ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻫﺎﻯﺧﻮﺑﻢ ..ﺁﻓﺮﻳﻦ ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﮔﻞ ..ﻭﻳﺪﺍﺧﺎﻧﻢ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭﺳﺨﻮﻧﺎﻯ ﮔﻞ...ﻣﻨﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺑﺴﺘﺮ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﻋﺖ10 ﺻﺒﺢ ﺧﺮﻡ ﺭﻭ ﺯﻳﻦ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺗﺎ ﺍﻻ ﻥ ﮐﻪ 11ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ ...ﺣﺪﻭﺩ 200 ﺗﺴﺖ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻭ ﺯﺑﺎﻥ ﻭ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺩﻭﻓﺼﻞ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ..ﻳﻪ ﻓﺼﻞ ﻣﺮﻭﺭ ﮊﻧﺘﻴﮏ..ﻣﺮﻭﺭ ﺯﺑﺎﻥ...ﭼﻮﻥ ﺧﺪﺍﺭﺍ ﺷﮑﺮ 504 ﺭﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﺮﺩﻣﻮ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﻭﺭﻩ ﻣﻴﮑﻨﻢ ...ﻭﺍﻯ ﺧﺪﺍ ﺧﻴﻠﻰ ﻋﻘﺒﻢ ﻭﻳﺪﺍ ﺟﻮﻥ ﻳﻪ ﺧﺮ ﺗﻨﺪ ﺭﻭ ﻣﻰﺧﻮﺍﻡ ﺳﺮﺍﻍ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ...ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﺟﻮﻥ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﮕﻴﺪ ﺯﺑﺎﻥ ﭼﻪ ﺳﺎﻟﻰ ﺭﺍ ﻣﻰﺧﻮﻧﻴﺪ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺑﺨﻮﻧﻢ ؟ﻫﻤﮕﻰﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﻢ...++++++++++++ﺍﻧﺮﮊﻯ
سلام بچه ها! من چند روزه که اصلاً درس نخوندم، چون مادربزرگم به رحمت خدا رفته، خیلی دپرس و افسرده ام، اصلاً حوصله درس خوندن رو ندارم چی کار کنم؟.....
خدا رحمتشون کنه کارشناس جان
نمی تونی تمرکز کنی؟ به نظر من اگه میتونی برو کتابخونه درس بخون تو جو درسخوندن باشی حس درس برمیگرده
خونه نمون
چه میدونم. مثلا پارکی جایی برو
ایشالله حالت بهتر شه :smilies:
ممنون دوست جون. اما من باید حتماً تو خونه درس بخونم. جای دیگه نمی تونم. برام دعا کنین زودتر به شرایط عادی ام برگردم. امیدوارم همتون موفق باشید...
راستی! امروز جوابای ارشد وزارت علوم اومده. منم به زور مجاز شدم. البته اونجا مدیریت اجرایی شرکت کرده بودم. خدا کنه بتونم قبول شم. هرچند سم شناسی رو بیشتر دوست دارم. این موضوع یه کم بهم روحیه داده ....
آزمون استخدامی 26خرداد هم که ثبت نامش شروع شده اما چه فایده رشته ما (بهداشت عمومی) رو که نمی خوان!!!
توکل به خدا... هرچی اون بخواد همون میشه....:sad: