تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

kaveh1316

New member

وا؟؟؟ کجاش تهدید بود؟؟؟ منطورم اینه به جاش جدی میشم. نه اینکه صبح تا شب به همه لبخند تحویل بدم!!
شما فعلا دستتو از روی shift+? بردار فک کنم گیر کرده!!!:65d6a5d6s:
نه خواستم بگم من که گناه دارم چرا تهدید میکنی؟

bahar.zr93

New member
منم خواستم بگم زود قضاوت نکن درباره مردم!!! متلک گو؟؟؟ هرکس دیگه ای بود ممکن بود ناراحت شه خب!
نه بابا دانشجوام. مثلا تو فرجه ام. صبح ها هم زود بیدار میشم که درس بخونم مثلا...:smilies-azardl (181

kaveh1316

New member
منم خواستم بگم زود قضاوت نکن درباره مردم!!! متلک گو؟؟؟ هرکس دیگه ای بود ممکن بود ناراحت شه خب!
نه بابا دانشجوام. مثلا تو فرجه ام. صبح ها هم زود بیدار میشم که درس بخونم مثلا...:smilies-azardl (181

اگه همینجوری درس بخونی حتما پیشرفت میکنی

bahar.zr93

New member
الان هم دارم درس میخونم. من 2 شب میخوابم از 7 صبح هم بیدارم خب یه استراحت میخوام خوب....:smiliess (9):

!SeCreT!

New member
داداش نوتر ...پسری مهربون که اکثر بچه های انجمن جبهه میگیرن در برابرش .... خوشم میاد مقاومتش در حد فلسطینه!:rose:

نوتر

New member
داداش نوتر ...پسری مهربون که اکثر بچه های انجمن جبهه میگیرن در برابرش .... خوشم میاد مقاومتش در حد فلسطینه!:rose:

:25r30wi::25r30wi:
مرسی تک خاااااال. ممنون. تو هم خیلی خوبی. با اون تاپیکهای خوبی که شروع میکنی.

البته شنیدم مهربونم هستی:bunnyearsmiley:

!SeCreT!

New member
:25r30wi::25r30wi:
مرسی تک خاااااال. ممنون. تو هم خیلی خوبی. با اون تاپیکهای خوبی که شروع میکنی.

البته شنیدم مهربونم هستی:bunnyearsmiley:

خواهش میشه اخوی جون...
ممنونم خوبی از خودتونه...
کی نظر لطف داشته ؟؟؟

mahsa.

New member

عجبااااااااااااااااا
کسی جبهه نمیگیره نوتروما و ما و نوتر تو یه جبهه ایم نه اینکه براهم جبهه بگیریم
نوتر دروغ میگم بگو راست میگی.

نوتر

New member
تک خال کلی گفتم بااجی.:riz304:

آره منو مهسا تو یه جبهه ایم
در کل منو مهسا :smilies-azardl (12):smilies-azardl (12)

mahsa.

New member
تک خال کلی گفتم بااجی.:riz304:

آره منو مهسا تو یه جبهه ایم
در کل منو مهسا :smilies-azardl (12):smilies-azardl (12)

نوتر جان مشکل از مهساست که همشه میخواد خوب باشه ولی هیشه گند میزنه ................درهرحال
فرصت خوبیه اگه ازم دلخوری جلوی جمع ازت معذرت میخوام.

!SeCreT!

New member
دیدی طاقت شوخی مهسا رو نداری ..........
نوتر بایستی تا الان مطمئن میشد ازرفتارت نه اینکه به شنیده ها اکتفا میکرد........

منم باهات شوخی کردم خواستم احساساتتو تحریک کنم...مهسایی تو اولین دوست انجمنی منی با دنیا عوضت نمیکنم!

farzad.lab

مدیر بخش
من همش فکر میکنم مهسا از اون دخترایی باشه ... که موقع بیرون رفتن و مسافرت با دوستاش پاییس و خیلی به دوستاش خوش میگذره ... :sarma::idea_majidonline::smiliess (11):

mahsa.

New member
من همش فکر میکنم مهسا از اون دخترایی باشه ... که موقع بیرون رفتن و مسافرت با دوستاش پاییس و خیلی به دوستاش خوش میگذره ... :sarma::idea_majidonline::smiliess (11):

ممنونم درسته فکر نکنین مطمئن باشین دوست خوبم.

بالا