r30wi:

yazdan

New member
سلامی دوباره. مرسی خوبم...شما چطورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب چیکار کنم من شرکت نکردم تخمین رتبه از کجا بدونم چند نفر شرکت کردن...

حدس میزدم اینطور باشه فقط گفتم ی گیری داده باشم فکرنکنید تحت تاثیر ستاره هاتون قرارگرفتم.:p

yazdan

New member
ما بیشتر چرا؟؟؟؟

بقول ی بابایی(سمد):هاااااا،بشین تا برات بگوم
بخاطر اون نطق بلندبالایی که درجواب اون دوست هوادار یا مرید عباسی انجام دادی.منم ی دوستی دارم اولش که باهاش آشنا شده بودم هی از این بابا برام میگفت تا اینو معتدلش کردم خودم عضو القاعده شدم.من تازه اون صفحه رو دیدم.قاط زده بودم.البته بخاطر دیدن حروف ع ب ا س ی کنار همدیگه
خیلی خوشم اومد .اون رگ فرویدیت مث من زده بود بالا.خلاصه ای ول

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا