مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

serin

New member
بچه ها آزمونی نیست که از تابستون باشه
من بدون امتحان سختمه
کاش میشد معجزه شه

مریم جان چرا نمی ری کتابخونه بخونی
صبح 8 برو و تا 2 بخون
این برا شروع خوبه که
از مهر هم ازمون شرکت کن

serin

New member
سلام دوستان ، منم عاشق ژنتیکم ، رشته فعلیم میکروبیولوژیه و برای مقطع بعدی قصد شرکت در آزمون ژنتیک رو دارم ، من تازه ترم 2 رو تموم کردم و از پاییز میرم ترم 3 به نظر شما از چه زمانی برای کنکور شروع کنم ، البته من کتاب بیوشیمی لنینجر رو تهیه کردم و قصد دارم در تابستون مطالعه کلی روش انجام بدم ... ممنون میشم منوراهنمایی کنید

اقا علی همونطور که مریم گفت شما پایه زبانتو قوی کن بقیش حله
بقیه درسارو همراهه زبان کم کم بخون
خوب شروع کردی افرین(من ترم 2 بودم با این که کی دونستم ژنتیک می خوام ولی کاملا relax بودم:whistle: و الان 2 ساله پشت کنکورم:14:)
پس وقتو از دست نده

farzanee20

New member
ببخشید ولی اسم من نیما نیست نیماد است!!!!!!!!!! واینکه من دخترم!!!!!!!!!!!

farzanee20

New member
میشه بگین اسم کتاب دکتر اکرمی که برا ژنتیک پایه خوبه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ali94

New member
سلام آقا علی شبتون بخیر
به نظر من در حال حاضر شروع کنید بطور پیوسته زبان بخونید و حسابی تقویتش کنید
همراه با هر درسی مثل بیوشیمی ژنتیک سلولی و مولکولی کتاب بخونید این بزرگترین کاریه که می تونید انجام بدید
موفق باشید
ممنون ، فقط به نظرتون برای شروع زبان ، با چه کتابی شروع کنم 504 خوبه؟

Ali94

New member
اقا علی همونطور که مریم گفت شما پایه زبانتو قوی کن بقیش حله
بقیه درسارو همراهه زبان کم کم بخون
خوب شروع کردی افرین(من ترم 2 بودم با این که کی دونستم ژنتیک می خوام ولی کاملا relax بودم:whistle: و الان 2 ساله پشت کنکورم:14:)
پس وقتو از دست نده
خیلی ممنون ، امیدوارم امسال دیگه به خواستتون برسید و اون جایی که دوست دارید قبول بشید

Maryam.A

Well-known member
ممنون ، فقط به نظرتون برای شروع زبان ، با چه کتابی شروع کنم 504 خوبه؟

آره آقا علی من خودم 504 قبلأ نصفشو خوندم کلأ پایه زبانتونو قوی می کنه

تافل و نخوندم ایشالا 504 تموم شد اونو شروع کنید
کم کم اما پیوسته این خیلی مهمه
با جعبه لایتنر بخونید هیچوقت یادتون نمیره

farzanee20

New member
بچه ها نظرتون درمورد کتاب ژنتیک استانفیلد چیه؟؟؟؟؟؟؟این کتاب بهتره یا از یک تا ژنومیک دکتراکرمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدومش کاملتر وبهتره؟؟؟؟

شقایق71

New member
سلام دوستای گلم.:bunnyearsmiley:درس دو504/تعادل اسیدباز بیوکه خیلی کم بود.فقط یه سوال کتاب دکتر احسانی همون قهوه ای رنگه هست اسم کانلشون عبدالوهاب احسانی زنو و فرشته بهمنی؟؟؟؟

reza iravani

New member
سلام دوستای گلم.:bunnyearsmiley:درس دو504/تعادل اسیدباز بیوکه خیلی کم بود.فقط یه سوال کتاب دکتر احسانی همون قهوه ای رنگه هست اسم کانلشون عبدالوهاب احسانی زنو و فرشته بهمنی؟؟؟؟
اکی :thanks:

_30min_

New member
بچه ها نظرتون درمورد کتاب ژنتیک استانفیلد چیه؟؟؟؟؟؟؟این کتاب بهتره یا از یک تا ژنومیک دکتراکرمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدومش کاملتر وبهتره؟؟؟؟
باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اینقدر دور خودتون دور نزنید:13: ک ل ا س ی ک تا ژنمویک رو بخون بره!!!!!!!!!!!!!!!!!!همه هم تجربشو دارن:smilies-azardl (181

_30min_

New member
آره آقا علی من خودم 504 قبلأ نصفشو خوندم کلأ پایه زبانتونو قوی می کنه

تافل و نخوندم ایشالا 504 تموم شد اونو شروع کنید
کم کم اما پیوسته این خیلی مهمه
با جعبه لایتنر بخونید هیچوقت یادتون نمیره
این 504 کلمه هستش یاااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من یه کتاب دارم که کلمه هستش و واسه هر کلمه سه تا جمله مثال زده یکی دیگه هم دارم از انشارات ج ن گ ل اون به جز کلمه و مثال تمرینم داده ولی این کتاب دومیه خیلی وقتم رو میگیره
شما کدوم رو میخونید؟

_30min_

New member
سلام دوستان ، منم عاشق ژنتیکم ، رشته فعلیم میکروبیولوژیه و برای مقطع بعدی قصد شرکت در آزمون ژنتیک رو دارم ، من تازه ترم 2 رو تموم کردم و از پاییز میرم ترم 3 به نظر شما از چه زمانی برای کنکور شروع کنم ، البته من کتاب بیوشیمی لنینجر رو تهیه کردم و قصد دارم در تابستون مطالعه کلی روش انجام بدم ... ممنون میشم منوراهنمایی کنید
یه چیز بگم..............منم رشتم میکروبیولوژیه و شش ترمه تموم کردم یعنی تیر میرم سه تا از آز هارو میدم بعدششششششششششششششششششششششششششششششششششش FINISh
البته ان شالله

آخرین ویرایش:

Maryam.A

Well-known member
این 504 کلمه هستش یاااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من یه کتاب دارم که کلمه هستش و واسه هر کلمه سه تا جمله مثال زده یکی دیگه هم دارم از انشارات ج ن گ ل اون به جز کلمه و مثال تمرینم داده ولی این کتاب دومیه خیلی وقتم رو میگیره
شما کدوم رو میخونید؟

504 کلمه اصلی داره که هر درس 12 تا لغت داره که 3تا جمله براش مثال زده بعد درس یه پاراگراف متن که از لغات اون درس استفاده شده به شدت مفهومیه بعدش 1صفحه تمرین داره هر 6 تا درس 1 امتحان دوره ای داره در کل 42 درسه

Maryam.A

Well-known member
یه چیز بگم..............منم رشتم میکروبیولوژیه و شش ترمه تموم کردم یعنی تیر میرم سه تا از آز هارو میدم بعدششششششششششششششششششششششششششششششششششش FINISh
البته ان شالله

آفرین من خودمو کشتم هفت ترمه شم که دانشگاه مزخرفمون واحد نداد که نداد
تازه ما ترم تابستونی نداریم متأسفانه 30 واحد لعنتی مونده

Maryam.A

Well-known member
بچه ها پس من آزمون و منابع برا بیو و سلولی می پرسم
سؤالی ندارید؟؟؟ فردا دارم میرما این دیگه آخرشه ها....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا