اخه .. معلومه حسابی گرفتاریا ... من که کلی کار سرم ریخته ...مشغله های خودم یه کنار سفارشات مامانم هم هست::riz303:سلام عزیزدلم. مرسی خوبم خدارو شکر....
امروز بعد مدتها ساعت 8 صبح از خواب بیدار شدم همش دوست دارم بخوابم.....
مرسی عزیزم من هم خوبم . یه کم سرم شلوغه . :1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام قاصدک عزیزم . عید شما هم مبارکسلااااااااااااااااااام دوستاااااااااااااان![]()
عیدتوووووووووووووووووووووووووون یه عالمه مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک:thanks::thanks:
انشالله به حق صاحب الزمان (عج) همه به حاجات خیرتون برسید![]()
اخه .. معلومه حسابی گرفتاریا ... من که کلی کار سرم ریخته ...مشغله های خودم یه کنار سفارشات مامانم هم هست::riz303:
قربونت برم که اینقدر مهربونی :heart: نه بابا کم کم انجامش میدهم:riz303:
آخی عزیزم...خسته نباشی؟؟؟؟؟
میخوای یا بچه ها همگی بیایم کمکت. کارهاتو برات انجام بدیم؟؟؟؟؟
سلام راوی عزیزم . خوبی ؟دلم واسه آیلین و 123 تنگ شده :sadsmiley:
اره خوبه ایروبیک یا زبان یا....، من هم همه برنامه هامو گذاشتم برای تابستون اما کو وقت ازاد که انجامشون بدم:13:از بیکاری دوست دارم بخوابم. کاش یه کاری بود که انجام میدادم.
هر روز میگم برم یه ی ثبت نام کنم ولی همش سهل انگاری میکنم:14:
سلام فانوسی عزیزم . بهتری گلم ؟ عیدت مبارک ..:28:بچه ها جونم....همگی عیدتون مبارک باشه....انشالله به حق این روز عزیز همتون حاجت روا بشید:4d564ad6:
سلام . معلومه غیبت ما چندان محسوس نبوده:dadad4:
راوی جون اگه یکی از غایبی ها من باشم که کتاب و همچنان می خونم و تمام نکردم اما فیلم و هنوز ندیدمخب به سلامتی
ما کلی برنامه داشتیم, یه دفه همه غیبشون زد
البته من خودمم تقریبا یه هفته دیگه غیب می شم
فیلمو که منو فانوسی همچنان سنگر رو حفظ کردیم
مقاله شده قضیه ی از فردا, این فردا کی میاد نمی دونم
کتاب هم که من مامان رو تموم کردم بقیه هنوووووووووز
و کتاب لزگی پرند هم رسید و ما هنوز هیچ کاری نکردیم
اصلا من می رم با بچه های 93 درس می خونم![]()
t0837h0nn8zfqu8ult
ای بابا ما که حضورمون و خیلی وقته اعلام کردیم شما رفتید به کاندیدای خودتون رای دادید:motat:
سلاااااااااام, بارلی جان, خوبی؟ :ad54ad:
نخیر خیلیییی هم محسوس بوده
ولی شما هنوز مشت محکمی به دهان امریکا نزدید که مطمئن باشیم تو جمعمون هستید
(اما الان دیگه مطمئن شدیم:rolleyessmileyanim![]()
راوی جون اگه یکی از غایبی ها من باشم که کتاب و همچنان می خونم و تمام نکردم اما فیلم و هنوز ندیدمt0837h0nn8zfqu8ult
بله شماهم هستید ولی شما تازه ی تازه شروع کردید عذرتون موجه هست
گویا عملا اینکارا ممکن نیست که انجام بشه, باید تنهایی پیش رفت
البته به جز فیلم که منو فانوسی اگه همچنان بتونیم اینجا بیایم داریم خوب پیش میریم گوش شیطون کر
هرچند که همه به اهمیت زبان تاکید داشتند و هیچ کاری براش نکردیم
عههه نزن دوست منووووووو , خیلیییییی هم با تربیته :28:
مرسی عزیزم . من هم خوبم . اتفاقا من هم داشتم دنبال پست شما می گشتم که ریپلای کنم پیدا نکردم توکامنت الی جون گذاشتم .:13:سلام به همگی که الان اومدید (چون ما از صبح کله سحر اومدیم اینجا زنبیل گذاشتیم ولی نمی دونم واسه چی)
قاصدک و پرند و بارلی عزیزم
ببخشید داشتم دنبال لینک دانلود چندتا فیلم می گشتم حواسم به اینجا نبود
خوبید همگی؟
ای بابا ما که حضورمون و خیلی وقته اعلام کردیم شما رفتید به کاندیدای خودتون رای دادید:motat:
میدونم عزیزم سعی می کنم زمانم و بهتر تنظیم کنم تا بیشتر فعال باشم ، زبان و اگه بچه ها همراه باشند حتما هستم تو تاپیک لزگی یه هفته ای کار و تموم کردم البته اون موقع مشکلاتم کمتر بود:j58r36j3gcr4suxymup فیلم به زبان اصلی هست یا با زیرنویس؟ :21:بله شماهم هستید ولی شما تازه ی تازه شروع کردید عذرتون موجه هست
گویا عملا اینکارا ممکن نیست که انجام بشه, باید تنهایی پیش رفت
البته به جز فیلم که منو فانوسی اگه همچنان بتونیم اینجا بیایم داریم خوب پیش میریم گوش شیطون کر
هرچند که همه به اهمیت زبان تاکید داشتند و هیچ کاری براش نکردیم
عههه نزن دوست منووووووو , خیلیییییی هم با تربیته :28:
ای بابا تازه مث خودمی ، مال من که سفید سفید :sarma:
:25r30wi: من اصلا رای ندادم, میگی نه؟ بیا بگرد
میدونم عزیزم سعی می کنم زمانم و بهتر تنظیم کنم تا بیشتر فعال باشم ، زبان و اگه بچه ها همراه باشند حتما هستم تو تاپیک لزگی یه هفته ای کار و تموم کردم البته اون موقع مشکلاتم کمتر بود:j58r36j3gcr4suxymup فیلم به زبان اصلی هست یا با زیرنویس؟ :21:
سختی فیلمها به سرعت دانلود ماست که متاسفانه پایینه (البته بعضی از بچه ها از جمله پرند تو دیدن فیلم هم مشکل دارند :25r30wi: یه ساعت نمی تونن بشینن فیلم ببینن)
زیرنویس ها به راحتی تو نت قابل دانلود هست با حجم خیلی کم, هم فارسی هم انگلیسی
اگه حجمشون بالا نباشه ok هست راست می گی این اینترنت منو کشتهسختی فیلمها به سرعت دانلود ماست که متاسفانه پایینه (البته بعضی از بچه ها از جمله پرند تو دیدن فیلم هم مشکل دارند :25r30wi: یه ساعت نمی تونن بشینن فیلم ببینن)
زیرنویس ها به راحتی تو نت قابل دانلود هست با حجم خیلی کم, هم فارسی هم انگلیسی7977cujr38iyymsu8: اخه نازی پس پرند جونم مث منه :1dco2x0p1lilzhfpg1t خوبه که فارسی داره چون من با زیرنویس انگلیسی فیلم و یه جور دیگه ترجمه می کنم مثلا فیلم اکشنه من درام دیدمش:4d564ad6: