امان از دست مردااااااااااا..........

leylii

New member
خوشحالم که دلخور نشدی از من ..................:28: حالا چرا ترجیح میدین؟؟؟؟؟؟:33:

MOHAMMAD.R

New member
قورمه سبزی رو؟
اخه خیلییییییی خوش مزه ست,مامانم بنده ی خدا کلافه میشه از بس بهش هر بار که میگه چی درس کنم میگم قورمه سبزی حالا خوبه بابا هم با ماست!
:thumbsupsmileyanim:نکته ی اخلاقی خانما برا اینکه تو زندگی با مشکل جدییییی مواجه نشین قورمه سبزی رو خوب یاد بگیرین!:smiliess (4):

behnaz.h

New member
به قلب مردا از شکمشون راه هست پس با غذای خوب میشه تو دل مردا نفوذ کرد این یه قانونه!

TUMS

Well-known member
من قبلنا قورمه سبزی دوس داشتم الان اومدیم دانشگاه یه جوری چمن پلو هست دیگه حالم ازش به هم می خوره. . .. . .:mad_majidonline:

parnian24

New member

این روزها چقد خواستگار تو انجمن زیاد شده !!!:65d6a5d6s:
انجمنمون لو رفته بابا برقي.خواستگارا پشت در انجمن صف كشيدن!!:ph34r-smiley:
خانم ها از اين به بعد با اسم مستعار وارد انجمن بشين.اسم مستعار من هم پوريا ست:sarma:

نوتر

New member
:
انجمنمون لو رفته بابا برقي.خواستگارا پشت در انجمن صف كشيدن!!:ph34r-smiley:
خانم ها از اين به بعد با اسم مستعار وارد انجمن بشين.اسم مستعار من هم پوريا ست:sarma:

ببخشد خواستگار برا دخترا صف کشیده یا برا پسرا:riz481::riz481:

من دارم میبینم همشون دختر خانومن پشت در انجمن

MAHSABANOO

New member
که حالا مردا جز شکم چیز دیگه ای حالیشون نیست ارههههههه؟؟؟
بزار خشممو با یه لیوان اب پرتقال فرو بخورم!
راستی مهسا خانم خاستین جوجه بدین منم هستم جوجه رو خوب درس میکنما!

برید از نوتر بپرسید شام میدن یا نه به ایشون قبلا یه جوابی دادم ازشون بپرسید بهتون میگن خخخخخخخخخخخخخ
laughing-smiley-male-smiley-laugh-smiley-emoticon-000288-large.gif

MAHSABANOO

New member
نوتر قبلا جوابت دادم رجوع شود به همان خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
laptop-animated-busy-animation-smiley-emoticon-000418-medium.gif

MOHAMMAD.R

New member
بابا باریکلااااااااااااا ادرسو بده بیاد که من از صبح برا کمک اونجا باشم :thanks:

mehran35

New member
پس علت اینکه زن میتونه این مرد شکمو رو عاشقانه دوست داشته باشه چیه؟
شاید هیشکی به جز اون مرد حاضر نیس دست پخت اون زنو بخوره وخود زن بر این مساله واقفه............!

نوتر

New member
شاید هیشکی به جز اون مرد حاضر نیس دست پخت اون زنو بخوره وخود زن بر این مساله واقفه............!

یعنی داش مهران دارمت اساسی

نوتر

New member

منظور داش مهران اینه که خب درسته غذای زن رو دوس داره ولی خوو زن و غذا رو با هم دوست داره. یعنی درهمه سواکردنی نیس. خب دست پختشم بخاطر خوبیایی که داره یجوری حالا تحمل میکنه دیگه. حالا یروز پیتزا یه روز ساندویج هر حال میگذرونن.

taksetareh

New member
اوه تحمل میکنه ..............؟/؟؟ دلشم بخواد واقعا که دست ما نمک نداره

pashmak

New member
هی من میخام بخابم باز میگم جواب دادن واجتره خوب دستتوتو بکنید تو جیب مبارکتون از اشپزخونه با پیک غذا بگیرید یا هم از مردای اروپایی و متمدن یاد بگیرید که غذا درست میکنند خودشون مگه کنیز گرفتید ها:sdasdasd::smilies-azardl (12):mad_majidonline::eek:t0837h0nn8zfqu8ult

نوتر

New member
تک ستاره و پشمک در اسرع وقت روی دستتان نمک بریزید. درسته نمک زیادیش ضرر داره. کمیشم هم ضرر داره هااا. از ما گفتن بود:25r30wi:

نوتر

New member
هی من میخام بخابم باز میگم جواب دادن واجتره خوب دستتوتو بکنید تو جیب مبارکتون از اشپزخونه با پیک غذا بگیرید یا هم از مردای اروپایی و متمدن یاد بگیرید که غذا درست میکنند خودشون مگه کنیز گرفتید ها[/SIZE(12):mad_majidonline::eek:t0837h0nn8zfqu8ult

آخه مرد اگه قرار بود از بیرون غذا سفارش بده دیگه زن میخاست چیکار:25r30wi::25r30wi:

pashmak

New member
جناب نوتر خواهش میکنم اول طرز پخت انلت رو یاد بگیرید بعد نظر بدید درضمن دوستان ایشون املتو با رب میخورند حیف زحمت مامانا که برا شما پسرا میکشن حقتون همون غذاهای سلفه

بالا