اگه بچه دار بشی

RONATA

New member
:riz304:من اگه دختر داشته باشم اسم مادر شوهرمو میزارم اگه پسر باشه اسم پدر شوهرمووووو

چه عروس گلیییم:4d564ad6:

ZOT

New member
فک کنم کلا مردم رو دختراشون حساس ترن ! از این نظر هم که دختر ها بابایی هستن بیشتر دوست دارن باباهاشون اسم بذارن واسه دخترا ! نه؟

BBT

New member
:riz304:من اگه دختر داشته باشم اسم مادر شوهرمو میزارم اگه پسر باشه اسم پدر شوهرمووووو

sorry-20.GIF

BBT

New member
فک کنم کلا مردم رو دختراشون حساس ترن ! از این نظر هم که دختر ها بابایی هستن بیشتر دوست دارن باباهاشون اسم بذارن واسه دخترا ! نه؟
نمیدونم زهرا خانم نظری ندارم
ولی یه چیز جالب بگم
من فکر نکنم هیچ بسری بیاد اینجا اسم بگه
چون مطمعنم هیچ موقع فکرش نکردن البته اگه الان تقلب نکنن

mohana

Well-known member

اگه سلیقه شون خوب باشه دیگه...البته مطمئنا سلیقه شون خوبه( چون ما رو انتخاب کرده دیگه:smiliess (3):)
نه اینطوری هم میشه... سه تا اسم که خیلی دوست داریم انتخاب میکنیم بهشون نشون میدیم میگیم بین اینا کدوم بهترتره؟
:rolleyessmileyanim:

:28:

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
دخملم :باباش میذاره
پسملم:علی -محمد طه-ارشیا(حالا هرکدوم که اقامون بگن خخخخخخخخخخخخخخخ)
smiley-4.gif

آباریکلا مهسا بانو خانم. چقد شما در راستای اهداف مردها قدم بر میدارین.
نه به اون شوری شوری نه ....
نه به اون تاپیک زدنتون نه به این عاغام عاغام کردناتون:14:

آخرین ویرایش:

am-ml

New member

من اسمم رو بابام انتخاب کرده ،دوست دارم اسم دخترم رو باباش انتخاب کنه ،يه حس خاصي به آدم ميده ...

نوتر

New member

آفرین روناتاااا
یعنی تو و مهسا بانو روی هر چی عروس هست رو سفید کردن. خدا بیشترتون کنه

ZOT

New member

من یه پسر عمه ی فسقلی دارم که خیلی با مزه است یه بار عمه ام تعریف می کرد رفته بود پیش مامان و بابای باباش (شوهر عمه ام) بعد به اونا گفته بوده من اگه دختر دار شدم اسم مامانبزرگ رو میذارم رو دخترم و اگه پسر دار شدم اسم بابابزرگ رو میذارم رو پسرم ! فسقلی یکی نیس بگه بچه تو الان هنوز دندونات شیری ان !

am-ml

New member
نمیدونم زهرا خانم نظری ندارم
ولی یه چیز جالب بگم
من فکر نکنم هیچ بسری بیاد اینجا اسم بگه
چون مطمعنم هیچ موقع فکرش نکردن البته اگه الان تقلب نکنن

کاملا موافقم .
واقعا چرا اينطوريه ؟(در واقع چرا اينطوري هستين - مطمئنم از بي توجهي نيست -)

BBT

New member
کاملا موافقم .
واقعا چرا اينطوريه ؟(در واقع چرا اينطوري هستين - مطمئنم از بي توجهي نيست -)

نمیدونم ولی بسرا شاید زیاد براشون مهم نباشه این مسایل
بیشتر به اصل قضیه فکر میکنن
مثلا خیلی به شروع زندگی و فرد مورد نظر

RONATA

New member
اگه بخواییم حکم رونی کنیم باید هوای مامانو بابای اقارو داشته باشیم دیگهههههههههه!
میگن معجزه میکنه این روش!!:motat:

بالا