آرزوهایی که داشتی یا داری !!!

محسن ن ک

New member
خدا سوسکت کنه بچه اینجور پستا باهام جور در نمیاد...غم الکی؟ بشین بینیم باووو

nutgirl92

New member
دبیرستانی که بودم خیلی اصرار داشتم والدینم منو ببرن و تو مدرسه ی خلبانی ثبت نام کنن ... مامانمینا اونقدر قاط زدن که امنیت نداره ... یه بچه داریم میره میمیره ... بچمون فلان میشه ... بچمون بهمان میشه ... منم میگفتم بابا عمر آدم تموم بشه چه تو هوا باشه چه رو زمین دیگه میمیره ... مامانم میگفت ببینننننن نشسته از پیرزنا چیا یاد گرفته این بچههههههههه ... خلاصه که من به آرزوی خلبانی نرسیدم ... :smiliess (12): اما خب ... دیدم بهتره استعدادم رو در راه تخصص تغذیه صرف کنم :a2d3:

یه آرزوی دیگه هم دارم که اونم محقق نخواهد شد ولی میگم
من دلم میخواد در آینده یه بچه ی این شکلی داشته باشم :

l_D-cR_wJw8.jpg

ولی این شکلی میشه :
Copy of d59h2unmppdgeoz1vpj7_001.jpg

:heart::heart:

aseman63

New member
آرزوم اینه که یه روز برسه ک دیگه آرزویی نداشته باشم.............!!!!!!!!!!!!!:4d564ad6:

bioshimi@

Well-known member
ارزو دارم که زود زود درسمو به آخرش برسونم زودی دکتر شم:rolleyessmileyanim:
و ارزو دارم این دوران که بلاتکلیفیه همش هیچ کارمون عاقبتش معلوم نیس که خوشبخت و موفق میشیم یا نه زود بگذره به سرعت برق و باد

BBT

New member
:applause:برای خلاقیت شما...
دعوا به موقع تشویق هم به موقع

ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا

حسان

Well-known member
ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا ودکا
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:

esi01360

New member
ارزو میکنم هممون دلمون خوش باشه شادددد شاددد شادد باشیم نه مثل الان که همه تو شادیشونم تهش غمی دارن.فکری دارن.:4d564ad6::4d564ad6:اینجوری خوبه نههههه

BBT

New member
آرزو میکنم همه کسایی که تو کار تولید و پخش مواد اند و جونا رو معتاد میکنن
پودر بشن همین الان

بالا