گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sadaf3000

New member
سلام بچه ها راستی دانشگاه شهید بهشتی استخدام میکنه از6/3/91 لغایت18/3/91 ثبت نام میکنه هم نیروی بهداشتی میگیره هم درمانی آزمونشم 26/3/91:21:

vb2

New member
کتی زبان شبی 1 ساعت بخون حتما کنکورارم شروع کن اصلا زبانو ول نکنی هاااااااااااااااااااااا:riz277: خیلی مهمه من چوبشو پارسال خوردممممممممممممممم :13:

vb2

New member
من شبا متن میخونم و لغات یه شب در میونم با مامایی برنامه ریختیم کنکورارو میخونیم خیلی خوبه.من لزگی نخوندم نمیدونم چطوره ولی رضا زاده خوندم انتشارات جهاد دانشگاهی عالیه تمام منابع ارشد توشه اگه بخونیش رونیشو میفهمی کلی لغات به درد بخور داره

vb2

New member
امروز انجمن خیلی خلوت بود خرا همه را افتادن دیگه .....................خدارو شکر ایشالله همه موفق میشیم ایشالله خبر قبولیا هممون نوشته شه اینجا (الان نورانی شدم دختر خوبی شدم)

mamai86

New member
من هستم من هستم (عیـــــدی بده عیــــدی بده):auizz3ffy9vla57584x

از فردا خرارو باید بنزین سوپر بزنیم راه بندازیم. از فردا مثل شب امتحان بخونیم بچه ها
زبان هم که با ویدا میخونم عالیه تا الان..خیلی مشتاقم کنکور برسه زبانشو ببینم چند میزنم بچه ها
من نگرانیم زنان بود که دارم استادش می کنم
داخلی جراحی رو تا یه جای خووب رسوندم.بارداری در حد ایده آله
نوزادان و جنین و باید وقت بذارم.امروز زبان یه کنکورو کامل خوندم.زنان فصل آمنوره خوندم.داخلی جراحی 1 فصل مرور کردم:motat:

تازه..با همسرم سینما هم رفتم برا خرید هم رفتم.

mamai86

New member
خدایا..دمت گرم.این روزای باقیمونده رو بهم انرژی بده(به بچه های این تاپیک بیشتر)
خدایــا ! یادته شب امتحان چقدر کمکم میکری منم حسابی میخوندم نمره خوب خوب میگرفتم ؟ یادته؟
الان مصداق همون موقع هاستااا..تورو خدا تنهام نذار..من هیچ وقت ازت نا امید نمیشم خدایا:motat:

leila00

New member
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻫﺎﻯﺧﻮﺑﻢ ..ﺁﻓﺮﻳﻦ ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﮔﻞ ..ﻭﻳﺪﺍﺧﺎﻧﻢ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭﺳﺨﻮﻧﺎﻯ ﮔﻞ...ﻣﻨﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺑﺴﺘﺮ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﻋﺖ10 ﺻﺒﺢ ﺧﺮﻡ ﺭﻭ ﺯﻳﻦ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺗﺎ ﺍﻻ ﻥ ﮐﻪ 11ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ ...ﺣﺪﻭﺩ 200 ﺗﺴﺖ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻭ ﺯﺑﺎﻥ ﻭ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺩﻭﻓﺼﻞ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ..ﻳﻪ ﻓﺼﻞ ﻣﺮﻭﺭ ﮊﻧﺘﻴﮏ..ﻣﺮﻭﺭ ﺯﺑﺎﻥ...ﭼﻮﻥ ﺧﺪﺍﺭﺍ ﺷﮑﺮ 504 ﺭﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﺮﺩﻣﻮ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﻭﺭﻩ ﻣﻴﮑﻨﻢ ...ﻭﺍﻯ ﺧﺪﺍ ﺧﻴﻠﻰ ﻋﻘﺒﻢ ﻭﻳﺪﺍ ﺟﻮﻥ ﻳﻪ ﺧﺮ ﺗﻨﺪ ﺭﻭ ﻣﻰﺧﻮﺍﻡ ﺳﺮﺍﻍ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ...ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﺟﻮﻥ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﮕﻴﺪ ﺯﺑﺎﻥ ﭼﻪ ﺳﺎﻟﻰ ﺭﺍ ﻣﻰﺧﻮﻧﻴﺪ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺑﺨﻮﻧﻢ ؟ﻫﻤﮕﻰﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﻢ...++++++++++++ﺍﻧﺮﮊﻯ

katii

New member
باشه ویداجوون
ممنون از توصیه ات :smiliess (1):
انشاا.. زبانو خوب میخونم که پشیمون نشم :smilies-azardl (181
خدایا به وقت و ذهنمون برکت بده و فهممونو از درسا بیشتر کن -آمین_
یا علی
موفق باشین :a2d3:

mamai86

New member
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻫﺎﻯﺧﻮﺑﻢ ..ﺁﻓﺮﻳﻦ ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﮔﻞ ..ﻭﻳﺪﺍﺧﺎﻧﻢ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭﺳﺨﻮﻧﺎﻯ ﮔﻞ...ﻣﻨﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺑﺴﺘﺮ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﻋﺖ10 ﺻﺒﺢ ﺧﺮﻡ ﺭﻭ ﺯﻳﻦ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺗﺎ ﺍﻻ ﻥ ﮐﻪ 11ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ ...ﺣﺪﻭﺩ 200 ﺗﺴﺖ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻭ ﺯﺑﺎﻥ ﻭ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺩﻭﻓﺼﻞ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ..ﻳﻪ ﻓﺼﻞ ﻣﺮﻭﺭ ﮊﻧﺘﻴﮏ..ﻣﺮﻭﺭ ﺯﺑﺎﻥ...ﭼﻮﻥ ﺧﺪﺍﺭﺍ ﺷﮑﺮ 504 ﺭﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﺮﺩﻣﻮ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﻭﺭﻩ ﻣﻴﮑﻨﻢ ...ﻭﺍﻯ ﺧﺪﺍ ﺧﻴﻠﻰ ﻋﻘﺒﻢ ﻭﻳﺪﺍ ﺟﻮﻥ ﻳﻪ ﺧﺮ ﺗﻨﺪ ﺭﻭ ﻣﻰﺧﻮﺍﻡ ﺳﺮﺍﻍ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ...ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﺟﻮﻥ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﮕﻴﺪ ﺯﺑﺎﻥ ﭼﻪ ﺳﺎﻟﻰ ﺭﺍ ﻣﻰﺧﻮﻧﻴﺪ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺑﺨﻮﻧﻢ ؟ﻫﻤﮕﻰﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﻢ...++++++++++++ﺍﻧﺮﮊﻯ

سلام لیلا جون
خدا بد نده.مریض شده بودی؟
ما تو انجمن مامایی یه تاپیک داریم که به زبان چقدر اهمیت میدین..

http://olumpezeshki.ir/forum/thread2027-7.html#post23658
اونجا هر 2 روز یک بار من یکی از کنکورای (قسمت زبانش) سالای قبلو مینویسم که بخونیم
بعدِ دو روز میایم گزارش میدیم چطور بود.لغت سختش کدوما بودن.
تو هم سر بزن ببین کدوم سال رو قراره بخونیم..همراهی مون کن.خوشحالم میشیم:4d564ad6:

karshenasgh

New member
سلام بچه ها! من چند روزه که اصلاً درس نخوندم، چون مادربزرگم به رحمت خدا رفته، خیلی دپرس و افسرده ام، اصلاً حوصله درس خوندن رو ندارم چی کار کنم؟.....

karshenasgh

New member
بچه ها! شما تونستین نتیجه آزمون وزارت علوم رو ببینین؟ من هرکاری می کنم صفحش بالا نمیاد و error میده!....:sadsmiley:

mamai86

New member
سلام بچه ها! من چند روزه که اصلاً درس نخوندم، چون مادربزرگم به رحمت خدا رفته، خیلی دپرس و افسرده ام، اصلاً حوصله درس خوندن رو ندارم چی کار کنم؟.....

خدا رحمتشون کنه کارشناس جان

نمی تونی تمرکز کنی؟ به نظر من اگه میتونی برو کتابخونه درس بخون تو جو درسخوندن باشی حس درس برمیگرده
خونه نمون
چه میدونم. مثلا پارکی جایی برو
ایشالله حالت بهتر شه :smilies:

karshenasgh

New member
خدا رحمتشون کنه کارشناس جان

نمی تونی تمرکز کنی؟ به نظر من اگه میتونی برو کتابخونه درس بخون تو جو درسخوندن باشی حس درس برمیگرده
خونه نمون
چه میدونم. مثلا پارکی جایی برو
ایشالله حالت بهتر شه :smilies:

ممنون دوست جون. اما من باید حتماً تو خونه درس بخونم. جای دیگه نمی تونم. برام دعا کنین زودتر به شرایط عادی ام برگردم. امیدوارم همتون موفق باشید...

راستی! امروز جوابای ارشد وزارت علوم اومده. منم به زور مجاز شدم. البته اونجا مدیریت اجرایی شرکت کرده بودم. خدا کنه بتونم قبول شم. هرچند سم شناسی رو بیشتر دوست دارم. این موضوع یه کم بهم روحیه داده ....

آزمون استخدامی 26خرداد هم که ثبت نامش شروع شده اما چه فایده رشته ما (بهداشت عمومی) رو که نمی خوان!!!

توکل به خدا... هرچی اون بخواد همون میشه....:sad:

vb2

New member
عزیییییییییییییییییییزززززمممممممم کارشناس خدا رحمتش کنه ایشالله غم آخرت باشه خیلی ناراحت شدم به خداااااااااااااااا:sad:

bacillus.bs

New member
تسلیت میگم ولی به قبول شدن فکر کن فقط/به ایندت/بچه ها کدومتون قبول شدید علوم؟رتبتون چند شده؟تا چند قبول میشند؟

negar91

New member
سلام بچه ها :ad54ad:منم 2 روزو افتضاح بودم :eek:t0837h0nn8zfqu8ultاما امروز خوب بود تا الان 2 فصل بیوشیمی خوندم و چنتا متن زبان البته زبانو الان فهمیدم که اشتباه خوندم باید سال 83-84 میخوندم اما من 82-83 رو خوندم
کارشناس جان تسلیت میگم امیدوارم غم آخرتون باشه اما سعی کن تلخیه این اتفاق رو با شیرینیه قبولیت جبران کنی
در ضمن بابت استخدامی هم ناراحت نباش چون استان ما هم رشته منو نمیخواست و منم تا چند روز دیگه به جرگه بیکاران کشور میپیوندم نمیدونم چرا اصلا ناراحت نیستم :smiliess (12):
راستی لیلی دائما بهتون سلام میرسونه
نازی لیلی واسم آف میذاره منم به شما میرسونم
بچه ها وقتی 2 روز از من حبری نیست بدونید ندرسیدم که نمیام:(50):

یاسمن

New member
سلااام بچه هاااا . خسته نباشید جانانه به همنون :ad54ad:
من دیروز یه بخش تغذیه امروزم 2 تا از بخشهای مهمشو مرور کردم . دیروز 3 بخش از اعصاب فیزیولوژی و امروزم میخوام متابولیسم پروتئین بیوشیمی رو مرور کنم .

کارشناس عزیزم تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده . ناامید نباش عزیزم سعی کن حجم های کمی واسه مطالعه انتخاب کنی و نیم ساعت بیشتر سر کتاب نشینی و هر نیم ساعت یه کم استراحت کن . مغز واسه خوندن حجم های کم اشتیاق بیشتری نشون میده و خسته هم نمیشه .

یاسمن

New member
بچه ها من کنکور علوم شاخه زیست جانوری رو داده بودم . همه ی گرایشهاشو مجاز شدم رتبه مم 240 شده . باورم نمیشه چون واسه کنکور علوم هیچی نخونده بودم همه رو از معلومات دوره ی کارشناسی زدم . رتبه ی آخرین فرد مجاز تو گرایش فیزیولوژی که من 200 آوردم 1139 به نظرتون قبول میشم؟
البته وزارت بهداشت واسم مهم تره ولی خیلی سخت قبولی میده . دعا کنید درصادهامونو بالا بزنیم .

یاسمن

New member
ممنون دوست جون. اما من باید حتماً تو خونه درس بخونم. جای دیگه نمی تونم. برام دعا کنین زودتر به شرایط عادی ام برگردم. امیدوارم همتون موفق باشید...

راستی! امروز جوابای ارشد وزارت علوم اومده. منم به زور مجاز شدم. البته اونجا مدیریت اجرایی شرکت کرده بودم. خدا کنه بتونم قبول شم. هرچند سم شناسی رو بیشتر دوست دارم. این موضوع یه کم بهم روحیه داده ....

آزمون استخدامی 26خرداد هم که ثبت نامش شروع شده اما چه فایده رشته ما (بهداشت عمومی) رو که نمی خوان!!!

توکل به خدا... هرچی اون بخواد همون میشه....:sad:

کارشناس عزیز تبریک بابت مجاز شدنت ایشالا قبول میشی . خدارو شکر که روحیه گرفتی .
رشته ی منم هیچ جایی به درد نمی خوره . تو هیچ استخدامی هم نیست :dadad4:

لایک به سطر آخرت . من جمله ی توکل به خدا رو خیلی دوست دارم .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا