نوتر
New member
ای بابا حالا منکه میدونم همتون زذ هستید باشه تسلیم منم میپزم اما اگه عیب الکی بگیره بدم میاد اخه اشپزی زحمت داره مخصوصن برا شاغلها
آفرین پشمک حالا شدی دختر حرف گوش کن.
ای بابا حالا منکه میدونم همتون زذ هستید باشه تسلیم منم میپزم اما اگه عیب الکی بگیره بدم میاد اخه اشپزی زحمت داره مخصوصن برا شاغلها
:5:ای خدا:13: مرد هم مردای قدیمسلام خوب هستید من مهدی کارشناس ازمایشگاه هستم امکان داره باتون اشنابشم؟
صفای پسرای قدیم که با زغال سیبیل میکشیدن که شکل باباهاشون بشن نه مثل پسرای الان که ابرو هاشونو برمیدارن تا شکل مادراشون بشن
:5:ای خدا:13: مرد هم مردای قدیم
کی نداره مگه ندیدی تا حالا
اینا همش توهم فانتزیه همه مردا از این افکار قبل ازدواج دارن بعد ازدواج ظرف میشورن لباس میشورن اشغالارو میذارن دم در و دیگر وظایف مردونه
سلام:
ببخشد خواستگار برا دخترا صف کشیده یا برا پسرا:riz481::riz481:
من دارم میبینم همشون دختر خانومن پشت در انجمن
این روزها چقد خواستگار تو انجمن زیاد شده !!!:65d6a5d6s:
اونی که نایاب شده دلار دوست عزیز اونیم که منقرض شده دایناسوره هسلام
ایول داش نوتر
هستم اگر خستمت!
الان اقایون نایاب شدن،بگیم خوباش درست تره!عاققا ما قصت ادامه تحصیل داریم:smiliess (1):
دوستان لایک کنید بدونیم هنو هستیم
مردها فقط مادر بودن و بچه به دنیا آوردنش!! رو بلد نیستن که اگر بلد بودند به خاطر راحتی همسرشون حتما این کار رو انجام میدادند!!!:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
خانمها رو نمیدونم !
آخه مرد اگه قرار بود از بیرون غذا سفارش بده دیگه زن میخاست چیکار:25r30wi::25r30wi:
نوتر یعنی منتظرم بیاییی تبریز ............
نوتر یعنی منتظرم بیاییی تبریز ............
مهساجان نوتر بیخ گوشته عزیزم لابد خبر نداری که ایشونم همشهری مان شاید تبریز نیست اما همین دوروبره میخوای من بیارمش باهم دوتایی ادبش کنیم؟:smilies-azardl (113
یعنی کاش میتونستم بعد ازدواجتو ببینم..............