سلام بیتا جون, صبحت بخیر عزیزم , با آنکه نگفته بودی دیشب خدانگهدار ولی بازم صبت بخیر
خوبی؟
ببین برای بار چندم میگم, نیستی هاااااااااا[/QUOT
mrc rawy joooooooooooooooooooooonam ....sobhe toam bekheir ...hastam aziiiizam.. internetam vasl shod
:a2d3:
الی و راوووووووی من از همتون قوی تر بودم موقع تولد . چون من دوقلو بودم اون قل یکی دیگه بنده خدا موقع تولد مرد. ولی من با اینکه زیاد از نظر وزنی خوب نبودم و لب مرز کم وزنی بودم زنده موندم.....
کلا از همون اول قلدر بودم..
اصلا شهریوریا یه چیز دیگن....
سلام بیتا جون, صبحت بخیر عزیزم , با آنکه نگفته بودی دیشب خدانگهدار ولی بازم صبت بخیر
خوبی؟
ببین برای بار چندم میگم, نیستی هاااااااااا[/QUOT
mrc rawy joooooooooooooooooooooonam ....sobhe toam bekheir ...hastam aziiiizam.. internetam vasl shod
:a2d3:
خب به سلامتی
ما کلی برنامه داشتیم, یه دفه همه غیبشون زد
البته من خودمم تقریبا یه هفته دیگه غیب می شم
فیلمو که منو فانوسی همچنان سنگر رو حفظ کردیم
مقاله شده قضیه ی از فردا, این فردا کی میاد نمی دونم
کتاب هم که من مامان رو تموم کردم بقیه هنوووووووووز
و کتاب لزگی پرند هم رسید و ما هنوز هیچ کاری نکردیم
اصلا من می رم با بچه های 93 درس می خونم![]()
اینازی و راوی فقط تهران منتظر حضور گرم شماست . زاهدان اینا هم اگر چشم انتظار باشن منتظر کسایی مثل من . شما چراااااا
الی جان این آیناز اصلا همدلی بلد نیست, به روش بوم بوم بوم عمل می کنه همشهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاه ا راوی اماده ای ها .
الییی تو اون قایق همه جا میشیم . شمام بیاین بریم .
چه جالب
اخیرآ ی اختلالی هم تو کتابا ذکر شده بنام اختلال یزدان
چون تو هیچ طبقه ای جام نمیشد برام ی طبقه درست کردن
درست خوندم؟پیاز؟ی دفه بگو قصد جونمو کردی دیگه،ای خدا از دست پیاز کجا برم؟بخاطر همین پیاز ممکنه از نامزدم جدابشم،آخه طرفدار پروپا قرصه پیازه
:5:واقعا؟!!!
پیاز پخته تو غذا رو دوست ندارید یا کلا پیاز دوس ندارید؟
تمام غذاها مزه شون به پیازه....طفلک نامزدتون پس فردا چه جوری براتون غذا درست کنه؟:33:
سلام . معلومه غیبت ما چندان محسوس نبوده:dadad4:
سلام پرند عزیزم خوبی ؟
سلااااااااااااااااااام دوستاااااااااااااان![]()
عیدتوووووووووووووووووووووووووون یه عالمه مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک:thanks:
انشالله به حق صاحب الزمان (عج) همه به حاجات خیرتون برسید![]()
مرسی عزیزم من هم خوبم . یه کم سرم شلوغه . :1dco2x0p1lilzhfpg1t
بارلی جونم سلام. خوبی خانومی؟؟؟
این چه حرفیه عزیزم.... ما همیشه بیادتیم...40):