امان از دست مردااااااااااا..........

pashmak

New member
صفای پسرای قدیم که با زغال سیبیل میکشیدن که شکل باباهاشون بشن نه مثل پسرای الان که ابرو هاشونو برمیدارن تا شکل مادراشون بشن

نوتر

New member
صفای پسرای قدیم که با زغال سیبیل میکشیدن که شکل باباهاشون بشن نه مثل پسرای الان که ابرو هاشونو برمیدارن تا شکل مادراشون بشن

خب اینکه مسلم. حالا کی ابرو برداشته که شبیه مامانش بشه؟؟

nutgirl92

New member
:25r30wi:
از قدیم گفتن ... راه ورود به قلب مرد ... از شکمش میگذره !!

خوش به حال شوهر من در آينده .. چون من ک ل ا س آشپزی هم رفتم ... :25r30wi:

(اما نه زیاد .. چون بعضی وقتا یک ماه میشه که حس آشپزی در من به وجود نمیاد و کلا نمیتونم آشپزی کنم :25r30wi:)

STRUCTURE 66

New member
اینا همش توهم فانتزیه همه مردا از این افکار قبل ازدواج دارن بعد ازدواج ظرف میشورن لباس میشورن اشغالارو میذارن دم در و دیگر وظایف مردونه

مردها فقط مادر بودن و بچه به دنیا آوردنش!! رو بلد نیستن که اگر بلد بودند به خاطر راحتی همسرشون حتما این کار رو انجام میدادند!!!:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
خانمها رو نمیدونم !

آخرین ویرایش:

arshad246

New member
:

ببخشد خواستگار برا دخترا صف کشیده یا برا پسرا:riz481::riz481:

من دارم میبینم همشون دختر خانومن پشت در انجمن
سلام
ایول داش نوتر
هستم اگر خستمت!:a2d3:
الان اقایون نایاب شدن،بگیم خوباش درست تره!عاققا ما قصت ادامه تحصیل داریم:smiliess (1):
دوستان لایک کنید بدونیم هنو هستیم

pashmak

New member
سلام
ایول داش نوتر
هستم اگر خستمت!
الان اقایون نایاب شدن،بگیم خوباش درست تره!عاققا ما قصت ادامه تحصیل داریم:smiliess (1):
دوستان لایک کنید بدونیم هنو هستیم

اونی که نایاب شده دلار دوست عزیز اونیم که منقرض شده دایناسوره ه

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
مردها فقط مادر بودن و بچه به دنیا آوردنش!! رو بلد نیستن که اگر بلد بودند به خاطر راحتی همسرشون حتما این کار رو انجام میدادند!!!:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
خانمها رو نمیدونم !

یعنی کاش میتونستم بعد ازدواجتو ببینم..............

behnaz.h

New member
نوتر یعنی منتظرم بیاییی تبریز ............

مهساجان نوتر بیخ گوشته عزیزم لابد خبر نداری که ایشونم همشهری مان شاید تبریز نیست اما همین دوروبره میخوای من بیارمش باهم دوتایی ادبش کنیم؟:smilies-azardl (113

نوتر

New member
نوتر یعنی منتظرم بیاییی تبریز ............

مهساجان نوتر بیخ گوشته عزیزم لابد خبر نداری که ایشونم همشهری مان شاید تبریز نیست اما همین دوروبره میخوای من بیارمش باهم دوتایی ادبش کنیم؟:smilies-azardl (113

بهناز و مهسا بگیرین که اومد :eek:t0837h0nn8zfqu8ult:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

STRUCTURE 66

New member
یعنی کاش میتونستم بعد ازدواجتو ببینم..............

آرزو بر جوانان عیب نیست !!
فعلا سیر تاریخ تحول مردها داره این نوید رو به خانمها میده که آقایون در آینده ای نزدیک میتوانند مادر هم باشند !

بالا