گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

leila00

New member
ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺟﻮﻥ ﺑﻬﺖ ﺗﺴﻠﻴﺖ ﻣﻰﮔﻢ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺁﺭﺯﻭ ﻣﻰﮐﻨﻢ ﻏﻢ ﺁﺧﺮﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ....ﺑﻪ ﻗﺒﻮﻟﻴﺖ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ ﻭﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﺑﺪﻩ ...ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﺎ ﺍﻻ ﻥ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍﺿﻰ ﻧﺒﻮﺩﻡ ﻓﻘﻂ 5 ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ ...ﻭﻟﻰ ﺗﺎ ﺷﺐ ﻭ ﻭﻗﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﺨﻮﻧﻢ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺩﻳﺸﺐ ﺗﺎ 3:30 ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺻﺒﺢ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﻮﻧﺪﻡ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﺮﻡ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺧﻴﻠﻰ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﻯ ﺁﺧﺮ ﺳﺨﺘﻪ ...ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﺟﻮﻧﻢ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﮐﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻰﻡ ﮐﺮﺩﻯ ..ﺍﺯ ﺳﻪ ﺷﻨﺒﻪ ﻣﺮﻳﺾ ﺑﻮﺩﻡ ..ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﺪ ﻣﻮﻗﻊ ﻳﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﻬﺎﻳﻰ ﺑﺮﺍﻡ ﻣﻴﻮﻓﺘﻪ ﮐﻪ ﺣﺎﻟﻢ ﻭ ﻣﻰﮔﻴﺮﻩ ...ﭼﺎﺭﻩ ﺍﻯ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻳﻦ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺑﺎﻗﻰ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺗﻮﮐﻞ ﮐﻨﻴﻢ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺑﺨﻮﻧﻴﻢ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﻪ ﺣﺠﻢ ﺑﺎﻗﻰ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﻰ ﮐﻨﻢ ﻓﻘﻂ ﻣﻰﺧﻮﻧﻢ ﻫﺮ ﭼﻰ ﺷﺪ ﺑﺸﻪ....ﺑﻪ ﺍﻣﻴﺪ ﻗﺒﻮﻟﻰ ﻫﻤﮕﻰ ﻣﺎ ﺯﺣﻤﺘﮑﺸﺎﻥ ﻥ ﻥ ﻥ ﻋﺮﺻﻪ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺭ ﺭ ﺭ ﺭ ﺭ ﺭ ﺭ

mamai86

New member
نگار ناراحت نباش

سلام بچه ها :ad54ad:منم 2 روزو افتضاح بودم :eek:t0837h0nn8zfqu8ultاما امروز خوب بود تا الان 2 فصل بیوشیمی خوندم و چنتا متن زبان البته زبانو الان فهمیدم که اشتباه خوندم باید سال 83-84 میخوندم اما من 82-83 رو خوندم
کارشناس جان تسلیت میگم امیدوارم غم آخرتون باشه اما سعی کن تلخیه این اتفاق رو با شیرینیه قبولیت جبران کنی
در ضمن بابت استخدامی هم ناراحت نباش چون استان ما هم رشته منو نمیخواست و منم تا چند روز دیگه به جرگه بیکاران کشور میپیوندم نمیدونم چرا اصلا ناراحت نیستم
راستی لیلی دائما بهتون سلام میرسونه
نازی لیلی واسم آف میذاره منم به شما میرسونم
بچه ها وقتی 2 روز از من حبری نیست بدونید ندرسیدم که نمیام:(50):

نگار..خوشم میاد مثل خودمی..وقتی از خودت راضی نیستی نمیای گزارش بدی..دمِ هر دوتامون گرم در کُل:smilies-azardl (113

mamai86

New member
بچه های نمکدون و با انرژی تاپیک سلام.خوبین؟ کِی پس استرس میاد سراغمون یه خورده کلاس بذاریم حس کنیم کنکوری هستیم آخه ه ه ه..:25r30wi:

خب من امروز زبان یکی از کنکورارو خوندم.یه فصل از زنان (نواک کوفت گرفته گور به گور شده) خوندم.
یه فصل از بارداری ویلیامز رو که خیلی وقت پیش خونده بودم خوندم. الانم تازه از کتابخونه برگشتم. دل درد دارم.
منتظرم خوب شه تا تست کار کنم. تصمیم گرفتم شبا فقط تست کار کنم و درصد بگیرم و بعدش جوابارو بررسی کنم. چه روزشو خونده باشم چه نخونده باشم. دیگه داره جدی جدی کنکور نزدیک میشه

خدایااااا...تولوخدا..ما بچه های خوب و درسخونو از یاد نبری..:auizz3ffy9vla57584xما همیشه محتاجتیم.

katii

New member
كارشناس عزييزم تسليت ميگم انشا. مادربزرگت توو يه جاي خوب از بهشته
تو تلاشتو بكن بهرحال مرگ حقه سراغ هممون مياد
تو الن بايد خوووووب بخوني مادربزرگت هم اينجوري خوشحالتره
بجه ها من 202 شدم :14: بد بود البته از اولش دوست داشتم بهداشت قبول شم
دعا كنيين همه مون خوب بخونيم كه خوب نتيجه بگيريم :smilies-azardl (181
لطفا اونايي كه پارسال هم بهداشت شركت كردن اگه نكته مهمي و توصيه اي دارن درييغ نكن :
smilies-azardl (113

vb2

New member
سلام دوستای گل خودم خوبین که؟خدارو شکر همه خوبین؟منم خوبممممممممممممممممممممممم درسامم خوندم دارم زبان میخونممممممممممم تبریک به همه مجاز شده های علوم

vb2

New member
سلام خوش اومدی مال چه رشته ای؟همه 1و 2 تیر هستن بعضی ها صبح بعضی ها عصر

vb2

New member
سلام،خوبین؟
منم میخوام درس بخونم:ad54ad:
پس خوش اومدی به جمع ماااااااااااااااااااااا فقط انرژی بده اینجا .گزارش خوندنت تو طول روز ایشالله موفق باشیییییییییییییییی:thumbsupsmileyanim:

karshenasgh

New member
ممنون بچه ها! به خاطر همدردی هاتون با من. خیلی ازتون روحیه گرفتم. چقدر خوبه که اینجا دوستای خوبی مثل شما دارم. ان شاءالله هرچیز خوبی که از خدا می خوایین بهتون بده.
به امید قبولی همتون تو کنکور امسال. در پناه حق موفق و مؤید باشید.:rose:

katii

New member
مامايي چرا شمارش معكوس نميدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nazanin91

New member
سلام
کارشناس منم تسلیت میگم ایشالا غم آخرت باشه
ثابت کن که در شرایط سخت هم میتونی موفق بشی ما بهت قول میدیم تو میتونی:a2d3:

نگار کم خوندی که نمیای!:(50):
مامایی رفتی سینما بعدم خرید!:(50):--حالا اسم فیلمش چی بود؟!!خوب بود!؟
بشینین بدرسین چیزی نمونده تا کلی تفریح کنین!:riz277:
شب میام میگم چقدر خوندم!
راستی لیلی!بیا دیگه روزای آخرو باید به ما حرفای دلگرم کننده بزنی مخصوصا به من!

negar91

New member
بچه ها من از امروز رسما فارغ التحصیل شدم دلم واسه دوستام دانشگاه استادام میتنگه همشونو دوست دارم :sad:
اینم شمارش معکوس 24
واییییییییییییییییی اصلا فکر نمیکردم 24 روز مونده باشه :13::13: چقد زود میگذره هنوز هیچ درسی رو تموم نکردم :14:

leiliyebidel

New member
سلااااااااام
بچه هااااااااااااا سایت با من مسله داره!(با لحن نقی!) :13: امروز بعد کلییییییییی ترای تونستم بیام...... ولی بالاخره تونستم... (آیکون کور خوندی!!) ^_^
همه ی کامنتاتونو خوندم!خیلی انرژی گرفتم بچه هاااااااااا... دمتون جیییییییییز...
نگاااااااار با امروز
25...
وااااااای چقده زود میگذره...! خدا جون خدا جون ی بار میگم زمانو نگه دار گوش کن...(آیکون تهدید جدی!)
کارشناس جونم هیچی تو این تاپیک ب اندازه ی اون کامنتت منو ناراحت نکرد...:( تسلیت میگم آجی... و خیلی ام خوشحال شدم ک دوباره روحیه گرفتی... ثابت کن تو شرایط سخت هم اگه بخوای میتونی بهترین باشی... و من مطمئنم ک ب امید خدا میتوووووونی ........ تبریک وا3 مجاز شدن.. :) ایشالا ک هرچی دوس داری همون میشه...
یاسمن جونم ب تو هم تبریک میگم... آله دوستم فک کنم با رتبه ای ک گفتی قبول شی.. ایشالا همینم میشه.. :)
دیده شده بعضیا از جمله نازی خانوم!!! دلشون کتک میخواد تا بشینن پای درس و مشق! آخه ب تو چه چ فیلمی؟؟؟؟؟ خدایی از حالا داری تمرین می کنی ک وقتی جلوی در حیاط با همسایه هاتون جمع میشی چی بگیاااااا!!! آورین آورییییین... همینجوری ادامه بده...درس نخونیااااااااااا...
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
به به! ناصر خان...! بالاخره سر و کله ی اعضای قدیمیه فرار کرده هم پیدا شد!!!! درس میخونیییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انقد درس خوندنو گزارش دادن سخت بود ک دوتا کامنت ک گذاشتین دیگه رفتین حاجی حاجی مکه؟؟!!!!!!
نگاااااااار مگه دست خودته؟؟؟ چ با افتخارم میگه!! 25 روز مونده مثه دختر خوووووب درس میخونی میای گزارش میدیاااااااا!هرشب میای گزارش میدی!حتی اگه نخونده بودی تا ی گوش مالی اساااااااسی بت بدیم!
(آیکون قاط!) میبینی نازی،آجیم چ با افتخار میاد میگه نخوندم ...! راستیییییییی تبریک تبریک! بابا فارغ التحصیل...
ایشالا ک سال دیگه باز شاغل ب تحصیل باشی!ولی ی مقطع بالاتر :))
ویدایی من هنو با خرم مشکل دارم!!!!!! (همون آیکونه ک موهاشو میکنه!)خدایاااااااااااااا چیکارش کنم؟؟؟ینی من همیشه از جک و جوونور می ترسیدم!بیا آخرشم کارمون لنگِ ی خره!:( بچه ها ینی من از 5 صب بیدارم خوابم نمی بره ولی عمرا نمی تونم درسو شروع کنم!!!!! اصن منو چ ب این خر بازیاااااااااااا.... کلی وقت کشی می کنم! کلی فکرو خیال می کنم... راستییییییییییی شب آرزوها وا3 تک تکتون دعا کردم..... :)
مامایی منم اصن حس کنکوری بودن ندارم چرا؟؟؟؟!!!! هی تقویممو نگا میکنم!(تازه روزام خط میزنم توش)هی میگم اوووووو چقد وقت زیاده!!!!
سکوت فک نکن نبودی نفهمیدم! درس نمی خووووووووونی؟؟ هاااااااان؟
لیلا تو با این ک شاغلی خیلی خوبی...آفرین دوس جونم...
کتی جونم تو هم همینطور...ایضا امیررضا خان... و بقیه ....
همتوووووووون قفولییییییییییییید بابا...(بگو ایشالاااااااااا)ب قول ی بنده خدا:اینم از من ندید قبول کن!!!! :)))))))))
2تا نکته ی ظریفم بگم ک کلا خرتون مثه خر شرک اسب شه!!
1. روز اولی ک این تاپیک راه افتاد قرار شد هرکی ک تو مطالعه ی گروهی هس و رتبش از بقیه بالاتر شد(ینی بدتر!) بقیه رو مهمون کنه!!!!! من با شهراتون کاری ندارمااااااا! فقط در صورتی میتونید اینو شوخی بگیرید ک منو نگاااارو نشناخته باشین!! ینی ی چترایی هستیم ک ...:25r30wi: ب امتحانش می ارزه!
2.قبلا اینجا کاربری با اسم iman.navidi داشتیم...ارشد آمار زیستی تهران!عرض کنم خدمتتون ک ی بار گفتن من وا3 کنکور ارشد فقط 3 هفته!!!!!!!! فقط و فقط 3 هفته !!!! خوندم......... اگه گفتین رتبش چن بود؟؟؟؟؟؟ چیییییییییی؟؟؟؟؟ نــــــــــــــــــه!
رتبش 9 بود!!!!! فک کـــــــــــــن... رتبه ی برتر با 3هفته خوب خوندن....!
بچه هاااااااا جون قدر این 25 روزو خیلیییییییی بدونین ک خیلییییییییییی باارزش تر از اونیه ک فکرشو بکنید...

با همه ی وجود امیدوارم ک همتون موفق باشین...:riz304:
واااااااااای دلم وا3 فک زنی تنگولیده بوداااااااا :)))))))))

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

25

بچه ها خیلی مونده حالا..
روزا بلنده..خیلی میخونیم.
بیشتر از سه هفته وقت داریم.

با انرژی بخونین..باشه؟؟؟

کتی جون..میخواستم روز شمار ننویسم این لیلی سر و کله ش پیدا شه..:p:p

mamai86

New member
سلام
کارشناس منم تسلیت میگم ایشالا غم آخرت باشه
ثابت کن که در شرایط سخت هم میتونی موفق بشی ما بهت قول میدیم تو میتونی:a2d3:

نگار کم خوندی که نمیای!:(50):
مامایی رفتی سینما بعدم خرید!:(50):--حالا اسم فیلمش چی بود؟!!خوب بود!؟
بشینین بدرسین چیزی نمونده تا کلی تفریح کنین!:riz277:
شب میام میگم چقدر خوندم!
راستی لیلی!بیا دیگه روزای آخرو باید به ما حرفای دلگرم کننده بزنی مخصوصا به من!

آره..دیگه همسرم گناهه..خیلی اهل بیرون رفتن و گشتنه..مثل خودم مونده تو خونه.جمعه دیدم خیلی اصرار کرد
رفتیم.اتفاقا خوب شد
اسم فیلم چِک
بود.خیلی خوب بود فیلمش.
بعدش رفتیم برام کفش خریدیم.

nazanin91

New member
نگار تبریک میگم :28:--->زیاد ناراحت نباش بعد یه مدت فراموش میکنی که اصلا دانشگاه رفتی!فقط خاطراتش گاهی یادت میاد!
شیرینی فارغ التحصیلیت بعد کنکور ازت میگیریما!راستی جشن فارغ التحصیلی واستون گرفتن؟!
لیلی به تو چه ربطی داره؟!:25r30wi:میخوام وقتی سر جلسه کنکوری رنگت پریده!برم این فیلم رو ببینم:whistle:

leila00

New member
سلااااااااام
بچه هااااااااااااا سایت با من مسله داره!(با لحن نقی!) :13: امروز بعد کلییییییییی ترای تونستم بیام...... ولی بالاخره تونستم... (آیکون کور خوندی!!) ^_^
همه ی کامنتاتونو خوندم!خیلی انرژی گرفتم بچه هاااااااااا... دمتون جیییییییییز...
نگاااااااار با امروز
25...
وااااااای چقده زود میگذره...! خدا جون خدا جون ی بار میگم زمانو نگه دار گوش کن...(آیکون تهدید جدی!)
کارشناس جونم هیچی تو این تاپیک ب اندازه ی اون کامنتت منو ناراحت نکرد...:( تسلیت میگم آجی... و خیلی ام خوشحال شدم ک دوباره روحیه گرفتی... ثابت کن تو شرایط سخت هم اگه بخوای میتونی بهترین باشی... و من مطمئنم ک ب امید خدا میتوووووونی ........ تبریک وا3 مجاز شدن.. :) ایشالا ک هرچی دوس داری همون میشه...
یاسمن جونم ب تو هم تبریک میگم... آله دوستم فک کنم با رتبه ای ک گفتی قبول شی.. ایشالا همینم میشه.. :)
دیده شده بعضیا از جمله نازی خانوم!!! دلشون کتک میخواد تا بشینن پای درس و مشق! آخه ب تو چه چ فیلمی؟؟؟؟؟ خدایی از حالا داری تمرین می کنی ک وقتی جلوی در حیاط با همسایه هاتون جمع میشی چی بگیاااااا!!! آورین آورییییین... همینجوری ادامه بده...درس نخونیااااااااااا...
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
به به! ناصر خان...! بالاخره سر و کله ی اعضای قدیمیه فرار کرده هم پیدا شد!!!! درس میخونیییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انقد درس خوندنو گزارش دادن سخت بود ک دوتا کامنت ک گذاشتین دیگه رفتین حاجی حاجی مکه؟؟!!!!!!
نگاااااااار مگه دست خودته؟؟؟ چ با افتخارم میگه!! 25 روز مونده مثه دختر خوووووب درس میخونی میای گزارش میدیاااااااا!هرشب میای گزارش میدی!حتی اگه نخونده بودی تا ی گوش مالی اساااااااسی بت بدیم!
(آیکون قاط!) میبینی نازی،آجیم چ با افتخار میاد میگه نخوندم ...! راستیییییییی تبریک تبریک! بابا فارغ التحصیل...
ایشالا ک سال دیگه باز شاغل ب تحصیل باشی!ولی ی مقطع بالاتر :))
ویدایی من هنو با خرم مشکل دارم!!!!!! (همون آیکونه ک موهاشو میکنه!)خدایاااااااااااااا چیکارش کنم؟؟؟ینی من همیشه از جک و جوونور می ترسیدم!بیا آخرشم کارمون لنگِ ی خره!:( بچه ها ینی من از 5 صب بیدارم خوابم نمی بره ولی عمرا نمی تونم درسو شروع کنم!!!!! اصن منو چ ب این خر بازیاااااااااااا.... کلی وقت کشی می کنم! کلی فکرو خیال می کنم... راستییییییییییی شب آرزوها وا3 تک تکتون دعا کردم..... :)
مامایی منم اصن حس کنکوری بودن ندارم چرا؟؟؟؟!!!! هی تقویممو نگا میکنم!(تازه روزام خط میزنم توش)هی میگم اوووووو چقد وقت زیاده!!!!
لیلا تو با این ک شاغلی خیلی خوبی...آفرین دوس جونم...
کتی جونم تو هم همینطور...ایضا امیررضا خان... و بقیه ....
همتوووووووون قفولییییییییییییید بابا...(بگو ایشالاااااااااا)ب قول ی بنده خدا:اینم از من ندید قبول کن!!!! :)))))))))
2تا نکته ی ظریفم بگم ک کلا خرتون مثه خر شرک اسب شه!!
1. روز اولی ک این تاپیک راه افتاد قرار شد هرکی ک تو مطالعه ی گروهی هس و رتبش از بقیه بالاتر شد(ینی بدتر!) بقیه رو مهمون کنه!!!!! من با شهراتون کاری ندارمااااااا! فقط در صورتی میتونید اینو شوخی بگیرید ک منو نگاااارو نشناخته باشین!! ینی ی چترایی هستیم ک ...:25r30wi: ب امتحانش می ارزه!
2.قبلا اینجا کاربری با اسم iman.navidi داشتیم...ارشد آمار زیستی تهران!عرض کنم خدمتتون ک ی بار گفتن من وا3 کنکور ارشد فقط 3 هفته!!!!!!!! فقط و فقط 3 هفته !!!! خوندم......... اگه گفتین رتبش چن بود؟؟؟؟؟؟ چیییییییییی؟؟؟؟؟ نــــــــــــــــــه!
رتبش 9 بود!!!!! فک کـــــــــــــن... رتبه ی برتر با 3هفته خوب خوندن....!
بچه هاااااااا جون قدر این 25 روزو خیلیییییییی بدونین ک خیلییییییییییی باارزش تر از اونیه ک فکرشو بکنید...

با همه ی وجود امیدوارم ک همتون موفق باشین...:riz304:
واااااااااای دلم وا3 فک زنی تنگولیده بوداااااااا :)))))))))
سلام لیلی نازنین ...
خیلی انرژی گرفتم از حرفهات ...ممنون دوست جون ..

leila00

New member
بچه ها من از امروز رسما فارغ التحصیل شدم دلم واسه دوستام دانشگاه استادام میتنگه همشونو دوست دارم :sad:
اینم شمارش معکوس 24
واییییییییییییییییی اصلا فکر نمیکردم 24 روز مونده باشه :13::13: چقد زود میگذره هنوز هیچ درسی رو تموم نکردم :14:
به به نگار خانم ...تبریک می گم ..امیدوارم سال دیگه در مقطع ارشد دانشجو باشی ..با آرزوی موفقیت برای شما ...

sokout

New member
سلااااااااام
سلام به همه:ad54ad:

لیلی خوش اومدی:4d564ad6:
لیلی این دفعه نصفه اشو اشتباه فهمیدی:thumbsupsmileyanim:
اولش چون درس نخوندم نبودم ولی بعدش به علت نبود وقت:smilies-azardl (113

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا