امان از دست مردااااااااااا..........

TaTi

مدیر بخش
آرزو بر جوانان عیب نیست !!
فعلا سیر تاریخ تحول مردها داره این نوید رو به خانمها میده که آقایون در آینده ای نزدیک میتوانند مادر هم باشند !

:25r30wi:ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووی
همینجوری معضل بزرگ اغلب آقایون abdomen مبارکشونه!!!!!!!!!!!!!!!!همین مونده بخوان مادر هم بشن!!!!!!!!!! :smiliess (12):

نکنه سیاست جدیده................ برای بیشتر خوردن!!!:smiliess (11): آره دیگه بارداری و افزایش اشتها و .........
ای ناقلا ها ............ دستتون رو شده برامون ..........قصه هاتو نو بلد شدیم!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

kaveh1316

New member
آرزو بر جوانان عیب نیست !!
فعلا سیر تاریخ تحول مردها داره این نوید رو به خانمها میده که آقایون در آینده ای نزدیک میتوانند مادر هم باشند !
دوست عزیز باید به اطلاعتون برسونم که ماها برای رسیدن به اهدافمون حتما لازم نیست که خودمون همه کارا را بکنیم
میشه از امکاناتی که در اختیارمون گذاشتن استفاده کرد(با حق انتخاب فراوان)
شما برای اینکه صاحب خونه ماشین یا هرچیز دیگه ای بشی لازم نیست خودت سیمان درست کنی!!!!!!!!!!!!! شما باید فقط دستورشو بدی عزیزم هستن کساییکه درست میکنن
حالا فهمیدی چرا ما نمیخواد خودمون مامانم بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ZIYA1366

New member
با سﻻم خدمت آقايون و خانوما تابيكتون باحال بود ضمن اينكه بي احترامي زيادي هم توش نبود ، ولي آقايون درجريان باشن كه تجربه ي شوخي با خانومهاي كل و كﻻب انجمن(خودتون ببينين و قضاوت كنين) نشون ميده آخرش يه بي ظرفيت بيدا ميشه و بهتون ميكه توي كف دخترايين كه باهاشون كل ميكنين، يعني بخاطر اين حرف يه روز قورمه سبزي نخورم حق دارم بخدا ...

ZIYA1366

New member
:25r30wi:ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووی
همینجوری معضل بزرگ اغلب آقایون abdomen مبارکشونه!!!!!!!!!!!!!!!!همین مونده بخوان مادر هم بشن!!!!!!!!!! :smiliess (12):

نکنه سیاست جدیده................ برای بیشتر خوردن!!!:smiliess (11): آره دیگه بارداری و افزایش اشتها و .........
ای ناقلا ها ............ دستتون رو شده برامون ..........قصه هاتو نو بلد شدیم!!!!!!!!!!!

مونده هنوز كه قصه ها رو بلد بشي ...

ZIYA1366

New member
مردا خيلي بيجيده نيستن ، شما از ادراكشون ناتوانيد ...
ولي زنا كﻻ بيجيده نيستن ميكيم بيجيده اين كه يه جيزي كفته باشيم وقتي نميتونيم تحليلتون كنيم .

TaTi

مدیر بخش
ولي زنا كﻻ بيجيده نيستن ميكيم بيجيده اين كه يه جيزي كفته باشيم وقتي نميتونيم تحليلتون كنيم .

واقعـــــــــــــــــــــــــــا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11):
پس بحث سر ناتوانیه!!!!!!!!!!!!!!! که اینطور!

پس من نیز یک ناتوانم!!!!!!!:smiliess (3):

MAHSABANOO

New member
با سﻻم خدمت آقايون و خانوما تابيكتون باحال بود ضمن اينكه بي احترامي زيادي هم توش نبود ، ولي آقايون درجريان باشن كه تجربه ي شوخي با خانومهاي كل و كﻻب انجمن(خودتون ببينين و قضاوت كنين) نشون ميده آخرش يه بي ظرفيت بيدا ميشه و بهتون ميكه توي كف دخترايين كه باهاشون كل ميكنين، يعني بخاطر اين حرف يه روز قورمه سبزي نخورم حق دارم بخدا ...

دوستان خوبم اگه توجحه کنید هم اون تاپیک هم این تاپیک تو قسمت طنزه و هرحرفی زده میشه طنزه پس ناراحت نشید از هم در کنار هم بخندید به هم نخندید خخخخخخخخخخخخخخ (اهان الان این چه ربطی داشت )

به نظر من الان یکماه قرمه سبزی نخور اعتصاب کن
:25r30wi:

MAHSABANOO

New member

مردا هم پیچیده نیستن فقط مثل پیاز لایه لایه هستن یه رفتار ثابت ندارن بخاطر همین احساس میشه پیچیده هستن
خانومارم خیلی راحت میشه تحلیل کرد چون لایه لایه نیستن خخخخخخخخخخ

شفيع

Well-known member
الان اين تاپيك با هدف هدف قرار دادن كدوم جنسيت ايجاد شده؟

ZIYA1366

New member
مردا هم پیچیده نیستن فقط مثل پیاز لایه لایه هستن یه رفتار ثابت ندارن بخاطر همین احساس میشه پیچیده هستن
خانومارم خیلی راحت میشه تحلیل کرد چون لایه لایه نیستن خخخخخخخخخخ

آره خب آقايون خود خود بيازن ولي شما كه نه سر بيازي نه ته بياز جي ؟؟؟
جيزي هم كه نه سره نه ته تحليلش ميشه yokhderبه قول دوستان ترك زبان

MAHSABANOO

New member

من تو پستم بی احترامی نکردما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TaTi

مدیر بخش

یه روزی ، یکی از همینا (که نه سر پیازه نه تهش!!!) میشه تموم زندگیت.............!
:smiliess (8):

MAHSABANOO

New member
الان اين تاپيك با هدف هدف قرار دادن كدوم جنسيت ايجاد شده؟

هیچ کدوم آقا شفیع این تاپیک و از قعر قسمت طنز اودنش بالا مال خیلی وقته پیشه یه مطلب طنز در مورد اقایون بود همین
از تاپیک خاطره خوبی دارم اومد بالا خوشحال شدم ولی الان ناراحتم چون دارن با یکسری توهین مسمومش میکنن

TaTi

مدیر بخش
هیچ کدوم آقا شفیع این تاپیک و از قعر قسمت طنز اودنش بالا مال خیلی وقته پیشه یه مطلب طنز در مورد اقایون بود همین
از تاپیک خاطره خوبی دارم اومد بالا خوشحال شدم ولی الان ناراحتم چون دارن با یکسری توهین مسمومش میکنن

اجازه؟!!!!!!!!!
کار من بود...!
در همین تریبون اعتراف می کنم!:sad:
من آوردمش بالا!
به خدا هیچ قصد سوئی نداشتم...!
اصلا من هیچ کارم!:dadad4:

شفيع

Well-known member

منم ديدم متاسفانه داره مسيرش به جاهاي باريك كشيده ميشه اگه اينطوره بالا نياد بهتره.

MAHSABANOO

New member
بالا اومدنش مشکل نداره به راه دیگه کشیدنش مشکله و توهیناش

TaTi

مدیر بخش
منم ديدم متاسفانه داره مسيرش به جاهاي باريك كشيده ميشه اگه اينطوره بالا نياد بهتره.

چکارش دارین خب؟ تایپیک به این خوبی!!!
اوخی.....ترس از صندلی داغ در همه ی وجودت ریشه دوونده شفیع جان...:smiliess (3):...؟؟؟ آروم باش پسر ... تو ، میتونی!
:a2d3:

بالا